Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (5 μέλη και 49 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.711
Πόντοι
25.165
Τα ωραιοτερα βυζια για μενα στα τοσα χρονια τα ειχε εκεινη η Μαριαννα. Ενα μπουμπουκακι που ηταν σε ενα βρωμοσπιτο στο βαρδαρη. Εκεινη παλια ηταν στανταρακι μου αλλα χαθηκε εξαφανιστηκε δυστηχως.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
36
Τα ωραιοτερα βυζια για μενα στα τοσα χρονια τα ειχε εκεινη η Μαριαννα. Ενα μπουμπουκακι που ηταν σε ενα βρωμοσπιτο στο βαρδαρη. Εκεινη παλια ηταν στανταρακι μου αλλα χαθηκε εξαφανιστηκε δυστηχως.
Και η Μαιρούλα (Μπλε Βαρδάρη) και η για πολύ λίγο που εμφανίστηκε,μια Πολωνέζα (δεν θυμάμαι το όνομα της) κάτω χαμηλά στην Ταντάλου...

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
εμενα προσωπικα ποτε δε μου εκανε γυμνο και ουτε μου δωσε με 50 ευρω το κωλι της και μετα που σταματησε να δινει κωλο συν οτι εγινε και ξεπετα εφαγε μαυρο απο μενα ενω σα γυναικα τη γουσταρα πολλη

Την επισκεφτηκα και σε μένα την ίδρωσε τη φανέλα όπως παλιά. Κωλο και γυμνό ούτε εγώ έχω πάρει αν και είχαμε πάντα καλή χημεία.

Επίσης είδα ότι έρχεται η Άντζελα το σκυλί του σεξ. Την είχα στανταρακι μέχρι που εξαφανιστηκε. Την ξαναπετυχα πέρσι κάποια στιγμή  νομίζω πάλι τέτοια εποχή θα ήταν αλλά ήταν προφανές ότι είχε έρθει να κάνει αρπαχτη.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.117
Πόντοι
2.266
Την επισκεφτηκα και σε μένα την ίδρωσε τη φανέλα όπως παλιά. Κωλο και γυμνό ούτε εγώ έχω πάρει αν και είχαμε πάντα καλή χημεία.

Επίσης είδα ότι έρχεται η Άντζελα το σκυλί του σεξ. Την είχα στανταρακι μέχρι που εξαφανιστηκε. Την ξαναπετυχα πέρσι κάποια στιγμή  νομίζω πάλι τέτοια εποχή θα ήταν αλλά ήταν προφανές ότι είχε έρθει να κάνει αρπαχτη.
Ειδα που φερνουν την Αντζελα παλι αλλα αφου φερνουν που φερνουν τις παλιες ας φερουν τουλαχιστον τη Τζεση που ηταν και μουναρος.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.878
Πόντοι
4.766
Αν είναι να διαλέξω μία από τις δύο μοντελισιες Σία ή Άντζελα ποια θα προτείνατε

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Αν είναι να διαλέξω μία από τις δύο μοντελισιες Σία ή Άντζελα ποια θα προτείνατε
Άντζελα γουστάρει το γλειφομούνι και χύνει αβερτα . Φάτσα άστο . Σώμα όπως στις φωτό. Συμετοχή  πάντα ήταν πολύ καλη. Για Σια δεν έχω άποψη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Τα πιο ωραία βυζιά που έχω δει τόσα χρόνια στα μαγαζιά είναι της Εβελινας χωρίς να είναι μαστάρια ή πλαστικά  :tits2:
H Εβελινα αγαπητε  Mitsov αποτελει οαση στην πολη μας κατα την γνωμη μου.Ακουραστη παντα καθαρη,ισως οχι η ομορφοτερη,εργαζομενη στα ταπεινα τριδυμα τα τελευταια χρονια,εχει και τις ακεφιες της ποτε ποτε,ομως ξερει να σεβεται τον πελατη της.Ξεχωριστη.

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Και η Μαιρούλα (Μπλε Βαρδάρη) και η για πολύ λίγο που εμφανίστηκε,μια Πολωνέζα (δεν θυμάμαι το όνομα της) κάτω χαμηλά στην Ταντάλου...
H πολωνεζα ηταν η Μαρινα στα 35 ευρω το απλο,εξαιρετικη περιπτωση που δουλευε απο 8 το πρωι.Γαμησια αξεχαστα.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
272
Πόντοι
36

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.046
Πόντοι
3.346
Μια μαρινα πολωνεζα υπηρχε στον βαρδαρη και ξεκινουσε παντα με 35 και δουλευε πρωι! Δεν θυμαμαι τωρα σε ποιο δουλευε..ηταν πολυ καλη μεσα.

ny69

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2018
Like
6
Πόντοι
0
Γρηγορη επισκεψη χθες για αφροδιτη, μεχρι και δωματιο ρεζερβε ειχε και μπηκε μεσα παππους.
Δεν περασα λογω πολυκοσμιας.
Στα σπιτια τρυγυρω πολλοι ηλικιωμενοι να βολταρουν, μπηκε η συνταξη φαινεται.
Καλη καταθεση στη Λουιζα, με εξαιρετικο τσιμπουκι.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Ειδα που φερνουν την Αντζελα παλι αλλα αφου φερνουν που φερνουν τις παλιες ας φερουν τουλαχιστον τη Τζεση που ηταν και μουναρος.Φιλια πηρες μεσα η τα εκοψε και αυτα η Βικυ?
Η τζεσυ ζει την συζυγική ζωή πλέον...Και που επέστρεψε κάνα δυο φορές ήτανε για σοφτ πραγματάκια,φίλος...

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Γρηγορη επισκεψη χθες για αφροδιτη, μεχρι και δωματιο ρεζερβε ειχε και μπηκε μεσα παππους.
Δεν περασα λογω πολυκοσμιας.
Στα σπιτια τρυγυρω πολλοι ηλικιωμενοι να βολταρουν, μπηκε η συνταξη φαινεται.
Καλη καταθεση στη Λουιζα, με εξαιρετικο τσιμπουκι.
Η Λουίζα φίλε δουλεύει ακόμα χωρίς τσατσά στο κόκκινο Ερημίτη;

polymprizos

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Like
211
Πόντοι
21
ναι ρε φίλε τι μου θύμησες τώρα.η Μαριάννα με τα 2άρια-2.5άρια ΟΛΟΣΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ βυζιά αλλά δεν άφηνε πολλά πολλά γλειψιματα μετα στο κατοικον που έκανε ήταν πληρως δεκτικη σε γλειψηματα αλλά είχε πολυ ξεχειλωμενο  μουνι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom