Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
ειδα την Αννια στο free house ...εμφανησιακα μετριοτης , φατσα Ρωσοποντιε μου φανηκε αντε με καλο κωλο...δεν με τραβηξε να μπω...
Έτσι είναι όντως.κι εγώ όταν την είδα πήρα τον δρόμο της επιστροφής αρχικά αλλά μετά άλλαξα γνώμη και δεν το μετάνιωσα.συμφωνω με το ρωσσοποντιακη φάτσα αλλά μου είπε Ουκρανία

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
Ποτε θα τσαρκαρουμε μαζι?? Αλ πατσινο ξες αν σταματησε οριστικα η τσαρινα η ποτε γυρναει?

χααχ θα το κανονισουμε, πηρα τηλεφωνο εγω για τσαρινα μες τη βδομαδα δεν θυμαμαι μερα μου φαινεται τριτη ? Η τσατσα μου ειπε σε 1 μηνα

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.274
Πόντοι
1.076
σε μικρη τσαρκα που εκανα εχθες πηγα στο Μπελαντονα στο καινουριο να τσεκαρω την ΓΙΑΝΝΑ μιας και την ειχε στο προγραμα.ημουν σιγουρος οτι ειναι η γνωστη ΓΙΑΝΝΑ απο το LA FEMME που δουλευε υπηρεσια στο Μπελαντονα οταν ανοιξε.τελικα επιβεβαιωθηκα ειναι αυτη αλλα πολυ αλαγμενη.αδυνατισε χωρις περιτα κιλα και μικρυνε το βυζι της και το εκανε πλαστικο.μιλησαμε λιγο και μου ειπε οτι εκανε διατροφη γυμναστηριο και γενικα μεγαλη προσπαθεια γεια να γινει ετσι.φυσικα και περασα να θυμηθουμε λιγο τα παλια και μου ειπε οτι προς το παρον θα δουλευει μονο μια μερα την εβδομαδα.πηγα ειδα και την τινα εχει κανει κωλαρα θα εμπαινα αλλα ειχα ηδη κανει δυο γαμησια με ΖΩΗ και ΓΙΑΝΝΑ.την εχω στα υποψην την τινα σημερα δουλευει πρωι στο Μπελαντονα για οσους ενδιαφερονται.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.912
Πόντοι
22.266
Έτσι είναι όντως.κι εγώ όταν την είδα πήρα τον δρόμο της επιστροφής αρχικά αλλά μετά άλλαξα γνώμη και δεν το μετάνιωσα.συμφωνω με το ρωσσοποντιακη φάτσα αλλά μου είπε Ουκρανία
egrapsa και κριτικη αλλα δεν ξερω καπου κοπηκε στην πορεια

οντως μοιαζει με ρωσσοποντια διοτι εχει το μαλλι φραντζα αλλα ειναι ουκρανοι100% με προφορα ουκρανικη σσ μιλω ρωσσσουκρανικα λιγο οποτε μιλησαμε στη γλωσσα της

αδικει με το μαλλι το προσωπο τους που την κανει να μοιαζει με ρωσσοποντια αλλα κορμι εχει βελουδινο

περασα τελεια και το εγραψα στην κριτικη αλλα θελει χρονο για να στερεωθει στο μυλο και να ειναι παντα καλη

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Πηγα ειδα την καινουρια Αισα στο καινουριο επι της Ν.Ουρανου 13, περιμενα να βγει καμια ξινομουνα οπως περιγραφουν καποιοι συνθλητες παραπισω, αλλα βγηκε το πιπινακι χαμογελαστο εκανε μια στροφη και εφυγε στο κουζινακι, το μωρο τα σπαει, φορουσε ζαρτιερες, και εχει ενα σωματακι για φυλακη.!! Την εχω βαλει στην fuckalist.!
Εφυγα και κατευθηνθηκα για Π.εριμιτη 2 το καινουριο, για την Μιρα, αλλα η Μιρα ηταν απουσα, διακοπες μαλλον, μετα απο καμια βδομαδα λενε. Οποτε πηγα απεναντι στην ανοξειδωτη πορτα στο μαυρομαλικο γκομενακι που ειχα δει την αλλη φορα, παλι μονο του το κοριτσι, Χριστινα μου ειπε απο Τσεχια, την πληρωσα 30€, μεσα στο δωματιο διεκπαιρωτικη, αλλα εχει ενα σωμα φωτια, πλαδαροκολα και βυζακια μικρα ανυπαρκτα σχεδον, και ωραιο μουνι τριανταφυλλο, καλουτσικια ηταν και πολυ επικοινωνιακη.

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Την Αισα την πηρα πρωινη βαρδια την προηγουμενη εβδομαδα,γυμνο και το τουρλωτο της κωλαρακι,με το που ακουσα οτι το δινει δεν μπορεσα να αντισταθω,στα 80!Καλη πιπα και το κωλαρακι κολαση  :headbaning1: .Περασα καλα χωρις δυστροπιες.Θα την ξανατιμουσα..

Jura194

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2014
Like
16
Πόντοι
0
μήπως ξέρει κανείς που δουλεύει η Φλώρινα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Την Αισα την πηρα πρωινη βαρδια την προηγουμενη εβδομαδα,γυμνο και το τουρλωτο της κωλαρακι,με το που ακουσα οτι το δινει δεν μπορεσα να αντισταθω,στα 80!Καλη πιπα και το κωλαρακι κολαση  :headbaning1: .Περασα καλα χωρις δυστροπιες.Θα την ξανατιμουσα..
δινει κωλο;;;;; φτου δεν ακουσα κατι τετοιο γαμωτο ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
μπορεις να διορθωσεις το δικο σου ποστ με τροποποιηση..δεν χρειαζεται να το ξαναγραψεις γιατι ετσι οπως το πηγες την ηπιαμε κι ολας και δροσιστηκαμε... :sunglasses: :sunglasses:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Αμα η Αισα αρχισε να χαμογελάει και δινει και κωλο θα παω οπωσδήποτε ... :fuck1: :fuck1:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Αμα η Αισα αρχισε να χαμογελάει και δινει και κωλο θα παω οπωσδήποτε ... :fuck1: :fuck1:
χαμογελαει δεν χαμογελαει ....αμα δινει κωλο εγω την αγαπησα ηδη....γιατι σε ξινες αυτο ειναι η απολυτη γκαυλα

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
κατσε ρε φιλε τωρα που το διαβασα καλα λες γυμνο;;; 2 φορες περασα και ρωτησα και ειπε δεν κανει γυμνο μπουκιτσι εκτος αν εννοεις κατι αλλο ....

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παντως εγω που πηρα την Αισα στο κανονικο μου φανηκε ξεπετα την εστησα στα τεσσερα και μου ειπε ποναω και εκανε μονο μια σταση αυτη απο πανω αφου απο την ξενερα σχεδον μου επεσε το εργαλειο κατι που δε μου εχει συμβει εδω και πολλα χρονια

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
....Μπορει να εφαγε κατσαδα απ τα αφεντικα επιδη διωχνει κοσμο και να αλλαξε τροπαρι (και πρόγραμμα ).

Πες ρε κοκκινοσκουφιτσε...

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.667
Πόντοι
736
κατσε ρε φιλε τωρα που το διαβασα καλα λες γυμνο;;; 2 φορες περασα και ρωτησα και ειπε δεν κανει γυμνο μπουκιτσι εκτος αν εννοεις κατι αλλο ....
μηπως εννοούσε οτι το κωλαρακι της ήτανε γυμνο .. :P

εγω πέρασα χτές απο βικτωρια πρωτη φορα , αν και την εψαχνα για καιρό αλλα τελευταία δεν δούλευε πολυ συχνα , και οταν δούλευε ήτανε μόνο καθημερινές και μόνο πρωι δεν με βόλευε , τέλος πάντων γενικά καλα πέρασα αλλά θα το σκεφτώ να ξαναπάω βίλλες μιας και το πρόγραμμα που συνήθως πέρνω με γλειφομούνι μου βγαίνει 60 αντι για 40 , επίσης με χάλασε λίγο ο φωτισμός στο bad girls τουλάχιστον στο δωμάτιο που είμουνα εγω ήτανε πολύ λίγος. Στο τέλος μου είπε οτι ξεφύγαμε και λίγο στον χρόνο , δεν ξέρω πόση ώρα κάναμε ακριβώς αλλά γύρω στα 4-5 λεπτά την έγλυφα και κανονικά το έξτρα 20άρικο έπρεπε να είναι ο χρόνος που κάνεις για το γλύψιμο , γενικά πολυ ακριβά το 69 στα 70 είπε η τσατσα ....

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
  Γυμνο και το εκενε και καλα,καλο γλυψιμο χωρις δοντι η χερι!!70 κολαρακι σκετο και 80 με γυμνο στοματικο το οποιο και πηρα.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
  Γυμνο και το εκενε και καλα,καλο γλυψιμο χωρις δοντι η χερι!!70 κολαρακι σκετο και 80 με γυμνο στοματικο το οποιο και πηρα.
φίλα μαλλον λες για την Αισα στο Νικηφ Ουρ. 24 (πιτσιρικα Ρουμανα κοντουλα με δοντακια αστο... ) που τα κανει ολα αυτα ...μπερδευσε μαλλον, εμεις λεμε για αλλη κοπελα αυτην την ξυνη (εως τωρα ) στις Βιλλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom