You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 108 άτομα (5 μέλη και 103 επισκέπτες)
Αν μαθεις πες και εμας!!!εφυγε και μας αφησε με το π…. στο χερι!!!Καλησπέρα σε όλους. Βικτώρια από Paradise πως μπορούμε να την βρούμε?
lalakis259
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Ξερω ειναι λιγο τραγικη η ερωτηση που θα κανω, με ραπιντ γαμας η θελει τπτ αλλο; Αν ειναι να παω και να ζηταει η τσατσα και το ε9 καλυτερα τραβαω μαλακια.
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.282
- Πόντοι
- 1.076
Αξιζει κάνει πιπαρα σφιχτο σώμα με κωλαρα.Αυτή η Αλεξάνδρα στο paradise.αξιζει; γνωρίζει κάποιος;
καλησπέρα περασα εχθές μια βολτα από τα μαγαζιά είδα κατι μαύρες εχει δοκιμάσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?
επίσης παρατήρησα οτι ανέβηκαν σε πολλά μαγαζιά οι τιμές από κει που ήταν 30 απλο το κάνανε 40
επίσης περασα και από λύδια με το που μπαίνω μου λέει η τσατσα 40 το απλο τι εχει γίνει ακριβός?
την προηγουμένη βδομάδα που περασα με την κοπέλα ήταν 30 απλο!!!
επίσης παρατήρησα οτι ανέβηκαν σε πολλά μαγαζιά οι τιμές από κει που ήταν 30 απλο το κάνανε 40
επίσης περασα και από λύδια με το που μπαίνω μου λέει η τσατσα 40 το απλο τι εχει γίνει ακριβός?
aristotelis4312
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
Ε είδαν οτι εχει κίνηση ,δε βλεπεις κιεδω τα σχόλια..καλησπέρα περασα εχθές μια βολτα από τα μαγαζιά είδα κατι μαύρες εχει δοκιμάσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?
Νομίζω η διαφορά στην τιμή της Λυδίας έχει να κάνει με το οτι την βάλανε στα ακριβά στούντιο , δηλαδή στα gold του άλλου σάιτ , ενω πιό πρίν ηταν σε ένα απο τα silver που είναι πιό φτηνά εκεί.καλησπέρα περασα εχθές μια βολτα από τα μαγαζιά είδα κατι μαύρες εχει δοκιμάσει κάνεις να μας πει εντυπώσεις?
Αν δεν κάνω λάθος στα silver είναι 30 το απλό και στα gold 40 το απλό.
O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 978
- Πόντοι
- 371
Πιο παλιά την είχα πάρει στο bad girls σίγουρα άξιζε, θυμάμαι μου έβγαζε μια αγριάδα/καύλαΚαλησπέρα σε όλους. Βικτώρια από Paradise πως μπορούμε να την βρούμε?
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
μια Ροζαριο στο βενους2 την εχει δει κανεις απο κοντα? φαινεται δυνατο τουμπανακι απο τις φωτος...
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα συνάδελφοι.καταδρομικη σήμερα λίγα πράγματα στα σπιτάκια μια Μάνια είδα τσέχα μου είπε η τσατσά σαν σπαζοκαρεκλα πήγαινε.τελικα κατέληξα στα τρίδυμα στο πρώτο μια Ελένη Ρουμάνα 20 ετών βυζί τούμπανο.στα του αγώνα μόνο την αφή του βελούδου που ακουμπούσες ,μόνο τις βυζάρες που χουφτωνες αξιξε τον κόπο.δεν περίμενα πολλά πράγματα από ένα 20χρονο τυπική διαδικασία η πίπα, ιεραποστολική στάση με πολυ λιπαντικό,γύρισμα στα 4 αυτη απαθεστατη στο τέλος την λέω έλα εσύ από πάνω γιατί δεν πρόκειται να χύσω έρχεται από πάνω γερό χουφτωμα τις βυζάρες και τελείωμα.για μια φορά είναι η φάση.....
aristotelis4312
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2016
- Like
- 819
- Πόντοι
- 81
Αυτη στο casadmore λες ?καλησπέρα συνάδελφοι.καταδρομικη σήμερα λίγα πράγματα στα σπιτάκια μια Μάνια είδα τσέχα μου είπε η τσατσά σαν σπαζοκαρεκλα πήγαινε.τελικα κατέληξα στα τρίδυμα στο πρώτο μια Ελένη Ρουμάνα 20 ετών βυζί τούμπανο.στα του αγώνα μόνο την αφή του βελούδου που ακουμπούσες ,μόνο τις βυζάρες που χουφτωνες αξιξε τον κόπο.δεν περίμενα πολλά πράγματα από ένα 20χρονο τυπική διαδικασία η πίπα, ιεραποστολική στάση με πολυ λιπαντικό,γύρισμα στα 4 αυτη απαθεστατη στο τέλος την λέω έλα εσύ από πάνω γιατί δεν πρόκειται να χύσω έρχεται από πάνω γερό χουφτωμα τις βυζάρες και τελείωμα.για μια φορά είναι η φάση.....
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Αυτη στο casadmore λες ?
Την κοκκινομαλλα θα λεει, ενα καλο τσιμπουκακι (στην εμφανιση).Αυτη στο casadmore λες ?
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
εννοώ στα 3 σπιτάκια που στο μεσαίο είναι η Εβελίνα εγώ λέω το πρώτο
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Ναι, στο πρωτο δεξια οπως μπαινεις. Ενα κοντο κοκκινομαλλικο. Αυτη θα ειναι που λες. Καλο βυζακι οντως. Αν πηγαινεις συνεχεια σε αυτη, ειναι και πιο ανετα μιας και κοβει φατσες. Καλο καυλακι ειναι.εννοώ στα 3 σπιτάκια που στο μεσαίο είναι η Εβελίνα εγώ λέω το πρώτο
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
ακριβώς αυτήν λέω.παιρνει βελτίωση δηλ με συνεχείς επισκέψεις;
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Την πρωτη φορα που πηγα, ηταν κρυα και πηγε να το κανει ξεπετα αλλα της το εκοψα. Την δευτερη ηταν καλυτερη. Σε εμενα λιπαντικο δεν εβαλε.ακριβώς αυτήν λέω.παιρνει βελτίωση δηλ με συνεχείς επισκέψεις;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Εγω πηγα για Λιζα αλλα τελικα δεν δουλευε απο τις 4 που εγραφε το προγραμμα. θα ερχοτανε κατα τις 7. εκανα μια βολτα να δω αυτην την Ροζιτα που ελεγα, δεν μ εκανε κλικ. τελικα εκανα καταθεση στην τζεσυ στο ινκογκνιτο. Δεν τρελαθηκα αλλα δεν ηταν και τελιως κομοδινο. πολυ μετρια πραματα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις