You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (7 μέλη και 67 επισκέπτες)
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Πλέον όλοι καταλάβανε ότι είναι στημένο αλλά αφού γίνεται η όλη φάση απλά κάνουμε υπομονή να περάσει να μπούμε σε κανονικότηταΑκόμη πιστεύεται σε αυτή την μπούρδα που βγάλανε? Προσωπικά ξέρω μια οικογένεια της οποίας χρεώσανε συγγενικό θάνατο σε κορονοιο και βγήκαν και το διέψευσαν οι οικείοι.
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
καλά τι θα έλεγαν;;; να φέρουν το στίγμα;;; πάντως και εγώ αναρωτιέμαι για το αν είναι όλα αυτά αλήθεια ......λίγο δύσκολο όμως να συνεννοήθηκαν όλοι οι ηγέτες στο πλανήτη ...Ακόμη πιστεύεται σε αυτή την μπούρδα που βγάλανε? Προσωπικά ξέρω μια οικογένεια της οποίας χρεώσανε συγγενικό θάνατο σε κορονοιο και βγήκαν και το διέψευσαν οι οικείοι.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
καλα οποιος πεθανει αυτο το καιρο και ειναι μεγαλος σε ηλικια,απο κορονοιο λενε οτι πηγε ξερω περιστατικο που καποιος πεθανε στο πρωτο τον βγαλαν αρνητικο στο ιο και στο δευτερο θετικο,αντε βγαλε ακρη
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Μαγκες μην λετε μπουρδες οτι ολο αυτο ειναι στημενο
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Ο ιος υπάρχει δεν είναι μούφα, απλά δεν είναι τόσο θανατηφόρος. Λέγεται, λέω αυτό που διάβασα σε κάποια site, που έχουν θεωρίες συνωμοσίας, ότι οι θάνατοι σε άλλες χώρες προήλθαν από το 5G που εγκαταστάθηκε πιλοτικά σε κάποια μέρη. Και φυσικά επειδή ήξεραν το αποτέλεσμα, ήταν σκόπιμο να εισάγουν αυτήν την μπούρδα και να ρίξουν την υπαιτιότητα στον ιο. Αν κάποιος πιστεύει ότι βλέπω ταινίες τρόμου και φαντασιόπληκτες ταινίες δικαίωμά του, αλλά τουλάχιστο δεν ακούω μόνο αυτά που πασάρουν σαν μασημένη τροφή.
Πάντως στημένο η όχι , το μόνο σίγουρο είναι οτι φέτος οι μπουρδελιάρηδες κάναμε νηστεία για το πάσχα ... υποχρεωτικήΜαγκες μην λετε μπουρδες οτι ολο αυτο ειναι στημενο
Ο ιος υπάρχει δεν είναι μούφα, απλά δεν είναι τόσο θανατηφόρος. Λέγεται, λέω αυτό που διάβασα σε κάποια site, που έχουν θεωρίες συνωμοσίας, ότι οι θάνατοι σε άλλες χώρες προήλθαν από το 5G που εγκαταστάθηκε πιλοτικά σε κάποια μέρη. Και φυσικά επειδή ήξεραν το αποτέλεσμα, ήταν σκόπιμο να εισάγουν αυτήν την μπούρδα και να ρίξουν την υπαιτιότητα στον ιο. Αν κάποιος πιστεύει ότι βλέπω ταινίες τρόμου και φαντασιόπληκτες ταινίες δικαίωμά του, αλλά τουλάχιστο δεν ακούω μόνο αυτά που πασάρουν σαν μασημένη τροφή.
Είναι πολλά τα περίεργα , καταρχήν γιατί δεν κόλλησε όλη η κίνα και έμεινε ο ιός σε 1-2 πόλεις ; Είναι δυνατόν να κόλλησε όλος ο πλανητης αλλα όχι η κίνα ... κανονικά μέχρι να καταλάβουν οτι πρόκειται για νέο ιό θα έπρεπε αν όχι όλη η κίνα να κόλλαγε τουλάχιστον η μιση.
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Νομίζω τελικά πως άλλο είναι αυτό που μας κρύβουν. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι τα υπολογίζουμε. Ίσως πρέπει να κάνουμε μια προετοιμασία. Αυτός ο Τζεφρι Πάιατ δεν είναι τυχαίο που είναι πρέσβης τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όπου πάει έρχεται ο πανικός και η καταστροφή.
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Νομίζω τελικά πως άλλο είναι αυτό που μας κρύβουν. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι τα υπολογίζουμε. Ίσως πρέπει να κάνουμε μια προετοιμασία. Αυτός ο Τζεφρι Πάιατ δεν είναι τυχαίο που είναι πρέσβης τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Όπου πάει έρχεται ο πανικός και η καταστροφή.
που αλλού ηταν και έγινε πανικός;
Εντάξει πολλοί είμαστε υποψιασμένοι, αλλά να είναι τόσο μεγάλο φιάσκο και σε όλο τον κόσμο;
Θεωρώ πως υπάρχει ο ιός, όλα τα άλλα"δεν υπάρχει ο ιός" και "μαλακίες μας λένε" είναι χαζομάρες.....
Απλά αυτά που κατάλαβα είναι πως μπορεί να μην επηρεάσει τόσο πολύ κάποιους και να το περάσουν πιο εύκολα.....
Ότι θα έχουμε ιστορίες μετά απο αυτο ειναι σίγουρο,ελπίζω απλά να τις ξεπεράσουμε σχετικά εύκολα,επίσης ελπίζω να μην μονιμοποιηθούν μερικά πράγματα που ήρθαν τωρα με την καραντίνα.....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Ακόμη πιστεύεται σε αυτή την μπούρδα που βγάλανε? Προσωπικά ξέρω μια οικογένεια της οποίας χρεώσανε συγγενικό θάνατο σε κορονοιο και βγήκαν και το διέψευσαν οι οικείοι.
Αυτο το άκουσα και εγω απο 3 διαφορετικούς ανθρώπους....
αλλά αυτό δεν αποκλείει την ύπαρξη του ιού....
Το ουσιαστικό για μένα είναι αν δικαιολογείται ο,τι περνάμε τωρα με κλειστές τις αγορές.....
Αλλοι θα πούνε βλέποντας την Ιταλία και την Ισπανία με πιο καλα συστήματα υγείας απο εμας και περισσότερες ΜΕΘ να έχουν τόσα θύματα,οτι καλά έπραξε ο Κούλης......
Ουσιαστικά ο Κούλης θα γραφτεί στη Ιστορία.....καλώς η κακώς.......
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
Παμε και στις μπουρδελο-ιστοριες.
Ηταν εποχη βαρδαρη και βασιλισσας βερονικας, στο μπουρδελακι που δουλευε αυτη και η ηρα με την αλυσιδα στην μεση.
Παω ενα βραδυ..τωρα δεν θυμαμαι καλα ποια απο της δυο ειχα παρει εκεινη την μερα,μαλλον βερονικα αλλα μικρη σημασια εχει αυτο.
Το ολο ειχε να κανει με την τσα2 του μαγαζιου τοτε..που ηταν μια με σοφιστικε στυλ και αγορε μαλλι, γυαλια και σχετικα νεα..αργοτερα δουλεψε και στο λα φαμ..μετα δεν την ξανα ειδα.
Παω παιρνω απλο και της δινω 50αρικο..μπαινω δωματιο και περιμενω την κοπελα,ερχεται και δεν φερνει ρεστα..ε λεω ενταξει θα τα παρω μετα.
Τελιωνω μετα απο περιπου κανα 20 λεπτο βγαινω εξω η τσα2 πουθενα, παω σχεδον μεσα στο κουζινακι και ταχα μιλουσε στο τηλ. σε μια γωνια..μου λεει ολα ενταξει,οχι της λεω δεν μου εδωσες τα ρεστα..μου λεει και κοιταει αμεσως το τετραδιο,οτι πληρωσα 30 για απλο και τοσα της εδωσα..δεν γινεται αυτο της λεω 50αρικο εδωσα..και μου δειχνει το τετραδιο και μου λεει να δες απο μονο σου 30 ειναι. Η ρουφιανα δλδ πηγε να με βγαλει και τρελο..εντωμεταξυ ειχε γραψει οτι πηρε 30 απο εμενα.
Για να μην τα πολυλογο,γινεται ψιλοπανικος μεσα..μου ελεγε να μην φωναζω γιατι εχει πελατες και οτι αν δεν φυγω θα παρει τηλ τον νταβατζη και κατι τετοια..ενταξει δεν μασημα και την ειπα να τους παρει τηλ για να βγαλουμε ακρη αλλιως δεν θα φυγω. Και παιδια να πω εδω οτι δεν ηταν τα 20 ευρω κλαιν..αλλα ολη η κοροιδια και οτι το τραβηξε τοσο λες και ειχε να κανει με κανενα χαζο.Μου εχει τυχει κι αλλες φορες αυτο ακομα και προσφατα..αλλα παντα οταν της λες στα δινουν αμεσως ζητανε συγνωμη και καλα λενε οτι σε ξεχασαν..ποτε καμια αλλη δεν μου ειχε κανει τετοια ιστορια.
Τεσπα για να τελειωσω,τελικα μετα απο αρκετη ωρα ειδε οτι δεν κανω πισω και λιγο πριν φωναξει τα αφεντικα του μαγαζιου με εδωσε τα ρεστα κανοντας μαλιστα και την καλη στο τελος..οτι και καλα μπορει να εγινε καποιο μπερδεμα.μλκ δηλαδη.
την πάτησα και εγω σε εκεινο το μπουρδελάκι,αλλα οχι με την συγκεκριμενη τσατσα...Με μία άλλη.....20ρικο ηταν τοτε αν θυμάμαι καλά......αλλα είχα κάνει μαλακία,τότε ...ημουν και πιο άβγαλτος....έδωσα τα λεφτά πριν μπώ και περίμενα στο σαλόνι....όταν πηγα να μπω μου ζητησε ξανα τα χρήματα....έγινε ενας σαματάς.....
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Είναι πολλά τα περίεργα , καταρχήν γιατί δεν κόλλησε όλη η κίνα και έμεινε ο ιός σε 1-2 πόλεις ; Είναι δυνατόν να κόλλησε όλος ο πλανητης αλλα όχι η κίνα ... κανονικά μέχρι να καταλάβουν οτι πρόκειται για νέο ιό θα έπρεπε αν όχι όλη η κίνα να κόλλαγε τουλάχιστον η μιση.
εσυ πιστευεις δινουν τους αληθινους αριθμους απο αυτους που παθαν ζημια στην Κινα?
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.046
- Πόντοι
- 3.346
20αρικο δεν προλαβα..ποτε ηταν τοσο?την πάτησα και εγω σε εκεινο το μπουρδελάκι,αλλα οχι με την συγκεκριμενη τσατσα...Με μία άλλη.....20ρικο ηταν τοτε αν θυμάμαι καλά......αλλα είχα κάνει μαλακία,τότε ...ημουν και πιο άβγαλτος....έδωσα τα λεφτά πριν μπώ και περίμενα στο σαλόνι....όταν πηγα να μπω μου ζητησε ξανα τα χρήματα....έγινε ενας σαματάς.....
kassler
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 44
- Like
- 3.590
- Πόντοι
- 7.195
20αρικο δεν προλαβα..ποτε ηταν τοσο?
Mε την αλλαγη απο δραχμη σε ευρώ πήγαμε απο τις 5000 δραχμες σε 20 ευρω και μετα απο 1-2 χρόνια 25 ...
Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.260
- Πόντοι
- 361
Και νασια!!!θυμαμαι τη μαιρουλα τη βυζαρου προμηθεως 16 το μπλε αυτο με το κουδουνι που βαρουσε οταν εμπαινες
Διαγραμμένο μέλος 191566
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουλ 2019
- Like
- 105
- Πόντοι
- 0
Άμα δεις το βιογραφικό του ήταν πρέσβης στην Ουκρανία 2013-2016 και εκείνο το χρονικό διάστημα έγιναν μεγάλες ανακατατάξεις. Είναι τυχαίο που ήρθε εδώ και γίνεται ότι γίνεται? Αμερικανάκια πρέπει να αυτοκαταστραφούν για να σταματήσουν να καταστρέφουν την ανθρωπότητα.που αλλού ηταν και έγινε πανικός;
Εντάξει πολλοί είμαστε υποψιασμένοι, αλλά να είναι τόσο μεγάλο φιάσκο και σε όλο τον κόσμο;
Θεωρώ πως υπάρχει ο ιός, όλα τα άλλα"δεν υπάρχει ο ιός" και "μαλακίες μας λένε" είναι χαζομάρες.....
Απλά αυτά που κατάλαβα είναι πως μπορεί να μην επηρεάσει τόσο πολύ κάποιους και να το περάσουν πιο εύκολα.....
Ότι θα έχουμε ιστορίες μετά απο αυτο ειναι σίγουρο,ελπίζω απλά να τις ξεπεράσουμε σχετικά εύκολα,επίσης ελπίζω να μην μονιμοποιηθούν μερικά πράγματα που ήρθαν τωρα με την καραντίνα.....
Άλλο ένα Πάσχα έφτασε στο τέλος του, το θεωρώ 1 απο τα 3 checkpoints της χρονιάς. Ποτέ ήταν το περσινό και ποτέ έφτασε το φετινό? φέτος όμως ένα Πάσχα διαφορετικό για όλους, με ιούς, χωρίς ψήσιμο κατσίκι, χωρίς studio , χωρίς ναούς, χωρίς φυγή για χωριά κλπ. Σίγουρα ένα Πάσχα που θα χαραχτεί στις αναμνήσεις όλων ανεξίτηλο. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλους, καλή ανάσταση και υγεία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις