Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Black θα σου γαμησω την Παντρεμενη κ θα κλαις μλκ μου! :birdman: :tooth: :tooth:

Γαμησετα Μλκα την ξεκωλιασα κανονικά πάλι χθες. Κάθομουν και καθαρίζα τα αίματα από το κάθισμα πρωί πρωί.

Και είπα να την πηδήξω στο καπό σου, που το είχες και καθαρο, αλλά είχε ψύχρα.

Υπομονή για την παντρεμενη θα έρθει και η σειρά σου.
Λίγο ακόμη και θα την κάνω επαγγελματιά.

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μινώταυρου 10 μετά από μίνι τσάρκα και κατάληξη στην αννια, ουκρανικό άτι μελαχρινό,26 είπε η τσατσά.πολυ καλή συμμετοχή αν και γενικά με ρωσσιδες δεν είχα ποτέ χημεία, γενικά τις θεωρώ κρύες.προτιμω τις Ρουμάνες και η συγκεκριμένη μπορεί και να με κάνει να αναθεωρήσω.ενα μείον,δεν μιλάει ελληνικά παρά ελάχιστα αγγλικά οπότε η συνεννόηση καθίσταται αυτομάτως δύσκολη εκτός από όσους κατέχουν την ρωσσικη.απολυτα ικανοποιημένος αν και με το απλό και ετοιμάζεται σύντομα επαναλειψη της επίσκεψης

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Μιναταυρου 10??..φτου ρε φιλε εφτασα μεχρι την αλανα ειδα το δεξι μονο ανοιχτο και λέω ασε θα ειναι αυτην που ηταν το καλοκαιρι που δεν την γουσταρα...
Εκανα λοιπον αυτοψια: Τινα και Ζωη γεματες αλλα για τα γουστα μου ε...αφου μου αρεσε η Αισα, για μετρο συγκρισης που ειναι μοντελε με το τακουνι. Δεν μπηκα στην Αισα γιατι εγω παλι την ειδα φοβισμενη...Ειναι ανετοιμη για αυτην την δουλεια....αλλα αν μεινει θα δοκιμασω σε καποια φαση.
Οι αλλες 2 δεν ειναι ασχημες αλλα γεματες για μενα ...οποιος γουσταρει να πιανει θα βγαλει γουστα....
Η αλλη παλι η Σαντυ κοντο γιουβραλακι και να με πληρωνε δεν εμπαινα...
Ρε Βιλλες τι ειναι αυτα;;;

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Εχεις δικιο για την Αισα εινε ακομη φοβισμενη περασα μαζι τις
οσο για την Σαντυ δεν εινε στις Βιλλες στο paradise εινε. Δεν εχουν καμια σχεση με τις Βιλλες τα paradise..

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Εχεις δικιο για την Αισα εινε ακομη φοβισμενη περασα μαζι τις
οσο για την Σαντυ δεν εινε στις Βιλλες στο paradise εινε. Δεν εχουν καμια σχεση με τις Βιλλες τα paradise..
εγω το paradise τα βλεπω στο site των Βίλλων και τα κοριτσια τους ....τωρα αν δεν ειναι....δεν ξερω ....

sexalonikios

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Αφτο μου ειπαν οι τσατσαδες απο το paradise οτι δεν εχουν σχεση με τα υπολιπα
απλα δαφημίζονται στο site

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Μιναταυρου 10??..φτου ρε φιλε εφτασα μεχρι την αλανα ειδα το δεξι μονο ανοιχτο και λέω ασε θα ειναι αυτην που ηταν το καλοκαιρι που δεν την γουσταρα...
Εκανα λοιπον αυτοψια: Τινα και Ζωη γεματες αλλα για τα γουστα μου ε...αφου μου αρεσε η Αισα, για μετρο συγκρισης που ειναι μοντελε με το τακουνι. Δεν μπηκα στην Αισα γιατι εγω παλι την ειδα φοβισμενη...Ειναι ανετοιμη για αυτην την δουλεια....αλλα αν μεινει θα δοκιμασω σε καποια φαση.
Οι αλλες 2 δεν ειναι ασχημες αλλα γεματες για μενα ...οποιος γουσταρει να πιανει θα βγαλει γουστα....
Η αλλη παλι η Σαντυ κοντο γιουβραλακι και να με πληρωνε δεν εμπαινα...
Ρε Βιλλες τι ειναι αυτα;;;
Την ώρα που πήγα μόνο το δεξί ήταν ανοιχτό.στο αριστερό που μπήκα πέτυχα την τσατσά με την σκούπα στο χέρι και μου είπε ευγενικά ότι κλείσανε

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Την ώρα που πήγα μόνο το δεξί ήταν ανοιχτό.στο αριστερό που μπήκα πέτυχα την τσατσά με την σκούπα στο χέρι και μου είπε ευγενικά ότι κλείσανε
μπορεις να κανεις μια περιγραφη αυης της Αννιας??

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316

Μελαχρινή , κανονικό ύψος και σώμα,το βυζί παρόλο που δεν φαίνεται από το σουτιέν που φοράει ικανοποιητικό αλλά λίγο νερουλό στην αφή,σα γαλανοματα θυμάμαι αλλά δε στο λέω και σίγουρα.κι ένα χαρακτηριστικό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι το μαύρισμα στον κωλο της έχει αρκετή διαφορά με όταν φοράει στρινγκ που σημαίνει ότι στη θάλασσα φορούσε κανονικό μαγιό και έχει κάνει διχρωμία στα κωλομερια.Α και πολύ ωραίο πρόσωπο αλλά γούστα είναι αυτά
[/quote]

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Η Τίνα δούλευε Σαπφούς 20, εν έτει 2012, στο τσαρδί της Βερόνικας. Βέβαια σήμερα που την είδα από κοντά έχει αφρατέψει αρκετά, είναι ταμάμ για τον GameOver τον μερακλή. Θηλυκό με καμπύλες, κωλάρα, και μικρά αλλά περήφανα και λαχταριστά βυζάκια.
Πράγματι είναι πολύ δυνατό Ουκρανικό θηλυκό, την είχα τιμήσει αρκετές φορές στο βαρδάρη στο θρυλικό Αλλουμινάτο και στο Ιστορικό Σαπφούς 20, και τελευταία εκεί δίπλα στο met που γράφει και ένας φίλος παραπάνω, πάνε πάνω από 4 χρόνια από την τελευταία φορά, αλλά την κωλάρα της ακόμη την θυμάμαι, πέρασα χθες και την είδα στο red light που δούλευε, έχει βάψει το μαλί ξανθό και την κωλάρα της την κρύβει επιμελώς πίσω από ένα μαύρο αραχνούφαντο, δεν πέρασα, αλλά σίγουρα κάποια στιγμή  δεν θα μου την γλυτώσει  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Περασμα χθες απο Βικτωρια. Μετρια πραματα. Δεν ειναι οπως παλια.

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χρωστουσα 2 κριτικες μια για μιρα και μια για λαρα που δοκιμασα προχθες. Η κριτικη της μιρας την εγραψα για την λαρα την βρηκα στο bella donna που δεν εχει μπει στα studio της πολης ακομα. Θα πω οτι με θυμηθηκε μετα απο αρκετα χρονια. Πολυ μεγαλη βελτιωση. Περασα υπεροχα η πιπα αριστη με απιστευτο σαλιο σε σημειο λιπαντικου. Μπραβο θα ξανατιμηθει!

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
27.765
Πόντοι
34.538

Dream_Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
335
Πόντοι
281
Μαγκες αυτη η ξανθια η βαλερια απο το στουντιο στην γωνια  , τι παιζει αξιζει; Πολυ σκυλη φενετε.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Περασμα για να δω την Αΐσα από κοντα.Ειναι όπως στις φωτογραφιες,φουλ υφακι,φτηνη μαγκια και υπεροψια.Αν εκανε πρωκτικο θα εμπαινα μεσα μονο και μονο για να την ξεκωλιασω.Ομως πρωκτικο δεν κανει ,γυμνο δεν κανει,ακριβη είναι,να την πληρωσω για να μου πουλαει φτηνη μαγκια ,δεν τα χαλαλίζω.Ενα θρασυ τσουλακι είναι που αν εδινε κωλο ,θα της τον ανοιγα μια φορα ...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Φιλοι και συναγωνιστες καλησπερα σας.Ειμαι καινουριο μελος . Γραφω πρωτη φορα εδω αλλα και γενικα στο internet λογω ελλειψης χρονου.Ο λογος που το κανω ειναι η απεραντη ευγνομωσυνη που νιωθω για ολα τα μελη που με τη κριτικη τους συμβαλουν τα μεγιστα στο ευγενες αθλημα της μπουρδελοτσαρκας.Εδω πρεπει να αναφερω οτι εξασκω αυτο το αθλημα πανω απο 35χρονια τουλαχιστον 1-2 φορεςτην εβδομαδα ανελιπως με αφοσιωση και συνεπεια.Ελπιζω να καταλαβαινετε το χρονο και το χρημα που γλυτωνω και το σημαντικοτερο οτι ξερω τι θα συναντησω και που. Αισθανομαι λοιπον την υποχρεωση να συνεισφερω κ' εγω στη πληροφορηση σας ενεργα.Θαξεκινησω λοιπον τη πρωτη κριτικη μου με μια ολοκαινουργια κοπελα που ειναι κατα τη γνωμη μου ξεχωριστη περιπτωση.
Ειναι η Ζωη αρτι αφιχθεισα απο τη χωρα με τις πιο καυλιαρες γυναικες την Ουκρανια.Συμφωνω απολυτα μετη περιγραφη του kassler.Αδικειται καταφωρα απο τις φωτο,ειναι ψηλη με  γλυκο προσωπο και τη ματια που λεει "ξεσκισε με",οχι πανω απο 25 χρονων, στηθος μεγαλο,στρογγυλο με μεγαλη ρογα αλλα πεσμενο,επιδερμιδα λειακαι σφιχτη,πολυ ομορφα ποδια,τρυπουλα σκετο μελι και τελος μια απιστευτη ,στρογγυλη μεγαλη αλλα και σφιχτη κολαρα,να τη ξεπατωνεις και ναμη χορταινειςμε τιποτα.Εδω ειναι χρησιμο να αναφερω οτι ειμαι λατρης των γυναικων με πλουσια τα ελεη και ιδιωςτου κωλου.
Στον αγωνα ειναι γεματη αγνη,γλυκεια και ανοθευτη καυλα και τοπιο συναρπαστικο η φανερη απειρια τηςπου καποιες φορες τη κανει να φερεται περιεργα.Αν ασχοληθεις μαζι της θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.Πιστευω οτι ειναι πολυ εξελιξιμη και αν προσεχθει θα προσφερει εξαιρετικες στιγμες στην εκλεκτη παρεα.Ελπιζω να μη διαψευστω.Ευχομαι να ειστε καλα και να γαματε πολυ και ωραια.
Kαλος ηρθες στην ομαδα τυπε

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
χρωστουσα 2 κριτικες μια για μιρα και μια για λαρα που δοκιμασα προχθες. Η κριτικη της μιρας την εγραψα για την λαρα την βρηκα στο bella donna που δεν εχει μπει στα studio της πολης ακομα. Θα πω οτι με θυμηθηκε μετα απο αρκετα χρονια. Πολυ μεγαλη βελτιωση. Περασα υπεροχα η πιπα αριστη με απιστευτο σαλιο σε σημειο λιπαντικου. Μπραβο θα ξανατιμηθει!

Ποτε θα τσαρκαρουμε μαζι?? Αλ πατσινο ξες αν σταματησε οριστικα η τσαρινα η ποτε γυρναει?

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ειδα την Αννια στο free house ...εμφανησιακα μετριοτης , φατσα Ρωσοποντιε μου φανηκε αντε με καλο κωλο...δεν με τραβηξε να μπω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom