GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.720
- Πόντοι
- 25.165
Κάτι μου λέει ότι σε μία ώρα η Τσαρινα θα είναι στο πόστο της
Μπηκες τυπε?
Κάτι μου λέει ότι σε μία ώρα η Τσαρινα θα είναι στο πόστο της
οχι την γερμανιδα...αλλα και παλι αυτη ητανε 9 χρονια στο επαγγελμα αλλα οχι στο ιδιο μερος...ο μεσος ορος τους τοσος ειναι...μιρελα ετοιμη για στοπ ..λαρα κανα 2 χρονακια ακομα...γενικα αυτες που αξιζουν η σταματανε πολυ γρηγορα...η πιανουν 10ετια η γινονται θειτσες και μεχρι τελευταιας πτωσεως!!Για ποια τζεσυ λεμε? Την γερμανιδα? Αυτη αποκλειεται να ειχε κατσει 10 χρονια.
Συναδελφε οι καλες μαζευουν λεφτα για να κανουν κατι αλλο μετα.οχι την γερμανιδα...αλλα και παλι αυτη ητανε 9 χρονια στο επαγγελμα αλλα οχι στο ιδιο μερος...ο μεσος ορος τους τοσος ειναι...μιρελα ετοιμη για στοπ ..λαρα κανα 2 χρονακια ακομα...γενικα αυτες που αξιζουν η σταματανε πολυ γρηγορα...η πιανουν 10ετια η γινονται θειτσες και μεχρι τελευταιας πτωσεως!!
Η Μιρελα και να σταματησει σιγα τη χασουρα μονο εμφανιση εχει η Λαρα οταν ερθει η ωρα της να σταματησει εκει οντος θα ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την ποληοχι την γερμανιδα...αλλα και παλι αυτη ητανε 9 χρονια στο επαγγελμα αλλα οχι στο ιδιο μερος...ο μεσος ορος τους τοσος ειναι...μιρελα ετοιμη για στοπ ..λαρα κανα 2 χρονακια ακομα...γενικα αυτες που αξιζουν η σταματανε πολυ γρηγορα...η πιανουν 10ετια η γινονται θειτσες και μεχρι τελευταιας πτωσεως!!
Συναδελφε η λαρα του 2018 καλοκαιρι και μετα, εως σημερα οντως θα ειναι πληγμα! Αλλα με το καιρο θα βρεθει αλλη λαρα οπως παλιοτερα με αλλες καλες που σταματησαν βρεθηκαν καινουργιες...ετσι γινεται παντα.Η Μιρελα και να σταματησει σιγα τη χασουρα μονο εμφανιση εχει η Λαρα οταν ερθει η ωρα της να σταματησει εκει οντος θα ειναι ενα μεγαλο πληγμα για την πολη
H Λαρα συγκεκριμενα απο τοτε που γυρισε απο Βολο αλλαξε το γιατι δεν εχω ιδεα αλλα για καλο δικο της και δικο μας καλα εκανε τωρα για το αν βρεθει αλλη καποια στιγμη ναι αλλα στη χαβουζα Θεσσαλονικη ολες καιγονται γρηγορα αυτο ειναι το κακοΣυναδελφε η λαρα του 2018 καλοκαιρι και μετα, εως σημερα οντως θα ειναι πληγμα! Αλλα με το καιρο θα βρεθει αλλη λαρα οπως παλιοτερα με αλλες καλες που σταματησαν βρεθηκαν καινουργιες...ετσι γινεται παντα.
εκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!H Λαρα συγκεκριμενα απο τοτε που γυρισε απο Βολο αλλαξε το γιατιδεν εχω ιδεα αλλα για καλο δικο της και δικο μας καλα εκανε
μαλλων χαχαχαεκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!
Ναι ειχε κανει και βολο ενα διαστημα το ειχα ξεχασει.H Λαρα συγκεκριμενα απο τοτε που γυρισε απο Βολο αλλαξε το γιατι δεν εχω ιδεα αλλα για καλο δικο της και δικο μας καλα εκανε τωρα για το αν βρεθει αλλη καποια στιγμη ναι αλλα στη χαβουζα Θεσσαλονικη ολες καιγονται γρηγορα αυτο ειναι το κακο
πεζοναυτών να πούμε καλητερα. στον Βόλο είχανε να λένε για αυτήν. Αλλά από ότι κατάλαβα είδε πως είναι εκει και αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να μην ξαναγυρίσει εκεί. Μια φορά που την πέτυχα εκεί και την ρώτησα από που είναι μου απάντησε... Θεσσαλονικιά.εκπαιδευση λοκατζιδων πηρε...χαχα!!
.Τη milf Justine αν τη βρει κανείς παρακαλώ να το αναφέρει, τη πεθύμησα
ναι εκεί είναι και αύριο θα είναικαλησπεραα .. ξερει κανεις αν δουλευει η θεια μονικα σημερα στο free house? γιατι παιρνω τηλεφωνο και δεν το σηκωνει κανεις !!
Πρωινή βάρδια;;ναι εκεί είναι και αύριο θα είναι