Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εδώ πέρα έχει πάνω από 20 κριτικές και όλες θετικές.. Αυτό δεν αρκεί? Είναι τοπ επιλογή η Σοφία για όσους βέβαια ψάχνουν για Milf
έτσι ακριβώς
Εδώ πέρα έχει πάνω από 20 κριτικές και όλες θετικές.. Αυτό δεν αρκεί? Είναι τοπ επιλογή η Σοφία για όσους βέβαια ψάχνουν για Milf
Καλησπέρα συναγωνιστές, αν γνωρίζει κανείς. Λοιπόν πριν κάνα δίμηνο είχα πάει συγκεκριμένα στο sex and the city και ήταν εμβολιμη μια πετιτ κοντή ρωσιδουλα νομίζω όνομα Νατάσα. Έτσι δεν ήταν μόνιμα εκεί πιθανόν ήρθε να αλλάξει άλλη. Ψάχνω την συγκεκριμένη μου κανε κλικ τέλος πάντων. Μου είχε δώσει κάρτα εκεί η τσατσά πήρα τηλ μου λέει δεν είναι εκεί πλέον και δεν ξέρει που είναι. Βλέπω πολλές αναφορές και στο συγκεκριμένο θέμα στο όνομα Νατάσα αλλά είμαι σίγουρος αφορούν μια άλλη μελαχρινή που είναι εκεί στη περιοχή ψηλή αρκετά και όχι αυτή που ψάχνω. Έχω μπερδευτεί κάι λίγο βέβαια. Όποιος έχει κάποια πληροφορία αν την είδε η την πήρε ας ενημερώσει.
Φιλε μου αν λεμε την ιδια ειχα περασει μαζι της καπου τον Σεπτεμβριο αν θυμαμαι καλα..φοβερα ματια το κοριτσι , πολυ δυνατο στο δωματιο και γενικα περασα απο τις πιο δυνατες gfe ever.
Αμα ξερει κανεις κατι ας με ενημερωσει για στις επομενες 3-4 επισκεψεις που εκανα δεν τη βρηκα...
κλειστό και χθες τη νύχταΕπίσης είδα ότι στο άλλο site την βγάλαν την εμμανουελα με τον ντόρο που έγινε. Κρίμα πάντως γιατί ήταν ωραία και μεστή μιλφαρα η εμμανουελα.
Επιστρέφει και η Βερόνικα από ότι μαθαίνω...Στο venus όπως είδα στο άλλο site ήρθε καινούρια άφιξη ονόματι Vlada από Ουκρανία. Φωτογραφίες δεν έχει για να την δούμε. Αν πάει κάποιος προς τα εκεί ας ρίξει μια ενημέρωση για την κοπέλα
κρίμα, το χασαμε το κορμί, μάλλον θα μου μείνει απωθημένοκλειστό και χθες τη νύχτα
Δε δουλευει το αλλο site τυπεΑν μπορεί ας δει κάποιος στο φαιντγκερλσ αν δουλεύουν σήμερα το πρωί η ριινα και η Άντζελα και σε ποιο. Δεν μπορώ να. Μπω να δω το προγραμμα
Επίσης είδα ότι στο άλλο site την βγάλαν την εμμανουελα με τον ντόρο που έγινε. Κρίμα πάντως γιατί ήταν ωραία και μεστή μιλφαρα η εμμανουελα.
και εγω ετσι επαθα.μεχρι να ρωτησω και να το επιβεβαιωσω νομιζα ητανε αλλη...στο σαιτ δειχνει τρελο γκομενακι...τωρα μεσα λογο το οτι ειναι θερμη και δεκτικη σε πολλα ,ισοσταθμιζει την εμφανιση...καλη ειναι, αλλα για 1-2 φορες...Ξεχασα να αναφερω..ειχα περασει πριν καιρο να δω την αλιονα!
Ρε παιδια δεν μ'αρεσε καθολου αληθεια και η φωτογραφιες που ειχε το αλλο σαιτ λιγο μακρια απο την πραγματικοτητα.
Αλλο ενα που προσεξα σε γρηγορη βολτα που ειχα κανει..πολλα νεα σπιτακια! εκει που ηταν η εκκλησια 4 τωρα.
στο βενους απο πισω ενα καινουργιο..κι αλλα ειδα.
Επισης σε αυτο που ειναι στη θεση της παλιας εκκλησιας, δεχονται λαθρο..πετυχα εναν μεσα που περιμενε τον φιλο του.Δεν ξερω πια κοπελα ηταν γιατι με ειπε η τσατσα οτι ειναι και σε προγραμμα! :o
Μονο την ειδα..δεν ξερω τι κανει μεσα συναδελφε.και εγω ετσι επαθα.μεχρι να ρωτησω και να το επιβεβαιωσω νομιζα ητανε αλλη...στο σαιτ δειχνει τρελο γκομενακι...τωρα μεσα λογο το οτι ειναι θερμη και δεκτικη σε πολλα ,ισοσταθμιζει την εμφανιση...καλη ειναι, αλλα για 1-2 φορες...
όχι ρε μη το λες... Απλά η κάθε κοπέλα είχε από 750 θαυμαστές που έγραφαν και τα αντίστοιχα σχόλιαΠαιδια δεν αντεξε το αλλο σαιτ τους πολλους προμοτορες και επεσε
Ελενα Ρουμανα με βυζάρες είναι νύχτα στο Φρίξου 14 αλλά ο άλλος έγραψε χθες ότι βρωμουσε ο κώλος της... Και δεν εννοώ τη γνώστη Ελενα με τις ματαρες...