Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (5 μέλη και 39 επισκέπτες)

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Είναι το σύνδρομο του μπουρδελιαρη , μικρούλη. Από ένα σημείο κ μετά, αν δεν το πληρώσεις δεν το ευχαριστιέσαι .
ετσι ειναι οποτε το νου σου στο πληρωμενο, εγω εφτασα σε σημειο να μην τελειωνω με τιποτα με νορμαλ γκομενες

Spartan2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2020
Κριτικές
4
Like
1.260
Πόντοι
361
Που δουλεύει η τσαρίνα ρε παίδες; πολλές θετικές κριτικές για το πρόσωπο της βλεπω

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τωρα πουθενα :cheesy: προφανως, πριν δουλευε στο φρεε χαουζ πρωινη αλλα για μερες και ωρες ρωτα τον μετρ τον barbara

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165
Μπα δεν ξαναλεω τιποτα για το που και ποτε δουλευει η τσαρινα γιατι τα εχουμε πει 100 φορες. Αλλα οπως ειπε και ο Cecell τωρα δεν δουλευει καμμια και πουθενα οποτε και να σου λεγαμε δεν εχει νοημα γιατι μπορει οταν ξανανοιξουν να δουλευει αλλες μερες και ωρες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Δεν ξερω τι λετε εσεις εγω παντως εχει τυχει να πληρωσο για απλο να εχω δωσει 50αρικο να το εχω ξεχασει, να εχω φυγει και να βγαινει η τσαρινα εξω στο δρομο με το μπουρνουζι γυμνη να με δωσει τα ρεστα πισω. Ανθρωπος. (η τσαρινα εντωμεταξυ δουλευε τον τελευταιο καιρο χωρις τσατσα). Εχω βγαλει ωραια γουστα με την τσαρινα. δεν ξερω εχει το κατι αυτη η γυναικα που με αναστατωνει οποτε την βλεπω. Εχει τυχει να εχω μπει μεσα και να την εχω αρχισει στο μπαλαμουτι στα ορθια πριν καν της πω τι θα κανουμε, χωρις να ζητησει λεφτα. και να γουσταρει και να μου καθεται. ειναι πολυ γκαυλωτικο σκηνικο ολο αυτο. δεν εχει και τσατσα οποτε δεν μπορει να γινει και αλλου για να δω αντιδρασεις. Μολις μπουνε παλι τα πραματα σε μια σειρα θα γινει χαμος μαζι της.
Η λαρα μια φορα..παλι η τσα2 δεν εφερε ρεστα και μολις μπαινει στο δωματιο την λεω δεν σε εδωσε ρεστα..και πριν προλαβω να της πω αστο θα τα παρω μετα..μια που με κανει περιμενε και μια που πηγε στο κουζινακι τις τα εψαλε λιγο και γυρισε γρηγορα με τα ρεστα. Γενικα εχει πολλες καριολες τσα2δες..η κοπελες καμια σχεση με αυτες.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Μετα τις 27 σιγα σιγα θα ανοιξουν..μολις δλδ χαλαρωσουν τα μετρα.
Απριλίου?? Καλά σε άλλο σύμπαν υπάρχεις...τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας θα υπάρχουν μέχρι Μάιο.. από κει και πέρα μέχρι να αρχίσουν να ανοίγουν τα μαγαζιά κανονικά και να μην υπάρχουν κρούσματα θα φτάσουμε τέλη Μαίου.. Άρα καλό καλοκαίρι όσων αφορά αυτό που μας ενδιαφέρει τα μπουρδέλα..

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Απριλίου?? Καλά σε άλλο σύμπαν υπάρχεις...τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας θα υπάρχουν μέχρι Μάιο.. από κει και πέρα μέχρι να αρχίσουν να ανοίγουν τα μαγαζιά κανονικά και να μην υπάρχουν κρούσματα θα φτάσουμε τέλη Μαίου.. Άρα καλό καλοκαίρι όσων αφορά αυτό που μας ενδιαφέρει τα μπουρδέλα..
αφου μεχρι 27 απριλιου ειπαν..κραστ τεστ ειναι το πασχα..αν πανε ετσι οπως τωρα τα κρουσματα και δεν εχουμε μεγαλη αυξηση το μαιο σχεδον ολα θα ειναι ανοιχτα.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
αφου μεχρι 27 απριλιου ειπαν..κραστ τεστ ειναι το πασχα..αν πανε ετσι οπως τωρα τα κρουσματα και δεν εχουμε μεγαλη αυξηση το μαιο σχεδον ολα θα ειναι ανοιχτα.
Όχι φίλε διαφωνώ εδώ θα είμαστε να τα πούμε όταν ανοίξουν

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165
Εγω πιστευω στην καλυτερη των περιπτωσεων προς τελη Μαιου.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
τα μαγαζιά όταν δώσουν σύνθημα να ανοίξουν, θα ξεκινήσουν ανοίγοντας με τετραγωνικά...τι εννοώ ..θα ανοίξουν όλα μαζι αλλά θα μπορούν χρησιμοποιήσουν 10 τετραγωνικά....οι αποστάσεις θα τηρούνται κανονικά...και.μετα θα δίνουν.λιγα λίγα τα τετραγωνικά

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ετσι και αλλιως δεν ζουμε εποχες βαρδαρη που ειχε 10 μαγαζια και τρεις παρεες σε καθε μαγαζι να περιμενουν, ουτε σαββατοβραδο δεν γινεται αυτο πλεον, ειδικα καλοκαιρι που πολλοι την εχουν κοπανησει. τωρα εχει 30 μαγαζια και αντιστοιχουν λιγοτεροι, στην μεσημεριανη βολτα παντα μονος μπαινοβγαινω στα μαγαζια, και επειδη βαρανε μυγες μερικες κοπελες καλως εχουν καταργησει και την τσατσα, πριν 10 χρονια μονο η θεια ναντια δουλευε ετσι.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
τα μαγαζιά όταν δώσουν σύνθημα να ανοίξουν, θα ξεκινήσουν ανοίγοντας με τετραγωνικά...τι εννοώ ..θα ανοίξουν όλα μαζι αλλά θα μπορούν χρησιμοποιήσουν 10 τετραγωνικά....οι αποστάσεις θα τηρούνται κανονικά...και.μετα θα δίνουν.λιγα λίγα τα τετραγωνικά
ακουγεται λογικο φιλε αλλα σκεψου το εξης: Πασ σουπερμαρκετ και σου λει ασ πουμε 1 ατομο ανα 15 ειναι τωρα νομιζω? αρα στα 150τμ μαρκετ εχεις μεσα 10? Πας στο μαρκετ να ψωνισεις και να φυγεις. Στο μπουρδελο που παει ο χ-ψ καθαρος η οχι, κρυωμενος η οχι εστω και με την λογικη των 10-15τμ αλλα πας να αγκαλιαστεις να φιλησεις να γαμησεις κτλ νομιζω θα αργησουν ενα κλικ παραπανω

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Η Κεραμέως είπε κλειστά τα σχολεία τουλάχιστον μέχρι της 10 Μαΐου..... λοιπόν να είστε καλοί μαθητές ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom