Το βράδυ χθες δούλευαν κανονικά και τα δύο σπίτια πάντωςΗρθε-Δουλευει-Ξεκινησε η Μανταλενα εκει στο Las vegas?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Free house κανει εργα η ΔΕΗ περνα υπογεια το ρευμα αστο μην το ψάχνεις
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.121
- Πόντοι
- 3.346
Μακρια συναδελφε..ειναι κομοδινο και ξεκινανε με 40αρι.ενας καλος κυριος , γνωμουλα για αννα στο καταστημα της κατερινης??
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Ναι πασά μου ηταν μέσα? Γιατι έρχομαι απο μακριά μην ερθω τζάμπα..Το βράδυ χθες δούλευαν κανονικά και τα δύο σπίτια πάντως
Για τα φρι χάους λέω τώρα Μανταλενα δεν ξέρω δεν πήγα να δωΝαι πασά μου ηταν μέσα? Γιατι έρχομαι απο μακριά μην ερθω τζάμπα..
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Στο δεύτερο στο Las Vegas.Ηρθε-Δουλευει-Ξεκινησε η Μανταλενα εκει στο Las vegas?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Free house κανει εργα η ΔΕΗ περνα υπογεια το ρευμα αστο μην το ψάχνεις
Alexandros55
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 20
πάχυνε όντως η μανταλένα όπως ανέφερε κάποιος συνάδελφος προηγουμένως?Στο δεύτερο στο Las Vegas.
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
πάχυνε όντως η μανταλένα όπως ανέφερε κάποιος συνάδελφος προηγουμένως?
Καμμια σχέση. Κωλαρα, κορμί σφυχτο, δεν είδα πουθενά λίπος και περιττά κιλά. Βυζάκια δυάρια αλλά φυσικά.Τατουαζ πρόστυχα που σε καβλωνουν.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Νομίζω οποίες λένε "Ιταλία" είναι από την γειτονική χώρα της Ιταλίας και βορειοδυτικά της Ελλαντας...Για τους ενδιαφερόμενους της Ρουμάνας Ντενίς έχω γράψει κριτική, είναι δίπλα από την άλλη Ρουμάνα Αντελινα που το παίζει Ιταλίδα (ουστ βρώμα)
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Σε ποιο ειναι η Μανταλένα;Εγω τυπε το πρωτο σμπρωξιμο αυριο ισως παω Εμανουελα αναλογα την κινηση.Η Μανταλενα ειναι αρκετα καλη και το τσιμπουκι της φοβερο...
las Vegas ποιο εννοείτε ; Ερημίτη; Και τι βάρδιες είναι;Στο δεύτερο στο Las Vegas.
O megas pidikoulas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 978
- Πόντοι
- 371
Λας Βέγκας είναι τα τρία ξύλινα σπίτια στην Πέτρου ερημίτη. Η Μανταλένα προ κοβιντ ήταν στο πίσω δεξιάΣε ποιο ειναι η Μανταλένα;
las Vegas ποιο εννοείτε ; Ερημίτη; Και τι βάρδιες είναι;
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Δυο φορές πέρασα μόνο σαλόνι να την δω. Μου φάνηκε ξινη. Τη δεύτερη φορα ειδικά δεν σηκώθηκε απο την καρέκλα να σαλοναριστει. Ηταν φορτωμένη. Έλεγε η τσατσα τα προγράμματα και την ρωτάω τα κανει ολα; Λεει τι ψάχνεις.. και φωνάζει η Εβελίνα απο μεσα όχι πρωκτικό όχι πρωκτικό. Είπα οκ και έφυγα. Όχι επειδή δεν έκανε πρωκτικό αλλα γιατι δεν μ αρεσε η διάθεση.η Εβελινα ειναι η βασικη μου στο ροστερ ,την πηρα 2 φορες σημερα στα 30 ευρω.Καμμια συγκριση φιλε μου .Αν δουλευε την προηγουμενη εβδομαδα σε αυτη θα πηγαινα ,δεν τη χορταινω.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Αν είχες δει τα βυζιά της θα έμενες σίγουραΔυο φορές πέρασα μόνο σαλόνι να την δω. Μου φάνηκε ξινη. Τη δεύτερη φορα ειδικά δεν σηκώθηκε απο την καρέκλα να σαλοναριστει. Ηταν φορτωμένη. Έλεγε η τσατσα τα προγράμματα και την ρωτάω τα κανει ολα; Λεει τι ψάχνεις.. και φωνάζει η Εβελίνα απο μεσα όχι πρωκτικό όχι πρωκτικό. Είπα οκ και έφυγα. Όχι επειδή δεν έκανε πρωκτικό αλλα γιατι δεν μ αρεσε η διάθεση.
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
--Free House ΛΙΛΙΑΝΑ-- εχουμε επιστροφή γνωριζει καποιο τσακάλι απο δω μεσα???
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Τα ειδα την πρωτη φορα. Οκ μια ψηλή γκομενα. Ως βυζολατρης πάντως δεν με τρέλαναν. Προτιμω γαλήνης για να καταλάβεις ή της θείας Νικολ αν και πλαστικόΑν είχες δει τα βυζιά της θα έμενες σίγουρα
IRON MAIDEN
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 715
- Πόντοι
- 81
Είχα ρωτήσει την Αθηνά από το Venus αν ήξερε πότε θα γυρίσει η Λιλιανα, δεν ήξερε....--Free House ΛΙΛΙΑΝΑ-- εχουμε επιστροφή γνωριζει καποιο τσακάλι απο δω μεσα???
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Τα αγαπημένα μου βυζία της Εβελίνας και της Χριστίνας Ρουμάνας στο InsideΤα ειδα την πρωτη φορα. Οκ μια ψηλή γκομενα. Ως βυζολατρης πάντως δεν με τρέλαναν. Προτιμω γαλήνης για να καταλάβεις ή της θείας Νικολ αν και πλαστικό
georgepalaio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 489
- Πόντοι
- 311
Ω ναι Χριστιναρα πως την ξέχασα. Παρεπιπτόντως η Αθηνά που λες που επίσης εχει Βυζαρες σταμάτησε να δουλεύει ;;Τα αγαπημένα μου βυζία της Εβελίνας και της Χριστίνας Ρουμάνας στο Inside
Barry Lyndon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2019
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 216
Σε ποιο ειναι η Μανταλένα;
las Vegas ποιο εννοείτε ; Ερημίτη; Και τι βάρδιες είναι;
Ποια λες ρε? Εκείνη που δούλευε Βαρδαρη κάποτε και ακουγε Τρανς και την έπινε? Με ραστα μαλλί Ελληνίδα?Σήμερα έρχεται και η γκαυλιαρα η Λίζα η πατρινια
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις