Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.117
- Πόντοι
- 2.266
Για την ουκρανη στη φριξου λεμε?εννοειτε οσο ειναι νωρις πριν ξεψαρωσει
Για την ουκρανη στη φριξου λεμε?εννοειτε οσο ειναι νωρις πριν ξεψαρωσει
Για την ουκρανη στη φριξου λεμε?
Πρωινή ή απογευματινή βάρδια;
Αν και ειχα 3 απο τις 4 καλες συνευρεσεις δε ρισκαρω ξανα με αυτην εγω
ραπτορ εμπερδευθεις δεν είπα για την ΝατάσαΑν και ειχα 3 απο τις 4 καλες συνευρεσεις δε ρισκαρω ξανα με αυτην εγω
σε ποιο ακριβως στην φριξου;8 και μετά
σε ποιο ακριβως στην φριξου;
Καλησπέρα συναγωνιστές, αν γνωρίζει κανείς. Λοιπόν πριν κάνα δίμηνο είχα πάει συγκεκριμένα στο sex and the city και ήταν εμβολιμη μια πετιτ κοντή ρωσιδουλα νομίζω όνομα Νατάσα. Έτσι δεν ήταν μόνιμα εκεί πιθανόν ήρθε να αλλάξει άλλη. Ψάχνω την συγκεκριμένη μου κανε κλικ τέλος πάντων. Μου είχε δώσει κάρτα εκεί η τσατσά πήρα τηλ μου λέει δεν είναι εκεί πλέον και δεν ξέρει που είναι. Βλέπω πολλές αναφορές και στο συγκεκριμένο θέμα στο όνομα Νατάσα αλλά είμαι σίγουρος αφορούν μια άλλη μελαχρινή που είναι εκεί στη περιοχή ψηλή αρκετά και όχι αυτή που ψάχνω. Έχω μπερδευτεί κάι λίγο βέβαια. Όποιος έχει κάποια πληροφορία αν την είδε η την πήρε ας ενημερώσει.
Βραδυνή βάρδια , όπως περνάς το Sex and the city στρίβεις δεξιά . Το πρώτο που βλέπεις , εκεί θα την βρεις
ειναι ιδια αλυσιδα...απλα δεν εχουν προγραμμα στο αλλο σαιτΑχα θενκς μαν θα πάω καμία φορά. Ονομαστικά ποιο είναι. Το sex and the city είναι γωνία δεξί μεριά. Άρα μετά το δρόμο δεξιά
Εδώ πέρα έχει πάνω από 20 κριτικές και όλες θετικές.. Αυτό δεν αρκεί? Είναι τοπ επιλογή η Σοφία για όσους βέβαια ψάχνουν για MilfΒλεπω βρε παιδια στο διπλα σαιτ οτι γυρισε η γνωστη σοφια.Διαβαζω παρα πολλα θετικα σχολια κι οταν ελειπε και τωρα.
Εδω ομως σχεδον τιποτα.
Κι επειδης το διπλα σαιτ δεν το εχω πολυ εμπιστοσυνη απο θεμα νικ νειμ.. Μιας και ο οπιοδηποτε μπορει να κανει οσα διαφορετικα θελει και να γραφει με αυτα..χωρις να υπαρχει καμια δυνατοτητα εγγραφης σε αυτο το σαιτ..καθομαι και σκεφτομαι και λεω..μηπως παιζει πολυ προμοταρισμα εκει;;
Δεν με καταλαβες παλι..Η σοφια ειναι απο της καλυτερες τα τελευταια χρονια σε θεμα υπηρεσιων..Εδώ πέρα έχει πάνω από 20 κριτικές και όλες θετικές.. Αυτό δεν αρκεί? Είναι τοπ επιλογή η Σοφία για όσους βέβαια ψάχνουν για Milf
Βρε καλα κανει..εγω σου ειπα οτι δεν εχω εμπιστοσυνη το αλλο σαιτ.Εδώ ρε φίλε τα έχουμε πει χίλιες φορές τα ξέρουμε δεν χρειάζεται να πούμε πράγματα που είναι δεδομένα.. Αλλιώς θα λέγαμε για άλλες δεδομένες.. Μιρελα Εβελινα Αφροδίτη κλπ.. Στο προφίλ στο σαιτ έχει πολλούς φανατικούς και καλά κάνει.
Μάγκες καλημέρα η Λιλιάνα που δουλεύει τελικά?