Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
τυπε δεν έχω καμία ανάγκη να έχω λόγο αυξημένης βαρύτητας Και ποτε δε ζητάω εύσημα από κανεναν....καζουρα κανω στη κάραντινα και χαβαλέ...αν διάβαζες προηγούμενα ποστ θα έβλεπες τι έγραψα...τωρα τελος του  μήνα αρχες του μήνα κάπου εκεί θα ανοίξουν....τι κι αν πω 23 και ανοίξουν 27 τι κι αν πω 28 κι ανοίξουν 30...το θέμα είναι ότι Ιούνιο θα γαμαμε...
τυπε πες μου εχεις εγκαιρη πηγη γ αυτά που λες?
αν δεν θες να την κατονομασεις δημοσια στειλε μου σε π.μ

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
τυπε πες μου εχεις εγκαιρη πηγη γ αυτά που λες?
αν δεν θες να την κατονομασεις δημοσια στειλε μου σε π.μ
μια χάρη μόνο.. την επόμενη φορά μην πας να ψηφίσεις...βασικα ποτέ ξανα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ελα 2 βδομάδες ακομααααα!

Fuckeros

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2017
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
26
Η Αυστρία τα ανοίγει 1 Ιούλιου διάβασα το νομοσχέδιο τους

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Κανενας μαγαζατορας δεν μπαινει να μας πει αν ξερει κατι παραπανω για το ποτε θα ανοιξουν και πως θα λειτουργουν απο δω και περα.
Μονο προμοτορες ξερουν να κανουν μερικοι.

Πανοπλος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2017
Like
90
Πόντοι
1
ΦΤΙΑΞΕΜΑΣ ΡΕ ΣΕΙΡΑΑΑΑΑΑ ΓΑΜΩΩΩΩ εχουμε λιωση στην μαλακια!!!!!ειναι βιολογικό το θέμα πλέον δεν πάει αλλο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!!!!!
Εχουν ανοιξει  απο προχθες πολλα  μαγαζια μασαζ που γαμας  στη ζουλα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Είπαμε μέχρι τις 12 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει..13 αν είναι κλειστά κραξτε με ένας ένας δεν θα κρυφτώ  :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Λοιπον οταν ανοιξουν, οποτε γινει αυτο. Ο πρωτος που θα γραψει εδω αναφορα και συνοδευτει και με κριτικη..λεω να τον κανουμε προεδρο στην μπουρδελοκατασταση της μετα κορονοιου εποχης. :grin:

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Βλέπω ρε κουφάλες, όλοι με το χέρι στην σηκωμένη πούτσα, αναμένετε να δοθεί το σύνθημα. Δεν σας πτοεί που θα πηγαίνουν να πηδάν και όλοι οι λάθρο που ενδεχομένως να κουβαλάν τον ιό?? Προκειμένου να βρείτε κάπου να τον χώσετε και να ξεμπουκώσετε, στα τέτοια σας και τα νοσήματα και όλα ε?

Τελικά το κάτω κεφάλι είναι απίστευτα πεισματάρικο. Δεν καταλαβαίνει ούτε από πανδημίες ούτε τίποτα.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πανε κανα πεζοδρομο καλαμαριας μετα το free2go να δεις αυτους με το πανω κεφαλι πεισματαρικο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Βλέπω ρε κουφάλες, όλοι με το χέρι στην σηκωμένη πούτσα, αναμένετε να δοθεί το σύνθημα. Δεν σας πτοεί που θα πηγαίνουν να πηδάν και όλοι οι λάθρο που ενδεχομένως να κουβαλάν τον ιό?? Προκειμένου να βρείτε κάπου να τον χώσετε και να ξεμπουκώσετε, στα τέτοια σας και τα νοσήματα και όλα ε?

Τελικά το κάτω κεφάλι είναι απίστευτα πεισματάρικο. Δεν καταλαβαίνει ούτε από πανδημίες ούτε τίποτα.
Αυτο με τους λαθρο υπηρχε και απο πιο πριν και το ειχαμε κανει θεμα.. πολλοι απο εμας μαλιστα λεγαμε σε οποια σπιτακια τους δεχονται δεν θα πηγαινουμε εμεις.
Τωρα για τον ιο..υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι δεν υπαρχει..αρα θα ειναι λογικα και οι πρωτοι που θα πανε οταν ανοιξουν.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Αυτο με τους λαθρο υπηρχε και απο πιο πριν και το ειχαμε κανει θεμα.. πολλοι απο εμας μαλιστα λεγαμε σε οποια σπιτακια τους δεχονται δεν θα πηγαινουμε εμεις.
Το θυμάμαι ότι το είχαμε κάνει θέμα και μάλιστα, αν ανατρέξεις θα δεις που έγραφα τότε ότι είχα πάει στην Εβελίνα στα τρίδυμα και μόλις η τσατσά έβαλε τον γυφτοπακοαφγανολιμάρη μέσα σε δωμάτιο ξενέρωσα την ζωή μου και έφυγα.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Το θυμάμαι ότι το είχαμε κάνει θέμα και μάλιστα, αν ανατρέξεις θα δεις που έγραφα τότε ότι είχα πάει στην Εβελίνα στα τρίδυμα και μόλις η τσατσά έβαλε τον γυφτοπακοαφγανολιμάρη μέσα σε δωμάτιο ξενέρωσα την ζωή μου και έφυγα.
Ποτε εγινε αυτο με την Εβελινα γιατι οταν πηγα εγω καπου στον Νοεμβριο του 19 και περιμενα για να την δω(πρωτη φορα πηγαινα)μπηκε ενας αλλοδαπος απο Μαροκο ειπε οτι ηταν παντος φαινονταν καθαρος και καλοντημενος μπορω να πω αλλα η τσατσα ειπε οτι κοπελα δεν δεχεται αλλοδαπους.

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Και συ πιστευεις οτι θα ειναι οπως πριν την πανδημια οτι θα μπορουν να περιμενουν πχ μεχρι και 5 ατομα στην αναμονη αν η κοπελα ειναι στο δωματιο και ολα θα ειναι κανονικα οπως πριν την καραντινα ;Δεν νομιζω και ισως λιγοστα σπιτακια να δουλεψουν στην αρχη μπορει και με ραντεβου μονες βαρδιες και οσον αφορα για αν θα φοραει μασκα οποιος θελει να γαμησει οπως και η κοπελα αυτο ειναι ενα θεμα που εμενα βασικα με ξενερωνει μονο με την σκεψη.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Είπαμε μέχρι τις 12 Ιουνίου θα έχουν ανοίξει..13 αν είναι κλειστά κραξτε με ένας ένας δεν θα κρυφτώ  :grin:
τυπε εχεις πηγη από πουθενα και ισχυριζεσε αυτή την ημερομηνια?
εγω ρωτησα μια ιεροδουλη γνωστη και μου ειπε γυρω στις 15 ιουνιου.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
τυπε εχεις πηγη από πουθενα και ισχυριζεσε αυτή την ημερομηνια?
εγω ρωτησα μια ιεροδουλη γνωστη και μου ειπε γυρω στις 15 ιουνιου.
Το πιο λογικό είναι τον Ιούλιο απλά εγώ εύχομαι να ανοίξουν αρχές Ιουνίου οι πιο σκεπτόμενοι θα το κατάλαβαν

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
YΠΟΜΟΝΗ παληκαρια που ειναι μια απο τις μεγαλυτερες αρετες της ζωης.ΠΟΣΟ?ΟΣΟ χρειαστει και αλλο τοσο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom