Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
36
Να μας πείτε όμως ποια είναι η κυρία ώστε να φροντίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας μετά το πέρας της πανδημίας και των σχετικών περιορισμών και απαγορεύσεων να την αφήσουμε με μοναδική πελατεία τα πάκια που λες

Είναι ξεκάθαρο πού πάει η κατάσταση...Ο Μύλος του 20 γίνει σαν τα Λαδάδικατου 10 ...Και όσοι μπορούν, και εκεί είναι που θα διαχωριστεί το παιχνίδι,θα πηδάνε πλέον σε ξενοοχεια ct ή "ανεξαρτητες", με το κόστος πλέον του σπορ να ανεβαινει σε μη αντιμετωπισιμα υψη (για πολλους εξ ημων)

Οι τσάρκες και οι βόλτες θα είναι πλέον για Πακια,μαυρους κτλ...για όλη την πλεμπα δηλαδή (συμπεριλαμβανομένων και των χαμηλά αμειβόμενων ημεδαπών) . Με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί η κατάσταση αυτή ( επιθέσεις,ψειρισματα,ληστειες κτλ) Μετάξι δηλαδή

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538
Είναι ξεκάθαρο πού πάει η κατάσταση...Ο Μύλος του 20 γίνει σαν τα Λαδάδικατου 10 ...Και όσοι μπορούν, και εκεί είναι που θα διαχωριστεί το παιχνίδι,θα πηδάνε πλέον σε ξενοοχεια ct ή "ανεξαρτητες", με το κόστος πλέον του σπορ να ανεβαινει σε μη αντιμετωπισιμα υψη (για πολλους εξ ημων)

Οι τσάρκες και οι βόλτες θα είναι πλέον για Πακια,μαυρους κτλ...για όλη την πλεμπα δηλαδή (συμπεριλαμβανομένων και των χαμηλά αμειβόμενων ημεδαπών) . Με όλους τους κινδύνους που εγκυμονεί η κατάσταση αυτή ( επιθέσεις,ψειρισματα,ληστειες κτλ) Μετάξι δηλαδή
Λαδαδικα του 10?
Τι εννοεις?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
270
Πόντοι
36
Λαδαδικα του 10?
Τι εννοεις?
Όταν άρχισε η πτώση της περιοχής ,με βρωμια,κα ιαυξημενη εγκληματικότητα...Ήταν η περίοδος που έκανε την εμφάνιση του δυναμικά πλέον η ανανεωμένη περιοχή του Μύλου η οποία την περίοδο 2007 και μετά είχε λίγα και ολοένα αυξάνονταν. Το 10 και μετά (και ειδικά έως το 2014-15) η περιοχή των Λαδάδικων χάλασε τελείως.Μονο πρεζακια,πακια  και γυφτοι

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538
Όταν άρχισε η πτώση της περιοχής ,με βρωμια,κα ιαυξημενη εγκληματικότητα...Ήταν η περίοδος που έκανε την εμφάνιση του δυναμικά πλέον η ανανεωμένη περιοχή του Μύλου η οποία την περίοδο 2007 και μετά είχε λίγα και ολοένα αυξάνονταν. Το 10 και μετά (και ειδικά έως το 2014-15) η περιοχή των Λαδάδικων χάλασε τελείως.Μονο πρεζακια,πακια  και γυφτοι
Πιο πριν ηταν ετσι..πολυ πριν..
Τελος παντων..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Παντως εγω και αλλοι συναγωνιστες μολις μπηκαμε απο την κανονικη θυρα,χωρις φωτακι εννοειτε και μπορω να πω πως απογειωθηκα με ουκρανικο μιγκ.Τελικα ολα ειναι σχετικα στον ομορφο τοπο μας.Μου αρεσειπολυ αυτο.
μερικοί σύντροφοι νομίζω παίρνεται μεγάλα ρίσκα , πανδημίας γαρ ......

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.240
Πόντοι
34.538

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ναι μα τούτες ουκ ανήκούσι εις τον εγχώριο πληθυσμό και δεν δυνάμεθα να γνωρίζουμε την κατάσταση εις τις χώρες των .....κάλο θα ήταν να είχαν περάσει κάποιον τεστ εγκεκριμένον και να γνωστοποιείτε εις τον πελάτην κύριε συναγωνιστά μου

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
Βλέπω κατά τις 23 του μήνα να ανοίγουν τα μπουρδελα  :tickedoff:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.125
Πόντοι
506
Δυστυχώς για Ιούλιο το βλέπω. Όσο είναι κλειστά και τα σύνορα με Ρωσία...γαμισετα.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
ολα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια δηλαδη ο αλλος να κραταει τσιλιες μην σκασει μυτη κανα μπατσικο και φανε προστιμο μεχρι και αναστολη αδειας,ας δοθει κυβερνητικη εντολη να ανοιξουν κανονικα,τωρα να πας και να ψαχνεις μηπως ειναι καποιο ανοιχτο ισως να βρεις κι εσυ το μπελα σου,ολα μπορουν να κοπουν σε αυτη τη ζωη,το σεξ δεν κοβεται..μην ξαναψηφιζεται νδ αυτο το αθλιο κομμα που καποιος συναγωνιστης εδω μεσα πιο παλια ειπε οτι ο τωρινος υπουργος υγειας ειναι κατα της πορνειας..

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά δεν είναι δυνατόν να είναι κλειστά τα γυμναστήρια (ανοίγουν 29/6), και να ανοίξουν τα μπουρδελα...
Εκτίμησή μου, η οποία προέκυψε μετά από συζήτηση με άνθρωπο που γνωρίζει πρόσωπα κ καταστάσεις , είναι πως οι οίκοι ανοχής θα παραμείνουν κλειστοί και τον Ιούλιο , τουλάχιστον, και θα επαναλειτουργήσουν μετά τις 15 Αυγούστου , όταν και θα είναι έτοιμο το νέο νομικό πλαίσιο που θα ρυθμίζει την αδειοδότηση και λειτουργία τους. Πιθανότατα μιλάμε για Σεπτέμβριο .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.084
Πόντοι
22.266
καποιοι να κανουν ενημερωση για αθηνα κ να μην κοιμουνται ολη την ωρα

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Να μας πείτε όμως ποια είναι η κυρία ώστε να φροντίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας μετά το πέρας της πανδημίας και των σχετικών περιορισμών και απαγορεύσεων να την αφήσουμε με μοναδική πελατεία τα πάκια που λες
Aγαπητε Αλ ειναι η κυρια του πρασινου της Ν.Ουρανου με την οποια περνουσες καλα πριν λιγο καιρο,εγω προσωπικα ομως δεν παιρνω ορκο για πακια,τριγυριζουν και χρησιμοποιουν την βρυση που εχει απο εξω στην ερημιτη 2,δεν ειδα κανενα μεσα και γλεντησα λιγο την παρασκευη 29 μαιου,σταθερη αξια,εξαιρετικη πιπα,και σουπερ πισωκολλητο,ανηκουσα στον εγχωριο πληθυσμο βεβαιως,βεβαιως.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Aγαπητε Αλ ειναι η κυρια του πρασινου της Ν.Ουρανου με την οποια περνουσες καλα πριν λιγο καιρο,εγω προσωπικα ομως δεν παιρνω ορκο για πακια,τριγυριζουν και χρησιμοποιουν την βρυση που εχει απο εξω στην ερημιτη 2,δεν ειδα κανενα μεσα και γλεντησα λιγο την παρασκευη 29 μαιου,σταθερη αξια,εξαιρετικη πιπα,και σουπερ πισωκολλητο,ανηκουσα στον εγχωριο πληθυσμο βεβαιως,βεβαιως.
Ξανθιά μιλφ που τα καταπίνει κιόλας στο πράσινο,δηλαδή στο Νικ.ουρανου 28??...και περνούσα και καλά μαζί της?? :think:...δε μου λέει τίποτα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21
βαριεμαι χωρις μπουρδελα,δεν εχει ενδιαφερον η ζωη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom