polymprizos
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2017
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
Ρε Μάγκες αυτή η πιτσιρίκα η καρμεν στη φριξου στον όροφο τι λεει τζαμπουκαλευμευνη φαινόταν,με αέρα ξεπετας
Δε λέει!Ρε Μάγκες αυτή η πιτσιρίκα η καρμεν στη φριξου στον όροφο τι λεει τζαμπουκαλευμευνη φαινόταν,με αέρα ξεπετας
φαίνεται η τύπισσα. Γλυφοκωλι και 69 αφήνει να της κανεις ??Δε λέει!
φαίνεται η τύπισσα. Γλυφοκωλι και 69 αφήνει να της κανεις ??
φαίνεται η τύπισσα. Γλυφοκωλι και 69 αφήνει να της κανεις ??
Προσυπογράφω!Φιλε σου απανταει οτι δεν λεει η συγκεκριμενη αλλα εσενα ο κωλος σου σε τρωει να πας. Αμα δεν λεει τι να πας να κανεις 69 μαζι της και δεν ξερω γω τι αλλο.
Γύρισε η γνωστή Βικτώρια ? Είναι όντως αυτή? Έχω κάνει μακροχρόνια αποχή από το άθλημα και μπήκα στο άλλο σιτε να δω ποιες δουλευουν
Τελειωσαν τα φραγκα γυρισε παλι η ξεπετα να κανει ανεφοδιασμοΝαι αυτη ειναι, ως Βικυ στο αλλο σαιτ, στο παρανταις.
Εγω το λεγα οτι θα ναι ξεπετα του κερατα εσυ φαγωθηκες να παςΑngelina Paradise 2 εντυπωσεις:Τίποτα το ιδιαίτερο από επιδόσεις!Απλά προσπεράστε!
Τελειωσαν τα φραγκα γυρισε παλι η ξεπετα να κανει ανεφοδιασμο
Δεν σε άφησε να μπεις μέσα της και θες να ξαναπάς? Πως γκεγκεν αυτόΑπιστευτη εμπειρια στο ισπανικο, αλλα δεν δεχθηκε να μπω μεσα της, γιατι μου ειπε οτι ειναι πολυ μεγαλο κι οτι ειναι στενη… Δεν ξερω αν εχει συμβει μονο σε μενα…
Πηγα χθες το βραδυ στο Red Light κι ειδα την Βικτορια...
Τι να πω..; Βγηκε ολογυμνη απ΄το δωματιο κ τα ειδα ολα (κυριολεκτικα)..!
Δεν μπηκα ομως, γιατι επρεπε να φυγω..
Την ειχα συναντησει πριν απο χρονια στην Αθηνα…
Οι μεγαλυτερες βυζαρες που υπαρχουν σε κοπελα σε στουντιο, (που να ειναι νεα κι οχι χοντρη)..!
Απιστευτη εμπειρια στο ισπανικο, αλλα δεν δεχθηκε να μπω μεσα της, γιατι μου ειπε οτι ειναι πολυ μεγαλο κι οτι ειναι στενη… Δεν ξερω αν εχει συμβει μονο σε μενα…
Αλλα, για φανατικους βυζολατρες οπως εγω, και μονο το ισπανικο αξιζε..!
Γνωριζει κανεις ποσο καιρο θα μεινει κι αν θα μπει κ σε πρωινο προγραμμα..;
Bρε εννοητε απλα αυτο το τσουλακι με ειχε πει την τελευταια φορα που ηταν και ειχα παει να τη δωσω αλλη μια ευκαιρια μηπως αλλαξε και εγινε ξανα η παλια καλη Βικυ οτι και καλα δε θα γυρνουσε ξαναΟλες για αυτο δεν ξαναγυρνανε.??? Λες να της αρεσει ο πουτσος και γυρισε.?? Η Αντριανα γιατι γυρναει περιστασιακα.??
εμενα προσωπικα ποτε δε μου εκανε γυμνο και ουτε μου δωσε με 50 ευρω το κωλι της και μετα που σταματησε να δινει κωλο συν οτι εγινε και ξεπετα εφαγε μαυρο απο μενα ενω σα γυναικα τη γουσταρα πολληΚαποτε η παλια καλη βικτωρια πληρωναμε 50ε και μας εβαζε την πουτσα στο κωλο της απο μονη της. Μετα χαλασε και μας το παιζει οτι δεν κανει γυμνο στοματικο ενω αν σε δει μεσα στο δωματιο λεει ααα εσυ εισαι νταξει σε σενα μπορω να κανω γυμνο στοματικο εισαι παλιος πελατης. Αν δεν αλλαξει η νοοτροπια της δεν θα εχει καθολου δουλεια.
Δεν σε άφησε να μπεις μέσα της και θες να ξαναπάς? Πως γκεγκεν αυτό
Λόγω του ότι κι εγώ πασχω από την ίδια λαγνεία για τα μεγαλομαστα θηλυκά,να προσπαθήσω λίγο να κατεβάσω τον πυχη...Προσωπικά δεν θέλω κάτι τόσο κρεμασμενο και με τόσο λίπος...Το όριο για μένα ήταν οι βυζαρες της Νικολ....Θα μου πεις,οκ,αυτες φυσικές? Οκ...δεκτό,αλλα νερουλιασμενες αδερφέ και κρεμαστές..απλά είναι τόσο μεγάλα που χάνεσαι,αλλα προσωπικά δεν το ευχαριστιέμαι έτσι...Αφου οπως ειπα ειμαι αρρωστος βυζολαγνος κι αυτες οι βυζαρες δεν παιζονται..!
Μαζι με την Εμμανουελα Ροσα, που ερχεται ως εσκορτ στη Θεσ/νικη εχουν τα μεγαλυτερα κανονια, που εχω δει απο κοντα, 5αρια σιγουρα..!
Αφου οταν καναμε ισπανικο, παρολο που υποτιθεται τον εχω τοσο μεγαλο, κυριολεκτικα τον εκρυβε ολο μες τι βυζαρες της..!
Αλλα σιγουρα το να μην σ΄αφηνει να μπεις κ μεσα της ειναι ξενερα κι ελπιζω να ΄ταν καποια κακη μερα, που πονουσε πολυ για καποιο λογο..