You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 62 άτομα (5 μέλη και 57 επισκέπτες)
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Εγω ξεκωλιασα θεια Μονικα σημερα στο Free house ...φοβερη για ακομα μια φορα και σφηνακι κερασμα στο τελος
δεν ειδα ομως το αμαξι της Νατασας και θεωρησα οτι δεν ειναι παλι,δηλαδη ουτε καν μπηκα στο πρωτο...
επισης ανοιχτο ειδα το καινουριο Νικ.Ουρανου 1β εκει που ηταν η εκκλησια δηλαδη
δεν ειδα ομως το αμαξι της Νατασας και θεωρησα οτι δεν ειναι παλι,δηλαδη ουτε καν μπηκα στο πρωτο...
επισης ανοιχτο ειδα το καινουριο Νικ.Ουρανου 1β εκει που ηταν η εκκλησια δηλαδη
Τωρα,βολτα αστραπη.
las vegas η Αφροδιτη.πω πω τι σκυλι είναι αυτό.αμα σου ορμηξει την γαμησες ,θα σε φαει.
μια Μανταλενα μεσα σε πρόγραμμα
η Ιωαννα.Μπορει να μην εχει το κορμι της Μιρας αλλα τετοια περιποιηση καμμια δεν κανει.
Ν.ΟΥΡ.20 Πηγα να δω την Ραισα .οντως πολύ ομορφη καποια στιγμη θα παω ,κι ας είναι και ξεπετα.
Ερημιτη Η Μιρα στο ποστο της .κορμακι special αλλα αμα δεν σε γουσταρει (εμενα δεν με γουσταρει )
την χαιδευεις και σε κοιταζει με ένα υφος του στυλ,"ποιος εισαι τωρα εσυ που τολμας και
αγγιζεις εμενα"
Σε κανα δυο ακομα που μπηκα ηταν στο δωματιο και βαρεθηκα να περιμενω.Τελικα καταθεση στην Ιωαννα.Παρα πολύ καλη.
las vegas η Αφροδιτη.πω πω τι σκυλι είναι αυτό.αμα σου ορμηξει την γαμησες ,θα σε φαει.
μια Μανταλενα μεσα σε πρόγραμμα
η Ιωαννα.Μπορει να μην εχει το κορμι της Μιρας αλλα τετοια περιποιηση καμμια δεν κανει.
Ν.ΟΥΡ.20 Πηγα να δω την Ραισα .οντως πολύ ομορφη καποια στιγμη θα παω ,κι ας είναι και ξεπετα.
Ερημιτη Η Μιρα στο ποστο της .κορμακι special αλλα αμα δεν σε γουσταρει (εμενα δεν με γουσταρει )
την χαιδευεις και σε κοιταζει με ένα υφος του στυλ,"ποιος εισαι τωρα εσυ που τολμας και
αγγιζεις εμενα"
Σε κανα δυο ακομα που μπηκα ηταν στο δωματιο και βαρεθηκα να περιμενω.Τελικα καταθεση στην Ιωαννα.Παρα πολύ καλη.
redditor
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 124
- Πόντοι
- 1
Γεια σας παιδιά. Ξέρετε που και πότε μπορώ να βρω Νικόλ, Ειρήνη, Νατάσσα, Μόνικα? Αναφέρονται συχνά ως στανταρακια και στη προηγούμενη σελίδα μιλούσανε γι αυτές. Και Αφροδίτη και Ιωάννα έχω ακούσει πολύ.
Νικόλ είναι μία bimbo milf κάπως φάση? Ξανθιά μαλλιά, ωραία πλαστικά βιζια, και πλαστικά χείλη κι όλας νομίζω? Δεν θυμαμαι που την είχα δει, ή αν είναι όντως αυτή.
Ίσως θα έπρεπε να κάνουμε ένα thread για τα στανταρακια, να αναγνωρίζεται η δουλειά τους, να ξέρουν όλοι ποιες και που είναι.
Ειχα κανει αυτο το ποστ πριν απο μια μερα, και ο αντμιν ακομα δεν το εχει εγκρινει για καποιο λογο. Κανω αλλο ενα ποστ, μιας και μπορει απλως να χαθηκε το προηγουμενο...
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Οταν ειχα παει εγω παντως και ημουν ο τελευταιος,μετα που βγηκα την ειδα να φευγει ποδαρατα με το σκυλο της
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.695
- Πόντοι
- 38.177
Οταν ειχα παει εγω παντως και ημουν ο τελευταιος,μετα που βγηκα την ειδα να φευγει ποδαρατα με το σκυλο της
Ισως είχε παρκάρει μακρυά η ειχε το αμάξι στο συνεργείο ;)
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Αν λετε για την Χριστιναρα την ρουμανα την βυζαρου δεν ειναι.Μη λετε οτι να ναιΣυναγωνιστή, η Χριστίνα είναι εγχειρισμένη; Αν ναι, μεγάλο ξενέρωμα έφαγα τώρα. :o
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
Πιο καλο γαμηση στην ζωη μου απο το χθεσινο με νατασσα δεν εχω ξαναζησει. Αυτο το κοριτσι γεννηθηκε για να γαμιεται καλα τι να πω. Ολα τελεια.
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
Επειδή βλέπω τώρα τελευταία μερικές κριτικές να ανεβαίνουν για Καρινα,να διευκρινίσω ότι κολλησα γονόρροια απ αυτήν.Και ένα άλλο μέλος(δεν θυμάμαι όνομα) ανέφερε ότι άρπαξε μια ουρολοίμωξη ευτυχώς απ αυτήν.Απο το στοματικό..Όποτε προσοχή και όσοι πήγατε,καλό είναι να κάνετε εξετάσεις άμεσα
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
ωωωωχ...θα βαλεις σε αναμενα καρβουνα πολλους!!Επειδή βλέπω τώρα τελευταία μερικές κριτικές να ανεβαίνουν για Καρινα,να διευκρινίσω ότι κολλησα γονόρροια απ αυτήν.Και ένα άλλο μέλος(δεν θυμάμαι όνομα) ανέφερε ότι άρπαξε μια ουρολοίμωξη ευτυχώς απ αυτήν.Απο το στοματικό..Όποτε προσοχή και όσοι πήγατε,καλό είναι να κάνετε εξετάσεις άμεσα
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
ωωωωχ...θα βαλεις σε αναμενα καρβουνα πολλους!!
Θα κλάψουνε μανούλες αλλά εγώ προειδοποίησα..Πάντως τα συμπτώματα εμένα μου εμφανίστηκαν μετά από τρεις βδομαδες και την άρπαξα πολύ άσχημα.Μεχρι και πυρετό ανέβασα καλοκαιριάτικα να πούμε..
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ο κυκλος τους αλλα λεει!Αν λετε για την Χριστιναρα την ρουμανα την βυζαρου δεν ειναι.Μη λετε οτι να ναι
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
κριμα να μην μου κανει κλικ να παω!Πιο καλο γαμηση στην ζωη μου απο το χθεσινο με νατασσα δεν εχω ξαναζησει. Αυτο το κοριτσι γεννηθηκε για να γαμιεται καλα τι να πω. Ολα τελεια.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
κριμα να μην μου κανει κλικ να παω!
Κανε το μεγαλο βημα. Εγω ετοιμος ειμαι σε λιγο να παω. Που εισαι εσυ φιλτατε? Παμε παρεα?
Stormbringer
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
Η Τσαρινα σε ποιο ειναι??
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 251
- Πόντοι
- 281
Η Τσαρινα σε ποιο ειναι??
Στο free house,μονο τα πρωινα.
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
κανε τη κινηση,φετος δοκιμασα και εγω για πρωτη φορα ,οσες φορες την ειχα δει δεν μου εκανε κλικ για να περασω,το κατεχει καλα το αθλημα της ευχαριστισης του πελατη.ξεχωριζει με διαφορα απο πολλες .κριμα να μην μου κανει κλικ να παω!
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.730
- Πόντοι
- 25.165
κριμα να μην μου κανει κλικ να παω!
Δες την γυμνη στα 4 και θα σου κανει τσικ κλικ. Παντως νταξει δεν θελω να υπερβαλω αλλα ειμουν σε φαση τι παραπανω μπορει να κανει αυτη η γυναικα και οντως ηταν πολυ καλυτερη απο την προηγουμενη φορα...οτι και να πω ειναι λιγο.
Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
δεν ειναι τσουβλακι για αυτοκριμα να μην μου κανει κλικ να παω!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.996
- Πόντοι
- 13.755
Επικό γαμησι σήμερα το μεσημέρι με τη θεά Αφροδίτη στην Κωλέτη μετά από πολύ καιρό... Πολύ ανανεωμένη,κουκλαρα με τις βυζαρες της το κωλαρακι της το στητό... Φορούσε μαύρο στρινκ η καύλα με κόκκινο δίχτυ χωρίς σουτιέν και οι ρώγες να πετάγονται από το δίχτυ ...
Εγώ δεν έκανα και πολλά πράγματα απλά ξαπλωσα και αυτή με καβάλησε και χτυπιόταν ασταμάτητα για 45 λεπτά πάνω μου...Με εχυσε και δύο φορές
Αυτή η γυναίκα είναι μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα
Εγώ δεν έκανα και πολλά πράγματα απλά ξαπλωσα και αυτή με καβάλησε και χτυπιόταν ασταμάτητα για 45 λεπτά πάνω μου...Με εχυσε και δύο φορές
Αυτή η γυναίκα είναι μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38