goldenikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 113
- Πόντοι
- 0
Ναι φιλοι δυστυχως καμια απο τις 2 σημερα...
Καρινα στο γωνιακό Νικηφόρου ουρανούΝαι φιλοι δυστυχως καμια απο τις 2 σημερα...
Για κωλο που σηκώνει μπατσάκια Εμμα Ρουμάνα ή Αφροδίτη μιλφ στον αφρό,πειτε ρε μαφιόζοι!!
Νατάσα τσαρινα στο φρι χαουζ
Τι προτεινεις την τσαρινα στο φρι χαουζ. Ειναι κλειστο εδω και κανα μηνα και αμφιβαλω αν ειναι ανοιχτο συντομα.
θα κάνει γραμμή μπικίνι το κοριτσιΗ Λάρα δεν παίζει?
Ωραια ανάλυση.Εχεις γνώμη για Ελενα απο black angels?Στοχευμενη κατάθεση το απόγευμα σε μιλφ Βιολετα στο Paradise 1 η οποία γυρίζε από χθες στο μυαλό μου που την είδα στο άλλο σαϊτ διότι ως γνωστόν μ'αρεσουν τέτοιες παρακμιακες καταστάσεις
Στο σαιτ την λέει Ουγγαρέζα αυτή συστήθηκε Ρωσσοτσεχα αλλά μάλλον πιο πολύ για ρωσσοποντια-γεωργιανη την κάνω,50+ ηλικία πολύ εκφυλη φάτσα αλλά και όμορφη, χαλαρό κορμί και γενικά πουτανια άλλης εποχής.
Γενικά το όλο φερεσθαι,η βαριά φωνή,οι βρωμοατακες μου θυμισαν αρκετά μια παλιά μου γνώριμη,τη Μόνικα για όσους τη θυμούνται.
Ορμησα από την αρχή, άφησε πουτσοτριψιματα σε μουνι και κώλο, απέφυγε φιλιά, εχυσε στο 69,καλή πίπα,καλό κούνημα από πάνω,άνετη από θέμα χρόνου...Με ζητούσε να τη γαμάω και πιο δυνατά και ουρλιαζε όλη την ώρα πράγμα που μου έδειξε ότι δεν πρέπει να έχει πολύ εμπειρία στο θέμα μπουρδελο άσχετα αν είναι έμπειρη στο σεξ.
Και όλα αυτά στην προνομιακή τιμή των 70ευρώ
Και εδώ θα εμφανιστεί ο φίλος μου ο αζαζελ και θα μας πει ότι τέτοιες θείες βρίσκεις στην Αθήνα με 10 ευρώ και θα'χει και δίκιο αλλά είπαμε η ανωμαλία είναι ανωμαλία και πρέπει να παραμείνει ανωμαλία
όχι δε την ξέρω βλέπω δουλεύει τώρα... Και μου άρεσε από τις φωτογραφίες αλλά όσες φορές είδα το πρόγραμμα δε την είχε σε κάποιο σπίτι.Ωραια ανάλυση.Εχεις γνώμη για Ελενα απο black angels?
Στοχευμενη κατάθεση το απόγευμα σε μιλφ Βιολετα στο Paradise 1 η οποία γυρίζε από χθες στο μυαλό μου που την είδα στο άλλο σαϊτ διότι ως γνωστόν μ'αρεσουν τέτοιες παρακμιακες καταστάσεις
Στο σαιτ την λέει Ουγγαρέζα αυτή συστήθηκε Ρωσσοτσεχα αλλά μάλλον πιο πολύ για ρωσσοποντια-γεωργιανη την κάνω,50+ ηλικία πολύ εκφυλη φάτσα αλλά και όμορφη, χαλαρό κορμί και γενικά πουτανια άλλης εποχής.
Γενικά το όλο φερεσθαι,η βαριά φωνή,οι βρωμοατακες μου θυμισαν αρκετά μια παλιά μου γνώριμη,τη Μόνικα για όσους τη θυμούνται.
Ορμησα από την αρχή, άφησε πουτσοτριψιματα σε μουνι και κώλο, απέφυγε φιλιά, εχυσε στο 69,καλή πίπα,καλό κούνημα από πάνω,άνετη από θέμα χρόνου...Με ζητούσε να τη γαμάω και πιο δυνατά και ουρλιαζε όλη την ώρα πράγμα που μου έδειξε ότι δεν πρέπει να έχει πολύ εμπειρία στο θέμα μπουρδελο άσχετα αν είναι έμπειρη στο σεξ.
Και εδώ θα εμφανιστεί ο φίλος μου ο αζαζελ και θα μας πει ότι τέτοιες θείες βρίσκεις στην Αθήνα με 10 ευρώ και θα'χει και δίκιο αλλά είπαμε η ανωμαλία είναι ανωμαλία και πρέπει να παραμείνει ανωμαλία
εκεί λογικά με 100 ευρώ θα βγάλω γούστα για μισό χρόνο με τέτοιες γυναίκεςΟ ορισμος του μπογου ειναι αυτη η Βιολετα,σοβαρα τωρα αμα πας στο Μεταξουργειο θα κανεις παρτι,γιατι τα ξερω τα γουστα σου
Καλησπέρα , ερώτηση αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει , Ρωτώ για Ελενα Ελληνίδα με κόκκινο μαλλί η την Σέρβα την Αννα στο Venus εχει πάει κάποιος καθώς τις σκέφτομαι για αύριο ;
Εκανα την βλακεία και πέρασα με Desy . Τραγική ! το μόνο θετικό πως τα παίρνει όλα στο στόμα και τα φτυνει στο νιπτήρα
Στοχευμενη κατάθεση το απόγευμα σε μιλφ Βιολετα στο Paradise 1 η οποία γυρίζε από χθες στο μυαλό μου που την είδα στο άλλο σαϊτ διότι ως γνωστόν μ'αρεσουν τέτοιες παρακμιακες καταστάσεις
ε ναι εννοείται Κυριακή μεσημέρι μετά την ψήφο επιβάλλεται ένα καλό γαμησιΕύγε νέε μου τα γούστα πληρώνονται την επόμενη Κυριακή που είναι και Κυριακή εκλογών λέω να ρίξω κι γω κάνα πούτσο μετά την ψήφο παραδοσιακά όπως έχεις καθιερώσει