Επιτέλους μπουρδελότσαρκα μετά από χρόνια!!
Κυριακή μεσημέρι πετούσα για Κύπρο όπου μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Μόλις έμαθα ότι ανοίγουν Δευτέρα τα δέλα βρίσκω δικαιολογία να πω στη γυναίκα, κανονίζω με φιλαράκι να με φιλοξενήσει σαλόνικα και κλείνω εισιτήριο να φύγω Δευτέρα βράδυ.
Ξυπνάω στο σπίτι του φίλου κάνω καφέ, μπανάκι, ξυρίζω αρχίδια κουμπώνω και ένα sandoz tadalafil, ήμουν και
9 μέρες άχυστος , πάμε πουτάνες λέω στο φιλαράκι θα γίνει χαμός!!
Ξεκινάμε τσάρκα, κόσμος πηγαινοερχόταν και αρκετές κοπέλες ήταν στο δωμάτιο (σας έλειψαν τα πουτανάκια κωλόπαιδα
).
Μπαίνουμε στα σπιτάκια και αρχίζει η ξενέρα. Η πρώτη σαβούρα, μετά χοντρή, μετά άσχημη μετά και χοντρή και άσχημη.. Την κάτσαμε λέω στο φίλο τζάμπα τα λεφτά και τα ψέματα..
Σε κάποια φάση μπαίνουμε Μινωτάυρου 16 και σκάνε στο σαλόνι δύο κοπέλες (και δύο τσατσάδες
) .
Βλάντα και Ράισα τα κορίτσια, 50 ευρώ η παρτούζα λέει η τσατσά. Σκάω 70 για παρτούζα ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα της Βλάντας. Μια χαρά όλα μέσα, πρώτη μου φορά με δύο γυναίκες, φιλότιμα και χαρούμενα τα κορίτσια αλλά δεν κατάφερα να χύσω
(χωρίς να φταίνε τα κορίτσια)
Συνεχίζουμε την τσάρκα και μπαίνουμε Πετρου Ερημίτη 2. Σκάει στο σαλόνι η Ντενίζ. Μελαχρινό πιπίνι 22-24 χρονών, γλυκό πρόσωπο, αδυνατούλα με βυζάρες φυσικες ( 100% ο τύπος μου). Περνάω με 40 για γυμνό. Μια χαρά όλα και στο τέλος της έριξα ένα χύσιμο στα βυζιά, κανονικό μπάνιο με σπέρμα της έκανα
. Μου είπε ότι στην απογευματινή βάρδια θα δουλέψει η μικρή αδερφή της.
Θα ακολουθήσουν κριτικές με λεπτομέρειες για τις κοπέλες.. Καλα γαμήσια σας εύχομαι μάγκες και ελπίζω να ανέβει λίγο το επίπεδο..