Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36
Λοιπόν...οποιον μπορω να σωσω ,ας μ ακουσει...2η επισκεψη σε 2 εβδομαδες στα Paradise...Προηγουμενη κριτικη για Αγαπη...Σημερα για την Αντζελικα...

Μ-Α-Υ-Ρ-Ο

Απότομη,αγενης...Ευγενικότατη και προσχαρη η τσατσα...Πληρωσα το 50ρικο για "χαλαρα" ...Περαν οτι περιμενα ενα 30λεπτο,παγωμενο το δωματιο απο το κλιματιστικο (εχει νοημα που το λεω) και πολυ καλος αισθητικα χωρος.

Γιατι μπηκα?Γιατι στο σαλοναρισαμ ειναι πολυ καλη..ομορφη εως αγρια εντυπωσιακη.Παιχνιδιαρα...

Μπαινει λοιπον,και αμεσως μου τη λεει..."Γιατι δεν ξεντυθηκες?" Ε????? Παρακαλω?Μισω ωρα σε παγωμενο δωματο να κανω τι ? Ψυχροτατα ..αντε ξεντυσου...Εκει επρεπε να φυγω...να ζητησω τα λεφτα και να φυγω. Αεροπιπα,ψευτικο πνιξιμο...και ουτε πανω εκατσε,και μου απαιτησε να την παρω στα 4...κουνηθηκε ,ουτε 5 λεπτα...και την ωρα που την εχυνα τραβιεται και εχυσα στο σακλουλακι στον αερα....Μου λεει,σχολασα,νυσταζω κι εφυγε ετσι..ψυχρα οπως μπηκε...Φυσικα εκανα παραπονα στην τσατσα,και εννοειται η αξια του site ειναι αυτη...Περαν των αβανταδορων,των αγαπουληδων,να υπαρχει -καλοπροαιρετη- αλλα αληθινη κριτικη...ποτε ξανα λοιπον,και πολυ φοβαμαι οτι η Αμαρυλλις την οποια θα ηθελα να συναντησω,λογικα θ ακολουθει την ιδια συμπεριφορα των αλλων δυο (Αγαπης και Αντζελινας) της αλυσιδας...Φολα και οι δυο.Μακρυα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Ζητάς κριτικές εσύ που δεν έχεις γράψει ούτε μια για δείγμα?
Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος!!!
εγω δεν εχω γραψει ρε ξεφτυλα
ξες απο ποτε γραφω εγω εδω;;
αυτο ειναι το 2ο προφιλ μου
ξες ποσες φολες εχω φαει
ξες οτι εγω ημουν που ενημερωσα για βαβατση στο ερως καποτε
ντροπη σου

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Εσύ πριν λίγο καιρό δεν μας έβριζες και μας έλεγες σαβουρογαμηδες και γυφτογαμηδες ?τώρα βαρέσαμε καύλες και όπου βρεις μπαίνεις?
οχι αδελφε μου
παρεξηγηση

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Λοιπόν...οποιον μπορω να σωσω ,ας μ ακουσει...2η επισκεψη σε 2 εβδομαδες στα Paradise...Προηγουμενη κριτικη για Αγαπη...Σημερα για την Αντζελικα...

Μ-Α-Υ-Ρ-Ο

Απότομη,αγενης...Ευγενικότατη και προσχαρη η τσατσα...Πληρωσα το 50ρικο για "χαλαρα" ...Περαν οτι περιμενα ενα 30λεπτο,παγωμενο το δωματιο απο το κλιματιστικο (εχει νοημα που το λεω) και πολυ καλος αισθητικα χωρος.

Γιατι μπηκα?Γιατι στο σαλοναρισαμ ειναι πολυ καλη..ομορφη εως αγρια εντυπωσιακη.Παιχνιδιαρα...

Μπαινει λοιπον,και αμεσως μου τη λεει..."Γιατι δεν ξεντυθηκες?" Ε????? Παρακαλω?Μισω ωρα σε παγωμενο δωματο να κανω τι ? Ψυχροτατα ..αντε ξεντυσου...Εκει επρεπε να φυγω...να ζητησω τα λεφτα και να φυγω. Αεροπιπα,ψευτικο πνιξιμο...και ουτε πανω εκατσε,και μου απαιτησε να την παρω στα 4...κουνηθηκε ,ουτε 5 λεπτα...και την ωρα που την εχυνα τραβιεται και εχυσα στο σακλουλακι στον αερα....Μου λεει,σχολασα,νυσταζω κι εφυγε ετσι..ψυχρα οπως μπηκε...Φυσικα εκανα παραπονα στην τσατσα,και εννοειται η αξια του site ειναι αυτη...Περαν των αβανταδορων,των αγαπουληδων,να υπαρχει -καλοπροαιρετη- αλλα αληθινη κριτικη...ποτε ξανα λοιπον,και πολυ φοβαμαι οτι η Αμαρυλλις την οποια θα ηθελα να συναντησω,λογικα θ ακολουθει την ιδια συμπεριφορα των αλλων δυο (Αγαπης και Αντζελινας) της αλυσιδας...Φολα και οι δυο.Μακρυα
50αρι,30λεπτη καθυστερηση και τελος αεροπιπα,πραγματικα εχεις τα συγχαρητηρια μου που τα καταφερες.Νασαι καλα για την ενημερωση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω δεν εχω γραψει ρε ξεφτυλα
ξες απο ποτε γραφω εγω εδω;;
αυτο ειναι το 2ο προφιλ μου
ξες ποσες φολες εχω φαει
ξες οτι εγω ημουν που ενημερωσα για βαβατση στο ερως καποτε
ντροπη σου
νομιζω ο πρωτος που εγραψα για την βαβατση στο ερως ημουν εγω ως bourdeliotis τοτε

Trashakias

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Συνάδελφοι η Ιωάννα τελευταία φορά γκοντιβα έχει εμφανιστεί; ήταν να έρθει Δεκέμβρη Γενάρη είχα μεγάλη αποχή.
Έχουμε ιδέα τι απέγινε;

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Πέρασα από το playboy όπου ήταν η καρμεν
Ωραία σε εμφάνιση αλλά από 40€ και η τσα2 με είπε πρόγραμμα χωρίς καποτα ΣΕΞ και πιπα τι παίζει εδώ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Πέρασα από το playboy όπου ήταν η καρμεν
Ωραία σε εμφάνιση αλλά από 40€ και η τσα2 με είπε πρόγραμμα χωρίς καποτα ΣΕΞ και πιπα τι παίζει εδώ

μαλλον θα μπερδευτικες συναγωνιστη, σε κανενα στουντιο δεν υπαρχει σεξ χωρις προφυλακτικο. ειδικα ποσο μαλλον αυτο που λες οτι σου ανακοινωσε ακαποτο σεξ στο σαλονι σημοσια. Σιγουρα θα μπερδευτικες θα ειπε ακαποτο και θα εννοουσε το τσιμπουκι.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
μαλλον θα μπερδευτικες συναγωνιστη, σε κανενα στουντιο δεν υπαρχει σεξ χωρις προφυλακτικο. ειδικα ποσο μαλλον αυτο που λες οτι σου ανακοινωσε ακαποτο σεξ στο σαλονι σημοσια. Σιγουρα θα μπερδευτικες θα ειπε ακαποτο και θα εννοουσε το τσιμπουκι.

Το ξαναρώτησα 2η

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Aka γαμησι τυπε σε μαγαζι να σε παρουσιασε τσατσα δε παιζει καπου μπερδευετε η φαση

και εγω αυτό πιστευω οτι δεν παιζει ουτε ως ενδεχομενο να ειπε η τσατσα για ακαποτο σεξ δημοσια στο σαλονι.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

τι ρωτησες; γινε λιγο πιο σαφης τυπε γιατι μας εχεις μπερδεψει. σου ειπε ακάποτο σεξ ή απλα συμπερανες οτι οταν ειπε ακαποτο αυτη εννοουσε την πιπα και εσυ καταλαβες οτι προκειται για σεξ.

εγω τυπε μου ασκω το χομπι αυτο πανω απο 15 χρονια και ποτέ δεν ακουσα για ακαποτο σεξ απο τσατσα δημοσια στο σαλονι από την εποχη του βαρδαρη ως σημερα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Ρε μια βοηθεια. Η τσαρινα τι εχει γινει? σταματησε?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.090
Πόντοι
2.266
τι ρωτησες; γινε λιγο πιο σαφης τυπε γιατι μας εχεις μπερδεψει. σου ειπε ακάποτο σεξ ή απλα συμπερανες οτι οταν ειπε ακαποτο αυτη εννοουσε την πιπα και εσυ καταλαβες οτι προκειται για σεξ.

εγω τυπε μου ασκω το χομπι αυτο πανω απο 15 χρονια και ποτέ δεν ακουσα για ακαποτο σεξ απο τσατσα δημοσια στο σαλονι από την εποχη του βαρδαρη ως σημερα
μια απο τα ιδια

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Έχει δει κανείς την justin  τελευταία?