kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
καλησπέρα στον Ολυμπιακό των Πρεσπών τον νεόπλουτοναι αχ δονηθήκαμε από τον θρονο του νταμπλουχου,
ισα ρε αυτοκρατορες της βου και γου εθνικης κατηγοριας
καλησπέρα στον Ολυμπιακό των Πρεσπών τον νεόπλουτοναι αχ δονηθήκαμε από τον θρονο του νταμπλουχου,
ισα ρε αυτοκρατορες της βου και γου εθνικης κατηγοριας
Την είχα δει εκεί ρε σεις πριν κάνα 2εβδομαδες βέβαια!!δε ξέρω κάποιος φίλος είπε απέναντί από το sex and the city
σ ευχαριστώ
Μπορεί κ αυτή να είναι με τις μέρες της
μέρα η νύχτα ήτανΤην είχα δει εκεί ρε σεις πριν κάνα 2εβδομαδες βέβαια!!
Νυχτερινή βαρδια ήτανμέρα η νύχτα ήταν
την καρμεν στο playboy αλλά τις τελευταίες μέρες λειπει.και αυτή 25αρα ειναιΕπιστροφή στην δράση μετά από 2 μηνες που πηδουσα μια μουνιτσα 25αρα φοβερή. Μας έστειλε όμως και πρεπει κάπου να πνίξω τον πόνο μου. Τι έχουμε αυτή την περίοδο σε πολύ όμορφη;
Μάπα το καρπούζι!την καρμεν στο playboy αλλά τις τελευταίες μέρες λειπει.και αυτή 25αρα ειναι
Πριν κάνα 2ωρο παίχτηκε παρτουζα με Λιλιανα κ έδωσε ρέστα πάλι το milf.Την ξεμουνιασαμε με φίλο εξωθεσμικο κ ήταν ηφαίστειο καυλας!Το απόλαυσε κ η ίδια!
Στεφανια στην Ερημιτη ομορφο καυλακι και καλες υπηρεσιες στο δωματιοΕπιστροφή στην δράση μετά από 2 μηνες που πηδουσα μια μουνιτσα 25αρα φοβερή. Μας έστειλε όμως και πρεπει κάπου να πνίξω τον πόνο μου. Τι έχουμε αυτή την περίοδο σε πολύ όμορφη;
Da!Λίλιαν μόνο βράδυ είναι;;;
Από 19.ΟΟ.Κρίμα....τι ώρα δηλαδης παενει;;;
σιγουρα ειναι καλη; η παλι μαλακιες λες;Στεφανια στην Ερημιτη ομορφο καυλακι και καλες υπηρεσιες στο δωματιο
Εγω 2 φορες που την πηρα καλα περασα εσυ παλι που εισαι μαλακας δε θα περασεις οποτε αστο δεν ειναι για σενα το πιπινισιγουρα ειναι καλη; η παλι μαλακιες λες;
Εγω 2 φορες που την πηρα καλα περασα εσυ παλι που εισαι μαλακας δε θα περασεις οποτε αστο δεν ειναι για σενα το πιπινι
Λοιπον για να σοβαρευτουμε λιγο 2 φορες που την πηρα καλη ηταν οχι κατι το τρομερο αλλα τα λεφτα μου δε τα εκλαψα τωρα αν καει γρηγορα και αυτη αυτο ειναι αλλο θεμα και η Νατασα στη φριξου καλη ηταν τις πρωτες 3 φορες αλλα την 4η ηταν για ξυλο.Τελος να προσθεσω οτι περι ορεξεος κολοκυθοπιτα ειναι και αναλογα τα γουστα και τη χημεια που θα εχει καποιος με το κοριτσι το μονο που μπορω να σου πω για σιγουρια πας τη βλεπεις και αν σου αρεσει την κανεις ενα test drive κι οπως κατσει