You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)
jimakos.m3
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Πότε ανοίγουν τα μαγαζιά ρε παιδιά μια ενημέρωση
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
αυριοΠότε ανοίγουν τα μαγαζιά ρε παιδιά μια ενημέρωση
veriotis22
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2017
- Like
- 98
- Πόντοι
- 1
μακάρι αλλά που τέτοια χαρά
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Το πάνε για αγέλη γιατί το μαγαζί δεν βγαίνει....οπότε μάλλον θα ανοίξουν αλλά πιο αργά, πιο νωρίς τα υπόλοιπα και όποιος τα καταφέρει. Αφού υπάρχει το θέμα της απόστασης των 2 μέτρων που αν ισχύσει δεν γίνεται, γιατί έτσι εγώ έχω γαμήσει την μισή Ελλάδα από απόσταση 1,5 μέτρου χαχαχα
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Να γαμησουμε θέλουμε,όχι να χειρουργησουμε!
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Ας ανεβάσω μια μελλοντική κριτική κάπου στο Ιούλιο στην πρώτη επίσκεψή μου στο μύλο μετά καραντίνας....
''Είχα όρεξη για Λαρα εκείνο το πρωί, καθότι με φτιάχνει πολύ εμφανισιακά και κατά τις 11 το πρωΐ βρέθηκα στον Μύλο. Η Λαρα είχε πελάτη μέσα οπότε δίνω το 40αρι για απλό, χωρίς να την δω, μετά από τέσσερις μήνες αποχή. Κάνω ντουζακι, βάζω μάσκα και γάντια και βάζω πορνχαμπ στο κινητό, στεκομενος όρθιος στο δωμάτιο, για να φτιαχτω παίζοντας τη πουτσα και λίγο για να σηκωθεί. Σκάει η Λαρα μετά από πέντε λεπτά, λέμε δυο μαλακίες και της λέω να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού και να μου δώσει την καποτα. Την φοράω εγώ και της ζητάω να μου τον πάρει στο στόμα χωρίς να με ακουμπάει. Μόνο το κεφαλάκι στο στόμα της αλλά επειδή ήμουν φτιαγμένος μετά από δύο λεπτά της λέω να γυρίσει στα τέσσερα να της τον βάλω. Ο πούτσος μισός μέσα και ξανά έξω, έτσι γαμουσα κανένα πεντάλεπτο και εχυσα στο λάστιχο. Αμέσως βγαζω λάστιχο, γαντια και μάσκα και αφού την χαιρετάω πάω για ντουζακι. Φυσικά δικές μου πετσέτες και λοιπά είδη ατομικής υγιεινής. Στο τέλος για απολύμανση πίνω και λιγο αντισηπτικό και φεύγω...''
Υπάρχει ρε παιδιά περίπτωση να γαμισει κανένας έτσι; Ή θα πας κανονικά και στο πούτσο σου όλα, ή δεν πας καθόλου αν έχεις λόγο να φοβάσαι τον κορονοϊό. Καλύτερα να την παίξεις σπίτι σου και να γλυτώσεις τα 40 από το να ρίξεις τέτοιο γαμισι. Τα λέω αυτά γιατί κάπου διάβασα ότι ακόμα και στα μπουρδελα θα υπάρχουν προφυλάξεις. Τι προφυλάξεις ρε παιδιά;
Τι λέτε εσείς;
''Είχα όρεξη για Λαρα εκείνο το πρωί, καθότι με φτιάχνει πολύ εμφανισιακά και κατά τις 11 το πρωΐ βρέθηκα στον Μύλο. Η Λαρα είχε πελάτη μέσα οπότε δίνω το 40αρι για απλό, χωρίς να την δω, μετά από τέσσερις μήνες αποχή. Κάνω ντουζακι, βάζω μάσκα και γάντια και βάζω πορνχαμπ στο κινητό, στεκομενος όρθιος στο δωμάτιο, για να φτιαχτω παίζοντας τη πουτσα και λίγο για να σηκωθεί. Σκάει η Λαρα μετά από πέντε λεπτά, λέμε δυο μαλακίες και της λέω να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού και να μου δώσει την καποτα. Την φοράω εγώ και της ζητάω να μου τον πάρει στο στόμα χωρίς να με ακουμπάει. Μόνο το κεφαλάκι στο στόμα της αλλά επειδή ήμουν φτιαγμένος μετά από δύο λεπτά της λέω να γυρίσει στα τέσσερα να της τον βάλω. Ο πούτσος μισός μέσα και ξανά έξω, έτσι γαμουσα κανένα πεντάλεπτο και εχυσα στο λάστιχο. Αμέσως βγαζω λάστιχο, γαντια και μάσκα και αφού την χαιρετάω πάω για ντουζακι. Φυσικά δικές μου πετσέτες και λοιπά είδη ατομικής υγιεινής. Στο τέλος για απολύμανση πίνω και λιγο αντισηπτικό και φεύγω...''
Υπάρχει ρε παιδιά περίπτωση να γαμισει κανένας έτσι; Ή θα πας κανονικά και στο πούτσο σου όλα, ή δεν πας καθόλου αν έχεις λόγο να φοβάσαι τον κορονοϊό. Καλύτερα να την παίξεις σπίτι σου και να γλυτώσεις τα 40 από το να ρίξεις τέτοιο γαμισι. Τα λέω αυτά γιατί κάπου διάβασα ότι ακόμα και στα μπουρδελα θα υπάρχουν προφυλάξεις. Τι προφυλάξεις ρε παιδιά;
Τι λέτε εσείς;
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Διαβασε το αρθρο που ποσταρε η τυπαρα ο Μπουκας. Θα καθαριζουν πιο πολυ τον χωρο, θα χρησιμοποιουν μιας χρησης σεντονια. Νομιζω αν το πανε ετσι πιο καλα για εμας γιατι θα ειναι ακομα πιο καθαρα τα παντα. Τα περι μασκων και γαντιων δεν τα πιστευω ουτε για αστειο. Κανεις δεν προκειται να παει να γαμησει ετσι.
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.878
- Πόντοι
- 4.766
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω τηςΔιαβασε το αρθρο που ποσταρε η τυπαρα ο Μπουκας. Θα καθαριζουν πιο πολυ τον χωρο, θα χρησιμοποιουν μιας χρησης σεντονια. Νομιζω αν το πανε ετσι πιο καλα για εμας γιατι θα ειναι ακομα πιο καθαρα τα παντα. Τα περι μασκων και γαντιων δεν τα πιστευω ουτε για αστειο. Κανεις δεν προκειται να παει να γαμησει ετσι.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.278
Διαβασε το αρθρο που ποσταρε η τυπαρα ο Μπουκας. Θα καθαριζουν πιο πολυ τον χωρο, θα χρησιμοποιουν μιας χρησης σεντονια. Νομιζω αν το πανε ετσι πιο καλα για εμας γιατι θα ειναι ακομα πιο καθαρα τα παντα. Τα περι μασκων και γαντιων δεν τα πιστευω ουτε για αστειο. Κανεις δεν προκειται να παει να γαμησει ετσι.
Το άρθρο είναι άκυρο. Δεν έχει παρθεί καμία απόλυτος απόφαση για τον τρόπο που θα λειτουργήσουν οι νόμιμοι οίκοι ανοχής, αφού αυτό θα γίνει στην έβδομη και τελευταία φάση που θα την καθορίσει η επιδημιολογική εξέλιξη. Τέλη Ιουνίου αρχές Ιουλίου!
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=314642.new;topicseen#new][u] *****.tv forum[/u][/url]
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω της
Η Νατασα εμφανιστηκε σε καποια φαση αλλα μετα εξαφανιζολ. Σε μενα τουλαχιστον. Αλλα ναι εγω στην Τσαρινα δεν πα να παθω κοροναιο. Θα την βιασω. χαχαχαχα.
Εττορε δεν νομιζω να περιμενουμε μεχρι τοσο. Η επομενη εβδομαδα θα δειξει!
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Δεν γίνεται!Απορία ...τσιμπούκιον με μάσκα πως γίνεται???
Tabmok99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2020
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Βρε να εμφανιστεί η Νατάσα και ας έχει 15 κοροναιους επάνω της
Ακούω συνέχεια για τη Τσαρίνα που θα πρέπει να πάω σε μια δόση δε γίνεται
Μέχρι τώρα παιδιά πήγαινα μόνο στις βίλλες γιαί ηθελα να βλέπω τα κορίτσια σε φωτό πρώτα.
Εχω βαρεθει και ξενερωσει ομως
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.051
- Πόντοι
- 3.346
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.Ακούω συνέχεια για τη Τσαρίνα που θα πρέπει να πάω σε μια δόση δε γίνεται
Μέχρι τώρα παιδιά πήγαινα μόνο στις βίλλες γιαί ηθελα να βλέπω τα κορίτσια σε φωτό πρώτα.
Εχω βαρεθει και ξενερωσει ομως
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.711
- Πόντοι
- 25.165
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.
την Τσαρινα αδερφε μπορεις να την βρεις και σε γνωστα πορνο σαιτ με βιντεο. εχει παιξει σε τσοντες. Lina Galina κανε search σε κανα χ χαμστερ και εισαι οκ. Επισης τοτε δεν ειχε σιλικονατα βυζια οπως εχει τωρα και για μενα τωρα ειναι 100 φορες πιο ομορφη. τοτε ηταν και πολυ σκιννυ/φετες κτλπ. αλλα το κωλαρακι πετρα.
Tabmok99
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2020
- Like
- 205
- Πόντοι
- 20
Χειροτερα ειναι ετσι..γιατι παντα ειναι επεξεργασμενες η φωτο. και αλλο βλεπεις και αλλο συναντας εκει και ψιλο ξενερωνεις..ενω αν πας ετσι εχει ενα ενδιαφερον μεχρι να δεις την κοπελα πρωτη φορα.
Συμφωνώ , συνήθως κοιτάω ποιά κοπέλα με ενδιαφέρει και τη βλέπω και απο κοντά. Πολύ συχνά δεν έχουν καμία σχέση...
Το θέμα είναι οτι δεν είμαι τύπος που απλά μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια όπως βλέπω πολλούς συναγωνιστες , πάω πιο στοχευμένα.
Πρέπει να ξεμπλοκάρω και να αρχίσω τσάρκες και εγω !
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.051
- Πόντοι
- 3.346
Ε ναι δεν εχει νοημα αλλιως..μην κοιτας που μερικοι παμε στοχευμενα,ειναι γιατι εχουμε περιορισμενο χρονο και πανω κατω ξερουμε σε ολα τα σπιτακια τι παιζει.Συμφωνώ , συνήθως κοιτάω ποιά κοπέλα με ενδιαφέρει και τη βλέπω και απο κοντά. Πολύ συχνά δεν έχουν καμία σχέση...
Το θέμα είναι οτι δεν είμαι τύπος που απλά μπαινοβγαίνω στα σπιτάκια όπως βλέπω πολλούς συναγωνιστες , πάω πιο στοχευμένα.
Πρέπει να ξεμπλοκάρω και να αρχίσω τσάρκες και εγω !
Εγω παλιοτερα δεν αφηνα μπουρδελο..ειδικα εποχες βαρδαριου, μ αρεσε καταρχην η τσαρκα και δευτερον δεν ειχα την ενημερωση που εχουμε απο το μπου. και φυσικα δεν υπηρχαν και η σελιδες των στουντιο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις