Ήμουν 99% ότι την λένε Ντένις απλά στις αναζητήσεις στο ίδιο ρδελομπου υπήρχε και άλλη Ντένις όποτε μπερδεύτηκα! Εσυ αδερφέ το ξέρεις σίγουρα αυτό; Στο είπε στα κοντά;
Ντενιζ η Ντενίζα όπως θυμάμαι που μου είπε... ξανθιά κοντούλα 35 αρα την έκοψα,φαινόταν ωραίο κορμάκι,βυζί πλάκα σχεδόν.... ....έκανα το λάθος και πέρασα,θεώρησα ο,τι ήταν ωραία,όταν την ξαναείδα βέβαια το μετάνιωσα ,αλλά σε τελική δεν έγινε και κάτι τραγικό πολλές φορές εχει τύχει να μπείς με ωραίο μουνί και να περάσεις χάλια και αντίστροφα με ενα μέτριο να περάσεις καλά......Αυτή ηταν σε όλα μέτρια...πίπα ,σεξ όλα μετρια........Έφυγε μεσα στη μεγάλη βδομάδα ........Τι είχαμε ,τι χάσαμε........
Συνάδελφοι...ξεκολλάτε...ζήτησα κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε...Εγώ δεν έχω κράξει κανέναν για τα γούστα του...Όταν δεν γουστάρεις κάτι απλά προσπερνάς..συναδελφικά ζήτησα μια πληροφορία ...αν αρχίσουμε πάλι όπως πριν 10 χρόνια ο ένας να κράζει τον άλλον για τις επιλογές του καήκαμε! Εντελώς φιλικά ,αγωνιστικά και συναδελφικά!
δεν πρζ....Συνέχισε να ψάχνεις ,αν βρεθέι κάτι θα σου το σφυρίξουμε,καθως δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τόσο τροφαντές.....Νατάσσα ρουμάνα στο ξύλινο διπλα απο το Βένους ήταν σχετικά γεματούλα, Μαρία η Μολδαβή στο Λας βέγκας βράδυ εχει γινει τροφαντούλα, οι 2 λατίνες στο Παρανταις είναι σχετικά αφρατοκώλες αλλα όχι ετσι οπως τις φαντάζεσαι.......και η Μαρίζα στις βίλλες είναι γενικά νταρντανα αλλά τέτοιο θωρηκτό όπως στην αγγελία δεν νομίζω να υπάρχει......
Αδελφέ εγώ την Denise που ξέρω δούλευε στο Medusa πρωινη και είναι 22 χρόνων. Βέβαια δεν ξέρω μπορεί να κάνω και λάθος δεν επιμένω μπορεί να είναι άλλη αυτή που λες εσύ. Επισις με τις ιδιες φωτογραφίες την βρίσκεις στα εσκορτ Θεσσαλονίκης. Αν μιλάμε για την ιδια....
εξήγησα και παραπάνω ο,τι δεν ηταν η μικρή που εθεάθη ως μεταγραφή στα callgirls για ενα διάστημα ......αλλά μια ξανθιά κοντούλα που λογικά θα δουλεύει στη θεση της Μιρέλας βράδυ
Δεν μιλάτε για την ίδια! Ο Kasler για άλλη Denise γράφει, ένα κοντο μπαζακι που είναι για Μετάξι 10€.
Μπάζάκι δε λές τιποτα......Ανθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε......