Κανεις λαθος αυτην την Δευτερα οχι δεν θα ανοιξουν και ουτε προσδιοριζουν το ποτε θα τα ανοιξουνΔευτερα θα τα ανοιξουν κι αυτα μην σκατε τζαμπα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (5 μέλη και 45 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.472
- Πόντοι
- 2.966
Ποιος σου ειπε οτι ανοιγουν Δευτερα τυπε απο μονος σου εβγαλες το συμπερασμα?Δευτερα θα τα ανοιξουν κι αυτα μην σκατε τζαμπα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.510
- Πόντοι
- 34.538
Θα του πε κι αυτου καμμια κοπελα η καμμια τσατσα..Ποιος σου ειπε οτι ανοιγουν Δευτερα τυπε απο μονος σου εβγαλες το συμπερασμα?
Οπως τον Τζιμ..
Και το δεσαν κομπο..λες και αυτες ξερουν ποτε θα ανοιξουν..
Οι τελευταιες που θα το μαθουν θα ειναι αυτες..
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.472
- Πόντοι
- 2.966
Αστα να πανε το γελοιο ειναι οτι δεν μπορουν καποιοι να καταλαβουν οσο και να τους το πεις οτι απο τη στιγμη που τα δελα τα δικα μας εχουν αδειες μονο η κυβερνηση μπορει να τα ανοιξει και κανενας αλλοςΘα του πε κι αυτου καμμια κοπελα η καμμια τσατσα..
Οπως τον Τζιμ..
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.126
- Πόντοι
- 26.141
Ποιος σου ειπε οτι ανοιγουν Δευτερα τυπε απο μονος σου εβγαλες το συμπερασμα?
den peirazei --στη σαλονικα εχουμε αξιοπιστα call girl που μολις τα τηλεγωνεις ερχονται αμεσως!!!!!!!!!!!!!!!!!λολ
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.472
- Πόντοι
- 2.966
Αδερφε ολα τα call girl μας στο Σαλονικα ειναι αξιοπιστα δε ριχνουν πιστολιεςden peirazei --στη σαλονικα εχουμε αξιοπιστα call girl που μολις τα τηλεγωνεις ερχονται αμεσως!!!!!!!!!!!!!!!!!λολ
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 50.126
- Πόντοι
- 26.141
Αδερφε ολα τα call girl μας στο Σαλονικα ειναι αξιοπιστα δε ριχνουν πιστολιες
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 32.165
εντωμεταξυ εμπιστη πηγη μου ανεφερε οτι τα σπιτακια ποτε δεν κλεισανε και οτι δουλευουν παρανομα με το κλασικο να μπαινουν οι πελατες απο την πισω πορτα. το ανεφερε εδω και αλλος συναγωνιστης αλλα απο το 1 αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει. οποτε οσοι λετε οτι θα ανοιξουν το δεν ξερω και γω ποτε, φατε την γλωσιτσα σας.
JosuaHunter
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2019
- Like
- 111
- Πόντοι
- 1
Μέχρι 15 Ιούνη παπαλα μάγκες...ρε τι τραβάμε με το κωλοκρατος που έχουμε να ούμε.... τουλάχιστον κάνα μασατσιδικο παίζει να ζει της προκοπής η Σαλονικαρα??μπας και.....λέω ΜΠΑΣ ΚΑΙ!!
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.401
- Πόντοι
- 3.820
εσενα βρε παπαρα οταν στα εξηγω και σου λεω ακριβως τι εχει γινει,τι πεταγεσαι για να κανεις τον εξυπνο μετα;η χαιρεσαι σαν μερικους που χαιρονται που δεν ανοιγουν για να το παιζουν ξερολες και να εχουν το τιτλο ΄'εγω σας τα λεγα'...δεν χαλαρωνετε λεω εγω λιγο μερικοιΘα του πε κι αυτου καμμια κοπελα η καμμια τσατσα..
Οπως τον Τζιμ..
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.510
- Πόντοι
- 34.538
ΦΙΛΑΚΙΑ...εσενα βρε παπαρα οταν στα εξηγω και σου λεω ακριβως τι εχει γινει,τι πεταγεσαι για να κανεις τον εξυπνο μετα;η χαιρεσαι σαν μερικους που χαιρονται που δεν ανοιγουν για να το παιζουν ξερολες και να εχουν το τιτλο ΄'εγω σας τα λεγα'...δεν χαλαρωνετε λεω εγω λιγο μερικοι

Θα ρθεις για πιτσα το βραδακι?
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.510
- Πόντοι
- 34.538
Mην ελπιζετε πριν τις 7 Ιουνιου...Νο 23..

jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
το ξερουμε φακιρη ολες οι ελπιδες πανε για 8 ιουνιου τωρα.Mην ελπιζετε πριν τις 7 Ιουνιου...Νο 23..
![]()
η ελβετια στις 6 ιουνιου τα ανοιγει.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.510
- Πόντοι
- 34.538
Τι μας λες τωρα?εντωμεταξυ εμπιστη πηγη μου ανεφερε οτι τα σπιτακια ποτε δεν κλεισανε και οτι δουλευουν παρανομα με το κλασικο να μπαινουν οι πελατες απο την πισω πορτα. το ανεφερε εδω και αλλος συναγωνιστης αλλα απο το 1 αυτι μπαινει απο το αλλο βγαινει. οποτε οσοι λετε οτι θα ανοιξουν το δεν ξερω και γω ποτε, φατε την γλωσιτσα σας.
Ξερεις πολλα με πισω πορτα?
Εκτος αν μπαινουν απο το παραθυρο..
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Παντως εγω και αλλοι συναγωνιστες μολις μπηκαμε απο την κανονικη θυρα,χωρις φωτακι εννοειτε και μπορω να πω πως απογειωθηκα με ουκρανικο μιγκ.Τελικα ολα ειναι σχετικα στον ομορφο τοπο μας.Μου αρεσειπολυ αυτο.
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.721
- Πόντοι
- 32.165
Τι μας λες τωρα?
Ξερεις πολλα με πισω πορτα?
Εκτος αν μπαινουν απο το παραθυρο..
εσυ κατσε στα αυγα σου αφου δεν ασχολεισαι με μπουρδελα οποτε δεν εχεις ιδεα.
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 168
- Like
- 30.510
- Πόντοι
- 34.538
Πληροφορια του προεδρου μετεφερα..εσυ κατσε στα αυγα σου αφου δεν ασχολεισαι με μπουρδελα οποτε δεν εχεις ιδεα.
Σκασαμε στη πιτσα χθες..Εχασες..
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Επιβεβαιώνω τον φίλο παλαίμαχο, πέρασμα νωρίς το μεσημέρι από μύλο, έτσι για να δω τι παίζει σε συνδυασμό με μια δουλειά μου. Στην Ερημίτη μια πόρτα ανοιχτή και βλέπω απέναντι μία να ψαρεύει πάκια, καθόντουσαν (καμιά δεκαριά) απέναντι στην σκιά και περίμεναν την σειρά τους ...μάλλον. Αν την είδα καλά πρέπει να ήταν μια ξανθιά μιλφ που τα καταπίνει, έχω και κριτική μαζί της. Ξενέρωσα μεταβολή και έφυγα, μετάξι γίναμε. Φεύγοντας απο Μινώταυρου μου κάνει νόημα νταβας για να εισελθω...καθόταν μπροστά στην κλειστή πόρτα και ψαρευε κι αυτός. Μπαίνω κι ήταν όλη η Ουκρανία μέσα, μέτρια κομμάτια αλλά για την μετά κορονοϊού εποχή γαμευσιμα...αυτά τα ολίγα.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 10.285
- Πόντοι
- 13.755
Να μας πείτε όμως ποια είναι η κυρία ώστε να φροντίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας μετά το πέρας της πανδημίας και των σχετικών περιορισμών και απαγορεύσεων να την αφήσουμε με μοναδική πελατεία τα πάκια που λεςΕπιβεβαιώνω τον φίλο παλαίμαχο, πέρασμα νωρίς το μεσημέρι από μύλο, έτσι για να δω τι παίζει σε συνδυασμό με μια δουλειά μου. Στην Ερημίτη μια πόρτα ανοιχτή και βλέπω απέναντι μία να ψαρεύει πάκια, καθόντουσαν (καμιά δεκαριά) απέναντι στην σκιά και περίμεναν την σειρά τους ...μάλλον. Αν την είδα καλά πρέπει να ήταν μια ξανθιά μιλφ που τα καταπίνει, έχω και κριτική μαζί της. Ξενέρωσα μεταβολή και έφυγα, μετάξι γίναμε. Φεύγοντας απο Μινώταυρου μου κάνει νόημα νταβας για να εισελθω...καθόταν μπροστά στην κλειστή πόρτα και ψαρευε κι αυτός. Μπαίνω κι ήταν όλη η Ουκρανία μέσα, μέτρια κομμάτια αλλά για την μετά κορονοϊού εποχή γαμευσιμα...αυτά τα ολίγα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις