Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 72 άτομα (3 μέλη και 69 επισκέπτες)

johnnyfive23

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
63
Πόντοι
1
Νικ.Ουρανου 26 καταθεση σημερα βραδυ , ουκρανα Regina ...
φατσα δεν λεει , σωμα προς το αδυνατο μετριο υψος μελαχροινη με βυζι νορμαλ και ωραιο κωλαρακι στα 60 ευρω με πρωκτικο και τελειωμα στο στομα , αρκετα καλη συμμετοχη στο deepthroat και anal
δεν το εκλαψα το εξηνταρι , χαλαλι της  :grin:

μιας και το ανεφερες εχει δοκιμασει κανεις την μοιρα πρωκτικο?εντυπωσεις?
συστηνετε καποιο κοριτσι της μπουρδελοκαταστασης για πρωκτικο?

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Μετά απο μια σύντομη βόλτα κατέληξα χτες στο Las Vegas στην Μαρία (απο Ρουμανια ?). Με κερδισε η διαθεση της στο σαλόνι και μπήκα. Δεν το μετάνιωσα! Μακρυ μαυρο μαλι 25 χρονων 1,65-1,70 ωραιο πλαστικό στήθος, τατουάζ στο μπούτι, χαμογελαστή και γκαβλωτική. Ειναι ενα ευχαριστο και όμορφο μωρό που θα ξαναπροτιμηθει καθως πιστευω οτι εχει πολλά να δώσει

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Το Free House (Νατασα) που ειναι ?

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Το Free House (Νατασα) που ειναι ?

Μινώταυρου απέναντι από την αλάνα,στο βάθος είναι.Νικηφορου Ουρανού,όπως πας προς τα τελευταία σπιτάκια,στο αριστερό σου χέρι.Ειναι απέναντι επίσης από το μεγάλο το κτήριο της μεταφορικής εταιρείας Atlantis λέγεται αν θυμάμαι καλά

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Έκανα ένα μικρό πέρασμα το πρωί.Στο Κεφαλληνίας ήταν μια ωραία milf,τουμπανάκι,ξανθιά γαλανομάτα αν θυμάμαι καλά.Χωρίς τσατσά,από 25 μου πε ξεκινάει.Ξέρουμε κάτι γι αυτήν; Από βδομάδα θα πάω για δοκιμή μάλλον...Φρίξου 14Α μια κοκινομάλλα,Τζέσυ αν θυμάμαι καλά συμπαθητικιά κοπέλα...Στο καινούργιο,το άσπρο της Μινώταυρου,ήταν ένα γυφτορουμανάκι στυλ Ντέας από απέναντι πιο κοντή,με καλύτερο σώμα μεν,αλλά δεν έχει τη κωλάρα και τις βυζάρες της Ντέας δε...Και στο διπλανό το ξύλινο,χωρίς τσατσά μια τσουβάλα Σουζάνα που όταν ρώτησα τι έχει με 40 και 50 με ρώτησε αν ρωτάω για να μπω ή απλώς να ενημερωθώ.Είπα εννοείται για να ενημερωθώ,γιατί δεν είναι σ όλα οι τιμές ίδιες,να μη ξέρω για να μπω; Και μου απάντησε με ένα χλιαρό και ηλίθιο ύφος ''δεν έχει τίποτα μαλακησμένο''  :idiot:

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Πως ειναι δυνατον ρε αδερφε να δεχεσαι να σε αποκαλει το καθε τσουτσεκι (ειτε ειναι ντανα ειτε τσατσα) ετσι???

colonel nathan jessup

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2017
Κριτικές
30
Like
534
Πόντοι
306

salonikios21

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
1
Και εγω σε αυτη την κατηγορια ειμαι αλλα δεν πιστευω πως παιζει και πολυ ρολο...Αλλο αν εισαι επιθετικος εσυ εξ΄αρχης..

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Έκανα ένα μικρό πέρασμα το πρωί.Στο Κεφαλληνίας ήταν μια ωραία milf,τουμπανάκι,ξανθιά γαλανομάτα αν θυμάμαι καλά.Χωρίς τσατσά,από 25 μου πε ξεκινάει.Ξέρουμε κάτι γι αυτήν; Από βδομάδα θα πάω για δοκιμή μάλλον...Φρίξου 14Α μια κοκινομάλλα,Τζέσυ αν θυμάμαι καλά συμπαθητικιά κοπέλα...Στο καινούργιο,το άσπρο της Μινώταυρου,ήταν ένα γυφτορουμανάκι στυλ Ντέας από απέναντι πιο κοντή,με καλύτερο σώμα μεν,αλλά δεν έχει τη κωλάρα και τις βυζάρες της Ντέας δε...Και στο διπλανό το ξύλινο,χωρίς τσατσά μια τσουβάλα Σουζάνα που όταν ρώτησα τι έχει με 40 και 50 με ρώτησε αν ρωτάω για να μπω ή απλώς να ενημερωθώ.Είπα εννοείται για να ενημερωθώ,γιατί δεν είναι σ όλα οι τιμές ίδιες,να μη ξέρω για να μπω; Και μου απάντησε με ένα χλιαρό και ηλίθιο ύφος ''δεν έχει τίποτα μαλακησμένο''  :idiot:

Την Νεφέλη θα είδες, συστηνόταν και σαν Αφροδίτη αλλά και σαν ιδιοκτήτρια, καυλιάρικο στυλάκι και γενικά καλή φάση αν και εχει κάποια κωλύματα. Την έχω πάρει και μπορώ να σου πω πως δεν θα τα κλέψεις τα χρήματα σου....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εμενα μου λενε ολο σου το χαρτζιλικι εδω το τρως! :2funny: :2funny: :2funny:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Συναδελφε αμα εχεις παει στα φριξου 13 εως 15,ευκολα θα βρεις και τα τριδυμα..Πολυ κοντα τους ειναι.

Ευχαριστω! Εχω παει αμετρητες φορες στη Φριξου, αλλα δεν ηξερα οτι απο πισω εχει σπιτια..! Πως λεγεται αυτος ο δρομος..; Υπαρχει στη λιστα με τα στουντιο..;

tom_for_the_watch

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
119
Πόντοι
0

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Μολις το ειχα δει στη λιστα..! Τοσα χρονια νομιζα οτι εννουσατε τα τρια του Βεγκας οταν λεγατε τριδυμα..! Κι αυτην την ταμπελα στη Φριξου δεν την ειχα προσεξει..!
παρεπιμπτοντως τα las vegas 2 μονο χρονια εχουν! :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
παρεπιμπτοντως τα las vegas 2 μονο χρονια εχουν! :grin:

Πιο παλια δεν θυμαμαι... Ηταν κ τα σπιτια σε περισσοτερα σημεια κι ουτως η αλλως πιο χαοτικα..! Τωρα ειναι μαζεμενα σε μια κοντινη αποσταση...

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Νικ.Ουρανου 26 καταθεση σημερα βραδυ , ουκρανα Regina ...
φατσα δεν λεει , σωμα προς το αδυνατο μετριο υψος μελαχροινη με βυζι νορμαλ και ωραιο κωλαρακι στα 60 ευρω με πρωκτικο και τελειωμα στο στομα , αρκετα καλη συμμετοχη στο deepthroat και anal
δεν το εκλαψα το εξηνταρι , χαλαλι της  :grin:
Μπράβο ρε σύ!  :rockon:

:)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.083
Πόντοι
2.356
Βασικα χθες ηθελα τελειωμα στο στομα οπωσδηποτε  :grin: και αυτο το κανουν μετρημενες στα δαχτυλα ...
στο πιο διπλα ηταν η ρουμανα που το εκανε στα 50 αλλα εντελως τσουβαλα οπως ξερεις  ;) οποτε η ουκρανη που το εκανε στα 40 και 60 με πρωκτικο ηταν vfm σιγουρα για μενα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom