Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
Βικτώρια πρωινή στο ξύλινο ! Πραγματικό vfm ! Επέστρεψε !
Πλακα κανεις, επεστρεψε το μπουμπουκι.??? Αφου ελεγε θα παει τουρκια να χωρτασει αναλ..???
Βικτώρια πρωινή στο ξύλινο ! Πραγματικό vfm ! Επέστρεψε !
γλωσσοφιλα δινει το μωροΝ.Ουρανου 4Β ειδα Αντζελινα, στο σαλονι πολυ παιχνιδι ντεκαυλε για εμενα οι κινησεις της, αν και φενεται σωματαρα, καυλοφατσα οπως υποθηκε, λεγονται καλα σχολια, αν δεν τα διαβαζα θα ελεγα τρεξε μακρυα, δεν με κλικαρε. Ν.Ουρανου 6, η καινουρια ξανθια Ελενα, αδυνατο ψιλο σχετικα γκομενακι, αδιαφορο οπτικα, στα ορια του στεγνου θα ελεγα. Κοροβαγκου 5, Η Κιρα, στις φωτο φενεται μικροκαμομενο μωρο, αλλα αντικρυζεις ενα νταρντανικο μωρο, με μπουταρες, βυζακια μικρα φαινοντουσαν, ωραιο προσωπακι, δεν την λες χοντρη. Κοροβαγκου 7, Η μαυρομαλα πετιτ Αννα, την ειχα ξαναδει την μικρα ενα βραδυ, αλλα την ξεχασα, βαμενα χιλια, ομορφο προσωπακι, με το που γυρισε και εφυγε η κωλαρα της με εστειλε.!!! Θα ξαναγυρναγα για δαυτην, αν δεν πετυχενα στο Μινωταυρου 14, στο ξυλινο την Βικτωρια που επεστρεψε οπως εγραψε παραπανω ο συναθλητης, αποδοση 1000%, το μαναρι απεδωσε για αλλη μια φορα τα δρωμενα....
γλωσσοφιλα δινει το μωρο
απο σοφια ειναι καλυτερο;
Προσωπική μου άποψη, κλάσεις ανώτερη !
foxio συνηθως πρωινη βαρδια την συνανταμε ή βραδινη;
γλωσσοφιλα δινει το μωρο
απο σοφια ειναι καλυτερο;
Πρωινή στο ξύλινο ... αλλα τελευταία φορά πριν φύγει άλλαζε τις βάρδιες σαν τα "πουκάμισα".
κατα μεσο ορο ξινες ειναι εκει στους 3 παραδεισους...τι χρειαζεται κυριοι admin για να προστεθουν τα εν λογω 3 μαγαζια γιατι βλεπω κριτικες απο κοπελες απο εκει σε αλλα μαγαζια τριγυρω αναγκαστικα.για αμαρυλης καμια κριτικη;
Tα εχω γραψει..τα εχω πει...σωστοςΦιλε απατη η αγαπη. Απο πανω δεν ερχεται. Χαδια φιλια μηδεν. Αεροπιπα. Αστο. Ξεπετα πολυτελειας
καμια κριτικη γι αυτην;
Εσύ πριν λίγο καιρό δεν μας έβριζες και μας έλεγες σαβουρογαμηδες και γυφτογαμηδες ?τώρα βαρέσαμε καύλες και όπου βρεις μπαίνεις?καμια κριτικη γι αυτην;