Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Ναι φιλοι δυστυχως καμια απο τις 2 σημερα...

goldenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
113
Πόντοι
0
Εν τελει αφου δεν βρηκα τιποτα ενδιαφερον περασα με Αλινα που αν και δεν μ αρεσε ιδιαιτερα μ εκανε ενα κλικ.καλα περασα! Σε παρομοια κατασταση θα ξαναπροτιμηθει

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Για κωλο που σηκώνει μπατσάκια Εμμα Ρουμάνα ή Αφροδίτη μιλφ στον αφρό,πειτε ρε μαφιόζοι!!

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Καμία milf αυτήν την ώρα? Η Justine?

the_league

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
Τι προτεινεις την τσαρινα στο φρι χαουζ. Ειναι κλειστο εδω και κανα μηνα και αμφιβαλω αν ειναι ανοιχτο συντομα.

Κατάλαβα... μαύρη μαυρίλα πλάκωσε... Παίζει τίποτε καλό για σήμερα πρωινή βάρδια?

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Η Λάρα δεν παίζει?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Στοχευμενη κατάθεση το απόγευμα σε μιλφ Βιολετα στο Paradise 1 η οποία γυρίζε από χθες στο μυαλό μου που την είδα στο άλλο σαϊτ διότι ως γνωστόν μ'αρεσουν τέτοιες παρακμιακες καταστάσεις  :zombie:
Στο σαιτ την λέει Ουγγαρέζα αυτή συστήθηκε Ρωσσοτσεχα αλλά μάλλον πιο πολύ για ρωσσοποντια-γεωργιανη την κάνω,50+ ηλικία πολύ εκφυλη φάτσα αλλά και όμορφη, χαλαρό κορμί και γενικά πουτανια άλλης εποχής.
Γενικά το όλο φερεσθαι,η βαριά φωνή,οι βρωμοατακες μου θυμισαν αρκετά μια παλιά μου γνώριμη,τη Μόνικα για όσους τη θυμούνται.

Ορμησα από την αρχή, άφησε πουτσοτριψιματα σε μουνι και κώλο, απέφυγε φιλιά, εχυσε στο 69,καλή πίπα,καλό κούνημα από πάνω,άνετη από θέμα χρόνου...Με ζητούσε να τη γαμάω και πιο δυνατά και ουρλιαζε όλη την ώρα πράγμα που μου έδειξε ότι δεν πρέπει να έχει πολύ εμπειρία στο θέμα μπουρδελο άσχετα αν είναι έμπειρη στο σεξ.

Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 70ευρώ  :grin:
Και εδώ θα εμφανιστεί ο φίλος μου ο αζαζελ και θα μας πει ότι τέτοιες θείες βρίσκεις στην Αθήνα με 10 ευρώ και θα'χει και δίκιο αλλά είπαμε η ανωμαλία είναι ανωμαλία και πρέπει να παραμείνει ανωμαλία  :heavymetalbig:

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Στοχευμενη κατάθεση το απόγευμα σε μιλφ Βιολετα στο Paradise 1 η οποία γυρίζε από χθες στο μυαλό μου που την είδα στο άλλο σαϊτ διότι ως γνωστόν μ'αρεσουν τέτοιες παρακμιακες καταστάσεις  :zombie:
Στο σαιτ την λέει Ουγγαρέζα αυτή συστήθηκε Ρωσσοτσεχα αλλά μάλλον πιο πολύ για ρωσσοποντια-γεωργιανη την κάνω,50+ ηλικία πολύ εκφυλη φάτσα αλλά και όμορφη, χαλαρό κορμί και γενικά πουτανια άλλης εποχής.
Γενικά το όλο φερεσθαι,η βαριά φωνή,οι βρωμοατακες μου θυμισαν αρκετά μια παλιά μου γνώριμη,τη Μόνικα για όσους τη θυμούνται.

Ορμησα από την αρχή, άφησε πουτσοτριψιματα σε μουνι και κώλο, απέφυγε φιλιά, εχυσε στο 69,καλή πίπα,καλό κούνημα από πάνω,άνετη από θέμα χρόνου...Με ζητούσε να τη γαμάω και πιο δυνατά και ουρλιαζε όλη την ώρα πράγμα που μου έδειξε ότι δεν πρέπει να έχει πολύ εμπειρία στο θέμα μπουρδελο άσχετα αν είναι έμπειρη στο σεξ.

Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 70ευρώ  :grin:
Και εδώ θα εμφανιστεί ο φίλος μου ο αζαζελ και θα μας πει ότι τέτοιες θείες βρίσκεις στην Αθήνα με 10 ευρώ και θα'χει και δίκιο αλλά είπαμε η ανωμαλία είναι ανωμαλία και πρέπει να παραμείνει ανωμαλία  :heavymetalbig:
Ωραια ανάλυση.Εχεις γνώμη για Ελενα απο black angels?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ωραια ανάλυση.Εχεις γνώμη για Ελενα απο black angels?
όχι δε την ξέρω βλέπω δουλεύει τώρα... Και μου άρεσε από τις φωτογραφίες αλλά όσες φορές είδα το πρόγραμμα δε την είχε σε κάποιο σπίτι.
Ξέρω την άλλη Ελενα την Ουκρανη την όμορφη

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Στοχευμενη κατάθεση το απόγευμα σε μιλφ Βιολετα στο Paradise 1 η οποία γυρίζε από χθες στο μυαλό μου που την είδα στο άλλο σαϊτ διότι ως γνωστόν μ'αρεσουν τέτοιες παρακμιακες καταστάσεις  :zombie:

Και εδώ θα εμφανιστεί ο φίλος μου ο αζαζελ και θα μας πει ότι τέτοιες θείες βρίσκεις στην Αθήνα με 10 ευρώ και θα'χει και δίκιο αλλά είπαμε η ανωμαλία είναι ανωμαλία και πρέπει να παραμείνει ανωμαλία  :heavymetalbig:

Ο ορισμος του μπογου ειναι αυτη η Βιολετα,σοβαρα τωρα αμα πας στο Μεταξουργειο θα κανεις παρτι,γιατι τα ξερω τα γουστα σου  :happy:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Ο ορισμος του μπογου ειναι αυτη η Βιολετα,σοβαρα τωρα αμα πας στο Μεταξουργειο θα κανεις παρτι,γιατι τα ξερω τα γουστα σου  :happy:
:2funny:  :2funny: εκεί λογικά με 100 ευρώ θα βγάλω γούστα για μισό χρόνο με τέτοιες γυναίκες

Εντάξει είναι πολλά τα 70ευρώ για μια τέτοια γυναίκα και γενικότερα είναι ακριβά τα συγκεκριμένα μαγαζιά χωρίς να προσφέρουν και κάτι τρομερό τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω και από αυτά που βλέπω τα τελευταία χρόνια

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Καλησπέρα , ερώτηση αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει , Ρωτώ για  Ελενα Ελληνίδα με κόκκινο μαλλί η την Σέρβα την Αννα στο Venus  εχει πάει κάποιος καθώς τις σκέφτομαι για αύριο ;
Εκανα την βλακεία και πέρασα με Desy . Τραγική ! το μόνο θετικό πως τα παίρνει όλα στο στόμα και τα φτυνει στο νιπτήρα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Καλησπέρα , ερώτηση αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει , Ρωτώ για  Ελενα Ελληνίδα με κόκκινο μαλλί η την Σέρβα την Αννα στο Venus  εχει πάει κάποιος καθώς τις σκέφτομαι για αύριο ;
Εκανα την βλακεία και πέρασα με Desy . Τραγική ! το μόνο θετικό πως τα παίρνει όλα στο στόμα και τα φτυνει στο νιπτήρα

Απλα να ξερεις οτι και οι 2 δεν εχουν καμια σχεση με τις φωτογραφιες του αλλου σαιτ,η Ελενα νομιζω ειναι ξανθια(εχει και πολυ σκοταδι μεσα στις βιλες) και η Αννα σαν πρεζακι ειναι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017

Εύγε  νέε μου  τα  γούστα  πληρώνονται  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: την επόμενη Κυριακή  που  είναι  και  Κυριακή  εκλογών  λέω  να  ρίξω  κι  γω  κάνα  πούτσο  μετά  την  ψήφο   παραδοσιακά  όπως  έχεις  καθιερώσει   :grin: :grin: :grin:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Εύγε  νέε μου  τα  γούστα  πληρώνονται  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: την επόμενη Κυριακή  που  είναι  και  Κυριακή  εκλογών  λέω  να  ρίξω  κι  γω  κάνα  πούτσο  μετά  την  ψήφο   παραδοσιακά  όπως  έχεις  καθιερώσει   :grin: :grin: :grin:
ε ναι εννοείται Κυριακή μεσημέρι μετά την ψήφο επιβάλλεται ένα καλό γαμησι

Ξέχασα να γράψω ότι και σήμερα τα free house ήταν κλειστά

greggreg24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2017
Κριτικές
7
Like
1.099
Πόντοι
361
Αλάνια γνώμη για Αντζελίνα Κύπρια μουναρα που δουλεύει στα paradise. Την έχει πάρει κανείς να μας πει γνώμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom