Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.513
Πόντοι
32.165
Τα δωρακια της βικυς ομως καμμια αλλη δεν τα κανει. Μουχαχαχα. Ακομα λεει τις δικαιολογιες για το κωλαρακι της?

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Χτες δευτερα διαπιστωσα παλι οτι το καλυτερο διδυμο ξανθια μελαχροινη παιζει στα τριδυμα.H Εβελινα που δουλευει μεχρι 8 μμ.τις δευτερες που ειναι και αδυναμια μου με εδωσε ωθηση να ξαναγαμησω το
    βραδυ την κουκλαρα Καρλα.27 η πρωτη,21 η δευτερη.Η χαρα μου δεν μπορει να περιγραφει με λογια,ειδικα οταν θυμαμαι τι γαμουσα στα 25-30.Ολα αυτα στο 30αρι ευρω,στην πολη του θεου.Γουστα!! 

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.126
Πόντοι
11.585

Dr.Socrates

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
σχεδον οτι βλεπεις στις φοτο της! Μυριζομαι μεγαλη φολα ομως...βαριοτανε να χαιρετησει στο σαλονι! :s&m_1:

Οσο για την Βικυ , ηδη ξαναμπηκε στο προγραμμα! :grin:

Η Αίσα βγήκε σαλόνι και ήταν λες και άνοιξες ψυγειοκαταψύκτη, κάτι σαν γεια μούγκρισε και στροφή και φευγιό επιτόπου!  >:(

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Ξεκίνησα σήμερα το μεσημέρι για μιλφ Μόνικα, πάω στο free house στο δεξί σπίτι αλλά περίμεναν καινούρια κοπέλα είπε η τσατσα.
Αριστερά ήταν η Μόνικα αλλά είχε κόσμο κι εγώ βιαζόμουνα και έφυγα.
Πάω καρφωτος Φριξου 14 για μιλφ Ιζαμπελα για την οποία τόσα καλά ακούγονται αλλά ήταν κλειστά.
Πάω καρφωτος Μινωταυρου 3 για ξεκώλιασμα στη μιλφ Σύλβια αλλά ήταν κλειστό  :tickedoff:
Επίσης το godiva ήταν κλειστό...
Πάω απέναντι στο ξύλινο στη Μινωταυρου και ήταν η gilf ρωσσιδα Μαρίνα  :headbang:
Πάω Ερημιτη 5 πετυχαίνω τη Σύλβια αλλά δε μπορούσε να δώσει κώλο οπότε φεύγω... Απέναντι στο 2 ένα χοντρό μπαζάκι με την τρελοτσατσα,μην κάνει κανείς το λάθος και μπει με αυτή την τσατσα είναι σκέτος μπελάς

Πάω και Λας Βέγκας 2 και πετυχαίνω τη Μαρία τη μολδαβη την οποία μου έχει παινεψει πολύ ένα παλιό μέλος, δεν είχα και άλλο χρόνο οπότε μπαίνω για 69 με γυμνό.
Μελαχρινο όμορφο κορίτσι με τέλειες καμπύλες πολύ σφιχτο και τρυφερό δέρμα,καλό κορίτσι χαμηλών τόνων,ευγενική και πολύ άνετη στο δωμάτιο. Βέβαια δεν κάνει τις βρωμιες που θέλω εγώ ώστε να γίνει στανταρακι μου όμως αυτά που κάνει τα κάνει πολύ καλά,ευχαριστήθηκα και ανετα θα ξαναπηγαινα και πολύ άνετη με το χρόνο

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.734
Πόντοι
736
Τελικά άκυρο δεν δουλεύει την Τετάρτη η βικτώρια , μπηκα στο σαιτ να δω αν δουλεψει τετάρτη-πεμπτη και την βγάλανε και απο τετάρτη :P

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πάω και Λας Βέγκας 2 και πετυχαίνω τη Μαρία τη μολδαβη την οποία μου έχει παινεψει πολύ ένα παλιό μέλος, δεν είχα και άλλο χρόνο οπότε μπαίνω για 69 με γυμνό.
Μελαχρινο όμορφο κορίτσι με τέλειες καμπύλες πολύ σφιχτο και τρυφερό δέρμα,καλό κορίτσι χαμηλών τόνων,ευγενική και πολύ άνετη στο δωμάτιο. Βέβαια δεν κάνει τις βρωμιες που θέλω εγώ ώστε να γίνει στανταρακι μου όμως αυτά που κάνει τα κάνει πολύ καλά,ευχαριστήθηκα και ανετα θα ξαναπηγαινα και πολύ άνετη με το χρόνο
:grin:  :grin:  :grin:  Υπερπαραγωγή λέμε     :rockon:  :rockon:  :rockon:

Πάω καρφωτος Φριξου 14 για μιλφ Ιζαμπελα για την οποία τόσα καλά ακούγονται αλλά ήταν κλειστά.
Βρωμιές με ετούτη Al    :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:   Τα πάντα όλα μιλάμε   :heavymetalbig:   Να διαβάσω   κριτική  σου για δαύτην να πέσουν και τα τσιμέντα   :rockon:  :rockon:  :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
:grin:  :grin:  :grin:  Υπερπαραγωγή λέμε     :rockon:  :rockon:  :rockon:
Βρωμιές με ετούτη Al    :sunglasses:  :sunglasses:  :sunglasses:  :s&m_1:  :s&m_1:  :s&m_1:   Τα πάντα όλα μιλάμε   :heavymetalbig:   Να διαβάσω   κριτική  σου για δαύτην να πέσουν και τα τσιμέντα   :rockon:  :rockon:  :rockon:
Ενταξει ειχες δικιο για τη μικρη γεροντα  :woldman: :woldman:...
παραδεχομαι :grin:

Θεου θέλοντος και πούτσου επιτρέποντος θα περασω και αυριο απο Φριξου 14 μπας και το πετυχω ανοιχτο να γαμησω αυτη τη θειτσα που σας εχει τρελανει ολους με τα βρωμικα κολπα της

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.095
Πόντοι
13.755
Κατεβηκα και σήμερα στη γειτονιά καρφί για Φριξου 14 και Ιζαμπελα αλλά ήταν και πάλι κλειστό, επίσης το godiva κλειστό οπότε και κατέληξα στη θεία Μόνικα στο free house αριστερά την οποία ξεκωλιασα ανελέητα διότι ήμουν πάλι φουλ καυλωμενος.

Το ακουραστο σκυλί του πολέμου τα έδωσε όλα και πάλι κάνα 40λεπτό στο δωμάτιο,μου'κανε τα πάντα,τα είπαμε και αρκετά και όλα καλά

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Κατεβηκα και σήμερα στη γειτονιά καρφί για Φριξου 14 και Ιζαμπελα αλλά ήταν και πάλι κλειστό, επίσης το godiva κλειστό οπότε και κατέληξα στη θεία Μόνικα στο free house αριστερά την οποία ξεκωλιασα ανελέητα διότι ήμουν πάλι φουλ καυλωμενος.

Το ακουραστο σκυλί του πολέμου τα έδωσε όλα και πάλι κάνα 40λεπτό στο δωμάτιο,μου'κανε τα πάντα,τα είπαμε και αρκετά και όλα καλά
Αλ την καινουρια που εγραφες εκει την ειδες??

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.348
Πόντοι
1.076
καλησπερα στην παρεα.το godiva ειναι κλειστο γιατι εληξε η αδεια του και δεν ανανεωνεται κατευθειαν λογω γραφειοκρατειας οποτε λογικα μπορει να δουμε την Νταιανα να παιζει  μπαλα σε καποιο αλο μαγαζι.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
καλησπερα στην παρεα.το godiva ειναι κλειστο γιατι εληξε η αδεια του και δεν ανανεωνεται κατευθειαν λογω γραφειοκρατειας οποτε λογικα μπορει να δουμε την Νταιανα να παιζει  μπαλα σε καποιο αλο μαγαζι.
ξερω εγω ρε φιλε τα 3δυμα ας πουμε και το Λας βεγκας γιατι δεν κλεινουν ποτε??? καπου αλλου θα κολλάει η φάση

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
100
Πόντοι
4.165
Η Αίσα βγήκε σαλόνι και ήταν λες και άνοιξες ψυγειοκαταψύκτη, κάτι σαν γεια μούγκρισε και στροφή και φευγιό επιτόπου!  >:(
Το σαλονάρισμα είναι απατηλό ως προς το κρεβάτι, μόνο αν σου κάνει κλικ σαν γκόμενα μπορείς να καταλάβεις σε έναν βαθμό. Μου έχουν τύχει τα πάντα, καλή στο σαλονάρισμα και μάπα στο δωμάτιο καθώς και αδιάφορο σαλονάρισμα και φωτιά στο δωμάτιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom