Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (3 μέλη και 51 επισκέπτες)

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Τα μπουρδέλα πιστεύω στην καλύτερη περίπτωση να ανοίξουν Ιούλιο.Δυστυχως επειδή δεν μπορουν να τηρηθούν αυτοί οι κανόνες υγιεινής που χρειάζονται την συγκεκριμένη περίοδο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να αργήσουν να ξαναανοιξουν

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Εγω πιστευω μέχρι τελος του μήνα θα ανοίξουν.αν δεν ανοίξουν μέχρι τότε θα πρεπει να ανησυχούμε μετά όχι για το πότε θα ανοίξουν αλλά αν θα ανοίξουν.πρεπει η κυβέρνηση να βαλει χρονοδιαγραμμα και σ αυτό το κλάδο αλλιώς τα πάει για κλείσιμο στα μουλωχτά.

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Πολύ πιθανό οι κοπέλες από τα σπιτάκια να αρχίσουν να βγαίνουν στην πιάτσα

Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Έχω μια απορία, γιατί υπάρχει απαγόρευση από τις 12 το βράδυ ως τις 6 το πρωί?
Μήπως κυκλοφορεί τότε ο ιος?
Ρε πόσο μας δουλεύουν τα μαλακισμένα, για κρέμασμα είναι........
Πουστοτσιφτιτρίδες μας κάνουν κουμάντο

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.495
Πόντοι
216
Και τι να κάνουν δηλαδή, να επιβάλλουν την απαγόρευση της κυκλοφορίας του ιού εκείνες τις ώρες?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
12-6 δεν ειναι ετσι και αλλιως τιποτα ανοικτο απο μαγαζια, αν θες να πας νοσοκομειο φυσικα και επιτρεπεται
διαφορετικα σε καποιο παρτακι σε σπιτι θα πας οποτε σου λεει δεν θελουμε τετοια παρτακια.

και την ημερα μπορεις να πας σε παρτακι αλλα το βραδυ ειναι σιγουρο οτι ειναι τετοιου ειδους ασκοπη μετακινηση και ασκοπος συνωστισμος που θελουν να αποφυγουν

εκει παει το μυαλο μου εμενα.

• Like
Αντιδράσεις: swta
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
105
Πόντοι
0
12-6 δεν ειναι ετσι και αλλιως τιποτα ανοικτο απο μαγαζια, αν θες να πας νοσοκομειο φυσικα και επιτρεπεται
διαφορετικα σε καποιο παρτακι σε σπιτι θα πας οποτε σου λεει δεν θελουμε τετοια παρτακια.

και την ημερα μπορεις να πας σε παρτακι αλλα το βραδυ ειναι σιγουρο οτι ειναι τετοιου ειδους ασκοπη μετακινηση και ασκοπος συνωστισμος που θελουν να αποφυγουν

εκει παει το μυαλο μου εμενα.
Οι περισσότεροι απο μας, μετά από τέτοια μπόρα που περάσαμε, το μυαλό μας σίγουρα σε παρτάκια δεν θα το έχουμε. Ποιός θα πάει τέτοια ώρα σε πάρτυ? Ας μη ξεχνάμε ότι οι περισσότεροι είναι φοβισμένοι και δεν βάζουν άλλα άτομα στο σπίτι τους. Άρα είναι εντελώς άκυρο αυτό που έβγαλαν. Μιλάμε για παρτάλια.... γελάνε και οι σαύρες

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
17 και σημερααααααα

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
365
Πόντοι
21

ασε ρε φιλε,εχω ξενερωσει αγρια με αυτη την κυβερνηση ισως ομως να ειμαι ο μοναδικος τωρα τελευταια γιατι στις δημοσκοπισεις ο κουλης βγαινει με 110%,ολοι οι χαζοι αυτον θα ψηφισουν,το ατομο τι ειπε ρε στη βουλη?? γιατι λεει δεν δημιουργησε το 5ψηφιο 13033 οταν ηταν κυβερνηση ο συριζα,μεχρι και οι επικοινωνιολογοι του ειναι εντελως χαζοι αλλα στις δημοσκοπισεις σαρωνει,ειπαμε απο κορονοιο μπορει να μην τεζαρουμε αλλα απο κατι τετοια εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες..ανοιξτε τα μπουρδελα να γαμησει ο κοσμος,η μαλακια δεν ειναι πια στη μοδα..

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
ασε ρε φιλε,εχω ξενερωσει αγρια με αυτη την κυβερνηση ισως ομως να ειμαι ο μοναδικος τωρα τελευταια γιατι στις δημοσκοπισεις ο κουλης βγαινει με 110%,ολοι οι χαζοι αυτον θα ψηφισουν,το ατομο τι ειπε ρε στη βουλη?? γιατι λεει δεν δημιουργησε το 5ψηφιο 13033 οταν ηταν κυβερνηση ο συριζα,μεχρι και οι επικοινωνιολογοι του ειναι εντελως χαζοι αλλα στις δημοσκοπισεις σαρωνει,ειπαμε απο κορονοιο μπορει να μην τεζαρουμε αλλα απο κατι τετοια εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες..ανοιξτε τα μπουρδελα να γαμησει ο κοσμος,η μαλακια δεν ειναι πια στη μοδα..
Ο μοναδικός θα ησουν αν οι δημοσκοπήσεις δεν ηταν στημένες , για μένα στημένες η όχι απο την στιγμη που επηρρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Η αν υπήρχαν να απαγορευόταν να ανακοινωθουν τα αποτελέσματα. Θα μου πεις αμα το τραβήξουμε περισσότερο ας μην υπηρχαν ουτε και κόμματα .. τι το καλό προσφέρουν τα πολλά κόμματα ; Να διχάζουν εμάς ;

Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
105
Πόντοι
0
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δημοσκοπίσεις είναι στημένες. Εφόσον τα κανάλια κατευθύνονται απο τις κυβερνήσεις, τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται όπως τα θέλουν, και φυσικά όλο αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Και φυσικά όλα είναι στημένα από έξω αφού απο εκεί καθορίζεται ποιός θα βγεί και τι θα κάνει όταν βγει. Δεν είναι τυχαίο που λίγο πριν τις εκλογές αυτός που επισκέπτεται την Αμερική βγαίνει πρωθυπουργός. Αυτό έγινε πάμπολες φορές. Δεν είναι τυχαίο που η οικογένεια του Κούλη, αδερφού της Ντόρας, κάνει κουμάντο. Ο αδερφός του Δήμαρχος, η αδερφή του δεν ξέρω τι είναι, η κόρη του δουλεύει για μκο.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δημοσκοπίσεις είναι στημένες. Εφόσον τα κανάλια κατευθύνονται απο τις κυβερνήσεις, τα αποτελέσματα θα εμφανίζονται όπως τα θέλουν, και φυσικά όλο αυτό επηρεάζει τον κόσμο. Και φυσικά όλα είναι στημένα από έξω αφού απο εκεί καθορίζεται ποιός θα βγεί και τι θα κάνει όταν βγει. Δεν είναι τυχαίο που λίγο πριν τις εκλογές αυτός που επισκέπτεται την Αμερική βγαίνει πρωθυπουργός. Αυτό έγινε πάμπολες φορές. Δεν είναι τυχαίο που η οικογένεια του Κούλη, αδερφού της Ντόρας, κάνει κουμάντο. Ο αδερφός του Δήμαρχος, η αδερφή του δεν ξέρω τι είναι, η κόρη του δουλεύει για μκο.
το.μονο σίγουρο θα υπάρξει συγκυβέρνηση με την  οποία θα μας περάσουν και το εμβόλιο λέγοντας ότι τους ψηφίσαμε κι όλας...αν γίνει πραγματική δημοσκοπηση ό κουλης και Τσίπρας μαζι δεν θα πάρουν ούτε 15 ψήφους μαζι...εφοσον η σιγκιουλαρ που βγάζει τα αποτελέσματα είναι αμερικανική και δεν αφηνει κανένα να δει τους ψήφους το θέμα έχει τελειώσει...βγαζουν ότι θέλουν με την ανοχη όλων των κομματων...ακομα και ενας να εναντιωθεί και να μην είναι σάπιος, θα χει την κατάληξη Χριστοδούλου...

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316

έχει απαγόρευση τις βραδυνές ώρες για να χρειάζεται λιγότερη αστυνόμευση τα βράδια, ώστε οι μπάτσοι να επικεντρωθούν τη μέρα στο κυνήγι της μάσκας

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.125
Πόντοι
506
Μήπως πρέπει να κάνουμε ομάδες και να τους κυνηγάμε εμείς πλέον;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Ρε μάγκες τη μάσκα πρέπει να τη φοράω όλη την ώρα απ τη στιγμή που βγαίνω από το σπίτι η μόνο όταν μπαίνω σε καταστήματα? Θα με κυνηγάνε αν δε φοράω?

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
τύπε λένε υποχρεωτικά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε ταξί, σε γιατρούς, σε νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα και ασανσέρ (λογικά τα μεγάλα εννοούν), οπουδήποτε αλλού προαιρετικά. για εργαζόμενους στη δουλειά τους υποχρεωτικά σε αρκετές περιπτώσεις. 

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Ρε μάγκες τη μάσκα πρέπει να τη φοράω όλη την ώρα απ τη στιγμή που βγαίνω από το σπίτι η μόνο όταν μπαίνω σε καταστήματα? Θα με κυνηγάνε αν δε φοράω?
Υποχρεωτικα και για να μην φας κανα προστιμο στα μερη που αναφερει ο συναδελφος πιο πανω.
Αλλιως προαιρετικα, δλδ πουθενα αλλου. :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.050
Πόντοι
3.346
Τι λες ρε. Για πήγαινε λίγο στο νήμα που ασχολείται πότε θα ανοίξουν τα μπουρδέλα από την καραντίνα. Τα μέλη αυτού του σάιτ δεν τα απασχολεί πότε θα ανοίξουν οι καφετέριες. Δεν θέλουν να πιουν καφέ. Να γαμήσουν θέλουν. Τι δεν καταλαβαίνεις. Αν νομίζεις ότι τον κόσμο τον ενδιαφέρει πότε θα ανοίξουν τα εστιατόρια, καφετέριες και πολυκαταστήματα βρίσκεσαι σε λάθος ιστοσελίδα μάγκα μου. Τα μπουρδέλα, τα στούντιο, τα κωλόμπαρα και τα μασατζίδικα με παροχή έξτρα υπηρεσιών περιμένει ο κόσμος. Στα τέτοια του για τα καφέ και τα άλλα μαγαζιά που λες
Τυπε χαλαρωσε,δεν μιλαω για τα μελη του μπου. αλλα για αυτους που μας εβαλαν σε καραντινα και κλεισαν σχεδον ολα τα μαγαζια..αυτοι λεω δεν ασχολουνται καθολου με τα ρδελα. Οπως ειναι και λογικο βεβαια..δεν περιμενει κανεις απο εμας η τους μαγαζατορες να πει ο χαρδαλιας οτι απο της ταδε μαιου ανοιγουν και οι οικοι ανοχης. :grin:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.682
Πόντοι
736
Περπάτησα πριν λίγο , γύρω στα 5 χλμ και πέρασα από δύο πλατείες κοντά στην περιοχή μου , αρκετό κόσμο είχαν και οι δύο.

Και η αστυνομία άφαντη ούτε στις πλατείες είδα , ούτε στον δρόμο. Μήπως παίρνουν δυνάμεις για το αυριανό κυνήγι της μάσκας :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom