GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.705
- Πόντοι
- 25.165
Η τσαρινα ξερει κανεις τι παιζει? Παιρνω τηλ τις τελευταιες 3 εβδομαδες δεν σηκωνει κανενας.
Σιγουρα Λαρα μιας και απο αυριο θα σταματησει για αρκετο καιρο!Θα βρίσκομαι το απογευματάκι Θεσσαλονίκη. Καμία καλή πρόταση;
Στο venus όπως είδα στο άλλο site ήρθε καινούρια άφιξη ονόματι Vlada από Ουκρανία. Φωτογραφίες δεν έχει για να την δούμε. Αν πάει κάποιος προς τα εκεί ας ρίξει μια ενημέρωση για την κοπέλα
Για ποσο καιρο γνωριζουμε? Και γιατι?Σιγουρα Λαρα μιας και απο αυριο θα σταματησει για αρκετο καιρο!
σε ποιο στουντιο ανεβασες κριτικη γιατι για Belladona δεν εχουν καταχωρηση (κακως βεβαια)Πολύ ευχαριστημένος με Άντζελα- ανέβασα και κριτική!
ακυρο. την βρηκα απο το προφιλ σου.σε ποιο στουντιο ανεβασες κριτικη γιατι για Belladona δεν εχουν καταχωρηση (κακως βεβαια)
Για ποσο καιρο γνωριζουμε? Και γιατι?
Ναι επιστρέφει! Έχει ήδη αναρτηθεί το πρόγραμμα της στο άλλο σάιτ!Επιστρέφει και η Βερόνικα από ότι μαθαίνω...
Μαλλον για μινι διακοπουλες..το ειχε πει και πριν τα χριστουγεννα οτι θα λειψει κανα δεκαημερο μετα τις 20 ιανουαριου!Για ποσο καιρο γνωριζουμε? Και γιατι?
τι ώρα πήγες αλανιΚαλημερα σε ολους τους συναγωνιστές 1ο μυνημα στην σελιδα (ειμαι εδω και καιρο γραμμένος αλλα μονο διαβαζω ) περασα σημερα απο Νικηφόρου Ουρανού 1Α βγήκε μια μιλφαρα 1η πρωινη βαρδια μηπως ξερει καποιος ποια ειναι
Ευχαριστώ
Καλημερα σε ολους τους συναγωνιστές 1ο μυνημα στην σελιδα (ειμαι εδω και καιρο γραμμένος αλλα μονο διαβαζω ) περασα σημερα απο Νικηφόρου Ουρανού 1Α βγήκε μια μιλφαρα 1η πρωινη βαρδια μηπως ξερει καποιος ποια ειναι
Ευχαριστώ
Μηπως εννοεις το studio Lux??
[/
Ναι κατα τις 8 το πρωι μου ειπε θα ειναι μεχρι τις 7 το απόγευμα
Βερόνικα χουυ;Δεν βλέπω το όνομα της στ αλλο σαιτΝαι επιστρέφει! Έχει ήδη αναρτηθεί το πρόγραμμα της στο άλλο σάιτ!
Ένα γιουβαρλακι είναι!Voila:Βερόνικα χουυ;Δεν βλέπω το όνομα της στ αλλο σαιτ