Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (0 μέλη και 52 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Εμφανησιακα η Αισα σε σχεση με τις φωτογραφιες στο αλλο σαιτ.?? Πλησιαζει καθολου.?? Σκεφτομαι το βραδυ να παω να την  :knockinb:

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Κατεβηκα και σήμερα στη γειτονιά καρφί για Φριξου 14 και Ιζαμπελα αλλά ήταν και πάλι κλειστό, επίσης το godiva κλειστό οπότε και κατέληξα στη θεία Μόνικα στο free house αριστερά την οποία ξεκωλιασα ανελέητα διότι ήμουν πάλι φουλ καυλωμενος.

Το ακουραστο σκυλί του πολέμου τα έδωσε όλα και πάλι κάνα 40λεπτό στο δωμάτιο,μου'κανε τα πάντα,τα είπαμε και αρκετά και όλα καλά

Τι ώρα πήγες και την πέτυχες? Νομίζω πρωινές βάρδιες κάνει αυτή.

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Η Αλίκη που είναι στο Venus Angels,είναι αυτή που προηγουμένως ήταν Vis 9 και Νικηφόρου Ουρανού 8;

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Η Αλίκη που είναι στο Venus Angels,είναι αυτή που προηγουμένως ή τα ν Vis 9 και Νικηφόρου Ουρανού 8;
ναι αυτή είναι η γνωστή Αλίκη... Αντριαννα.. Με το ωραίο σιλικονατο στήθος... Πήγα να δω την Τίνα... Έχω υποψίες ότι είναι μια γνωστή από τα παλιά...

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
ναι αυτή είναι η γνωστή Αλίκη... Αντριαννα.. Με το ωραίο σιλικονατο στήθος... Πήγα να δω την Τίνα... Έχω υποψίες ότι είναι μια γνωστή από τα παλιά...
Για πες.....

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Λοιπον,συναγωνιστες.Προχθες παω στο ρεντλαιτ.Εκεινη την ωρα δουλευε η Αισα.Μπαινω μεσα,μιλαω λιγο με την τσατσα και περιμενω να δω την κοπελα.Τελικα παιδες εγινε ενα ασχημο σκηνικο μπροστα μου.Την ωρα που ηταν να δω την κοπελα βγαινει ενας συναδελφος μεσα απο το δωματιο εντελως μεσα στα νευρα και να φωναζει.Πραγματικα μεσα στα νευρα.Ο λογος ηταν οτι οταν μπηκε η κοπελα του ειπε στα Αγγλια οτι ''αιντε αιντε 10 λεπτα να τελειωνουμε να φυγω'' ετσι ειπε ο συναδελφος.Κρατησε το παλικαρι με τον χρονο και βγηκε εξω και φωναζε.Δεν καθησα να ακουσω την συνεχεια και εφυγα,ουτε την κοπελα δεν ειδα.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Λοιπον,συναγωνιστες.Προχθες παω στο ρεντλαιτ.Εκεινη την ωρα δουλευε η Αισα.Μπαινω μεσα,μιλαω λιγο με την τσατσα και περιμενω να δω την κοπελα.Τελικα παιδες εγινε ενα ασχημο σκηνικο μπροστα μου.Την ωρα που ηταν να δω την κοπελα βγαινει ενας συναδελφος μεσα απο το δωματιο εντελως μεσα στα νευρα και να φωναζει.Πραγματικα μεσα στα νευρα.Ο λογος ηταν οτι οταν μπηκε η κοπελα του ειπε στα Αγγλια οτι ''αιντε αιντε 10 λεπτα να τελειωνουμε να φυγω'' ετσι ειπε ο συναδελφος.Κρατησε το παλικαρι με τον χρονο και βγηκε εξω και φωναζε.Δεν καθησα να ακουσω την συνεχεια και εφυγα,ουτε την κοπελα δεν ειδα.
δεν τη βλεπω να μενει..

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195

Η Τίνα είναι μια κοντουλα που δουλευε παλιά τριδυμα και σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μετ....είναι πολύ καλή μέσα έχει παραπανισια κιλακια που της πάνε και σε όποιον αρέσουν οι κωλαρες θα βρει την χαρά του.... Είχε μια 6-7ετια στην Θεσσαλονίκη.... Η φραντζα είναι χαρακτηριστικό της..... 

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Η Τίνα είναι μια κοντουλα που δουλευε παλιά τριδυμα και σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μετ....είναι πολύ καλή μέσα έχει παραπανισια κιλακια που της πάνε και σε όποιον αρέσουν οι κωλαρες θα βρει την χαρά του.... Είχε δουλέψει πριν μια 6-7ετια στην Θεσσαλονίκη.... Η φραντζα είναι χαρακτηριστικό της.....  Και η κωλαρα της... Έχει μικρό βυζακι με μεγάλη γκαυλορογα... Και ωραία πράσινα μάτια

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Ποπο αυτή η καινούρια η ζωή στο γκριςλ... Αδικειται στις φωτογραφίες  είναι πιτσιρίκι και για πραγματικά άγριες καταστάσεις... Ωραίο πιτσιρίκι γύρω στα23-25κι νταρντανα αλλά όχι χοντρή ψηλή σχετικά γύρω στο 1,70 και κατι μελαχρινή με ωραίο κωλο και βυζιαα φυσικά  απλά λίγο πεσμενα.... Μέσα ήταν δύναμη χρωστάω κριτικές για Τίνα, Χριστίνα και ζωή.... Και οι 3ειναι πολύ δυνατές η πρώτη είναι για πιο ήρεμες καταστάσεις η δεύτερη για πιο άγριες με γλωσσοφιλα και άγριο γαμησι και η ζωή είναι το πιπινακι που ουρλιαζει κυριολεκτικά από καυλα.... Απλά προσπαθεί σε κάποιες φάσεις να σε ξεπεράσει χωρίς να θέλει να την πάρεις γραμμή....... Σήμερα πάντως είδα πως υπάρχουν μερικές πολύ καλές περιπτώσεις που μαζί μ μερικές παλιές απαρτίζουν μια καλή ομάδα.... Πρωινές και απογευματινες

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Η Τίνα είναι μια κοντουλα που δουλευε παλιά τριδυμα και σε ένα μαγαζί που ήταν δίπλα ακριβώς από το ξενοδοχείο μετ....είναι πολύ καλή μέσα έχει παραπανισια κιλακια που της πάνε και σε όποιον αρέσουν οι κωλαρες θα βρει την χαρά του.... Είχε μια 6-7ετια στην Θεσσαλονίκη.... Η φραντζα είναι χαρακτηριστικό της..... 
Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο προσωπο... αυτη που πηρα δεν ηξερε τοσο Πολυ καλα ολα τα ελληνικα! :huh:

gagnian

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Like
66
Πόντοι
0
Φιλοι και συναγωνιστες καλησπερα σας.Ειμαι καινουριο μελος . Γραφω πρωτη φορα εδω αλλα και γενικα στο internet λογω ελλειψης χρονου.Ο λογος που το κανω ειναι η απεραντη ευγνομωσυνη που νιωθω για ολα τα μελη που με τη κριτικη τους συμβαλουν τα μεγιστα στο ευγενες αθλημα της μπουρδελοτσαρκας.Εδω πρεπει να αναφερω οτι εξασκω αυτο το αθλημα πανω απο 35χρονια τουλαχιστον 1-2 φορεςτην εβδομαδα ανελιπως με αφοσιωση και συνεπεια.Ελπιζω να καταλαβαινετε το χρονο και το χρημα που γλυτωνω και το σημαντικοτερο οτι ξερω τι θα συναντησω και που. Αισθανομαι λοιπον την υποχρεωση να συνεισφερω κ' εγω στη πληροφορηση σας ενεργα.Θαξεκινησω λοιπον τη πρωτη κριτικη μου με μια ολοκαινουργια κοπελα που ειναι κατα τη γνωμη μου ξεχωριστη περιπτωση.
Ειναι η Ζωη αρτι αφιχθεισα απο τη χωρα με τις πιο καυλιαρες γυναικες την Ουκρανια.Συμφωνω απολυτα μετη περιγραφη του kassler.Αδικειται καταφωρα απο τις φωτο,ειναι ψηλη με  γλυκο προσωπο και τη ματια που λεει "ξεσκισε με",οχι πανω απο 25 χρονων, στηθος μεγαλο,στρογγυλο με μεγαλη ρογα αλλα πεσμενο,επιδερμιδα λειακαι σφιχτη,πολυ ομορφα ποδια,τρυπουλα σκετο μελι και τελος μια απιστευτη ,στρογγυλη μεγαλη αλλα και σφιχτη κολαρα,να τη ξεπατωνεις και ναμη χορταινειςμε τιποτα.Εδω ειναι χρησιμο να αναφερω οτι ειμαι λατρης των γυναικων με πλουσια τα ελεη και ιδιωςτου κωλου.
Στον αγωνα ειναι γεματη αγνη,γλυκεια και ανοθευτη καυλα και τοπιο συναρπαστικο η φανερη απειρια τηςπου καποιες φορες τη κανει να φερεται περιεργα.Αν ασχοληθεις μαζι της θα σε αποζημιωσει με το παραπανω.Πιστευω οτι ειναι πολυ εξελιξιμη και αν προσεχθει θα προσφερει εξαιρετικες στιγμες στην εκλεκτη παρεα.Ελπιζω να μη διαψευστω.Ευχομαι να ειστε καλα και να γαματε πολυ και ωραια.

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
σε πιο ιδρυμα την βρισκουμε την Ζωη παιδια?

gabetsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2011
Κριτικές
45
Like
12
Πόντοι
601

Η Τίνα δούλευε Σαπφούς 20, εν έτει 2012, στο τσαρδί της Βερόνικας. Βέβαια σήμερα που την είδα από κοντά έχει αφρατέψει αρκετά, είναι ταμάμ για τον GameOver τον μερακλή. Θηλυκό με καμπύλες, κωλάρα, και μικρά αλλά περήφανα και λαχταριστά βυζάκια.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
Μπηκα και εγω σημερα να γραψω κριτικη για την Λαρα που την χρωστουσα και βλεπω το Bella Donna δεν βρισκεται στο χαρτη. Επισης καποια ιδρυματα στο χαρτη ειναι αλλου για αλλου. π.χ το γκοντιβα ειναι απο την απεναντι μερια.

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Νομιζω πως δεν ειναι το ιδιο προσωπο... αυτη που πηρα δεν ηξερε τοσο Πολυ καλα ολα τα ελληνικα! :huh:
[/quote

Κοίτα δε  ήξερε ποτέ καλά ελληνικά και τότε και τώρα.... Είναι αυτή γιατί την ήξερα από τότε και μπήκα και μου είπε ότι είχε γύρισε Ουκρανία και τώρα ξανά ήρθε εδώ... Μιλάω σίγουρα για αυτό άλλωστε είχα πει ότι είχα υποψίες.... Τώρα είμαι σίγουρος ότι είναι αυτή... Η άλλη η ζωή πάντως είναι δύναμη.... Προσπαθεί να σε ξεπεταξει αλλά ακόμα δεν το έχει, έχει διάθεση, αλλά πάλι σου βάζει στοπ σε λίγο πιο μεγάλες απαιτήσεις.. Γενικά δεν ξέρω τον τελευταίο καιρό στα στούντιο βρήκα πολύ καλές περιπτώσεις σε σχέση με τα μασατζιδικα....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Kassler εχεις δικιο! Επισης οι κριτικες στο Σαπφους 20 φωτογραφιζουν πως ειναι αυτη το ιδιο προσωπο η Τινα. Αν το ηξερα δυσκολα θα γαμουσα μια τωρα στα 40€ , ενω το 2012 επαιρνε 25€.  :grin:
Τελοσπαντων η κοπελα αξιζει! :hi:

Black θα σου γαμησω την Παντρεμενη κ θα κλαις μλκ μου! :birdman: :tooth: :tooth:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom