Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (4 μέλη και 27 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
φίλε μου πίστεψέ με δεν συχνάζω στα μαγαζιά που λες

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί που συχνάζουν πολλές του χώρου τακτικότατος θαμώνας είναι ο τεράστιος αζαζελ

:tooth:  :hi:

Ποτε θα ερθεις και συ,για να γλειψεις λιγο κοκαλακι?  :-*

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Αννα απο Τσεχία στα Τρίδυμα έχει κανεις αποψη? Δεν βρήκα καποια κριτική. Εμφανισιακά μου έκανε πολυ κλικ αλλά
εχω φαει 3 φολες σερί και λιγο κολωσα! Η μόνη κατάθεση που με ικανοποιήσε ήταν στην Αλινα απο τις Βίλλες και ψάχνω κατι αντίστοιχο και στοχευμένο γιατι τα ευρώ τελειώνουν αλλα η γκάβλες οχι
για ψαξε καλυτερα ο μλκ μου εγραψε! :grin:

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Η θρυλική Δανάη θα είναι Godiva πρωί για μία βδομάδα μέχρι 29/1

Όσοι παλιοί πιστοί προσέλθετε

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
  :tooth:  :hi:

Ποτε θα ερθεις και συ,για να γλειψεις λιγο κοκαλακι?  :-*
βρε γατακι για να φάω κρέας και όχι απλά να γλύψω κοκαλάκι δεν χρειάζεται να πάω στα dogs mogs κλπ...
Το μυστικο βρίσκεται στο σπίτι και στην κουζίνα μου
Βλέπεις συχνά τι μαγειρεύω...
Αυτές έρχονται να φάνε και στο τέλος τρώγονται

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Όποτε βλέπω τον ανανιάδη θυμάμαι τη μουναρα τη μάνα του που την είδα σε μία έκθεση μόδας μέσα στη helexpo πριν 15 χρόνια για 4 5 δευτερόλεπτα γυμνή να αλλάζει ρούχα και μάλιστα εκείνο το μεσημέρι έμαθα ότι πολλές φορές τα μοντέλα δεν φοράνε εσώρουχο κάτω για να μην κάνει γραμμή στο παντελόνι ή στη φούστα

Τότε ήταν γύρω στα 50 αλλά κλάμα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
βρε γατακι για να φάω κρέας και όχι απλά να γλύψω κοκαλάκι δεν χρειάζεται να πάω στα dogs mogs κλπ...
Το μυστικο βρίσκεται στο σπίτι και στην κουζίνα μου
Βλέπεις συχνά τι μαγειρεύω...
Αυτές έρχονται να φάνε και στο τέλος τρώγονται

Το κακο ειναι οτι δεν ξανα άκουσα νεα απ'οποιον έφαγε απο σενα

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
γνωριζει κανενας που δουλευει η Αννα απο την Νικηφόρου Ουρανου 24;;;;  :think: :huh: :huh:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Το πρόγραμμα των βιλών που είναι στο site ισχύει; Θυμάμαι μερικοί είχανε γράψει στο θρεντ ότι είχαν άλλες κοπέλες απ αυτές που έλεγε το πρόγραμμα.Εκτός αν έτυχε κάτι και έγινε.Δεν έχω πατήσει ποτέ,λέω σήμερα να κατέβω και να περάσω και από κει.Θέλω να δω την Εμμανουέλα κατά κύριο λόγο

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Χθεσινη πρωινη βαρδια!!! με φαγαν τα κωλομπαρα Ναουμε! :grin:

Κεφαλληνιας: Νεφελη. Ειχα μερες να το δω ανοιχτο και ετσι μπηκα για να δω τι εχει! :dancing: ...περιμενα να δω Νεφελη 'η Λαουρα ( σε στραγγιζει αυτο το μιλφ). Τελικα ηταν η Νεφελαρα και προσεξα πως η κωλαρα της παχυνε ακομα περισσοτερο!( :kissass2:)
Studio lux Νικ.1Α: Τανια. Η ξανθια ρωσσιδα τζιλφ.. Με το που ανοιξα την πορτα του studio σου ερχεται μια μποχα γιαγιας! :headbang: ρε σεις ελεος Ναουμε βγειτε για συνταξη! :grin:
Red diamond: Βανεσσα. Αυτο το μωρακι της ουκρανιας εγινε πολυ τσαχπινικο! :o Μια φορα την πηρα και ηταν πολυ ωραια. Δεν την ξαναπηρα λογω μικρων βυζιων! :-*
Νικ.8: Αλικη. Το μωρο με τα σιλικονατα βυζομπαλα( :tits:).. Δουλευε τελευταια στο Vis9, δεν πρεπει να το κατεχει και πολυ το αθλημα απο τι καταλαβαινω. Παω να φυγω και το χερουλι της πορτας ηταν σπασμενο. Πεταγεται η τσατσα και λεει " σε κλεισαμε μεσα δεν μπορεις να ξεφυγεις!" :2funny:
Φριξου 14Α: Καρλα. Η ξανθια ωραια κοπελιτσα αλλα κομοδινο απο τα Τριδυμα. :grin:
Τριδυμο Νο1: Αναστασια. Ισως τα ωραιοτερα φυσικα βυζομπαλα μετα της Γαληνης! :tits:
Τριδυμο Νο2: Χριστινα. Η μικροκαμωμενη. Ηταν στο δωματιο το μωρο και λεω την τσατσα " θελω πιο μπαμπατσικια εγω ,δεν μου πανε αυτα!" :grin:
Τριδυμο Νο3: Αννα. Απο Ρωσσια.. Εκανε ντουζ το μωρο και παρακολουθουσα για λιγο στην tv την ορκομωσια του Donald trump! Βγαινει το μωρο και τι βλεπω... ενα ξανθο χοντρο τσουβαλι με καρρε μαλλι, βυζαρες μεγαλες ψιλοπεσμενες και περιφερεια ...που κρυβοταν ολο αυτο το πραγμα απο ενα κοκκινο νυχτικο! :o
Villa erotika: Γκαμπριελα. Γλυκο προσωπο το μωρο και ωραιες βυζαρες( :tits:). Με μαυρο σετ εσωρουχων το μωρο! :wanker:
Red light: Βικτωρια. Το μωρο ηταν σε μεγαλο προγραμμα και δεν το ειδα. Γενικως ψηνομουν για ενα 2 γυρο μετα την Ντεα .
Νικ.20 (vis9): Νικη. Η ξανθια ελληνιδα τσουβαλα μου! :tits:
Νικ.22 με Μινωταυρου γωνια: Ελενη. Το ξανθο ουκρανικο μωρακι, που στο σαλοναρισμα σε τρωει με τα ματια της! Μου ειπαν πως η Βανεσσα σταματησε απο εκει! :hi:
Πετρου Ερημιτη 2: Ρωξανη. Η χοντρη γυφτορουμανα μας! :grin:
Las vegas: Ντονα( :kissass2:) - Σουζανα( :tits2:... :pipa1:)
Νικ.24: Ντεα. Νομιζω πως αν εμφανιστει  η Βαλια και σηνυπαρξουν στην ιδια βαρδια... Θα με παρει ασθενοφορο απο τα σπιτακια!( :rockon:). Η τσατσα με το που με ειδε " που χαθηκες εσυ καλο μου?"! :grin:
Freehouse(1): Νατασσα. Παλι το ειδα το μωρο δεν με κλικαρει καθολου να μπω. Εχει αυτο το ψυχρο βλεμμα στο σαλονι και λες αστο. Παρατηρησα παντως πως ακομα μαυρισμενη παραμενει στα κωλομερια. :kissass: Εχει σημαδι την στρινγκαρα της!
Freehouse(2): Αλινα. Τι να πεις για αυτο το μωρο τωρα.... :s&m_1:

Υ.γ.: Περα απο τις ερωτησεις και το σπαμ στο νημα της Θρησκειας υπαρχει και ολο αυτο το παραπανω! :hi:

Stade bordelais Μπακαγιοκοι τα Μελε!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
1 Σεπ 2016
Κριτικές
3
Like
122
Πόντοι
0
Πρόσφατη επίσκεψη στο BadGirls Αν και δεν με κέρδισε η Αλίνα πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 40 € , Ρουμάνα πιτσιρίκα , όχι κάτι ιδιαίτερο ως παρουσία ώστε να σε κερδίσει στο σαλόνι , Πέρασα για την εμπειρία .Ελληνικά δεν , αγγλικά οκ , μια χαρά . Επαγγελματία δεν την λες ,  μια τυπική επαφή χωρίς κάτι αρνητικό , Λεπτό σωματάκι μικρά βυζάκια σαρκώδη χείλη ( κλέβεις κανένα πεταχτό φιλί ) Πίπα μέτρια στησίματα συμπαθητικά τίποτα ιδιαίτερο . Σ αφήνει να κάνεις πράγματα , όχι δεν λέει και χαλαρή στο χρόνο παραμονής . Δεν τα έκλαψα δεν ξετρελάθηκα κιόλας .

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πήγα χθες Αφροδίτη Las Vegas.Ήμουν μεταξύ αυτής και της Σάρας στο ξύλινο απέναντι.Δεν θυμόμουν τις κριτικές της,τώρα τις ξαναδιάβασα και συγκριτικά μ αυτές,έγραψα τη πρώτη θετική μπορώ να μπω.Όχι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά δεν μου κάνε καμιά μανούρα εμένα πάντως

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
Πηγα πριν λιγο Νατασα και ανεβαινει κριτικη σε λιγο..Περασα πολυ καλα μεσα,η κοπελα ξερει πως να κανει τον πελατη να Ευχαριστιεται!!Ημουνα μεταξυ αυτης και της Ντεας,που και αυτη μου Αρεσε πολυ αλλα προτιμησα την Ρωσιδα.Καθολου κοσμος ιδανικος προορισμος η περιοχη τελικα απογευμα κυριακης!!

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306
Κατάθεση χτες στην Δανάη στο Godiva όπου επέστρεψε για μία βδομάδα μέχρι και Κυριακή και δουλεύει πρωινή βάρδια από 30 απλό και τα γνωστά προγράμματα με 69 ντουζ τζακουζι κλπ...

Εμφανισιακά την βρήκα όπως και πριν κάποιους μήνες στην Κοζάνη με τις μεγάλες βυζάρες να πετάγονται προκλητικά κάτω από το ωραιο σέξι μαύρο σετάκι εσωρούχων....Με μαύρο σγουρό μαλλί

Εννοείται πως ήταν μία πολύ καλή κατάθεση αναλυτικά στην κριτική που θα γραφτεί...

Περί της επανόδου σε Κοζάνη θα γράψω στο εκεί θρεντ

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Ξέρετε τη φάση παίζει με τα σπιτάκια στη Ταντάλου; Χτύπησα αρχικά στο Έρως επανειλημμένα,δεν άνοιξαν και καθώς έφευγα άνοιξε ένας Πακιστανός και βγήκε,ο οποίος απ ότι κατάλαβα είναι και ο ιδιοκτήτης.Μπήκα μέσα,ήταν 2 milf,η μία ελαφρώς καλύτερη έκδοση της θείας Τάνιας από το μικρό Νικηφόρου Ουρανού 1 και η άλλη είχε κάτι από Τζασμίν.Μετά πάω στο πράσινο και δεν άνοιγαν και ο Πακιστανός που ήταν απέναντι,με είπε να κάνω στην άκρη για να τον δει η τσατσά που της είπε να μου ανοίξει.Άκουγα κάτι ψιθυριστά που έλεγε ''άστον θα φύγει'' και τελικά δεν άνοιξαν.Τι να πω,μήπως παίζει ρόλο το ότι είμαι μικρός; Επειδή είμαι και 20...Τέλος πάντων συνέχισα προς σφαγεία και κατέληξα στην Νατάσα Τσαρίνα,για την οποία αναμένεται κριτική

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom