Πρωινη τσαρκα την περασμενη Κυριακη κατά τις 12.30.Θα σταθω σε ένα περιστατικο εξαισιο.
Οι δρομοι ηταν κλειστοι γιατι ειχε μαραθωνιο και τα σπιτακια ηταν σκετη ερημια.Παω στο las vegas και στην μικρη πρασια που εχει αναμεσα στα δυο σπιτακια,καθεται στο παγκακι ο Τσατσος μαζι μ ένα φιλαρακι του κι εχουν ανοιξει στη μεση δυο ταπερ με ψαρια ,λιγο ψωμι και εχουν κι ένα ουζακι και τσιμπανε και τα τσουζουν.Στο απέναντι παγκακι καθονται οι κοπελες από τα σπιτακια,και οι τρεις μαζι,και καπνιζουν.Φορανε ρομπες μισάνοιχτες κι από μεσα τα ρουχα της δουλειας.
Λεω, καλημέρα στην παρεα,μου λεει ο τσατσος,ο οποιος ηταν ψιλοφτιαγμενος ,αυτες είναι οι κουκλες μας,μου απαριθμεί με λεπτομερειες μασουλώντας όλα τα προγράμματα και μετα μου λεει , αν παρεις φουλ πρόγραμμα περιλαμβανει και σαρδελλιτσα κρυα.Ρωταω,"ξεροσφυρι?"Λεει,μπες εσυ και θα σε κερασουμε κι ένα ουζακι.Πεταγεται μια από τις τρεις απ το άλλο παγκακι."Θα σε ταισουμε,θα σε ποτισουμε,θα μας πηδηξεις κι ολας,τι άλλο θες βρε κουκλε για να περασεις??Γελασαμε ολοι,εκατσα λιγο ακομη αλλα τελικα δεν περασα....