jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
από ραντεβού σε ραντεβού πάει και δεν προλαβαίνει του παιδί..καποιοι να κανουν ενημερωση για αθηνα κ να μην κοιμουνται ολη την ωρα
από ραντεβού σε ραντεβού πάει και δεν προλαβαίνει του παιδί..καποιοι να κανουν ενημερωση για αθηνα κ να μην κοιμουνται ολη την ωρα
Γεννήθηκα κουρασμένος!καποιοι να κανουν ενημερωση για αθηνα κ να μην κοιμουνται ολη την ωρα
Όλες αυτές που είπες συν την Λάρα...
Da!από ραντεβού σε ραντεβού πάει και δεν προλαβαίνει του παιδί..
Nothing is impossible!Μη ζητας ακατορθωτα πραγματα
Όταν πας να κοιμηθείς το βράδυ πάρε κι ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο. Για να την βουτήξεις μέσα , να από φύγεις την υπερθέρμανση ...Nothing is impossible!
Λογικα επειδη ειναι Βουλγαρα της επετρεψαν να περασει μεσα στη ΒουλγαριαΗ Λαρα πως καταφερε και ειναι ηδη 2 εβδομαδες βουλγαρια δεν το εχω καταλαβει
Όταν πας να κοιμηθείς το βράδυ πάρε κι ένα ποτήρι νερό στο κομοδίνο. Για να την βουτήξεις μέσα , να από φύγεις την υπερθέρμανση ...
Καλησπέρα στην παρέα!!να ρωτήσω ποιες δουλεύουν από τις γνωστές?πχ Έλενα Ρουμάνα, καρίνα Ουκρανία, Μανταλένα λας Βέγκας, Μιρέλλα, Γαλήνη, βιολέτα, Εβελίνα κτλ?αν μπορεί κάποιος να μας πει!και αν δουλεύουν......
Καλυτερα τωρα..και οταν ανοιξουν για τα καλα να επιστρεψει.Η Λαρα πως καταφερε και ειναι ηδη 2 εβδομαδες βουλγαρια δεν το εχω καταλαβει
Βρισκεις γκομενα συναδελφε και πηδας! αλλιως ετσι παιρνεις τα ρισκα σου..Τελικά συνάδελφοι πάμε περπατητο γύρω από τα στούντιο και ότι δούμε κ μας γνέφουν μπαίνουμε κ ρίχνουμε στα μουλοχτα??εγώ ΔΛΔ που πεθύμησα την μιλφαρα την Λιλιάνα?? Να στηθω απέναντι εκεί και να κόψω κίνηση ?? Αχχχ τι ζωή είναι και αυτή με το άνχος ν βρούμε ν γαμησουμε.......που κατάντησαμε!!
Θα γινει χαμος δλδ..λογικα σε πληροτητα απο ιεροδουλες θα ειμαστε φουλ!O Παπαθανασακης μολις ανακοινωσε οτι απο 15 ιουνιου επαναλειτουργουν οι υπηρεσιες ιεροδουλων.Θαρθουν και οι κοπελλες απο τις πατριδες τους και ολα θα παρουν το δρομο τους.
Δικαιώθηκες ρε μπαγάσα!13 και σημερα...