You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 86K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 304
- Πόντοι
- 291
Καλησπερα συναδελφοι! Εχουμε κανα νεο για την εφη;
oblivion31
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.883
- Πόντοι
- 446
εδώ και 3 βδομάδες έχει που έφυγε η Βανέσσα φίλε και τις 2 μέρες είχα πάει πρίν φύγει ενώ ξέρω οτι είναι πάντα πρωινή βάρδια την μία μου είπε η τσατσά οτι έφυγε το μεσημέρι και την αντικατέστησε άλλη κοπέλα και την άλλη την τελαιυταία πρίν φύγει οτι εφύγε πάλι νωρίτερα.Και τις 2 φορές είχα πάει μετά τις 6 που λογικά θα ήταν ακόμα εκεί αφού η βάρδια της ήταν μέχρι τις 8 αλλά δεν την πέτυχα.Ισως εχει γραφτει κατι αλλα επειδη δεν μπαινω συχνα ξερεις καποιος που εξαφανιστηκε η Βανεσσα που επαιζε μπαλα πρωινη βαρδια Red Diamond κτλ? Απο το αλλο σαιτ βγαλανε τη φωτο εδω και μερες
?Ainigma?
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 91
- Πόντοι
- 606
Νατάσσα στο Free HouseΓεια σας παιδιά! Αύριο θα πάω μια τσάρκα , κατα τι 5-8 το απογευμα, κανένα στανταράκι να μου πείτε επειδή είμαι άπειρος? Θα μου άρεσαν milf ή gfe με μεγάλα στητά βυζιά!
Ετσι που τα λεει ο φιλος.Μ αυτές τις προδιαγραφες Νατασσα δαγκωτο.Γεια σας παιδιά! Αύριο θα πάω μια τσάρκα , κατα τι 5-8 το απογευμα, κανένα στανταράκι να μου πείτε επειδή είμαι άπειρος? Θα μου άρεσαν milf ή gfe με μεγάλα στητά βυζιά!
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 3.067
πρωινα την κυρα ειρηνη και την κυρα μονικα τελευταια τις πετθχε κανεις?
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 3.820
χαχαχαχχα λυγισαααα!!Εσύ με το έτσι θέλω θα κρατήσεις όλα τα Μπαζα εδώ?
Τουλάχιστον παρτες στο σπίτι σου,Εμείς τι φταίμε?
jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.368
- Πόντοι
- 3.820
φορ εβερ..εχει παει πισω στην πατριδα της.σας δινω και πληροφορια..Βικτωρια?? over and out??
ανοιγει στριπτιζαδικο εκει,σε λιγο καιρο θα ξερω ονομα και οδο...ταξιδακι οσοι θελουνε να την ξαναδουνε λοιπον!!
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 1.076
η μονικα ειναι στο free house και την ειρηνη την ειδα σημερα στο κοκκινο στην μινωταυρου απεναντι απο το ξυλινο.πρωινα την κυρα ειρηνη και την κυρα μονικα τελευταια τις πετθχε κανεις?
panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.415
- Πόντοι
- 3.067
Τελικα πηγα σημερα στην Νατασα την Τσαρινα!! Πωτη φορα τη ειδα. Ρε μαλακες αυτο ειναι ωραιο μουνι! Ομορφη ειναι μοντελε και σωματακι σπεσιαλ! Η αληθεια ειναι οτι εχετε ολοι δικιο! Δυνατη καυλα και στον αγωνα..Δεν αντεξα πολυ βεβαια και εχυσα ποταμια
Υ.Γ Ρε σεις υπαρτχει κανενος πουτσα που να μην μπορεσε να την καταπιει μεχρι ριζα??? δεν πιστευω! Πρωτη φορα στην ζωη μου ενιωσα μικροτσουτσουνος χαχα.... Για πλακα τον καταπινε.. σηραγγα εχει?
Υ.Γ2 Μπηκα στο αμαξι και ηθελα να ξαναμπω να την ξαναγαμησω..τεντα ημουν... ρε τι παθαμε!!
Υ.Γ Ρε σεις υπαρτχει κανενος πουτσα που να μην μπορεσε να την καταπιει μεχρι ριζα??? δεν πιστευω! Πρωτη φορα στην ζωη μου ενιωσα μικροτσουτσουνος χαχα.... Για πλακα τον καταπινε.. σηραγγα εχει?
Υ.Γ2 Μπηκα στο αμαξι και ηθελα να ξαναμπω να την ξαναγαμησω..τεντα ημουν... ρε τι παθαμε!!
teochatz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 44
- Like
- 1.500
- Πόντοι
- 1.071
η μονικα ειναι στο free house και την ειρηνη την ειδα σημερα στο κοκκινο στην μινωταυρου απεναντι απο το ξυλινο.
Ειρηνη εννοειτε τη μιλφ που ηταν στο πρωτελευταιο της νικηφορου ουρανου το κοκκινο;
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
πρωινα την κυρα ειρηνη και την κυρα μονικα τελευταια τις πετθχε κανεις?
Η Ειρήνη δούλευε προσωρινά Νικηφόρου ουρανού απέναντι από το σπίτι Μινώταυρου (Venus) αν και είπε ότι θα φύγει στη χώρα της για το Πάσχα αν δεν έχει φύγει ηδη
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Ειρηνη εννοειτε τη μιλφ που ηταν στο πρωτελευταιο της νικηφορου ουρανου το κοκκινο;
Ναι αυτην
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
Ξέρουμε ποιες μέρες δουλεύει η Λουίζα στην Ερημιτη; δε την πετυχαίνω ποτέ!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 34K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις