Είχα γράψει εγώ κριτική για αγάπη , μετά από τόσα χρόνια αποφάσισα να γράψω την πρώτη μου αλλά την έγραψα στο Φρίξου 9 γιατί όπως λες τα καινούργια στούντιο δεν έχουν περαστεί ακόμα αν και πάει καιρός που άνοιξαν.Καλησπέρα κύριοι δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παλαιότερα απλά έχω απορία γιατί λείπουν από τον χαρτί τον στούντιο στην Θεσσαλονίκη το paradise1 και 2 ! Ψάχνω κριτικές για το τουμπανακι (όπως είδα της φωτογραφίες ) ΑΓΑΠΗ ! Έχει κανείς γνώση έπη του θέματος ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (2 μέλη και 57 επισκέπτες)
Και η Λορένα ξέρω ότι κάνει , αν και δεν είχα δοκιμάσει , αλλά μου είχε πει ότι αν ήθελα να την έλεγα από πριν για να ετοιμαστει.Καμία κοπέλα για καλό golden shower
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.677
- Πόντοι
- 38.177
σε ποιο μαγαζι είναι τώρα; πάλι μόνο πρωί δουλεύει;
Τυπε θα μας πεις ποιανού κλώνος είσαι?
Και η Λορένα ξέρω ότι κάνει , αν και δεν είχα δοκιμάσει , δοκίμασα εγώ φιλε.μονο λόγια τζάμπα 80€αλλά μου είχε πει ότι αν ήθελα να την έλεγα από πριν για να ετοιμαστει.Και η Λορένα ξέρω ότι κάνει , αν και δεν είχα δοκιμάσει , αλλά μου είχε πει ότι αν ήθελα να την έλεγα από πριν για να ετοιμαστει.
Alekos Papadopoulas
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 122
- Πόντοι
- 0
Μάγκες είμαι 19 χρόνων παρθένος και θέλω να σπάσω το ρόδι επιτέλους. Παρόλα αυτά είμαι ψαρακλας οπότε θέλω την βοήθεια σας(που να πάω, τι ώρα, πως να μιλήσω,πόσα φράγκα να έχω κλπ κλπ). Όλες οι συμβουλές ευπρόσδεκτες
Καλοτάξιδος μικρέ , Η δική μου η συμβουλή είναι να πας στην Σοφία , έμπειρη και ευγενική θα σε φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο , δεν είναι το μπιμπελό που απλά κάνει την δουλειά της . Θα δεις πότε δουλεύει θα έχεις πάνω σου 50 η 60 € για να εχεις και την άνεση του χρόνου . Θα της πεις πως είναι γιορ φέρστ τίμε όταν μπει η αν σου βγει το λες πριν μπεις στην κυρία της υποδοχής , Η άλλη σου επιλογη είναι η Λάρα που είναι εξαιρετική και κουκλάκι , και οι δυο είναι πρωινές βάρδιες . Μπορείς να δεις τα προγράμματα τους στο άλλο το σάιτ . Καλό βόλι
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
Καλοτάξιδος μικρέ , Η δική μου η συμβουλή είναι να πας στην Σοφία , έμπειρη και ευγενική θα σε φροντίσει με τον καλύτερο τρόπο , δεν είναι το μπιμπελό που απλά κάνει την δουλειά της . Θα δεις πότε δουλεύει θα έχεις πάνω σου 50 η 60 € για να εχεις και την άνεση του χρόνου . Θα της πεις πως είναι γιορ φέρστ τίμε όταν μπει η αν σου βγει το λες πριν μπεις στην κυρία της υποδοχής , Η άλλη σου επιλογη είναι η Λάρα που είναι εξαιρετική και κουκλάκι , και οι δυο είναι πρωινές βάρδιες . Μπορείς να δεις τα προγράμματα τους στο άλλο το σάιτ . Καλό βόλι
Σοφία όπως το είπε ο ΑΛΕΚΟΣ
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
αδελφε η σοφια δινει γλωσσοφιλα;Σοφία όπως το είπε ο ΑΛΕΚΟΣ
Συμφωνώ και επαυξάνω.
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
αδελφε η σοφια δινει γλωσσοφιλα;
Άπλετα!!!
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
δεν την βλεπω ρε αδελφε στο διπλα σαιτΆπλετα!!!
για αμαρυλης τι λετε;
GALLAS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.363
- Πόντοι
- 7.636
δεν την βλεπω ρε αδελφε στο διπλα σαιτ
για αμαρυλης τι λετε;
Έχει ρεπό αυτή τη βδομάδα από ότι φαίνεται...
Υπομονή!!!
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Μαγκες έχω ένα μισάωρο κενακι, απόγευμα κ θέλω να κινηθώ αστραπιαία για ένα σεξακι. Εμμα, Λάουρα ή Λαρα; πείτε
ΛαραΜαγκες έχω ένα μισάωρο κενακι, απόγευμα κ θέλω να κινηθώ αστραπιαία για ένα σεξακι. Εμμα, Λάουρα ή Λαρα; πείτε
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.099
- Πόντοι
- 361
Μάγκες ξέρετε αν δουλεύει η milf η Σαμπρίνα η μαυρομαλα?
Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Ειχε λαο κ πηγα Κυπρια.Νταξ δετό σωματάκι(χορευε le cabaret παλια,φατσα Ειρηνη Μερκουρη αλλα το ξεκωλιασαν το κοριτσι κ ηταν λιγο χωσε κ συ να δουμε ποσο θ'αντεξουμε κ σημερα
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.379
- Πόντοι
- 266
ρε παιδια πειτε τι να γαμησουμε
ρε παιδια βοηθεια
η σοφια δεν..
αμαρυλης;
ρε παιδια βοηθεια
η σοφια δεν..
αμαρυλης;
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
ρε παιδια βοηθεια
η σοφια δεν..
αμαρυλης;
Βικτώρια πρωινή στο ξύλινο ! Πραγματικό vfm ! Επέστρεψε !
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 384
- Like
- 5.766
- Πόντοι
- 11.585
ρε παιδια βοηθεια
η σοφια δεν..
αμαρυλης;
Ιδου η απορια.!! Θα βγω για κασκαντεριλικι στις καινουριες, ηθελα να δοκιμαζα Νατασα στο Φριξου, αλλα δεν την εχουν στο προγραμμα, ...αλλιως θα παω στο παστακι μου την Ελενα... :S
Παω να ριξω μια ματια στην βραδυνη βαρδια, Φριξου 15Α Νικολετα, Ν.ουρανου 6 Ελενα νεο κομματι απο Αθηνα, Ν.Ουρανου 4 Αντζελινα και την παλια Αμαρυλης, που ισως ηρθε η ωρα να την δοκιμασω, Κοροβαγκου 5 & 7 Κιρα και Αννα.
Δεχομαστε ενστασεις...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38