Χθεσινη πρωινη βαρδια!!! με φαγαν τα κωλομπαρα Ναουμε!
Κεφαλληνιας: Νεφελη. Ειχα μερες να το δω ανοιχτο και ετσι μπηκα για να δω τι εχει!
...περιμενα να δω Νεφελη 'η Λαουρα ( σε στραγγιζει αυτο το μιλφ). Τελικα ηταν η Νεφελαρα και προσεξα πως η κωλαρα της παχυνε ακομα περισσοτερο!(
)
Studio lux Νικ.1Α: Τανια. Η ξανθια ρωσσιδα τζιλφ.. Με το που ανοιξα την πορτα του studio σου ερχεται μια μποχα γιαγιας!
ρε σεις ελεος Ναουμε βγειτε για συνταξη!
Red diamond: Βανεσσα. Αυτο το μωρακι της ουκρανιας εγινε πολυ τσαχπινικο! :o Μια φορα την πηρα και ηταν πολυ ωραια. Δεν την ξαναπηρα λογω μικρων βυζιων! :-*
Νικ.8: Αλικη. Το μωρο με τα σιλικονατα βυζομπαλα(
).. Δουλευε τελευταια στο Vis9, δεν πρεπει να το κατεχει και πολυ το αθλημα απο τι καταλαβαινω. Παω να φυγω και το χερουλι της πορτας ηταν σπασμενο. Πεταγεται η τσατσα και λεει " σε κλεισαμε μεσα δεν μπορεις να ξεφυγεις!"
Φριξου 14Α: Καρλα. Η ξανθια ωραια κοπελιτσα αλλα κομοδινο απο τα Τριδυμα.
Τριδυμο Νο1: Αναστασια. Ισως τα ωραιοτερα φυσικα βυζομπαλα μετα της Γαληνης!
Τριδυμο Νο2: Χριστινα. Η μικροκαμωμενη. Ηταν στο δωματιο το μωρο και λεω την τσατσα " θελω πιο μπαμπατσικια εγω ,δεν μου πανε αυτα!"
Τριδυμο Νο3: Αννα. Απο Ρωσσια.. Εκανε ντουζ το μωρο και παρακολουθουσα για λιγο στην tv την ορκομωσια του Donald trump! Βγαινει το μωρο και τι βλεπω... ενα ξανθο χοντρο τσουβαλι με καρρε μαλλι, βυζαρες μεγαλες ψιλοπεσμενες και περιφερεια ...που κρυβοταν ολο αυτο το πραγμα απο ενα κοκκινο νυχτικο! :o
Villa erotika: Γκαμπριελα. Γλυκο προσωπο το μωρο και ωραιες βυζαρες(
). Με μαυρο σετ εσωρουχων το μωρο!
Red light: Βικτωρια. Το μωρο ηταν σε μεγαλο προγραμμα και δεν το ειδα. Γενικως ψηνομουν για ενα 2 γυρο μετα την Ντεα .
Νικ.20 (vis9): Νικη. Η ξανθια ελληνιδα τσουβαλα μου!
Νικ.22 με Μινωταυρου γωνια: Ελενη. Το ξανθο ουκρανικο μωρακι, που στο σαλοναρισμα σε τρωει με τα ματια της! Μου ειπαν πως η Βανεσσα σταματησε απο εκει!
Πετρου Ερημιτη 2: Ρωξανη. Η χοντρη γυφτορουμανα μας!
Las vegas: Ντονα(
) - Σουζανα(
...
)
Νικ.24: Ντεα. Νομιζω πως αν εμφανιστει η Βαλια και σηνυπαρξουν στην ιδια βαρδια... Θα με παρει ασθενοφορο απο τα σπιτακια!(
). Η τσατσα με το που με ειδε " που χαθηκες εσυ καλο μου?"!
Freehouse(1): Νατασσα. Παλι το ειδα το μωρο δεν με κλικαρει καθολου να μπω. Εχει αυτο το ψυχρο βλεμμα στο σαλονι και λες αστο. Παρατηρησα παντως πως ακομα μαυρισμενη παραμενει στα κωλομερια.
Εχει σημαδι την στρινγκαρα της!
Freehouse(2): Αλινα. Τι να πεις για αυτο το μωρο τωρα....
Υ.γ.: Περα απο τις ερωτησεις και το σπαμ στο νημα της
Θρησκειας υπαρχει και ολο αυτο το παραπανω!
Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!!