GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.648
- Πόντοι
- 25.165
Bizoholik παμε μαζι νατασσα παρασκευη ρε χαχαχσ
Η μαλακισμένη η Αφροδίτη...το ίδιο έκανε και σ'εμέναΜου αρεσε μαζι με τον τακη στο λας βεγκας στο πρωτο που μπηκαμε ενα μιλφονι ψηλό οταν ρωτησα για κωλο έκανε σαν να το ακουσε για πρωτη φορά.......χαχαχαχ
Τα μουτρα στο πάτωμα....... Εεεεε τοτε παρε ταρχιδια μας να δουμε ποιος θα χαμογελασει στο τέλος που δεν θα κλαίει τα λεφτα του!!
Ξεχνας την θεα Μονικανικολ,η ειρηνη,Νατάσα,...μαλλον για αυτες η δουλεια εχει γινει συνειδηση και ισως απολαυση, αλλιως ισως ειχαν αποσυρθει αν εχουν κανει κομποδεμα, δεν ξερω ...ειναι και θεμα ταλεντου πολλοι παιζουν μπαλα λιγοι ξεχωριζουν...
Έτσι είναι τα αλβαναριά..Η μαλακισμένη η Αφροδίτη...το ίδιο έκανε και σ'εμένα
στο paradise αν δεν κανο λαθος αλλα δεν εχει καπου να γραψεις απο οσο ξερωΡε παιδια... δεν θυμαμαι σε ποιον οικο... αλλα υπήρχε πριν κανα 2 εβδομαδες μια beatrice... ξερει κανεις κατι? θελω να γραψω κριτικη... αλλα δεν θυμαμαι που "κατοικεί"
Και η μεγαλη Μονικανικολ,η ειρηνη,Νατάσα,...μαλλον για αυτες η δουλεια εχει γινει συνειδηση και ισως απολαυση, αλλιως ισως ειχαν αποσυρθει αν εχουν κανει κομποδεμα, δεν ξερω ...ειναι και θεμα ταλεντου πολλοι παιζουν μπαλα λιγοι ξεχωριζουν...
Το ξαναειπες 2 ποστ πιο πανω...Και η μεγαλη Μονικα
Χθες την πέτυχα βράδυ στο πρώτο του Las Vegas.Τσάρκα χθες βράδυ με sex volcano-Βραζιλιάνο.Πρώτη στάση στο καινούριο της Ν.ουρανού δίπλα στο Α2 Lux.Εκεί δούλευε η Αλεξάνδρα μια μινιον Ρουμανα με μαύρο μαλλί,ώραιο σωματακι κ βυζακι σταφίδα.Κάνει σαλοναρισμα κ έρχεται κ κάθεται πάνω μου,μου πιάνει τον πούτσο κ με γλωσσοφιλαει.Μου τον έκανε κάγκελο κ ενεδωσα στον πουτανοπειρασμο!Ήταν μια καλή συνεδρία αναψυχής!(DSK)Ρε μαγκες καποιος ειχε πει οτι η ιωαννα αρχες του μηνα εφευγε. Πηγε κανενας τσαρκα αυτες τις μερες να ξερει;;;
τακη λωκο δινει;;Χθες την πέτυχα βράδυ στο πρώτο του Las Vegas.Τσάρκα χθες βράδυ με sex volcano-Βραζιλιάνο.Πρώτη στάση στο καινούριο της Ν.ουρανού δίπλα στο Α2 Lux.Εκεί δούλευε η Αλεξάνδρα μια μινιον Ρουμανα με μαύρο μαλλί,ώραιο σωματακι κ βυζακι σταφίδα.Κάνει σαλοναρισμα κ έρχεται κ κάθεται πάνω μου,μου πιάνει τον πούτσο κ με γλωσσοφιλαει.Μου τον έκανε κάγκελο κ ενεδωσα στον πουτανοπειρασμο!Ήταν μια καλή συνεδρία αναψυχής!(DSK)
Ρε μαγκες καποιος ειχε πει οτι η ιωαννα αρχες του μηνα εφευγε. Πηγε κανενας τσαρκα αυτες τις μερες να ξερει;;;
Συναγωνιστή, η Χριστίνα είναι εγχειρισμένη; Αν ναι, μεγάλο ξενέρωμα έφαγα τώρα. :oβραδυνη βαρδια ειχε αρκετες σκινι με κοιλίτσες σαν αυτές που αρεσουν στο μελος απολωνας. από τις κανονικες εντυπωσιακοτερς μου φανηκαν η αφροδιτη δηλωνει κυπρια στο λας βεγκας, και η καρινα στην ουρανου. στην φριξου καλο δυναμικο πρόγραμμα θυμαμαι που την ειχα παρει η χριστινα ρουμανα που λενε για χειρουργημενη με βυζαρες. και ειδα μετα από καιρο την νικολ ντεμεκ γαλλιδα πισω από το λας βεγκας. στο καινουριο που πηρε την θεση της παλιας "εκκλησιας" μια σκινι ημιαιμη σκουρη τριβότανε και χουφτωνε πελατες μου θυμισε την ροναλντινια γιατι ειχε και το ιδιο ονομα αλεξανδρα. αυτά.
Kωστα δεν τη ρώτησα!τακη λωκο δινει;;
Ξέρω οτι η Αθηνά η ελληνίδα κάνει , τωρα για να βρείς να δέχεται πιστεύω δύσκολα. Τελευταία την αθηνά την είχα πετύχει στο νικηφόρου ουρανου 8 βραδυνή αλλά ήτανε νομίζω κυριακή βράδυ, τις άλλες μέρες πέζει να δουλεύει πρωινή και ίσως είναι σε άλλο στουντιο.,παιδες μια ερώτηση .γνωριζεται καμια που να κάνει και να δέχεται golden shower?ευχαριστώ
Δυστυχως δεν τα καταφερα να παω. Ημουν θεσ/νικη για λιγες μερες. Ας πουμε οτι δεν θα φυγει και θα ειναι μεχρι την επομενη που θα κατεβω....λογικά για μένα λες. εγώ το ανέφερα. έτσι μου έιχε πει τη προηγούμενη εβδομάδα. αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι δεν είμαι σίγουρος. μπορεί να κατάλαβα λάθος. αξίζει μια βόλτα να το μάθεις. εγώ δε μπορώ αυτες τις μέρες, δουλεύω βραδυ. αν τη δεις ακόμα εκεί ενημέρωσε γιατί της χρωστάω κάτι.