You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
για πες...Επίσης πληροφορούμαι ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη επιστροφή σύντομα...αν δεν έχουμε ήδη δηλαδή δε ξέρω δε πήγα στην υπόλοιπη γειτονιά να δω κιόλας
alepou1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
μεγαλη επιστροφη ειναι η καντυ η εφη δεν μπορω να σκευτω καποια αλληγια πες...
Επικό γαμησι σήμερα το μεσημέρι με τη θεά Αφροδίτη στην Κωλέτη μετά από πολύ καιρό... Πολύ ανανεωμένη,κουκλαρα με τις βυζαρες της το κωλαρακι της το στητό... Φορούσε μαύρο στρινκ η καύλα με κόκκινο δίχτυ χωρίς σουτιέν και οι ρώγες να πετάγονται από το δίχτυ ...
Εγώ δεν έκανα και πολλά πράγματα απλά ξαπλωσα και αυτή με καβάλησε και χτυπιόταν ασταμάτητα για 45 λεπτά πάνω μου...Με εχυσε και δύο φορές
Αυτή η γυναίκα είναι μοναδική και πολύ ξεχωριστή για μένα
και να σκεφτείς, ότι σε αυτό το σπίτι κάποτε ήταν δίδυμο με την Έφη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό. πήγαινες και όποια έβρισκες πηδούσες.
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...και να σκεφτείς, ότι σε αυτό το σπίτι κάποτε ήταν δίδυμο με την Έφη. Δε μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό. πήγαινες και όποια έβρισκες πηδούσες.
Τώρα για την επιστροφή που λέω κάντε λίγη υπομονή μην εκτεθουμε κιόλας...αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή.
Μιλάμε για παλιά αγαπημένη φίρμα πρώτης γραμμής για πολλά χρόνια
papazits
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 155
- Πόντοι
- 16
Θεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...
Τώρα για την επιστροφή που λέω κάντε λίγη υπομονή μην εκτεθουμε κιόλας...αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει δηλαδή.
Θεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)
μακάρι να γυρίσει η Έφη, αλλά για ποια Βερόνικα λες? Αυτή που έκανε θραύση πριν καμια 10ετία στο Βαρδάρη?
boobssucker
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 244
- Πόντοι
- 36
Χμμμμ....Μαιρουλα απο το Μπλε μηπως?και η Αφροδίτη σιγά σιγά θα μετακομίσει στο καινούργιο σπίτι της αλυσίδας στο Νικ.ουρανου 1β...
alepou1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
αυτεσ που εχουν αφησει το στιγμα τουσ ειναι καντυ-εφη-βερονικα-νοελ-νατασα καποτε στην προμηθεουσ οταν το μαγαζι ηταν με το σιντρηβανι και μια που δεν θυμαμε ονομα ηταν παντα σε εκεινο που ειναι τωρα βιλλα πριβε και λιγο η ηρα αλλα εγω δεν εχω αποψη για αυτην δεν την πηρα ποτε αλλη φιρμα δεν ξεχωρισα εγωΘεία Νάντια? Βερόνικα? Έφη? μάλλον έφη και την πληροφορια σε την εδωσε η Αφρο.. ;)
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Ζεις;;; εκτος του να γραφεις στο νημα του ΑΡΗ , γραψε και εδω καμια περιπολια σου , να δωσεις φως αντε ...Προς ενημερωση η Νατασσα κ η Μερτσυ αρχισαν να ξαναδουλευουν!
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
και το Μαρινάκι-κλαίει το μουνάκι στο Τανταλου 8 ήταν φίρμα...αυτεσ που εχουν αφησει το στιγμα τουσ ειναι καντυ-εφη-βερονικα-νοελ-νατασα καποτε στην προμηθεουσ οταν το μαγαζι ηταν με το σιντρηβανι και μια που δεν θυμαμε ονομα ηταν παντα σε εκεινο που ειναι τωρα βιλλα πριβε και λιγο η ηρα αλλα εγω δεν εχω αποψη για αυτην δεν την πηρα ποτε αλλη φιρμα δεν ξεχωρισα εγω
Ρε σεις λίγη υπομονή δεν έχετε ?είπαμε μια κουβέντα και περιμένουμε θα δείξει σε λίγες μέρες...
Άσχετο από αυτό είναι περισσότερες οι κοπέλες που άφησαν πολύ έντονο στίγμα την τελευταία δεκαετία αφού βλέπω πιάσατε κοπέλες από εποχής Μαίρης,Βερονικας κλπ
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 249
- Πόντοι
- 281
Στο Paradise 2 ηρθε μια Λορενα,Κυπρια αναφερει το αλλο σαιτ,καλο μουνακι φαινεται.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.675
- Πόντοι
- 38.177
Στο Paradise 2 ηρθε μια Λορενα,Κυπρια αναφερει το αλλο σαιτ,καλο μουνακι φαινεται.
Κι άλλες ήρθαν και φύγαν σ'αυτή την αλυσίδα αλλά κανείς δεν εγραψε-είπε τίποτα!!!
Πουτσαρας4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 6
- Like
- 249
- Πόντοι
- 281
Κι άλλες ήρθαν και φύγαν σ'αυτή την αλυσίδα αλλά κανείς δεν εγραψε-είπε τίποτα!!!
Σαφως και ηρθαν και κανενας δεν τις προλαβε.Θα περασω μια βολτα να δω τι παιζει με αυτην.
klaftas
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 106
- Πόντοι
- 0
Μετά από πολύ καιρό νυχτερινή τσάρκα. Για άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι είμαι αρχηστος στο να θυμάμαι ονόματα και διευθυνσεις. Τα λιγα που θυμάμαι:
Μαρία Μολδαβή στο Λας Βέγκας ωραία παρουσία και καλή μέσα την είχα πάρει παλιότερα.
Νικόλ π. Ερημιτη όπου και κατέθεσα στις βυζάρες της.
2 καλουτσικες περιπτώσεις απεναντι δεν θυμάμαι ονοματα.
Αντριάνα στο ν ουρανού 26; Θα έμπαινα χαλαρά αλλά μωλις είχα καταθέσει.
Ράισα λίγο παρακάτω τα ίδια.
Γκοντιβα μια Μπέλα? Γκαβλοφατσα και παιχνιδιάρικο στο σαλόνι
Βίλλα ερωτικά η Ρενάτα; Μέτρια παρουσία βγηκε με την παντοφλα ... Έλεος!
Δίπλα από το red diamond μια φάση ότι Να ναι.
Τελικά κατέληξα paradise
Ράνια Ελληνίδα με σωματοτυπο όχι για τα γούστα μου λιγο προς το νταρτανε.
Τελικά εμφανίζεται στο 1ο paradise μπροστά μου η οπτασία με το όνομα Αμαρυλλίς. Είναι η ξεκωλη και τσαχπινα μαθητριουλα που πάντα ήθελες να ξεσκισεις. Μπήκα μέσα με 69 και όσα συνέβησαν μέσα ήταν εξαιρετικα αλλά και σύντομα από μέρους μου. Αυτό λέει πολλά για την περίπτωση αφού Παροτι μωλις είχα αδειασει δεν μπόρεσα να κρατηθώ στην θέα από το κωλαρακι της στημένο όμορφα στα 4.
Μαρία Μολδαβή στο Λας Βέγκας ωραία παρουσία και καλή μέσα την είχα πάρει παλιότερα.
Νικόλ π. Ερημιτη όπου και κατέθεσα στις βυζάρες της.
2 καλουτσικες περιπτώσεις απεναντι δεν θυμάμαι ονοματα.
Αντριάνα στο ν ουρανού 26; Θα έμπαινα χαλαρά αλλά μωλις είχα καταθέσει.
Ράισα λίγο παρακάτω τα ίδια.
Γκοντιβα μια Μπέλα? Γκαβλοφατσα και παιχνιδιάρικο στο σαλόνι
Βίλλα ερωτικά η Ρενάτα; Μέτρια παρουσία βγηκε με την παντοφλα ... Έλεος!
Δίπλα από το red diamond μια φάση ότι Να ναι.
Τελικά κατέληξα paradise
Ράνια Ελληνίδα με σωματοτυπο όχι για τα γούστα μου λιγο προς το νταρτανε.
Τελικά εμφανίζεται στο 1ο paradise μπροστά μου η οπτασία με το όνομα Αμαρυλλίς. Είναι η ξεκωλη και τσαχπινα μαθητριουλα που πάντα ήθελες να ξεσκισεις. Μπήκα μέσα με 69 και όσα συνέβησαν μέσα ήταν εξαιρετικα αλλά και σύντομα από μέρους μου. Αυτό λέει πολλά για την περίπτωση αφού Παροτι μωλις είχα αδειασει δεν μπόρεσα να κρατηθώ στην θέα από το κωλαρακι της στημένο όμορφα στα 4.
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
να βγαλω μελομακαρονα πριν τα χριστουγεννα;Επίσης πληροφορούμαι ότι θα έχουμε πολύ μεγάλη επιστροφή σύντομα...αν δεν έχουμε ήδη δηλαδή δε ξέρω δε πήγα στην υπόλοιπη γειτονιά να δω κιόλας
Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.810
- Πόντοι
- 3.665
και δε βγάζεις, χαμένα δε θα πάνε ;)να βγαλω μελομακαρονα πριν τα χριστουγεννα;
Παρόμοια θέματα