You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)
Cecell
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 1.013
- Πόντοι
- 4.525
γαμηθηκαν να τα τηρουν... περασα και εγω το μεσημερι πηγαινοντας για καλοχωρι λεω δεν περνας να δεις τι γινεται, κινησουλα αρκετη αλλα με το σκεπτικο οτι ημουν εν ωρα εργασιας ειπα να μην μπω καν στο κοπο να γυρισω αν ειναι να περιμενω ουρα
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.280
- Πόντοι
- 1.076
Τα γύρισα όλα εκτός από το paradise όπου δεν μπήκα . Καμία αλλαγή οι ίδιες που δούλευαν προ καραντινας οι ίδιες ήταν και σήμερα. Εκτός από μια ελενα στα τρίδυμο στο πρώτο καινούρια είπε η υπηρεσία πρώτη μέρα σήμερα ρουμανα μικρη με καλο κορμι αδυνατη χωρίς περιττά κιλά την πενεψε πολύ η υπηρεσία .αν κάποιος φίλος την δοκίμασε ας ενημερώσει.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Εμφανισιακα η Ρουμανα η Denisse ειναι πολλη καλητερη απο αποδοση δε ξερωΕμφανισιακά έχει πολλές...σε απόδοση είναι το θέμα που δύσκολα να βρούνε..
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Και η Denisse στο ερημιτη 2 ειναι καινουργια και μουναρα αυτη που λες μαλακια μου μου δε μπηκα να την δωΤα γύρισα όλα εκτός από το paradise όπου δεν μπήκα . Καμία αλλαγή οι ίδιες που δούλευαν προ καραντινας οι ίδιες ήταν και σήμερα. Εκτός από μια ελενα στα τρίδυμο στο πρώτο καινούρια είπε η υπηρεσία πρώτη μέρα σήμερα ρουμανα μικρη με καλο κορμι αδυνατη χωρίς περιττά κιλά την πενεψε πολύ η υπηρεσία .αν κάποιος φίλος την δοκίμασε ας ενημερώσει.
Τελευταία τροποποίηση:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Oποιος εχει την Αφροδιτη δεν ψαχνει κατι αλλο γιατι οταν αγγιζεις την τελειοτητα ολα τα αλλα υστερουν...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!πολλες φορες κρατιεμαι να μη σχολιασω σε πολλα που λες....ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ...ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΠΟΥΤΑΝΑ? (όσο κομπλέ άτομο κι αν ειναι κι οσο σουπερ σεξ κι αν κανει)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε περασμα απο την περιοχη, γινοταν πραγματικα πανικος, ουτε καν δοκιμασα να στανατησω καπου
Αμα μπορεις να ξεχασεις το παρελθον της και τις 20.000++πουτσες που εχει φαει τοτε θα εισαι ευτυχισμενος με την Αφρο γιατι σαν χαρακτηρας ειναι τελεια για σεξ δεν μιλαω ειναι γνωστα...απο τα καλυτερα στανταρακια....Oποιος εχει την Αφροδιτη δεν ψαχνει κατι αλλο γιατι οταν αγγιζεις την τελειοτητα ολα τα αλλα υστερουν...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Και 20.000.000 να εχει φαει κλα'ι'ν μα'ι'ν...γιατι μεσα σε αυτες ειναι και η δικια μου!Τι σκατα αισθηματιας ειμαι αν μενω σε οσες εχει φαει;Αμα μπορεις να ξεχασεις το παρελθον της και τις 20.000++πουτσες που εχει φαει τοτε θα εισαι ευτυχισμενος με την Αφρο γιατι σαν χαρακτηρας ειναι τελεια για σεξ δεν μιλαω ειναι γνωστα...απο τα καλυτερα στανταρακια....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μπηκα σε ολα το μεσημερι,Ελπίζω αύριο να έχει πέσει η κίνηση να παμε να γαμισουμε με ησυχία.
στα μισα η κοπελα ηταν εξω απο δωματιο και περιμενε.
και καποιες ηταν εμφανισιμες ρουμανες κατω των 30 και λεπτες.
ουρα εκαναν σε μια λαρίσσα ελληνιδα και απορω γιατι, γεματουλα και κοντη σε σχεση με αλλες, απλα ειχε καπως προκλητικα πεταχτο κωλο και στηθος. τους καυλωσε φαινεται οτι ειναι ελληνιδα?
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Tην δοκιμασα 1κ4 ιουνιου ερημιτη 2 με μπογιατζη μεσα πριν ανοιξουν κανονικα.Φρεσκαδουρα 21 ετων ,μελαχροινη ρουμανα,χαμογελαστη με τατουαζ,εχει και στο αριστερο βυζι που ερχεται στη χουφτα αρκετα χαλαρο για τα χρονια της το ιδιο και ο πισινος της,μετρια πιπα με σκουφο, μου αφησε ωραια αισθηση το μουνακι της,καλη ως εμπειρια,νομιζω οτι πρεπει να γυμνασθει για να σφιξει.Επισης χαδακια και φιλια χωρις γλωσσα στα 30 ευρω.Αξιζει πιστευω η δοκιμη γιατι προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη.Εμφανισιακα η Ρουμανα η Denisse ειναι πολλη καλητερη απο αποδοση δε ξερω
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
καλα οτι θα τη δοκιμασω αυτο ειναι σιγουρο απλα σημερα ηθελα το σιγουρο πραμα κι οχι καταδρομικη οποτε πηγα Εβελινα η επομενη ειναι αυτηTην δοκιμασα 1κ4 ιουνιου ερημιτη 2 με μπογιατζη μεσα πριν ανοιξουν κανονικα.Φρεσκαδουρα 21 ετων ,μελαχροινη ρουμανα,χαμογελαστη με τατουαζ,εχει και στο αριστερο βυζι που ερχεται στη χουφτα αρκετα χαλαρο για τα χρονια της το ιδιο και ο πισινος της,μετρια πιπα με σκουφο, μου αφησε ωραια αισθηση το μουνακι της,καλη ως εμπειρια,νομιζω οτι πρεπει να γυμνασθει για να σφιξει.Επισης χαδακια και φιλια χωρις γλωσσα στα 30 ευρω.Αξιζει πιστευω η δοκιμη γιατι προσπαθει να ευχαριστησει τον πελατη.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.137
- Πόντοι
- 2.266
Εχεις δικιο αγγιζει την τελειοτητα δεν ειναι ηθελε αλλες 5-10.000 και θα ηταν τη διαβαζουμε ρε φιλεOποιος εχει την Αφροδιτη δεν ψαχνει κατι αλλο γιατι οταν αγγιζεις την τελειοτητα ολα τα αλλα υστερουν...ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ!
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
η Εβελινα ειναι η βασικη μου στο ροστερ ,την πηρα 2 φορες σημερα στα 30 ευρω.Καμμια συγκριση φιλε μου .Αν δουλευε την προηγουμενη εβδομαδα σε αυτη θα πηγαινα ,δεν τη χορταινω.καλα οτι θα τη δοκιμασω αυτο ειναι σιγουρο απλα σημερα ηθελα το σιγουρο πραμα κι οχι καταδρομικη οποτε πηγα Εβελινα η επομενη ειναι αυτη
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
πηγε κανενας εμμα?
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Μανταλενα τσεκαρε κανεις ηρθε? Εκει στα στενά του Las Vegas?
MakeMyDay86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 513
- Πόντοι
- 301
Πηρε ζωή το νήμα... Επιτέλους... Αυριο λεω να παω Βλαντα...
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.958
- Πόντοι
- 9.297
Και η Τσαρινα εξαφανισμενη;Και η Τζαστιν και η Νικολ;Σαν τον ΠΑΟ στο ποδοσφαιρο θα καταντησει η στουντιοκατασταση Θεσσαλονικη χωρις ηγετιδες δυναμεις της παλιας φρουρας...?
GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
φιλε την ειχα δει κανα 2μηνο τυχαια εξω ειχε παχυνει αρκετα...Μανταλενα τσεκαρε κανεις ηρθε? Εκει στα στενά του Las Vegas?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις