... παιδιά θα απαντήσω σε όλους, με πολλή εκτίμηση και σεβασμό :
1.
Mpouxos, μ' αρέσεις ρε φίλε. Ο πολύ ευγενικός τρόπος που δήλωσες την ενόχλησή σου για κάτι που έγραψα ("Εχεις κανει και φαουλ σέ σχολια κριτικων και το περασα ετσι!
") με έκανε να σε εκτιμήσω πολύ. Σου ζητώ συγγνώμη για τον άκομψο τρόπο που εκφράστηκα. Η ιδέα που εξέθετα ήταν λογική, αλλά ο τρόπος ήταν λίγο άκομψος. Και πάλι σου ζητώ συγγνώμη. Είσαι δυνατός ατακαδόρος και αυτό που είπες ότι πάω να κάνω τη Γκρέττα φίρμα ήταν πολύ καλό και αστείο. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Απλώς μου κάνει εντύπωση που μία κοπέλα που είναι τόσα χρόνια εδώ δεν έχει ούτε μία κριτική. Δεν την έχω δοκιμάσει, και είναι πάντα ευγενική στο σαλόνι, και γι' αυτό δε θέλω να πω κάτι αρνητικό.
2.
Pacino, είσαι θρύλος και φυσικά σε πάω ρε φίλε, και η ενημέρωση που έχεις κάνει είναι εκπληκτική. Και εννοείται ότι αν η ζωή μας δίνει πορτοκάλια, είναι μία πολύ λογική επιλογή το να κάνουμε πορτοκαλάδα. Αλλά ρε γαμώτο μου, γιατί να μην προσπαθήσουμε να φάμε κάνα παϊδάκι ... Η Milf Μόνικα είναι βγαλμένη από τσόντα της Νέας Ορλεάνης (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) αλλά θέλουμε και ωραία γλυκά σέξι μωράκια. Έφη και Αφροδίτη είναι ψυχάρες οκ, αλλά κάτι λείπει
... Επιπλεόν, επειδή είσαι ένας πολύ περίπλοκος χαρακτήρας, εκφράζεσαι με σύνθετο αυτοαναφορικό τρόπο. Όμως δεν είναι εφικτό σε κάποιον που δεν έχει εντρυφήσει στο λόγο σου, να καταλάβει το πλαίσιο της κάθε πρότασής σου. Αντέδρασα πιο πολύ από όσο έπρεπε και να με συγχωρείς.
3.
Menathor, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός ο κλώνος που λες, αλλά έχεις δίκιο σε ένα πράγμα. Δεν κάνω και πολλή πλάκα. Πιστεύω ότι το θέμα του να έρχεται ένας συμπολίτης μου και να εκτονώνεται ικανοποιητικά στα μπουρδέλα είναι κάτι το πολύ σοβαρό. Όσο πιο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες, τόσο πιο ανοιχτό μυαλό έχουν και πιο χρήσιμοι για την κοινωνία είναι. Οπότε και με ενδιαφέρει πολύ σοβαρά να βοηθήσω σε αυτό το θέμα. Επιπλέον μην αγχώνεσαι. Με τα παιδιά τώρα γνωριζόμαστε, και έτσι είναι πάντα στην αρχή μίας γνωριμίας είναι λίγο "τεταμένη" η κατάσταση.
4.
Anastasios 26, δεν έχω ιδέα γιατί έφυγε η Ανδριάννα, ξέρω ότι τότε έγινε αυτό που έγινε, και ξέρω ότι τώρα που ήρθε και πάλι μιλάει καλά Ελληνικά και πετάει χολή ... μακριά λοιπόν !
5.
oblivion 31 ... Ναι φίλος, περιμένω να γουστάρει που θα γαμηθεί μαζί μου. Ο γενικός κανόνας είναι ότι δεν πολύ-αξίζει να κάνεις σεξ με κάποια που δεν έχει ανοιχτή γλώσσα σώματος προς εσένα. Η ανοιχτή γλώσσα σώματος της τύπισσας, οδηγεί σε εξτραδάκια κάθε είδους.
Και το κάθε εξτραδάκι μετράει στο "μπουρδελοπαίχνιδο". Λίγο δαχτυλάκι παραπάνω, λίγο τριψιματάκι παραπάνω, λίγο φιλάκι παραπάνω ...
όπως θα το έλεγε ο τιτανομέγιστος ηθοποιός Al Pacino στη γνωστή σκηνή με το Motivational Speech στα αποδυτήρια πριν τον κρίσιμο αγώνα στην ταινία "Any Given Sunday" : "Το μπουρδέλοπαίχνιδο είναι ένα παιχνίδι εξτραδακίων. Τα εξτραδάκια που χρειαζόμαστε είναι παντού γύρω μας. Ειναι στην αγκαλιά, στο φιλάκι, στο δαχτυλάκι, στο τριψιματάκι, στο δωράκι ακάποτο τσιμπουκάκι, κτλ κτλ και φυσικά στον εξτρά χρόνο που θα κάτσει η γκόμενα μαζί σου επειδή "ερωτεύτηκε". Και ο τύπος που θα κερδίσει στο μπουρδελοπαίχνιδο είναι αυτός που είναι διατεθειμένος να ματώσει για ένα εξτραδάκι. Γιατί ΑΥΤΟ είναι η μπουρδελοζωή - τα μερικά εξτραδάκια που θα πάρεις στο επόμενο γαμήσι". Πιστεύω ότι οι μπουρδελοπαίχτες που έχουν δει το σχετικό βίντεο/ταινία θα με καταλάβουν πλήρως ...
Το εμπάργκο στις βίλλες έχει να κάνει με το αναφαίρετο δικαίωμα του καταναλωτή να πιέζει για χαμηλότερες τιμές. Ο τρόπος να πιέσεις είναι να μην αγοράζεις το προϊόν που θεωρείς ακριβό, ενώ ταυτόχρονα προωθείς τα λιγότερο ακριβά προϊόντα. Και εγώ έχω πάει στις βίλλες, όταν έκρινα ότι απλώς έπρεπε να το κάνω (π.χ. Ανδριάννα Τουμπάνιεθ). Όποιος θέλει το κάνει στο φινάλε.
6.
giomotor ... είμαστε όλοι καταναλωτές του προϊόντος και θέλουμε το καλύτερο. Κατά συνέπεια είμαστε όλοι σύμμαχοι. Δεν υπάρχει αντίπαλος μεταξύ μας, και το θέμα είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.
7.
Κώστα Κάστορα σε αφήνω τελευταίο επειδή θέτεις το πιο σημαντικό ερώτημα :
Τι κάνει ένα μουνάκι άξιο ?
με λίγα λόγια : Η διάθεση να γαμηθεί από σένα. Η διάθεση να αφεθεί να την κάνεις ότι θέλεις ... Δουλειά του κάθε μπουρδελιάρη είναι να βρει αυτό το μουνάκι. Πιστεύεις ότι αυτές που έχω μαυρίσει, το δίνουν αυτό το πράγμα ? Νομίζω ότι σε καμία απ' αυτές δεν είπα κάτι αρνητικό για την εμφάνισή τους. Κι αν λέω κάποια χονδρή, το λέω επειδή πολύ απλά είναι χονδρή και την χαρακτηρίζει, και όχι για αρνητικό. Η εμφάνιση είναι πάνω κάτω γούστο του καθενός. Αναφέρθηκα όμως στη συμπεριφορά και τη διάθεσή τους. Και οι μαυρισμένες έχουν κακή συμπεριφορά και διάθεση.
Με κατάλαβες ?