Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Επίσης πληροφορούμαι ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη επιστροφή σύντομα...αν δεν έχουμε ήδη δηλαδή δε ξέρω δε πήγα στην υπόλοιπη γειτονιά να δω κιόλας

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.139
Πόντοι
371
Επικό γαμησι σήμερα το μεσημέρι με τη θεά Αφροδίτη στην Κωλέτη μετά από πολύ καιρό... Πολύ ανανεωμένη,κουκλαρα με τις βυζαρες της το κωλαρακι της το στητό... Φορούσε μαύρο στρινκ η καύλα με κόκκινο δίχτυ χωρίς σουτιέν και οι ρώγες να πετάγονται από το δίχτυ  :bigdick: :bigdick:...
Εγώ δεν έκανα και πολλά πράγματα απλά ξαπλωσα και αυτή με καβάλησε και χτυπιόταν ασταμάτητα για 45 λεπτά πάνω μου...Με εχυσε και δύο φορές
Αυτή η γυναίκα είναι μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα  :smitten: :smitten:

και να σκεφτείς, ότι σε αυτό το σπίτι κάποτε ήταν δίδυμο με την Έφη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό. πήγαινες και όποια έβρισκες πηδούσες.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
και να σκεφτείς, ότι σε αυτό το σπίτι κάποτε ήταν δίδυμο με την Έφη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό. πήγαινες και όποια έβρισκες πηδούσες.
και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...

Τώρα για την επιστροφή που λέω κάντε λίγη υπομονή μην εκτεθουμε κιόλας...αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή.
Μιλάμε για παλιά αγαπημένη φίρμα πρώτης γραμμής για πολλά χρόνια

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
155
Πόντοι
16
και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...

Τώρα για την επιστροφή που λέω κάντε λίγη υπομονή μην εκτεθουμε κιόλας...αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή.
Θεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)

beeroas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2015
Κριτικές
27
Like
1.139
Πόντοι
371
Θεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)

μακάρι να γυρίσει η Έφη, αλλά για ποια Βερόνικα λες? Αυτή που έκανε θραύση πριν καμια 10ετία στο Βαρδάρη?

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
244
Πόντοι
36

Χμμμμ....Μαιρουλα απο το Μπλε μηπως?

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
454
Πόντοι
21
πες μας μαγαζι να παμε να δουμε  :)

alepou1979

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2013
Like
6
Πόντοι
0
αυτεσ που εχουν αφησει το στιγμα τουσ ειναι καντυ-εφη-βερονικα-νοελ-νατασα καποτε στην προμηθεουσ οταν το μαγαζι ηταν με το σιντρηβανι και μια που δεν θυμαμε ονομα ηταν παντα σε εκεινο που ειναι τωρα βιλλα πριβε και λιγο η ηρα αλλα εγω δεν εχω αποψη για αυτην δεν την πηρα ποτε αλλη φιρμα δεν ξεχωρισα εγω

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Προς ενημερωση η Νατασσα κ η Μερτσυ αρχισαν να ξαναδουλευουν! :tooth: :tooth:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Προς ενημερωση η Νατασσα κ η Μερτσυ αρχισαν να ξαναδουλευουν! :tooth: :tooth:
Ζεις;;; εκτος του να γραφεις στο νημα του ΑΡΗ , γραψε και εδω καμια περιπολια σου , να δωσεις φως αντε ...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
αυτεσ που εχουν αφησει το στιγμα τουσ ειναι καντυ-εφη-βερονικα-νοελ-νατασα καποτε στην προμηθεουσ οταν το μαγαζι ηταν με το σιντρηβανι και μια που δεν θυμαμε ονομα ηταν παντα σε εκεινο που ειναι τωρα βιλλα πριβε και λιγο η ηρα αλλα εγω δεν εχω αποψη για αυτην δεν την πηρα ποτε αλλη φιρμα δεν ξεχωρισα εγω
και το Μαρινάκι-κλαίει το μουνάκι στο Τανταλου 8 ήταν φίρμα...
Ρε σεις λίγη υπομονή δεν έχετε ?είπαμε μια κουβέντα και περιμένουμε θα δείξει σε λίγες μέρες...

Άσχετο από αυτό είναι περισσότερες οι κοπέλες που άφησαν πολύ έντονο στίγμα την τελευταία δεκαετία αφού βλέπω πιάσατε κοπέλες από εποχής Μαίρης,Βερονικας κλπ

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Στο Paradise 2 ηρθε μια Λορενα,Κυπρια αναφερει το αλλο σαιτ,καλο μουνακι φαινεται.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.675
Πόντοι
38.177

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Κριτικές
6
Like
249
Πόντοι
281
Κι άλλες ήρθαν και φύγαν σ'αυτή την αλυσίδα αλλά κανείς δεν εγραψε-είπε τίποτα!!!

Σαφως και ηρθαν και κανενας δεν τις προλαβε.Θα περασω μια βολτα να δω τι παιζει με αυτην.

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μετά από πολύ καιρό νυχτερινή τσάρκα. Για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι είμαι αρχηστος στο να θυμάμαι ονόματα και διευθυνσεις. Τα λιγα που θυμάμαι:

Μαρία Μολδαβή στο Λας Βέγκας ωραία παρουσία και καλή μέσα την είχα πάρει παλιότερα.

Νικόλ π. Ερημιτη όπου και κατέθεσα στις βυζάρες της.

2 καλουτσικες περιπτώσεις απεναντι δεν θυμάμαι ονοματα.

Αντριάνα στο ν ουρανού 26; Θα έμπαινα χαλαρά αλλά μωλις είχα καταθέσει.
Ράισα λίγο παρακάτω τα ίδια.
Γκοντιβα μια Μπέλα? Γκαβλοφατσα και παιχνιδιάρικο στο σαλόνι

Βίλλα ερωτικά η Ρενάτα; Μέτρια παρουσία βγηκε με την παντοφλα ... Έλεος!

Δίπλα από το red diamond μια φάση ότι Να ναι.
Τελικά κατέληξα paradise
Ράνια Ελληνίδα με σωματοτυπο όχι για τα γούστα μου λιγο προς το νταρτανε.
Τελικά εμφανίζεται στο 1ο paradise  μπροστά μου η οπτασία με το όνομα Αμαρυλλίς. Είναι η ξεκωλη και τσαχπινα μαθητριουλα  που πάντα ήθελες να ξεσκισεις. Μπήκα μέσα με 69 και όσα συνέβησαν μέσα ήταν εξαιρετικα αλλά και σύντομα από μέρους μου. Αυτό λέει πολλά για την περίπτωση αφού Παροτι μωλις είχα αδειασει δεν μπόρεσα να κρατηθώ στην θέα από το κωλαρακι της στημένο όμορφα στα 4.

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μινώταυρου ανεβαινοντας αριστερά
Μια καινούργια όπως μου είπε η υπηρεσία μελαχρινη λεπτη και με καλές αναλογίες ομορφο προσωπάκι αλλά μου φάνηκε πολύ σφιγμένη και τρακαρισμενη

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Επίσης πληροφορούμαι ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη επιστροφή σύντομα...αν δεν έχουμε ήδη δηλαδή δε ξέρω δε πήγα στην υπόλοιπη γειτονιά να δω κιόλας
να βγαλω μελομακαρονα πριν τα χριστουγεννα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom