Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (6 μέλη και 63 επισκέπτες)

Solamnus

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0
Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εχει τπτ καλο να γαμησουμε??? :grin:

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Κορυφαία στιγμή η πόντια τσατσά επειδή ήμουν ο πρώτος πελάτης της βάρδιας παίρνει το παράβολο και το τρίβει στον πουτσο μου για να της φέρω γούρι καλό ποδαρικό  :2funny:

:2funny: :2funny:
Ποδαρικό με το 3ο πόδι θα εννοούσε
Έπρεπε να τη βάλεις να σου κάνει και ένα  :bigdick: για το καλό

Υ.Γ Εχθές έκανα μια τσάρκα από τα σπιτάκια (είπα πως αν δεν βρω τριχωτή δεν καταθέτω, οπότε περιορίστηκα στη τσάρκα). Τα περισσότερα κλειστά. Μου έκανε εντύπωση ένας απίστευτος τυπάς που πριν να μπει σε οποιοδήποτε έκανε τον σταυρό του!

Σκέψου να μην είχε γκρεμιστεί και η Εκκλησία :2funny: :2funny: :2funny:

Σωστή φωτογραφία=μέρα με ήλιο και όχι κουνημένη.

:thumbsup:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
τα ονόματα που λες φίλε μου εγώ τα διάβασα εδώ πέρα γιατί την κοπέλα τη γνωρίζω με το κανονικό το βουλγαρικό της το όνομα.
Επειδή δεν με γνωρίζεις τα μπουρδέλα ποτέ δεν ήτανε τομέας του γούστου μου.
Επειδή υπονοείς ότι ήξερα για τη γαλήνη οι κοπέλες οι περισσότερες έχουν πλούσια κοινωνική ζωή και η πόλη μας είναι ένα μεγάλο χωριό.

τη συγκεκριμένη την γνώρισα έξω σε εστιατόριο που έτρωγε με την τσάντα της με την οποία είναι πολύ δεμένη και την γνώρισα μέσω εκείνης

Δεν ξέρω γιατί μπαίνω στη διαδικασία να σου απολογηθώ αλλά δεν έχω λόγο να γράψω κάτι το οποίο δεν ισχύει

Κοιτα, δε σου ζητησα ν' απολογηθεις ή κατι τετοιο...
Κι η Θεσ/νικη εχει πανω απο 1 εκατομ. κατοικους... Δεν ειναι χωριο.. Τι να πουν οι Σερρες κι η Καβαλα τοτε...
Για ατομα σαν κ μενα, που ειμαστε κοινοι (φτωχοι) θνητοι, δεν ξημεροβραδιαζομαστε στα ιν μπαρακια της νυχτας κι εχουμε μια περιστασιακη σχεση με τον κοσμο του αγοραιου ερωτα, δεν ειναι ευκολο κ φυσιολογικο να γνωριζουμε ολες τις εμφανησιμες γυναικες αυτης της πολης, εκδιδομενες ή μη...
Αναρωτιομουν απλα, πως γινεται καποιοι να τις γνωριζετε τοσο ευκολα...
Αλλα αυτο ειναι οντως προσωπικη συζητηση, κ δεν ειναι το θεμα του θρεντ...
Κι ουτε θελω να μπω σε καποια αντιδικια, ελπιζω να μην με παρεξηγησες...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Όποιος έχει σωστές φωτογραφίες από το γωνιακό Μινωταύρου & Ν.Ουρανού(αυτό που δουλεύει η Βανέσσα-Λούση) να μου στείλει pm να συννενοηθούμε,να ανοίξει επιτέλους μια καρτέλα για το μαγαζί,να τα γράψουμε εκεί πέρα μιά και καλή.
Ευχαριστώ.

Ρε παιδια, μεχρι να φταιχτει αυτη η καρτελα, δεν γραφετε εδω στο θρεντ τις εντυπωσεις σας για να τις δουμε κι εμεις που δεν εχουμε παει ακομα στη Βανεσα..;
Εγω παντως, συνηθως οταν γραφω κριτικη την ανεβαζω κ στο θρεντ πριν ανεβει, για να την δει οποιος βιαζεται...
Ουτως ή αλλως 3.500 σελιδες εχει το θρεντ κ πολλες ειναι οφ τοπικ κ κουβεντες... Δεν πειραζει να ανεβουν οι κριτικες εδω, μεχρι να φτιαχτει η καρτελα...

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με βοηθήσει;
Αδελφέ προτείνω Νατασα Τσαρίνα Αφροδίτη απο Κωλέττη 17 Ειρηνη μιλφ απο Ν.Ουρανου 28 η26 δεν ειμαι σιγουρος.Ολες στην πρωινή βαρδια.   

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Με αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό στην Θεσσαλονικη ειναι λιγεσ οι κοπελες σωστές
Με αφορμή τη τελευταία κριτική της Μιρέλας θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.Είναι τεράστιο λάθος να κρίνετε το αν θα περάσετε στο δωμάτιο,αποκλειστικά από την εμφάνιση της κοπέλας.Μην είστε τόσο αφελής,πάνω σ αυτό βασίζονται για να τα σκάσετε.Πουτάνες είναι,σας ανοίγουν τα πόδια για 10-20 λεπτά να τις γαμήσετε.Αυτό είναι το τυπικό και δυστυχώς έτσι το βλέπουν πολλές,αφού ξέρουν ότι θα κερδίσουν από την εμφάνιση.Επίσης από το πως βγαίνει η κοπέλα στο σαλόνι,μπορείς να καταλάβεις περί τίνος πρόκειται μέσα στο δωμάτιο.Τις περισσότερες φορές τουλάχιστον.Πάρτε παράδειγμα από την Ιωάννα και την Τόνια.Επίσης από το πως την πλασάρει η τσατσά και σας πρήξει τα @@@ καταλαβαίνετε.Που σου λένε ότι είναι πολύ καλή στο δωμάτιο,κάνει λαρυγγάτο τσιμπούκι κλπ.Που από την επόμενη φορά που θα ξαναπάω,όποια τσατσά μου το πει θα τη ρωτήσω αν την έχει δοκιμάσει και το ξέρει,αν έχουν κάνει λεσβιακό μωρέ.Τέλος αν τσατσά μου δείξει πολύ καλή συμπεριφορά και δεν είναι απογοητευμένη,καταλαβαίνω ότι έχει πελατεία και ότι η κοπέλα είναι πολύ καλή.Και δεν αναφέρομαι σ αυτές που σου περιγράφουν τη κοπέλα σαν καμμιά γνωστή πορνοστάρ.Πχ είχα πάει στην Έλενα,Νικηφόρου Ουρανού και μου τη παρουσίασε ως γνωστή γενικά στη πόλη μας,χωρίς καμμία υπερβολή.Και εννοώ να πας και να ξαναπάς,όχι να σου βγει φόλα και να μη ξαναπατήσεις.Πέρασα,δυο φορές και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.

Ελπίζω να βοήθησα,ας πουν και άλλοι την άποψή τους για το εν λόγω θέμα με τις φόλες και τα κομοδίνα
Δυστυχώς τον τελευταιο καιρο ειναι λιγες οι κοπελες σωστες εππαγελματιες στην Θεσσαλονικη που να εχουν καλη απόδοση παντα και με ολους τους πελατες.Θα μπορουσα να αναφερω την Εφη την Αφροδίτη την Νατασα την Νταιανα Μολδαβη την Εμμανουελα την θεια Μονικα και την Ειρηνη μιλφ.Οι μισες όμως απο αυτες τράβηξαν για αλλες πολιτείες.Δεν εχω αποψη για τις κοπελεσ που δουλευουν στις βιλες γιατι δεν παω ποτε.Αυτη που περασα καλα και δεν προλαβα να χορτάσω ειναι η Αλισια η Ουκρανη απο τα τρίδυμα που την πηρα 3 φορές και περασα πολυ καλα μαζι της.             

trospe Giant

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2013
Κριτικές
6
Like
473
Πόντοι
26
Δοκιμασα  αργα το βραδυ κατα τις 2 την Σαρα.στο ξυλινο σπιτακι(εκει που εχει τρια ιδια λυομενα ξυλινα σπιτια).Τεραστια φυσικα βυζια αλλα η γκομενα βαριοτανε λιγο.μπορει και να νυσταζε...
περασα με 25. δεν το ευχαριστηθηκα πολυ το μωρο...!

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Κοιτα, δε σου ζητησα ν' απολογηθεις ή κατι τετοιο...
Κι η Θεσ/νικη εχει πανω απο 1 εκατομ. κατοικους... Δεν ειναι χωριο.. Τι να πουν οι Σερρες κι η Καβαλα τοτε...
Για ατομα σαν κ μενα, που ειμαστε κοινοι (φτωχοι) θνητοι, δεν ξημεροβραδιαζομαστε στα ιν μπαρακια της νυχτας κι εχουμε μια περιστασιακη σχεση με τον κοσμο του αγοραιου ερωτα, δεν ειναι ευκολο κ φυσιολογικο να γνωριζουμε ολες τις εμφανησιμες γυναικες αυτης της πολης, εκδιδομενες ή μη...
Αναρωτιομουν απλα, πως γινεται καποιοι να τις γνωριζετε τοσο ευκολα...
Αλλα αυτο ειναι οντως προσωπικη συζητηση, κ δεν ειναι το θεμα του θρεντ...
Κι ουτε θελω να μπω σε καποια αντιδικια, ελπιζω να μην με παρεξηγησες...
φίλε μου πίστεψέ με δεν συχνάζω στα μαγαζιά που λες

Σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί που συχνάζουν πολλές του χώρου τακτικότατος θαμώνας είναι ο τεράστιος αζαζελ

Menathor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
415
Πόντοι
311
Λοιπόν έκανα μια μεγάλη βόλτα έτσι για να ξεσκουριάσουμε... Περισσότερο για τη βόλτα δηλαδή γιατί δεν το έχω αυτό τον καιρό.

Νικ. Ουρανού: Ειρήνη (γνωστή) και Ντέα (νέο καμάρι). Για την Ντεα να το έχετε όλοι υπ'όψη σας, τέτοια διάθεση και εξυπηρετικότητα δεν θα βρείτε αλλού (μια στις 20 κοπέλες θα έλεγα το έχουν).
Φρεε Χαους: Αλίνα την είπε τώρα? Αλίσα? Δε θυμάμαι. Μια λίγο γεματούλα. Αυτή τι φήμη έχει, ξέρει κανείς?
GoDiva: Η Ρωξάνη με μποτοσαδομαζο ένδυση. :o Ωραία αλλαγή.
Πέτρου Ερημίτη: Στο καινούριο ήταν το γυφτάκι που πέφτει να σε κατασπαράξει με τη μία. Μακάρι να το έκανε και κανένα μωρό της προκοπής αυτό. Ήταν στο δωμάτιο (άρα ναι δουλεύει το κόλπο να πέφτεις με τα μούτρα σε όποιον άτυχο μπει στο σπιτάκι). Οπότε κι εγώ περίμενα μερικά λεπτά να δω ποιά είναι, θαυμάζοντας την τσατσά η οποία παρεπιμπτόντως είναι πολύ πιο αξιοπηδεύσιμη και ευχάριστη και αν δούλευε στη θέση της μικρής θα έμπαινα.
Νικ. Ουρανού 8: Αλίνα.
Vegas: Στο ένα από τα τρία η Σουζάνα, που ήταν extra sexy. Στο άλλο δε θυμάμαι. Το τρίτο κλειστό.
Vis9: H Νίκη με τις βυζάρες της. Αν ποτέ δω 1-2 συνεχόμενες καλές κριτικές μπορεί να μπω. Θέλω να τις ζουλήξω αυτές τις μπάλλες, αλλά......
Εφόσπιτο .. χωρίς Έφη δεν γίνεται.
Φρίξου λοιπά: Τα ίδια και τα ίδια χάλια.
Red Diamond: Γκαμπριέλλα, πολύ αξιόλογη.
Τρίδυμα: Δε θυμάμαι ΠΟΤΕ αυτά τα 3 να έχουν κάτι αξιόλογο. Εκτός από την Αναστασία, που ήταν και χθες στη θέση της. Μετά μια μικρή και τραγική (Χριστίνα) και μια γιαγιά Ρωσίδα.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Λοιπόν έκανα μια μεγάλη βόλτα έτσι για να ξεσκουριάσουμε... Περισσότερο για τη βόλτα δηλαδή γιατί δεν το έχω αυτό τον καιρό.

Νικ. Ουρανού: Ειρήνη (γνωστή) και Ντέα (νέο καμάρι). Για την Ντεα να το έχετε όλοι υπ'όψη σας, τέτοια διάθεση και εξυπηρετικότητα δεν θα βρείτε αλλού (μια στις 20 κοπέλες θα έλεγα το έχουν).
Φρεε Χαους: Αλίνα την είπε τώρα? Αλίσα? Δε θυμάμαι. Μια λίγο γεματούλα. Αυτή τι φήμη έχει, ξέρει κανείς?
GoDiva: Η Ρωξάνη με μποτοσαδομαζο ένδυση. :o Ωραία αλλαγή.
Πέτρου Ερημίτη: Στο καινούριο ήταν το γυφτάκι που πέφτει να σε κατασπαράξει με τη μία. Μακάρι να το έκανε και κανένα μωρό της προκοπής αυτό. Ήταν στο δωμάτιο (άρα ναι δουλεύει το κόλπο να πέφτεις με τα μούτρα σε όποιον άτυχο μπει στο σπιτάκι). Οπότε κι εγώ περίμενα μερικά λεπτά να δω ποιά είναι, θαυμάζοντας την τσατσά η οποία παρεπιμπτόντως είναι πολύ πιο αξιοπηδεύσιμη και ευχάριστη και αν δούλευε στη θέση της μικρής θα έμπαινα.
Νικ. Ουρανού 8: Αλίνα.
Vegas: Στο ένα από τα τρία η Σουζάνα, που ήταν extra sexy. Στο άλλο δε θυμάμαι. Το τρίτο κλειστό.
Vis9: H Νίκη με τις βυζάρες της. Αν ποτέ δω 1-2 συνεχόμενες καλές κριτικές μπορεί να μπω. Θέλω να τις ζουλήξω αυτές τις μπάλλες, αλλά......
Εφόσπιτο .. χωρίς Έφη δεν γίνεται.
Φρίξου λοιπά: Τα ίδια και τα ίδια χάλια.
Red Diamond: Γκαμπριέλλα, πολύ αξιόλογη.
Τρίδυμα: Δε θυμάμαι ΠΟΤΕ αυτά τα 3 να έχουν κάτι αξιόλογο. Εκτός από την Αναστασία, που ήταν και χθες στη θέση της. Μετά μια μικρή και τραγική (Χριστίνα) και μια γιαγιά Ρωσίδα.
η Αλινα απο το freehouse δεν αξιζει! Η Νικη στο vis9 αξιζει ενα καλο πουτσομεζε αλλα μην περιμενεις και πολλα , απλως ξεπερναει την βαση σε ( :pipa1:) και γι αυτο! :tits:
Ωραιος ο φιλος! :rockon: :hi:

Solamnus

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2016
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
0

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Αννα απο Τσεχία στα Τρίδυμα έχει κανεις αποψη? Δεν βρήκα καποια κριτική. Εμφανισιακά μου έκανε πολυ κλικ αλλά
εχω φαει 3 φολες σερί και λιγο κολωσα! Η μόνη κατάθεση που με ικανοποιήσε ήταν στην Αλινα απο τις Βίλλες και ψάχνω κατι αντίστοιχο και στοχευμένο γιατι τα ευρώ τελειώνουν αλλα η γκάβλες οχι

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
Πηγα στο μωρο μου στη Νατασα σημερα  :tits: :tits:  :kissass: :fuck1:  :smitten: :smitten: :smitten:...ειχα να τη δω πανω απο δυο μηνες και περασαμε παλι καλα  :grin:

Στο Free house δουλευει στο αριστερο σπιτι,ωραιο στουντιακι γενικα το σαλονι απλο αλλα το δωματιο πολυ ζεστο και προσεγμενο και με ωραια μουσικη
Κλασσικα παντα πρωινη τις γνωστες μερες
Ε απο κει και περα μεσα τα καναμε ολα με πολυ παθος οπως παντα ειναι η καψουρα μου και ειναι γνωστο αυτο  :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom