Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (3 μέλη και 43 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.379
Πόντοι
266
Παιδιά είναι δεύτερη φορα που το site δεν ανεβάζει κριτική μου!  Κάντε κάτι εκεί πέρα γιατί γαμηθηκα να την γράψω!
Πέρασμα με Έλενα προ ημερών στο Πριβέ.  70 Ε με συμφωνία για 30 λεπτά.  Η Έλενα θεαρα, σχεδόν τα πάντα όλα. Φτυσιδια στο πούτσο, γλωσσόφιλα, σχεδόν τα πάντα όλα. Κωλο δεν δίνει. Γενικά τρελλή συμμετοχή Ίσως γιατί έσκασα 70.  Την συνιστώ ανεπιφύλακτα!
αυτη με το κοντο καρε κοκκινο μαλλι;

nnikitas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
26
Like
748
Πόντοι
531
Έχει πάει κανείς με Άννα Σερβίδα στο Venus.  Καμιά πληροφορία;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165

Παιζει να κανεις copy paste την κριτικη σου εδω? Θα σου ελεγα να μου στειλεις πμ για το πως περασες μαζι της πιο λεπτομερη περιγραφη πως ειναι σαν εμφανιση αλλα θεωρο καλυτερα να γραφτει στο νημα

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.864
Πόντοι
4.766
Πηγα χτες Αναστασια Βιλες, στις ανανενομενες φωτογραφιες της φενοταν αδυνατησμενη, και αυτο ηταν που με ωθησε να παω να την ξαναπληρωσω, 60€ για το γλυκο της μουνακι στο στομα μου. Με το που την ειδα στο σκοτεινο σαλονακι της Κοροβαγκου 5, κατι δεν μου αρεσε, μεσα στο δωματιο, διαπιστωσα οτι εβαλε τσιμπουκοχειλα.!!! Ειχε ενα τοσο ομορφο προσωπακι και πηγε και το χαλασε, απορω με ποιο σκεπτικο.!! Τελειως ντεκαυλε, εγκλημα.!!! Αδυνατησμενη ελαχιστα, τα βυζακια της μικρεναν και αλλο, στο κρεβατι αν και δεν ημουν τοσο αισιοδοξος κοιτοντας τα τσιμπουκοχειλα της, μπωρω να πω οτι ισως το 60αρι την μιζαρισε και τα εδωσε ολα για ολα, ηταν ενα γαμισι απο τα καλυτερα που εχω ριξει τελευταια, και με προκαταρτικα πολλων ταχυτητων...
Φιλιά δίνει? Γιατί με τις νέες pics  που έβαλε προκαλεί για επίσκεψη.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πέρασμα με Γαλήνη  :tits: μετά από πάρα πολύ καιρό... Θα τα πω επιγραμματικά

φιλιά δε δίνει...πουτσοτριψιματα δεν κάνει... αρχιδια δε γλειφει... Η πίπα της ένα ανευρο επιφανειακο πιπίλισμα στο πουτσοκεφαλο...μουνί αξυριστο που δε δικαιολογειται για τα 60 ευρώ που ζητάει για γλειφομουνι αλλά και για το υποτιθεμενο κυριλέ ύφος του μαγαζιού... Βιασύνη για πέρασμα καποτας με τόσο αέρα μέσα που ούτε πρωτοεμφανιζομενη στο χώρο δε θα μπορούσε να πετύχει... Στήσιμο με τα πόδια εντελώς κάτω να μη μπορείς να χωσεις βαθιά και μια γενικότερη απαθεια στο σεξ... Συν την αδικαιολογητα υψηλή ένταση του ηχείου πάνω από το κεφάλι μου να παίζει διαφημίσεις... Οι βυζάρες βυζάρες όμως για τους φαν του είδους

Δεν είναι αυτή η Γαλήνη που ήξερα και έχω εξυμνησει πολλάκις στο παρελθόν με τις κριτικες και τα σχόλια μου, αντιθέτως είμαι μια κοπέλα που μάλλον βαριέται πλέον και επιστρέφει κάθε τόσο για τριήμερες αρπαχτες

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.650
Πόντοι
716
Έχω τρελλη όρεξη αποψε. Που να πάω να το δώσω;;

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491

φιλιά δε δίνει...πουτσοτριψιματα δεν κάνει... αρχιδια δε γλειφει... Η πίπα της ένα ανευρο επιφανειακο πιπίλισμα στο πουτσοκεφαλο...μουνί αξυριστο που δε δικαιολογειται για τα 60 ευρώ που ζητάει για γλειφομουνι αλλά και για το υποτιθεμενο κυριλέ ύφος του μαγαζιού... Βιασύνη για πέρασμα καποτας με τόσο αέρα μέσα που ούτε πρωτοεμφανιζομενη στο χώρο δε θα μπορούσε να πετύχει... Στήσιμο με τα πόδια εντελώς κάτω να μη μπορείς να χωσεις βαθιά και μια γενικότερη απαθεια στο σεξ... Συν την αδικαιολογητα υψηλή ένταση του ηχείου πάνω από το κεφάλι μου να παίζει διαφημίσεις... Οι βυζάρες βυζάρες όμως για τους φαν του είδους

Δεν είναι αυτή η Γαλήνη που ήξερα και έχω εξυμνησει πολλάκις στο παρελθόν με τις κριτικες και τα σχόλια μου, αντιθέτως είμαι μια κοπέλα που μάλλον βαριέται πλέον και επιστρέφει κάθε τόσο για τριήμερες αρπαχτες
Αλ την εχω μαυρισει εδω και πολυ καιρο κυριως γιατι βιαζ εται ειδικα στο απλο.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525

πηγα και εγω πριν καιρο οταν ξανα εμφανιστηκε την ρωτησα για ολα αυτα που δεν σου εκανε μου ειπε οχι δεν τα κανω και εφυγα και ξανα ποτε

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
πηγα και εγω πριν καιρο οταν ξανα εμφανιστηκε την ρωτησα για ολα αυτα που δεν σου εκανε μου ειπε οχι δεν τα κανω και εφυγα και ξανα ποτε

Αλ την εχω μαυρισει εδω και πολυ καιρο κυριως γιατι βιαζ εται ειδικα στο απλο.
άρα Γαλήνη τέλος είναι τυπική ξεπετα πλέον, δεν έχει όρεξη για τη δουλειά

Επίσης ας μου θυμίσει κάποιος αν έχει γράψει κριτική για Paradise σε σε ποιανού σπιτιού κατάλογο την κόλλησε για να γράψω για θεία Βιολετα

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Την Έλενα, μια κοκκινομαλλα με καρέ μαλλί στις βίλλες την έχει επισκεφτεί κανένας? Οι φωτογραφίες ωραίες είναι πάντως και το σκέφτομαι.

Πέρασα μαζί της με 60€ , εξαιρετική , γλυκιά , δοτική , σε κάνει να νιώθεις σα να είσαι με το γκομενάκι σου , γλυκό πλάσμα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177
Πέρασα μαζί της με 60€ , εξαιρετική , γλυκιά , δοτική , σε κάνει να νιώθεις σα να είσαι με το γκομενάκι σου , γλυκό πλάσμα

Με 60€ γαμας 3 φορές στην Αθήνα,κρατήστε έστω τα προσχήματα,μην πετάτε έτσι τα λεφτά που βγάζετε με τόσο κόπο...

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Με 60€ γαμας 3 φορές στην Αθήνα,κρατήστε έστω τα προσχήματα,μην πετάτε έτσι τα λεφτά που βγάζετε με τόσο κόπο...

Και στην Αθήνα που πήγα 50 έδωσα , μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα , τα μαγαζιά μας εδω δεν τα λες και μεταξουργείο !

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177
Και στην Αθήνα που πήγα 50 έδωσα , μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα , τα μαγαζιά μας εδω δεν τα λες και μεταξουργείο !

Άμα πήγες σε στούντιο θα έδωσες 50€ στο Μεταξουργείο με 60€ γαμας 6 φορές,για φυλης μίλησα που τα περισσότερα μαγαζιά είναι ίδια με τα δικά μας,οπότε Ναι συγκρίνω όμοια πράγματα!!!
Ας σταματήσουμε να τις καλομαθαινουμαι εξάλλου οι ίδιες πουτανες από Θεσσαλονίκη πάνε στην Αθήνα και δουλεύουν με 20€ στη φυλης και δεν αξίζουν για παραπάνω!!!

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Άμα πήγες σε στούντιο θα έδωσες 50€ στο Μεταξουργείο με 60€ γαμας 6 φορές,για φυλης μίλησα που τα περισσότερα μαγαζιά είναι ίδια με τα δικά μας,οπότε Ναι συγκρίνω όμοια πράγματα!!!
Ας σταματήσουμε να τις καλομαθαινουμαι εξάλλου οι ίδιες πουτανες από Θεσσαλονίκη πάνε στην Αθήνα και δουλεύουν με 20€ στη φυλης και δεν αξίζουν για παραπάνω!!!

Αν τα μαγαζιά στη φυλής είναι ίδια με τα δικά μας και μπαίνεις με 20€ για ποιο λόγο έχουν δουλειά τα studio της αθήνας που είναι χειρότερα απο τα δικά μας και ξεκινούν με 50 ; εκείνοι κάνουν λάθος που δεν πάνε στη φυλής , εμείς δεν έχουμε επιλογές

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.673
Πόντοι
38.177
Αν τα μαγαζιά στη φυλής είναι ίδια με τα δικά μας και μπαίνεις με 20€ για ποιο λόγο έχουν δουλειά τα studio της αθήνας που είναι χειρότερα απο τα δικά μας και ξεκινούν με 50 ; εκείνοι κάνουν λάθος που δεν πάνε στη φυλής , εμείς δεν έχουμε επιλογές

Μεγαλύτερη έκταση,περισσότερες επιλογές,δυσκολότερη μετακίνηση(θέλεις περισσότερο χρόνο για να πας από τη μια πλευρά της πόλης στην άλλη,σε σχέση με τη Θεσσαλονίκη)περισσότερα κορίτσια και μαγαζιά και ορισμένα στούντιο έχουν μουναρες σε σχέση με τις δικές μας σαύρες

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
η 2 φορες στην πολη μας σε καλυτερα μαγαζια απο φυλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom