Παλιοπαιδα καλησπερα......
Αν νομιζουν μερικοι οτι κρεμασα τις καποτες κανουν λαθος!!
Απλα υποχεωσεις και αλλες δουλειες με ειχαν στο τρεξιμο για τα καλα!!
Κυριοι θα πω οτι συγκράτησα γιατι τα περισσοτερα κοριτσια δεν τα ηξερα και δεν συγκράτησα ονοματα δυστιχως....ασε που δεν ηξερα κακες καλες απλα χαμενος μιας και για πολυ καιρο δεν ημουν εδω.....
θα αναφερω αυτες που θυμαμαι και ξερω απο τα παλια!!
Λοιπον στο ερημιτη (3 νομιζω) η νικολ......ειπα να της παρω το κωλαρακι για 40 ευρω οπως τις τον έπαιρνα και παλια,με ειδε και θυμήθηκε ποιος ειμαι και οταν την πλησίασα και την ειπα να την παρω κωλαρακι με 40 ευρω μου απανταει....
Δεν μπορω φιλε μου,ξερεις εντο αφεντικο ντεν μας αφινει κολω με 40 ευρω...... ΜΟΝΟ 70 μπορω να στο κανω απο 80 γκια εσενα
Δεν το σχολίασα και εφυγα....Αν ηταν να δωσω νικολ μου για τον κωλο εσενα 70 και 80 καηκαμε!!!
Απεναντι απο το ερημιτη 1 και μινωταυρου στα καινουργια ειδα την χρηστινα....
Την παλια γνωριμη σε ολους με τις βυζαρες που δουλευε στο φριξου 14 κατι φεγγαρια!!
ΚΑΛΑ ρε παιδια πως εγινε ετσι αυτη??? *P
:thubsdown:
Το μαυρο της το χαλι....παχυνε,αρτσουμπαλη. Εγω την θυμαμαι μουναρα για ξεσκισμα και τωρα
(τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα)Το υφακι ΥΦΑΚΙ ομως ετσι.....ΕΚΕΙ μειναμε στα ιδια!
Πηγα και ειδα την φλωριτα στα τρίδυμα στο πρωτο μιας και διαβασα απο καποιους εδω οτι εχει γινει σαν γιουβαρλακι και οτι παχυνε και εκανε κωλο αχλαδι
ΟΝΤΩΣ Ετσι ακριβως την περιγραψατε μερικοι!!
Τωρα στα υπολοιπα ρε παιδια μονο να πω στα λας βεγκας ειδα κατι μικρουλια δροσερα κοριτσακια με καλο σωματακι αλλα χωρις να ξερω τι και πως δεν εκανα τον κοπο να δοκιμασω........
ΑΑΑααααα Να μην ξεχασω να πω στης εφης το σπιτι μπαινω μεσα και βλεπω καμια 7 ατομα να περιμενουν την κοπελα να βγει ηταν στο δωματιο....
Λεω απο μεσα μου κατσε ρε φιλε για να περιμενουν τοσα ατομα κατι καλο θα ειναι...
Λεει η τσατσα καινουργια κοπελα απο ουκρανια και πεταγεται απο το δωματιο ξαφνικα μια ψυλη αμπταλω με κατι ποδαγρες στραβες ξανθια νταρντανα με μικρο βυζι....
Εεεε καλα τι να λεμε τωρα..
Θελω σας παρακαλω μερικα φιλαρακια να στειλουν κανα μήνυμα πμ γιατι εχω να προσφερω και εγω κατι τιςςςςςς μολις ηρθα κωλοπαιδα............
Δεν ειμαι μονο λογια!!
ΤΑΚΗ ΜΑκουςςςςς?????
Ελα θα σε φτιαξω παλι ρε αλητη!!!