Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
οσον αναφορα το θεμα των τρανς δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αλλα να κοιτατε παντα το λαρυγγι. το λεγομενο μηλο του αδαμ. επισης μια αλλη καλη λυση ειναι να αποφευγετε σιλικονατους βυζους. ξερει κανεις που εξαφανιστηκε η βικτωρια παλι; και ηθελα να δοκιμασω αυτην την κατερινα απο βιλλες αλλα μαλλον και αυτη σταματησε. το θεμα ειναι σταματησαν οριστικα η θα ξαναερθουν;
Την Κατερινα την ειχα ρωτησει πριν καποιο καιρο αν θα φυγει...ειχε πει και αυτην θα σταματησει κοντα στα χριστουγεννα, τωρα για επιστροφη ειχε πει θα δουμε  ...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Το θεμα ομως ειναι οτι εγω επαθα ψυχολογικο παιδια, μου δημιουργηθηκε φοβια απο αυτο, αηδιασα με τον εαυτο μου.

Ξερω πως δεν μπορω να κανω κατι πια, αλλα τουλαχιστον να ξερω οτι κανει εξετασεις η συγκεκριμενη/νος.

Δουλευει ακομα αυτη/αυτος ? μπορει να ρωτησει κανεις αν την δει να δει χαρτια-εξετασεις ?? γτ δεν ειμαι απο θεσ/νικη.

Αει στο διαολο πια δηλαδη, εχω αγανακτησει κ συγνωμη για τον τροπο μου.
Φιλε η συγκεκριμενη δεν κανει ακαποτη πιπα,δεν φιλαει...και φοβασαι μην εχει τιποτα?
Και δεν φοβασαι με τις αλλες που πας, που κανουν ακαποτες,γλωσσοφιλιαζονται και τα περνουν παντου?

Πλακα μας κανεις?
Απο τις τσουπρες ζητας εξετασεις?

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Τι δεν παιζουν;;Εισαι σιγουρος;;Απλως στην Αθηνα ειναι εντελως Απροκαλυπτα!!!Ψαξου καλυτερα και θα βρεις πολλα..παρα πολλα Εξτραδακια που καποια ειναι και πολυ Επικινδυνα!!! ;) ;)

θα σου εξηγησω οτι αυτο που λες δεν παιζει εδω στη θεσσαλονικη εννοω τα ακαποτα, δεν αναφερομαι στις πιατσες που κανουν στο δρομο οι κοπελες στη γιανιτσων και ουτε σε καποιο παρακμιακο κωλομπαρο αλλα συγκεκριμενα αναφερομαι στα σπιτακια (στουντιο και μπουρδελα) που δεν παιζει ακαποτο ουτε με σφαιρες (οταν εννοω ακαποτο δεν αναφερομαι στην ακαποτη πιπα). τωρα αν εσυ ξερεις κατι περισσοτερο για να μην σπαμαρουμε το νιμα στειλε μου πμ να μου πεις σε ποια σπιτακια προσφερουν ακαποτο και θα κανω μια επισκεψη να το διαπιστωσω αμεσα αυτο που λες.

Υ.Γ. και να ξερεις θα ανεβασω και κριτικη για ακαποτα σε στουντιο της θεσσαλονικης με την αδεια των moderator φυσικα  :hi:

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Φιλε η συγκεκριμενη δεν κανει ακαποτη πιπα,δεν φιλαει...και φοβασαι μην εχει τιποτα?
Και δεν φοβασαι με τις αλλες που πας, που κανουν ακαποτες,γλωσσοφιλιαζονται και τα περνουν παντου?

Πλακα μας κανεις?
Απο τις τσουπρες ζητας εξετασεις?

Τσουπρες εννοεις τις γκομενες που δεν ειναι πουτανες? οχι δεν ζητω εξετασεις απλα μου εκατσε ψυχολογικο με την "Ελληνοβραζιλιανα"

δουλευει ακομα η ελληνοβραζιλιανα? ξερεις αμα ειναι υγιεις? γτ εχω χεστει πανω μου απο την στιγμη που εμαθα οτι ειναι τρανς.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Τσουπρες εννοεις τις γκομενες που δεν ειναι πουτανες? οχι δεν ζητω εξετασεις απλα μου εκατσε ψυχολογικο με την "Ελληνοβραζιλιανα"

δουλευει ακομα η ελληνοβραζιλιανα? ξερεις αμα ειναι υγιεις? γτ εχω χεστει πανω μου απο την στιγμη που εμαθα οτι ειναι τρανς.
Τσουπρες εννοω τα κοριτσια στα σπιτακια..
Εκει δεν φοβασαι μη κολλησεις τιποτα?

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Τσουπρες εννοω τα κοριτσια στα σπιτακια..
Εκει δεν φοβασαι μη κολλησεις τιποτα?

Μαν μου εννοειται αυτο δε μιλαω μονο για την βραζιλιανα απλα δεν μου αρεσει που δεν το λενε στο συγκεκριμενο στουντιο οτι ειναι αλλαγης φυλου.
δεν ειμαι φαν του ειδους εγω προσωπικα.

δεν εχω κατι με την συγκεκριμενη πιο πολυ στο μυαλο μου ειναι,γτ δεν το γνωριζα.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Μαν μου εννοειται αυτο δε μιλαω μονο για την βραζιλιανα απλα δεν μου αρεσει που δεν το λενε στο συγκεκριμενο στουντιο οτι ειναι αλλαγης φυλου.
δεν ειμαι φαν του ειδους εγω προσωπικα.

δεν εχω κατι με την συγκεκριμενη πιο πολυ στο μυαλο μου ειναι,γτ δεν το γνωριζα.
Με την μικρη εμπειρια μου με τρανς,αυτο που εχω να σου πω ειναι οτι...
Οι τρανς ειναι πιο καθαρες απο τις γυναικες της δουλειας...να σαι σιγουρος,μην ανησυχεις..

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Οι τρανς ειναι πιο καθαρες απο τις γυναικες της δουλειας...να σαι σιγουρος,μην ανησυχεις..

Δεν την ειχα ξαναδει την συγκεκριμενη μαν μου γιαυτο κ τοσος φοβος δεν ξερω αν εσυ την γνωριζεις να δουλευει χρονια σε στουντιο??
ξερω οτι κανουν τακτικα εξετασεις απλα ειμαι γενικα και εγω χεστης να σου πω την αληθεια.

την ειχα πετυχει στο φριξου 14Β διπλα απο το sex and the city, ελπιζω αυτο το στουντιο να κραταει ενα επιπεδο στο θεμα υγειας τουλαχιστον.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.188
Πόντοι
34.538
Δεν την ειχα ξαναδει την συγκεκριμενη μαν μου γιαυτο κ τοσος φοβος δεν ξερω αν εσυ την γνωριζεις να δουλευει χρονια σε στουντιο??
ξερω οτι κανουν τακτικα εξετασεις απλα ειμαι γενικα και εγω χεστης να σου πω την αληθεια.

την ειχα πετυχει στο φριξου 14Β διπλα απο το sex and the city, ελπιζω αυτο το στουντιο να κραταει ενα επιπεδο στο θεμα υγειας τουλαχιστον.
Φιλε...επειδη το κουρασαμε..
Δυο φορες την πηρα...αποστειρωμενο σεξ κανει...με προφυλαξεις..
Αν κολλησεις κατι απο αυτην...απο τις αλλες τοτε  θα πεφτουμε κατω σαν τα κοτοπουλα...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.689
Πόντοι
38.177
θα σου εξηγησω οτι αυτο που λες δεν παιζει εδω στη θεσσαλονικη εννοω τα ακαποτα, δεν αναφερομαι στις πιατσες που κανουν στο δρομο οι κοπελες στη γιανιτσων και ουτε σε καποιο παρακμιακο κωλομπαρο αλλα συγκεκριμενα αναφερομαι στα σπιτακια (στουντιο και μπουρδελα) που δεν παιζει ακαποτο ουτε με σφαιρες (οταν εννοω ακαποτο δεν αναφερομαι στην ακαποτη πιπα). τωρα αν εσυ ξερεις κατι περισσοτερο για να μην σπαμαρουμε το νιμα στειλε μου πμ να μου πεις σε ποια σπιτακια προσφερουν ακαποτο και θα κανω μια επισκεψη να το διαπιστωσω αμεσα αυτο που λες.

Υ.Γ. και να ξερεις θα ανεβασω και κριτικη για ακαποτα σε στουντιο της θεσσαλονικης με την αδεια των moderator φυσικα  :hi:

Ολες οι Ρουμανες!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποια μικρη εμπειρια ρε ταγαρι,που ειχες να γραψεις κριτικη για γυναικα 2 χρονια,ξυπνα εκτιθεσαι!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης

Τι λες ρε :woldman: Πλακα μας κανεις η' τον Πολυξερο;Μια συγκεκριμενη πολυ γνωστη σε Στουντιο..σε πολυ καλους πελατες Γαμιοτανε χωρις καποτα..και αυτο δεν ειναι Φημες..καλα δεν μιλαω για ακαποτες πιπες και 69 με 30 ευρω λογω κρισης!!Ψαξου πολυ καλυτερα.. ;) ;)

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Τι λες ρε :woldman: Πλακα μας κανεις η' τον Πολυξερο;Μια συγκεκριμενη πολυ γνωστη σε Στουντιο..σε πολυ καλους πελατες Γαμιοτανε χωρις καποτα..και αυτο δεν ειναι Φημες..καλα δεν μιλαω για ακαποτες πιπες και 69 με 30 ευρω λογω κρισης!!Ψαξου πολυ καλυτερα.. ;) ;)

δεν ξερω ρε φιλε μπορει να κανω λαθος δεν λεω στειλε μου πμ να παω να κανω επισκεψη για να το διαπιστωσω
και υποσχομαι στο κοινο των μπουρδελιαριδων οτι θα ανεβασω κριτικη μεχρι τελος της εβδομαδας  :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 86473

Επισκέπτης
δεν ξερω ρε φιλε μπορει να κανω λαθος δεν λεω στειλε μου πμ να παω να κανω επισκεψη για να το διαπιστωσω
και υποσχομαι στο κοινο των μπουρδελιαριδων οτι θα ανεβασω κριτικη μεχρι τελος της εβδομαδας  :hi:
Εγω απο το σαιτ δε λεω τιποτα..ουτε Σπερνω πανικο ουτε Τιποτα!!Ο Καθενας κανει τις επιλογες του!!Εγω οταν μαθαινω οτι καποια κανει καποια εξτρα Περιεργα..απλα κανω στροφη και ουτε καν παω να την δω!!Υπαρχουν πολλες επιλογες για ολα τα γουστα ευτυχως!! :dancing:

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
ενα κωλο-τρολλ εισαι! Και που εισαι ακομα κριτικη δεν εχεις κ ουτε μια ενημερωση.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Εγω απο το σαιτ δε λεω τιποτα..ουτε Σπερνω πανικο ουτε Τιποτα!!Ο Καθενας κανει τις επιλογες του!!Εγω οταν μαθαινω οτι καποια κανει καποια εξτρα Περιεργα..απλα κανω στροφη και ουτε καν παω να την δω!!Υπαρχουν πολλες επιλογες για ολα τα γουστα ευτυχως!! :dancing:

καλα θα το ψαξω και θα δω τι παιζει

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
μην τα λες ετσι φιλος αυτα...αν υπαρχει κατι τετοιο και δνε βγαινεις να το πεις εισαι συνενοχος κι εσυ...να μιλας γενικα και χωρις ονοματα δεν ειναι σωστο...η βγες και πες ποια ειναι να ξερουμε και οι αλλοι η παρ το πισω σε παρακαλω....

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
ενα κωλο-τρολλ εισαι! Και που εισαι ακομα κριτικη δεν εχεις κ ουτε μια ενημερωση.

οτι γουσταρω ειμαι και οποιος θελει ενημερωση μου στελνει πμ δεν χρειαζεται να ανεβασω κριτικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom