jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.375
- Πόντοι
- 3.820
εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...
και ξανα....κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;εντωμεταξυ δευτερη φορα που λεει σταματαω και το αναιρει...
ποτεεεεεεεεεεεεεεεε!!και ξανα....κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
που θα βρουν αλλου τετοια μεροκαματα τα μπαζακια μας?και ξανα....κοβει η πουτανα το γαμησι;;;;;
μονο αν παψει να περναει η μπογια της ...ή βρει καλο ''χορηγο''...απλα τοτε θα κοψει το φουλ επαγγελματικο ...ποτεεεεεεεεεεεεεεεε!!
Τα δωρακια της βικυς ομως καμμια αλλη δεν τα κανει. Μουχαχαχα. Ακομα λεει τις δικαιολογιες για το κωλαρακι της?
σχεδον οτι βλεπεις στις φοτο της! Μυριζομαι μεγαλη φολα ομως...βαριοτανε να χαιρετησει στο σαλονι!
Οσο για την Βικυ , ηδη ξαναμπηκε στο προγραμμα!
Υπερπαραγωγή λέμεΠάω και Λας Βέγκας 2 και πετυχαίνω τη Μαρία τη μολδαβη την οποία μου έχει παινεψει πολύ ένα παλιό μέλος, δεν είχα και άλλο χρόνο οπότε μπαίνω για 69 με γυμνό.
Μελαχρινο όμορφο κορίτσι με τέλειες καμπύλες πολύ σφιχτο και τρυφερό δέρμα,καλό κορίτσι χαμηλών τόνων,ευγενική και πολύ άνετη στο δωμάτιο. Βέβαια δεν κάνει τις βρωμιες που θέλω εγώ ώστε να γίνει στανταρακι μου όμως αυτά που κάνει τα κάνει πολύ καλά,ευχαριστήθηκα και ανετα θα ξαναπηγαινα και πολύ άνετη με το χρόνο
Βρωμιές με ετούτη Al Τα πάντα όλα μιλάμε Να διαβάσω κριτική σου για δαύτην να πέσουν και τα τσιμένταΠάω καρφωτος Φριξου 14 για μιλφ Ιζαμπελα για την οποία τόσα καλά ακούγονται αλλά ήταν κλειστά.
Ενταξει ειχες δικιο για τη μικρη γεροντα ...Υπερπαραγωγή λέμε
Βρωμιές με ετούτη Al Τα πάντα όλα μιλάμε Να διαβάσω κριτική σου για δαύτην να πέσουν και τα τσιμέντα
Αλ την καινουρια που εγραφες εκει την ειδες??Κατεβηκα και σήμερα στη γειτονιά καρφί για Φριξου 14 και Ιζαμπελα αλλά ήταν και πάλι κλειστό, επίσης το godiva κλειστό οπότε και κατέληξα στη θεία Μόνικα στο free house αριστερά την οποία ξεκωλιασα ανελέητα διότι ήμουν πάλι φουλ καυλωμενος.
Το ακουραστο σκυλί του πολέμου τα έδωσε όλα και πάλι κάνα 40λεπτό στο δωμάτιο,μου'κανε τα πάντα,τα είπαμε και αρκετά και όλα καλά
όχι δε μπήκα καθόλου δίπλα σήμεραΑλ την καινουρια που εγραφες εκει την ειδες??
ξερω εγω ρε φιλε τα 3δυμα ας πουμε και το Λας βεγκας γιατι δεν κλεινουν ποτε??? καπου αλλου θα κολλάει η φάσηκαλησπερα στην παρεα.το godiva ειναι κλειστο γιατι εληξε η αδεια του και δεν ανανεωνεται κατευθειαν λογω γραφειοκρατειας οποτε λογικα μπορει να δουμε την Νταιανα να παιζει μπαλα σε καποιο αλο μαγαζι.
Το σαλονάρισμα είναι απατηλό ως προς το κρεβάτι, μόνο αν σου κάνει κλικ σαν γκόμενα μπορείς να καταλάβεις σε έναν βαθμό. Μου έχουν τύχει τα πάντα, καλή στο σαλονάρισμα και μάπα στο δωμάτιο καθώς και αδιάφορο σαλονάρισμα και φωτιά στο δωμάτιο.Η Αίσα βγήκε σαλόνι και ήταν λες και άνοιξες ψυγειοκαταψύκτη, κάτι σαν γεια μούγκρισε και στροφή και φευγιό επιτόπου! >