Μαλλον τη τσατσα εννοει ο φιλος μου!!!
Ας προσέχει ο τύπος με τα κρύα που έχει μην αρπάξει καμιά πούντα!
Μαλλον τη τσατσα εννοει ο φιλος μου!!!
Πάλι να γαμησεις θέλεις. ???Εχει τπτ καλο να γαμησουμε???
ειμαι αναμεσα σε Βικυ και Γκαμπριελλα ποια ειναι πιο καλη ρεκτη μου?Πάλι να γαμησεις θέλεις. ???
Βίκη , πάμε μαζι αν πας τώρα :knockinbειμαι αναμεσα σε Βικυ και Γκαμπριελλα ποια ειναι πιο καλη ρεκτη μου?
Κορυφαία στιγμή η πόντια τσατσά επειδή ήμουν ο πρώτος πελάτης της βάρδιας παίρνει το παράβολο και το τρίβει στον πουτσο μου για να της φέρω γούρι καλό ποδαρικό
Υ.Γ Εχθές έκανα μια τσάρκα από τα σπιτάκια (είπα πως αν δεν βρω τριχωτή δεν καταθέτω, οπότε περιορίστηκα στη τσάρκα). Τα περισσότερα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση ένας απίστευτος τυπάς που πριν να μπει σε οποιοδήποτε έκανε τον σταυρό του!
Σωστή φωτογραφία=μέρα με ήλιο και όχι κουνημένη.
τα ονόματα που λες φίλε μου εγώ τα διάβασα εδώ πέρα γιατί την κοπέλα τη γνωρίζω με το κανονικό το βουλγαρικό της το όνομα.
Επειδή δεν με γνωρίζεις τα μπουρδέλα ποτέ δεν ήτανε τομέας του γούστου μου.
Επειδή υπονοείς ότι ήξερα για τη γαλήνη οι κοπέλες οι περισσότερες έχουν πλούσια κοινωνική ζωή και η πόλη μας είναι ένα μεγάλο χωριό.
τη συγκεκριμένη την γνώρισα έξω σε εστιατόριο που έτρωγε με την τσάντα της με την οποία είναι πολύ δεμένη και την γνώρισα μέσω εκείνης
Δεν ξέρω γιατί μπαίνω στη διαδικασία να σου απολογηθώ αλλά δεν έχω λόγο να γράψω κάτι το οποίο δεν ισχύει
Όποιος έχει σωστές φωτογραφίες από το γωνιακό Μινωταύρου & Ν.Ουρανού(αυτό που δουλεύει η Βανέσσα-Λούση) να μου στείλει pm να συννενοηθούμε,να ανοίξει επιτέλους μια καρτέλα για το μαγαζί,να τα γράψουμε εκεί πέρα μιά και καλή.
Ευχαριστώ.
Αδελφέ προτείνω Νατασα Τσαρίνα Αφροδίτη απο Κωλέττη 17 Ειρηνη μιλφ απο Ν.Ουρανου 28 η26 δεν ειμαι σιγουρος.Ολες στην πρωινή βαρδια.Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει;
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό στην Θεσσαλονικη ειναι λιγεσ οι κοπελες σωστέςΜε αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα
Δυστυχώς τον τελευταιο καιρο ειναι λιγες οι κοπελες σωστες εππαγελματιες στην Θεσσαλονικη που να εχουν καλη απόδοση παντα και με ολους τους πελατες.Θα μπορουσα να αναφερω την Εφη την Αφροδίτη την Νατασα την Νταιανα Μολδαβη την Εμμανουελα την θεια Μονικα και την Ειρηνη μιλφ.Οι μισες όμως απο αυτες τράβηξαν για αλλες πολιτείες.Δεν εχω αποψη για τις κοπελεσ που δουλευουν στις βιλες γιατι δεν παω ποτε.Αυτη που περασα καλα και δεν προλαβα να χορτάσω ειναι η Αλισια η Ουκρανη απο τα τρίδυμα που την πηρα 3 φορές και περασα πολυ καλα μαζι της.Με αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα
τσατσά !!!Καντο λιανα ρε ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΕ..
Η κοπελα βγηκε με τη ...τσαντα της,
και εκεινη,η τσαντα,σε..γνωρισε?
φίλε μου πίστεψέ με δεν συχνάζω στα μαγαζιά που λεςΚοιτα, δε σου ζητησα ν' απολογηθεις ή κατι τετοιο...
Κι η Θεσ/νικη εχει πανω απο 1 εκατομ. κατοικους... Δεν ειναι χωριο.. Τι να πουν οι Σερρες κι η Καβαλα τοτε...
Για ατομα σαν κ μενα, που ειμαστε κοινοι (φτωχοι) θνητοι, δεν ξημεροβραδιαζομαστε στα ιν μπαρακια της νυχτας κι εχουμε μια περιστασιακη σχεση με τον κοσμο του αγοραιου ερωτα, δεν ειναι ευκολο κ φυσιολογικο να γνωριζουμε ολες τις εμφανησιμες γυναικες αυτης της πολης, εκδιδομενες ή μη...
Αναρωτιομουν απλα, πως γινεται καποιοι να τις γνωριζετε τοσο ευκολα...
Αλλα αυτο ειναι οντως προσωπικη συζητηση, κ δεν ειναι το θεμα του θρεντ...
Κι ουτε θελω να μπω σε καποια αντιδικια, ελπιζω να μην με παρεξηγησες...
Εχει τπτ καλο να γαμησουμε???
η Αλινα απο το freehouse δεν αξιζει! Η Νικη στο vis9 αξιζει ενα καλο πουτσομεζε αλλα μην περιμενεις και πολλα , απλως ξεπερναει την βαση σε ( ) και γι αυτο!Λοιπόν έκανα μια μεγάλη βόλτα έτσι για να ξεσκουριάσουμε... Περισσότερο για τη βόλτα δηλαδή γιατί δεν το έχω αυτό τον καιρό.
Νικ. Ουρανού: Ειρήνη (γνωστή) και Ντέα (νέο καμάρι). Για την Ντεα να το έχετε όλοι υπ'όψη σας, τέτοια διάθεση και εξυπηρετικότητα δεν θα βρείτε αλλού (μια στις 20 κοπέλες θα έλεγα το έχουν).
Φρεε Χαους: Αλίνα την είπε τώρα? Αλίσα? Δε θυμάμαι. Μια λίγο γεματούλα. Αυτή τι φήμη έχει, ξέρει κανείς?
GoDiva: Η Ρωξάνη με μποτοσαδομαζο ένδυση. :o Ωραία αλλαγή.
Πέτρου Ερημίτη: Στο καινούριο ήταν το γυφτάκι που πέφτει να σε κατασπαράξει με τη μία. Μακάρι να το έκανε και κανένα μωρό της προκοπής αυτό. Ήταν στο δωμάτιο (άρα ναι δουλεύει το κόλπο να πέφτεις με τα μούτρα σε όποιον άτυχο μπει στο σπιτάκι). Οπότε κι εγώ περίμενα μερικά λεπτά να δω ποιά είναι, θαυμάζοντας την τσατσά η οποία παρεπιμπτόντως είναι πολύ πιο αξιοπηδεύσιμη και ευχάριστη και αν δούλευε στη θέση της μικρής θα έμπαινα.
Νικ. Ουρανού 8: Αλίνα.
Vegas: Στο ένα από τα τρία η Σουζάνα, που ήταν extra sexy. Στο άλλο δε θυμάμαι. Το τρίτο κλειστό.
Vis9: H Νίκη με τις βυζάρες της. Αν ποτέ δω 1-2 συνεχόμενες καλές κριτικές μπορεί να μπω. Θέλω να τις ζουλήξω αυτές τις μπάλλες, αλλά......
Εφόσπιτο .. χωρίς Έφη δεν γίνεται.
Φρίξου λοιπά: Τα ίδια και τα ίδια χάλια.
Red Diamond: Γκαμπριέλλα, πολύ αξιόλογη.
Τρίδυμα: Δε θυμάμαι ΠΟΤΕ αυτά τα 3 να έχουν κάτι αξιόλογο. Εκτός από την Αναστασία, που ήταν και χθες στη θέση της. Μετά μια μικρή και τραγική (Χριστίνα) και μια γιαγιά Ρωσίδα.
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ!Αδελφέ προτείνω Νατασα Τσαρίνα Αφροδίτη απο Κωλέττη 17 Ειρηνη μιλφ απο Ν.Ουρανου 28 η26 δεν ειμαι σιγουρος.Ολες στην πρωινή βαρδια.