Φιλοι και συναγωνιστες καλησπερα σας.Ειμαι καινουριο μελος . Γραφω πρωτη φορα εδω αλλα και γενικα στο internet λογω ελλειψης χρονου.Ο λογος που το κανω ειναι η απεραντη ευγνομωσυνη που νιωθω για ολα τα μελη που με τη κριτικη τους συμβαλουν τα μεγιστα στο ευγενες αθλημα της μπουρδελοτσαρκας.Εδω πρεπει να αναφερω οτι εξασκω αυτο το αθλημα πανω απο 35χρονια τουλαχιστον 1-2 φορεςτην εβδομαδα ανελιπως με αφοσιωση και συνεπεια.Ελπιζω να καταλαβαινετε το χρονο και το χρημα που γλυτωνω και το σημαντικοτερο οτι ξερω τι θα συναντησω και που. Αισθανομαι λοιπον την υποχρεωση να συνεισφερω κ' εγω στη πληροφορηση σας ενεργα.Θαξεκινησω λοιπον τη πρωτη κριτικη μου με μια ολοκαινουργια κοπελα που ειναι κατα τη γνωμη μου ξεχωριστη περιπτωση.
Ειναι η Ζωη αρτι αφιχθεισα απο τη χωρα με τις πιο καυλιαρες γυναικες την Ουκρανια.Συμφωνω απολυτα μετη περιγραφη του kassler.Αδικειται καταφωρα απο τις φωτο,ειναι ψηλη με γλυκο προσωπο και τη ματια που λεει "ξεσκισε με",οχι πανω απο 25 χρονων, στηθος μεγαλο,στρογγυλο με μεγαλη ρογα αλλα πεσμενο,επιδερμιδα λειακαι σφιχτη,πολυ ομορφα ποδια,τρυπουλα σκετο μελι και τελος μια απιστευτη ,στρογγυλη μεγαλη αλλα και σφιχτη κολαρα,να τη ξεπατωνεις και ναμη χορταινειςμε τιποτα.Εδω ειναι χρησιμο να αναφερω οτι ειμαι λατρης των γυναικων με πλουσια τα ελεη και ιδιωςτου κωλου.
Στον αγωνα ειναι γεματη αγνη,γλυκεια και ανοθευτη καυλα και τοπιο συναρπαστικο η φανερη απειρια τηςπου καποιες φορες τη κανει να φερεται περιεργα.Αν ασχοληθεις μαζι της θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.Πιστευω οτι ειναι πολυ εξελιξιμη και αν προσεχθει θα προσφερει εξαιρετικες στιγμες στην εκλεκτη παρεα.Ελπιζω να μη διαψευστω.Ευχομαι να ειστε καλα και να γαματε πολυ και ωραια.