Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
η Εβελινα ειναι η βασικη μου στο ροστερ ,την πηρα 2 φορες σημερα στα 30 ευρω.Καμμια συγκριση φιλε μου .Αν δουλευε την προηγουμενη εβδομαδα σε αυτη θα πηγαινα ,δεν τη χορταινω.
Χαζή ερώτηση ίσως αλλά πως γινεται αυτο διαδικαστικά; Το εχω σκεφτεί και εγω και ήθελα να το κάνω. Το ζητάς απο πριν μπεις δωμάτιο, στο τέλος της συνεύρεσης ή κάνεις καμία βόλτα και επιστρέφεις για δεύτερο τριανταρι;

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Και η Τσαρινα εξαφανισμενη;Και η Τζαστιν και η Νικολ;Σαν τον ΠΑΟ στο ποδοσφαιρο θα καταντησει η στουντιοκατασταση Θεσσαλονικη χωρις ηγετιδες δυναμεις της παλιας φρουρας...?
Τζάσμιν εχω να την δω πολυ πριν την πρωτη καραντίνα. Κρίμα καλό μιλφετο

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Για όσους θέλουν να πάνε αύριο Λάρα λίγο δύσκολο, μάλλον έχει περίοδο γιατί την βγάλανε από το πρόγραμμα.... Ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να είναι.....

Συνημμένα

• Screenshot_20210607_231807_com.huawei.browser.jpg
    Screenshot_20210607_231807_com.huawei.browser.jpg
    428,9 KB · Εμφανίσεις: 45

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.131
Πόντοι
506
Για όσους θέλουν να πάνε αύριο Λάρα λίγο δύσκολο, μάλλον έχει περίοδο γιατί την βγάλανε από το πρόγραμμα.... Ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο μπορεί να είναι.....
Πάει η Λάρα, την ξεκολιασατε σήμερα!

• Χαχα
Αντιδράσεις: akala

Melouris

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2020
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Η Λίζα είναι εκεινη η κοκκινομάλλα που δούλευε στο bad girls (ή κάπως έτσι, ήταν το πρώτο στο δεξί χέρι επι της φρίξου στρίβωντας απο ουρανού, εκείνο που κατεβαίνεις ένα σκαλάκι για να μπεις)

Doran_G

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2017
Κριτικές
9
Like
579
Πόντοι
281
ενας καλος κυριος , γνωμουλα για αννα στο καταστημα της κατερινης??

Galinickos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
317
Πόντοι
280
Στην μηνωταυρου στο προτελευταίο δούλευε η καρίνα?την είδε κανείς?

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Μανταλενα τσεκαρε κανεις ηρθε? Εκει στα στενά του Las Vegas?
Εγω τυπε το πρωτο σμπρωξιμο αυριο ισως παω Εμανουελα αναλογα την κινηση.Η Μανταλενα ειναι αρκετα καλη και το τσιμπουκι της φοβερο...

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Επιτέλους μπουρδελότσαρκα μετά από χρόνια!! :rockon::rockon:

Κυριακή μεσημέρι πετούσα για Κύπρο όπου μένω μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Μόλις έμαθα ότι ανοίγουν Δευτέρα τα δέλα βρίσκω δικαιολογία να πω στη γυναίκα, κανονίζω με φιλαράκι να με φιλοξενήσει σαλόνικα και κλείνω εισιτήριο να φύγω Δευτέρα βράδυ.
Ξυπνάω στο σπίτι του φίλου κάνω καφέ, μπανάκι, ξυρίζω αρχίδια κουμπώνω και ένα sandoz tadalafil, ήμουν και 9 μέρες άχυστος , πάμε πουτάνες λέω στο φιλαράκι θα γίνει χαμός!!
Ξεκινάμε τσάρκα, κόσμος πηγαινοερχόταν και αρκετές κοπέλες ήταν στο δωμάτιο (σας έλειψαν τα πουτανάκια κωλόπαιδα:zfuck: ).
Μπαίνουμε στα σπιτάκια και αρχίζει η ξενέρα. Η πρώτη σαβούρα, μετά χοντρή, μετά άσχημη μετά και χοντρή και άσχημη.. Την κάτσαμε λέω στο φίλο τζάμπα τα λεφτά και τα ψέματα..
Σε κάποια φάση μπαίνουμε Μινωτάυρου 16 και σκάνε στο σαλόνι δύο κοπέλες (και δύο τσατσάδες :2funny:) .
Βλάντα και Ράισα τα κορίτσια, 50 ευρώ η παρτούζα λέει η τσατσά. Σκάω 70 για παρτούζα ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα της Βλάντας. Μια χαρά όλα μέσα, πρώτη μου φορά με δύο γυναίκες, φιλότιμα και χαρούμενα τα κορίτσια αλλά δεν κατάφερα να χύσω :headbang::headbang: (χωρίς να φταίνε τα κορίτσια)
Συνεχίζουμε την τσάρκα και μπαίνουμε Πετρου Ερημίτη 2. Σκάει στο σαλόνι η Ντενίζ. Μελαχρινό πιπίνι 22-24 χρονών, γλυκό πρόσωπο, αδυνατούλα με βυζάρες φυσικες ( 100% ο τύπος μου). Περνάω με 40 για γυμνό. Μια χαρά όλα και στο τέλος της έριξα ένα χύσιμο στα βυζιά, κανονικό μπάνιο με σπέρμα της έκανα:rockon:. Μου είπε ότι στην απογευματινή βάρδια θα δουλέψει η μικρή αδερφή της.
Θα ακολουθήσουν κριτικές με λεπτομέρειες για τις κοπέλες.. Καλα γαμήσια σας εύχομαι μάγκες και ελπίζω να ανέβει λίγο το επίπεδο..

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
ειμαι πολυ συγκινημενος που ανοιξαν οι οικοι ανοχης και θα γαμαμε αβερτα......

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
Και τον Οκτώβριο θα τα κλείσουν πάλι...το ξέρουμε το έργο..
τωρα με τους εμβολιασμους δεν παιζει κατι τετοιο....οχι μονο εδω σε ολο τον κοσμο....ο κορωνοιος τελειωνει και ερχομαστε σε κανονικη κατασταση οπως πρωτα....

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.895
Πόντοι
4.766
τωρα με τους εμβολιασμους δεν παιζει κατι τετοιο....οχι μονο εδω σε ολο τον κοσμο....ο κορωνοιος τελειωνει και ερχομαστε σε κανονικη κατασταση οπως πρωτα....
Αν δεν αλλάξει κυβέρνηση εμβολιασμους-ξεμβολιασμους τα ίδια θα κάνουν...Για τον κοροναιο ο Μπιλις ο Θύρες είπε η ανθρωπότητα το 2023 θα έχει ξεμπερδευσει εντελώς..για να το λέει ποιος θα τον αμφισβητήσει

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Χαζή ερώτηση ίσως αλλά πως γινεται αυτο διαδικαστικά; Το εχω σκεφτεί και εγω και ήθελα να το κάνω. Το ζητάς απο πριν μπεις δωμάτιο, στο τέλος της συνεύρεσης ή κάνεις καμία βόλτα και επιστρέφεις για δεύτερο τριανταρι;
1η στις 11 πμ περιμενοντας σειρα ,2η 4μμ περιμενοντας σειρα ενδιαμεσα δουλεια για τα εξοδα.Απλα πραγματα.60 ευρω για διπλη χαρα.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Πηρε ζωή το νήμα... Επιτέλους... Αυριο λεω να παω Βλαντα...
Περασα μαζι της στη διαρκεια της καραντινας,πολυ ωραιος πισινος και μονο αυτο αξιζει να γλεντησεις φιλε μου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.958
Πόντοι
9.297
Αν δεν αλλάξει κυβέρνηση εμβολιασμους-ξεμβολιασμους τα ίδια θα κάνουν...Για τον κοροναιο ο Μπιλις ο Θύρες είπε η ανθρωπότητα το 2023 θα έχει ξεμπερδευσει εντελώς..για να το λέει ποιος θα τον αμφισβητήσει
Δεν φταιει καμμια κυβερνηση αν τα βραδια μαζευονται εκατονταδες αποβλακωμενοι σε παραλιες και πλατειες και παρταρουν με "μουσικη"...αυτα αν κοπουν και εμβολιασθουν ολοι δεν θα κοπει τιποτα και θα κανουμε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια σαν ανθρωποι.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Στο free house ποιες ήταν guys?
πεθύμησα μια Μόνικα

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Ηρθε-Δουλευει-Ξεκινησε η Μανταλενα εκει στο Las vegas?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στο free house ποιες ήταν guys?
πεθύμησα μια Μόνικα
Free house κανει εργα η ΔΕΗ περνα υπογεια το ρευμα αστο μην το ψάχνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom