Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (1 μέλη και 30 επισκέπτες)

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Μηνύματα
8.369
Κριτικές
169
Like
8.654
Πόντοι
10.326
Είσαι ωραίος ρε φίλε. Σε αντίθεση με τον Pacino που το μόνο που τον καίει είναι να τον διαβάζουν όλοι πώς ακριβώς τις γαμάει με κάθε λεπτομέρεια, και να είναι η δική του άποψη η μόνη σωστή, εσύ είσαι παιχνιδιάρης ...
Είναι δυνατόν να κάθεται να λέει κάποιος σε όλο τον κόσμο πού περνάει καλά ? ΌΧΙ ! Ε, γι' αυτό προτιμώ να γράφω μόνο τα μαυρίσματα ... Πάντως στα μαυρισμένα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι καλά !

Αγάπη μόνο παιδιά !
ο καθενας μας οτι μπορει να προσφερει ας το γραφει, οποιος γραφει εδω μεσα ειναι αξιο αναφορας και κρινεται. Να ξερεις το γραμμα δεν το πας καθολου καλα..κ οτι ρωτας θα περναει απαρατηρητο! Εχεις κανει και φαουλ σέ σχολια κριτικων και το περασα ετσι! :hi:
 

giomotor

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Μηνύματα
93
Like
26
Πόντοι
0
μπραβο φιλε που "ξυπνησες" το φορουμ!!! δε μπορω να συμφωνησω ή να διαφωνησω στα περισσοτερα λογω αγνοιας...θα συμφωνησω με βαση τη μικρη πικρη μου πειρα για τις "θεες" που καποιοι εχουν κατασκευασει (προσωπικη η αποψη, διαφωνει οποιος θελει κι οσο θελει)και απο τις οποιες εχω φαει τις μεγαλυτερες φολες...οσο κι αν ισχυει το περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, πραγματικα απορω με το benchmark ορισμενων και τα κριτηρια "θεοποιησης"...ελπιζω να κατατεθουν κι αλλες αποψεις στις επομενες ωρες ισως και μερες...ωραια θα ειναι!
 

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Μηνύματα
285
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Θερμή παράκληση μην ασχολείστε με ελεεινούς κλώνους. Δεν έχει καν πλάκα ο τύπος, δεν είναι σαν τον giasou. :P

Ο κόσμος θα πιστέψει ότι υπάρχουν τόσο διαστημικά μαλάκες..
 

Perfect2000

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Μηνύματα
42
Like
0
Πόντοι
0
Μιας και μιλάμε για φιλιά στο στόμα :
Προσοχή στις ιερόδουλες με σάπια δόντια.
1.Από τη μία μπορεί να έχουν τόσο κακά μικρόβια στο στόμα τους, που δε θέλεις να τις φιλήσεις στο στόμα
2.Από την άλλη, και με δεδομένο το ποια χρήση τίνος πράγματος προκαλεί σάπια δόντια, θα πρότεινα στους συναγωνιστές να προσέχουν πολύ με κοπέλες με σάπια δόντια - αν όχι να τις αποφεύγουν τελείως
( Τα παραπάνω σε συνδυασμό με το ότι είναι ΑΜΦΙΒΟΛΛΟ πόσες από τις κοπέλες έχουν χαρτιά, με κάνει να αποφεύγω όποια έχει σάπια δόντια)
( Συγκεκριμένο παράδειγμα : Με την γνωστή πριν από λίγα χρόνια Αντριάννα κοντή αδύνατη χωρίς βυζί, η οποία είχε επίσης σάπια δόντια και είχε προμοταριστεί πολύ. Ζήτησα να δω χαρτιά, και μου είπε ότι "τα ξέχασε στο σπίτι της σήμερα". Εσείς παιδιά αποφασίστε αν όντως τα ξέχασε, ή αν δούλευε χωρίς χαρτιά..)
γιατι ειχε προμοταριστει η αντριαννα μηπως ειχε κανενα μεταδιδομενο νοσημα και ειχε εξαφανιστει τοτε?
 

oblivion31

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
517
Κριτικές
6
Like
2.883
Πόντοι
446
Φίλε Bordos σχετικά με το μακροσκελές post όπου ανεφέρεις την κάθε κοπέλα και σε ποια μπουρδέλα-στούντιο δουλεύουν λες για τις περισσότερες οτι δεν αξίζουν και οτι πρέπει να τις αποφεύγουμε.Μα φυσικά δεν πρόκειται ούτε για τις γυναίκες μας ούτε για τις δίκες μας κοπελίες και γκόμενες μας αλλα για εκδιδόμενες πόρνες και δηλαδή εσύ πως περιμένεις να είναι στο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο η σούπερ ουάου υπερμουνάρα που θα σου κάνει και γαμώ τα στησίματα και θα σου πάρει μια πίπα αξέχαστη;όντος υπάρχουν και οι ξενέρωτες και οι κρύες παρόλο αν είναι μουνάρες απο εμφάνιση αλλά εσύ σε όλες σχεδόν  λές οτι είναι φόλα.Έτσι όπως τις ανέφερες εγώ νομίζω πως ήθελες να είναι φωτία στο κρεβάτι να βγάζουν γούστα να σε αφήνουν να τις δαχτυλιάζεις να τις φιλάς στο στόμα(οι πιο πολλές δεν αφήνουν δάχτυλο στο μουνί αλλά ούτε και φιλία στο στόμα) ίσως και να θέλεις να έχεις μαζί τους άπλετο χρόνο σαν να είναι η κοπελία σου δηλαδή.Και πάλι αν διαβάσεις κριτικές απο call-girls που οι περισσότερες είναι μουνάρες με μοντέλε σώματα πολλά μέλη απ το site που ανέβασαν κριτική εχούν φαει αρκετές φόλες που οι τιμές εκει ξεκινούν απο 80-100 ευρώ τι να πούν και αυτοί;Έχω διαβάσει πολλές κριτικές απο μέλη του site για τις κοπέλες εδώ και οι περισσότερες ειναι αντικειμενικότατες αρνητικές και θετικές.Όσον αφορά για τις βίλλες που λές εμπάργκο έχω γράψει τις επισημάνσεις μου στα thrend  του villa Erotica και villa prive αν θές πήγαινε εκεί για να τις διαβάσεις και έχω περάσει πολύ καλά εως φανταστικά με κοριτσια των βιλλών(Άντζελα,Βανέσσα,Σοφία,Μπεάτρις,Έλενα,Γκαμπριέλα) και την Τζέσυ την Ουκρανή σκέφτομαι να πάω την επόμενη φορά.Γιατί εμπάργκο;Και να σου πώ και κάτι:περί ορέξεως κολοκυθόπιτα όπως λεέι και η λαική ρήση.
 

Bordos

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
20
Like
36
Πόντοι
0
... παιδιά θα απαντήσω σε όλους, με πολλή εκτίμηση και σεβασμό :
1.Mpouxos, μ' αρέσεις ρε φίλε. Ο πολύ ευγενικός τρόπος που δήλωσες την ενόχλησή σου για κάτι που έγραψα ("Εχεις κανει και φαουλ σέ σχολια κριτικων και το περασα ετσι!  :hi:") με έκανε να σε εκτιμήσω πολύ. Σου ζητώ συγγνώμη για τον άκομψο τρόπο που εκφράστηκα. Η ιδέα που εξέθετα ήταν λογική, αλλά ο τρόπος ήταν λίγο άκομψος. Και πάλι σου ζητώ συγγνώμη. Είσαι δυνατός ατακαδόρος και αυτό που είπες ότι πάω να κάνω τη Γκρέττα φίρμα ήταν πολύ καλό και αστείο. Δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. Απλώς μου κάνει εντύπωση που μία κοπέλα που είναι τόσα χρόνια εδώ δεν έχει ούτε μία κριτική. Δεν την έχω δοκιμάσει, και είναι πάντα ευγενική στο σαλόνι, και γι' αυτό δε θέλω να πω κάτι αρνητικό.

2.Pacino, είσαι θρύλος και φυσικά σε πάω ρε φίλε, και η ενημέρωση που έχεις κάνει είναι εκπληκτική. Και εννοείται ότι αν η ζωή μας δίνει πορτοκάλια, είναι μία πολύ λογική επιλογή το να κάνουμε πορτοκαλάδα. Αλλά ρε γαμώτο μου, γιατί να μην προσπαθήσουμε να φάμε κάνα παϊδάκι ... Η Milf Μόνικα είναι βγαλμένη από τσόντα της Νέας Ορλεάνης (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) αλλά θέλουμε και ωραία γλυκά σέξι μωράκια. Έφη και Αφροδίτη είναι ψυχάρες οκ, αλλά κάτι λείπει
... Επιπλεόν, επειδή είσαι ένας πολύ περίπλοκος χαρακτήρας, εκφράζεσαι με σύνθετο αυτοαναφορικό τρόπο. Όμως δεν είναι εφικτό σε κάποιον που δεν έχει εντρυφήσει στο λόγο σου, να καταλάβει το πλαίσιο της κάθε πρότασής σου. Αντέδρασα πιο πολύ από όσο έπρεπε και να με συγχωρείς.

3.Menathor, δεν έχω ιδέα τι είναι αυτός ο κλώνος που λες, αλλά έχεις δίκιο σε ένα πράγμα. Δεν κάνω και πολλή πλάκα. Πιστεύω ότι το θέμα του να έρχεται ένας συμπολίτης μου και να εκτονώνεται ικανοποιητικά στα μπουρδέλα είναι κάτι το πολύ σοβαρό. Όσο πιο ικανοποιημένοι είναι οι πολίτες, τόσο πιο ανοιχτό μυαλό έχουν και πιο χρήσιμοι για την κοινωνία είναι. Οπότε και με ενδιαφέρει πολύ σοβαρά να βοηθήσω σε αυτό το θέμα. Επιπλέον μην αγχώνεσαι. Με τα παιδιά τώρα γνωριζόμαστε, και έτσι είναι πάντα στην αρχή μίας γνωριμίας είναι λίγο "τεταμένη" η κατάσταση.

4.Anastasios 26, δεν έχω ιδέα γιατί έφυγε η Ανδριάννα, ξέρω ότι τότε έγινε αυτό που έγινε, και ξέρω ότι τώρα που ήρθε και πάλι μιλάει καλά Ελληνικά και πετάει χολή ... μακριά λοιπόν !

5.oblivion 31 ... Ναι φίλος, περιμένω να γουστάρει που θα γαμηθεί μαζί μου. Ο γενικός κανόνας είναι ότι δεν πολύ-αξίζει να κάνεις σεξ με κάποια που δεν έχει ανοιχτή γλώσσα σώματος προς εσένα. Η ανοιχτή γλώσσα σώματος της τύπισσας, οδηγεί σε εξτραδάκια κάθε είδους.
Και το κάθε εξτραδάκι μετράει στο "μπουρδελοπαίχνιδο". Λίγο δαχτυλάκι παραπάνω, λίγο τριψιματάκι παραπάνω, λίγο φιλάκι παραπάνω ... όπως θα το έλεγε ο τιτανομέγιστος ηθοποιός Al Pacino στη γνωστή σκηνή με το Motivational Speech στα αποδυτήρια πριν τον κρίσιμο αγώνα στην ταινία "Any Given Sunday" : "Το μπουρδέλοπαίχνιδο είναι ένα παιχνίδι εξτραδακίων. Τα εξτραδάκια που χρειαζόμαστε είναι παντού γύρω μας. Ειναι στην αγκαλιά, στο φιλάκι, στο δαχτυλάκι, στο τριψιματάκι, στο δωράκι ακάποτο τσιμπουκάκι, κτλ κτλ και φυσικά στον εξτρά χρόνο που θα κάτσει η γκόμενα μαζί σου επειδή "ερωτεύτηκε". Και ο τύπος που θα κερδίσει στο μπουρδελοπαίχνιδο είναι αυτός που είναι διατεθειμένος να ματώσει για ένα εξτραδάκι. Γιατί ΑΥΤΟ είναι η μπουρδελοζωή - τα μερικά εξτραδάκια που θα πάρεις στο επόμενο γαμήσι". Πιστεύω ότι οι μπουρδελοπαίχτες που έχουν δει το σχετικό βίντεο/ταινία θα με καταλάβουν πλήρως ...
Το εμπάργκο στις βίλλες έχει να κάνει με το αναφαίρετο δικαίωμα του καταναλωτή να πιέζει για χαμηλότερες τιμές. Ο τρόπος να πιέσεις είναι να μην αγοράζεις το προϊόν που θεωρείς ακριβό, ενώ ταυτόχρονα προωθείς τα λιγότερο ακριβά προϊόντα. Και εγώ έχω πάει στις βίλλες, όταν έκρινα ότι απλώς έπρεπε να το κάνω (π.χ. Ανδριάννα Τουμπάνιεθ). Όποιος θέλει το κάνει στο φινάλε.

6.giomotor ... είμαστε όλοι καταναλωτές του  προϊόντος και θέλουμε το καλύτερο. Κατά συνέπεια είμαστε όλοι σύμμαχοι. Δεν υπάρχει αντίπαλος μεταξύ μας, και το θέμα είναι να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.

7.Κώστα Κάστορα σε αφήνω τελευταίο επειδή θέτεις το πιο σημαντικό ερώτημα :
Τι κάνει ένα μουνάκι άξιο ?
με λίγα λόγια : Η διάθεση να γαμηθεί από σένα. Η διάθεση να αφεθεί να την κάνεις ότι θέλεις ... Δουλειά του κάθε μπουρδελιάρη είναι να βρει αυτό το μουνάκι. Πιστεύεις ότι αυτές που έχω μαυρίσει, το δίνουν αυτό το πράγμα ? Νομίζω ότι σε καμία απ' αυτές δεν είπα κάτι αρνητικό για την εμφάνισή τους. Κι αν λέω κάποια χονδρή, το λέω επειδή πολύ απλά είναι χονδρή και την χαρακτηρίζει, και όχι για αρνητικό. Η εμφάνιση είναι πάνω κάτω γούστο του καθενός. Αναφέρθηκα όμως στη συμπεριφορά και τη διάθεσή τους. Και οι μαυρισμένες έχουν κακή συμπεριφορά και διάθεση.
Με κατάλαβες ?
 

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Μηνύματα
447
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Φιλική συμβουλή ενός παλιού....Μην γράφετε σεντόνια δεν τα διαβάζει κανείς

Ναι ρε φιλε οντως,ισχυει.Ορεξη ειχαμε να διαβαζουμε ολοκληρες εκθεσεις στο θρεντ,μονο οι αναφορες τσαρκας διαβαζονται και δινουν σημασια απο μεγαλα σχολια εδω.Καθεται και μας γραφει ολοκληρη εκθεση για να αποφυγουμε 15-20 λεπτα γαμησι,λες και θα μας μεινει αξεχαστη η εμπειρια μετα
 

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.075
Κριτικές
1
Like
334
Πόντοι
36
μα εγώ τι φταίω ?Είμαι καλό παιδί... Απλά ρωτάω να μάθω
Μαυρισα πριν ένα χρόνο την Ουκρανή Βικτώρια την ξανθιά, γιατί δεν είναι στη λίστα σου ???
Ωωωπ σε τσακωσα  :knuppel: :knuppel:
Νομίζω όλοι καλά παιδιά είμαστε εδώ μέσα η έστω η πλειονότητα, κάνω λάθος? :think:
 

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Μηνύματα
1.075
Κριτικές
1
Like
334
Πόντοι
36
Ποιες είναι αυτές οι Γκρέτα και Ρεγγίνα? Πάντως για Τζαστιν, Ρουμάνα Χριστίνα βυζαρου και Γιασμίν επειδή τις έχω πάρει αρκετές φορές ειδικά τις 2 πρώτες θα συμφωνήσω με τον προλαλήσαντα. Αλλά επειδή σε βγάζουν κάτι το πρόστυχο,(από εμφάνιση μιλάω) σε μένα έτσι φαίνεται γι αυτό και πάω μαζί τους. :grin:
 

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Μηνύματα
1.450
Κριτικές
36
Like
4.455
Πόντοι
2.846
βολτα πριν απο λιγο με τα πομακια αζαζελ μπουφοσ.τιποτα το αξιοαγαμητο.αν εχει κεφια ο προεδροσ θα κανει αναφορα.Υ.Γ.ΠΡΟΕΔΡΕ τησ γαριδεσ τησ καθαριζουμε..............................
 

Πουτσαρας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2016
Μηνύματα
182
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
281
Επεστρεψε η Λαρα στις βιλλες.

Προσωπικα μου ειχε λειψει το συγκεκριμενο κοριτσακι!!!

Εχει ωραιο κολαρακι και κανει ωραιες πιπες.
 

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Μηνύματα
2.767
Κριτικές
228
Like
18.773
Πόντοι
35.668
βολτα πριν απο λιγο με τα πομακια αζαζελ μπουφοσ.τιποτα το αξιοαγαμητο.αν εχει κεφια ο προεδροσ θα κανει αναφορα.Υ.Γ.ΠΡΟΕΔΡΕ τησ γαριδεσ τησ καθαριζουμε..............................
  :dunno: Τί θα γίνει; Κ γώ ίδια ώρα βγήκα με συναγωνιστή και δεν σας πετύχαμε πάλι.
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.864
Κριτικές
6
Like
3.600
Πόντοι
736
Η Αθηνά η ελληνίδα είναι ακόμα μινωταύρου 16 πρωινη , ξέρει κανείς ?
 

panagio29

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Μηνύματα
10
Like
4
Πόντοι
0
Δεν θα ελεγα κακο το κλιμα στη θεσσαλονικη, ωραιο φιλικο και καυλιαρικο. εκει σε μια πολη που πας για δουλεια κανεις και το ευχαριστο διαλλειμα σου. το κακο ειναι οτι το κοριτσι που με "παρεσυρε" εφυγε απο θεσσαλονικη και ψαχνω κατι αναλογο!! :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.864
Κριτικές
6
Like
3.600
Πόντοι
736
Μετά ψάχνουμε εμεις για καινούριες και ωραίες κοπέλες  :S
Δεν την έχω δει την αθηνά και δεν ξέρω αν θα περάσω μαζί της απλά απο τις κριτικές που είδα μια στο μινωταύρου 14 και μια στο 16 με πιο πρόσφατη του 16 υπέθεσα οτι μπορεί να δουλεύει ακόμα στο 16.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom