Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αντε γαμησου ρε κωλοπουστα
ξεσκισμενε
κωλοπουστες και ξεσκισμενοι λεγονται οσοι γαμανε με τον κωλο τους οχι εγω που γαμαω ΜΟΝΟ με την πουτσα μου.

αντε ανοιξε και εσυ λεξικο μαζι με τον πικερ και μην εκνευριζεσαι καταλαβαινουμε το ζορι σου αλλα μην κανεις ετσι, και εμεις βλεπαμε τον ολυμπιακο του ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ να παιρνει πρωταθληματα, αλλα δεν γαμηθηκαμε κι απο τον κωλο, εχουμε ανδρισμο.

η λαουρα απο το παρανταης εχει καμμια κριτικη? δεν βρηκα τιποτα κα ειχε ωραιο κωλαρακι ασπρο και μικρο σαν την γκομενα που ειχα το χειμωνα.

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Την Έλενα, μια κοκκινομαλλα με καρέ μαλλί στις βίλλες την έχει επισκεφτεί κανένας? Οι φωτογραφίες ωραίες είναι πάντως και το σκέφτομαι.

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
748
Πόντοι
531
Την Έλενα, μια κοκκινομαλλα με καρέ μαλλί στις βίλλες την έχει επισκεφτεί κανένας? Οι φωτογραφίες ωραίες είναι πάντως και το σκέφτομαι.

Redditor είναι Θεά! Πέρασα σήμερα κατά τις 5 ξημερώματα ( χωρίς να δίνω δικαιώματα), δεν υπάρχει το τι έζησα.
Ελληνίδα, μούναρος με συμπεριφορά γκρίζας! Ανεβάζω και κριτική!

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
748
Πόντοι
531
Redditor είναι Θεά! Πέρασα σήμερα κατά τις 5 ξημερώματα ( χωρίς να δίνω δικαιώματα), δεν υπάρχει το τι έζησα.

Διόρθωση:Με συμπεριφορά γκέισας!

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1

Ανυπομονώ να διαβάσω τη κριτική σου τότε! Σίγουρα θα περάσω να τη δω και εγώ κάποια στιγμή και αν μπω στο πειρασμό να τη δοκιμάσω θα ανεβάσω και εγώ κριτική για τη κοινότητα ;)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Καμια πληροφορια αν ειδε κανενας πρωινη ή βραδυνη αυτη την βδομαδα την Βικτωρια στο ξυλινο στην Μινωταυρου ή στο Φριξου 15.??? ή αν εχει καποιος το τηλεφωνο απο Μινωταυρου 14, γιατι πανω στις καυλες δεν σκεφτηκα να παρω νουμερακι να μην την ψαχνω...

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Η βικτωρια φίλε έφυγε ... οποίος πρόλαβε ήταν πάλι !

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
και μου θυμιζει και λιγο τσαρινα ο σωματοτυπος της. μιαμ μιαμ. απο βυζι τι λεει αυτη? φαινεται τουμπανο.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πηγα χτες Αναστασια Βιλες, στις ανανενομενες φωτογραφιες της φενοταν αδυνατησμενη, και αυτο ηταν που με ωθησε να παω να την ξαναπληρωσω, 60€ για το γλυκο της μουνακι στο στομα μου. Με το που την ειδα στο σκοτεινο σαλονακι της Κοροβαγκου 5, κατι δεν μου αρεσε, μεσα στο δωματιο, διαπιστωσα οτι εβαλε τσιμπουκοχειλα.!!! Ειχε ενα τοσο ομορφο προσωπακι και πηγε και το χαλασε, απορω με ποιο σκεπτικο.!! Τελειως ντεκαυλε, εγκλημα.!!! Αδυνατησμενη ελαχιστα, τα βυζακια της μικρεναν και αλλο, στο κρεβατι αν και δεν ημουν τοσο αισιοδοξος κοιτοντας τα τσιμπουκοχειλα της, μπωρω να πω οτι ισως το 60αρι την μιζαρισε και τα εδωσε ολα για ολα, ηταν ενα γαμισι απο τα καλυτερα που εχω ριξει τελευταια, και με προκαταρτικα πολλων ταχυτητων...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Αζαζελ εχουμε επιστροφή στα παλια λιμερια;

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
186
Πόντοι
1
Σήμερα κατά τις 5 πείτε μου κάνα καλό εργαλείο...για να χτυπήσω...

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
Παίδες καλησπερα! Σε απογευματινή βόλτα πριν κανα μήνα είχα πετύχει στο μπλε σπίτι στη Φρίξου μια μελαχρινή και δεν θυμάμαι ονομα αν μπορει καποιοσ να βοηθήσει.
Πολλα τατουάζ, ψηλή, ίσιο μαλλί αλογοουρά, τσιμπουκοχειλα, Βυζαρες. Τσουπωτή, φατσα με μάγουλακια. Καβλαρος για μενα σαν τις ψωνισμένες τυπισες που βρίσκεις σε ελληνικά ξενυχτάδικα. Ελληνικά καλά
Θέλω να το δαγκωσω αλλα πέρασα ξανά απ το μέρος δυο φορεσ και δεν την πέτυχα. Ευχαριστώ

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
748
Πόντοι
531
Παιδιά είναι δεύτερη φορα που το site δεν ανεβάζει κριτική μου!  Κάντε κάτι εκεί πέρα γιατί γαμηθηκα να την γράψω!
Πέρασμα με Έλενα προ ημερών στο Πριβέ.  70 Ε με συμφωνία για 30 λεπτά.  Η Έλενα θεαρα, σχεδόν τα πάντα όλα. Φτυσιδια στο πούτσο, γλωσσόφιλα, σχεδόν τα πάντα όλα. Κωλο δεν δίνει. Γενικά τρελλή συμμετοχή Ίσως γιατί έσκασα 70.  Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Παιδιά είναι δεύτερη φορα που το site δεν ανεβάζει κριτική μου!  Κάντε κάτι εκεί πέρα γιατί γαμηθηκα να την γράψω!
Πέρασμα με Έλενα προ ημερών στο Πριβέ.  70 Ε με συμφωνία για 30 λεπτά.  Η Έλενα θεαρα, σχεδόν τα πάντα όλα. Φτυσιδια στο πούτσο, γλωσσόφιλα, σχεδόν τα πάντα όλα. Κωλο δεν δίνει. Γενικά τρελλή συμμετοχή Ίσως γιατί έσκασα 70.  Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Στειλτους email γιατί ξεχνάνε μερικές φορές

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165

Ειναι αυτη που δουλευει σημερα βραδυ στο γκολτεν λιπς? Λεω να την επισκεφτω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom