Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Μηπως Μπερδευεσαι;; :idiot:Αλλη η Βανεσα που εχει 2-3 με αυτο το Ονομα,αλλη η Σουζανα η χοντρουλα,και μια ειναι Η ΝΑΤΑΣΑ η Τσαρινα!! :cum: :cum:

Απ ότι κατάλαβα η ίδια είναι.Μια κοκκινοκαστανομάλλα με φαρδιά λεκάνη και πεσμένα βυζιά,αρκετά ψηλή πάντως θα λέγα.Τώρα Νατάσα Τσαρίνα πρώτη φορά το ακούω αυτό το όνομα,οπότε μάλλον άλλη εννοούσα τελικά

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Η Τσαρινα φιλε ειναι πετρα στο σωμα με κωλαρακι και βυζαρα τουμπανο!! σκυλι αγριο δηλαδηςςς!!! και φυσικα ρωσιδα,με τις ρωσιδες εναι εγκυημενα τα πραματα οσες φορες μου εχει τυχει και πειτε με τρελο!!

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.651
Πόντοι
25.165
Η τσαρινα ξερουμε αν δουλευει τωρα? Γιατι βρηκα κλειστο το κωλετη για αφρο και δεν ξερω που να παω. Αν η τσαρινα δουλευει διαφωτιστε με που ειναι να παω

TheRatPack

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2014
Κριτικές
13
Like
21
Πόντοι
11
Η τσαρινα ξερουμε αν δουλευει τωρα? Γιατι βρηκα κλειστο το κωλετη για αφρο και δεν ξερω που να παω. Αν η τσαρινα δουλευει διαφωτιστε με που ειναι να παω

Δεν την έχει καθόλου στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας δυστυχώς..

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Τελικά  πήγες κανένας άλλος αυτες τις μερες στην τουμπανιεθ Αντριαννα να επιβεβαιώσει αν όντως είναι χάλια οι υπηρεσίες τις και δεν αξίζει πλέον ;

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Πέρα από το ***** που έχει λίγα πράγματα από δω Θεσσαλονίκη,υπάρχει κανένα άλλο site που μπορούμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τα κορίτσια όσον αφορά βάρδιες,στούντιο κλπ; Και καμιά φώτο αν παίζει βέβαια...Μη πηγαίνουμε στα τυφλά και κάνουμε τσάρκες...Γιατί εδώ διαβάζουμε κυρίως κριτικές και συζητήσεις που πολλές φορές υπάρχουν και διαφωνίες φυσικά

alexcord80

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2016
Like
25
Πόντοι
16
Πέρα από το ******* που έχει λίγα πράγματα από δω Θεσσαλονίκη,υπάρχει κανένα άλλο site που μπορούμε να μάθουμε περισσότερα πράγματα για τα κορίτσια όσον αφορά βάρδιες,στούντιο κλπ; Και καμιά φώτο αν παίζει βέβαια...Μη πηγαίνουμε στα τυφλά και κάνουμε τσάρκες...Γιατί εδώ διαβάζουμε κυρίως κριτικές και συζητήσεις που πολλές φορές υπάρχουν και διαφωνίες φυσικά

εχει ενα σαιτ με φωτο απο τις κοπελες ολες ενημερωμενο ον λαιν ποια ειναι βαρδια αυτη τη στιγμη φωτογραφιες προσφατες ολων των κοριτσιων...

αλλα δεν ξερω ποιο ειναι  :grin:

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Περασα χθες από την Αντριαννα στις βιλλες .Οντως εχει αλλαξει πολύ αλλα δεν είναι αυτό το χαλι που λετε ρε παιδια.Ετσι όπως εγινε τωρα μοιαζει παρα πολύ με την παλια πορνοσταρ ,αν ξερετε οι παλαιοτεροι,την 'Milly D Abbraccio'.Εγω παντως περασα και μου κανε ένα ωραιοτατο γαμησι με φιλια,με συμμετοχη,με φωνες κ.λ.π.Και δεν με ηξερε κι από παλια,δυο φορες ειχα παει παλια.Παντως,και τοτε οπως λεγανε και οι συναγωνιστες με τις μερες της ητανε,πως θα την πετυχεις.Φευγει παλι στο τελος της εβδομάδας ειπε.

Chris_reg

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Οχι δεν τους λες θελω να γαμησω γιατι απαγορευεται.Τους λες, Καλησπερα θελω να συνουσιαστω με μια κοπελας σας.Αυτοι μετα θα σου δειξουν της κοπελες του μαγαζιου που ειναι συνηθως πεντε-εξι πανεμορφα μοντελα! ηλικιες 18-23 και αφου διαλεξεις μια απο αυτες τοτε θα σε οδηγησουν στο δωματιο οπου θα σε ρωτησουν με ποσα λεφτα θελεις να κανεις σεξ μαζι της.Εκει εσυ πεστους με 5 ευρω! ειναι η καλυτερη τιμη για να περασεις μια ωρα με την κοπελα στο δωματιο.Αυτα προς το παρον ,αν εχεις αλλη απορια εδω ειμαστε.

Πολύ αστειος, μπραβο,νοιωσε σπουδαιος τωρα

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός,μπορεί να μου πει κάποιος ποια έχει το καλύτερο βυζί στη πόλη αυτή τη στιγμή και που; Βέβαια είναι ανάλογα τα γούστα.Εγώ κοιτάω 60% μέγεθος και 40% εμφάνιση.Σαν της Γαλήνης ένα πράμα προτιμώ και μιας ξανθιάς Ουκρανέζας που δεν θυμάμαι το όνομα της,πέρσυ το καλοκαίρι εθεάθη τελευταία φορά στα μέρη μας απ όσο θυμάμαι.Είναι το κυριότερο πράγμα που κοιτάω πάντα

Κι εγω ομοιοπαθης βυζολατρης φιλε μου, κ δυστυχως οι επιλογες στην πολη ειναι μετρημενες, καθως ουτε η Γαληνη ειναι εδω...
Το μεγαλυτερο στηθος και με διαφορα το 'χει η Νικολ που 'ναι σε καποιο στη Φριξου βραδυ.. Δε θυμαμαι νουμερο.. Ειναι ομως πανω απο 50 χρονων μαλλον...

Καλυτερη σε συνδυασμο ομορφιας και στηθους ειναι η Αλικη στο Vis9, που οποτε πηγαινω για καταθεση δεν μπορω να την πετυχω..!
Αν ξερει καποιος τηλεφωνο απ' το στουντιο ας το δωσει, γιατι ολο τραβιεμαι τζαμπα και τελικα καταληγω αλλου..

Μεγαλο στηθος και κυριως τεραστια ρωγα, η μεγαλυτερη που 'χω δει, εχει η Μαρια η Ελληνιδα στο Βεγκας, που τη δοκιμασα την περασμενη βδομαδα με καλες εντυπωσεις γενικα... Ομορφη με σγουρο κοκκινωπο μαλλι..

Απο κει και περα, δεν ξερω αν εχει κατι αλλο αξιο αναφορας για βυζολατρες...

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τελικά  πήγες κανένας άλλος αυτες τις μερες στην τουμπανιεθ Αντριαννα να επιβεβαιώσει αν όντως είναι χάλια οι υπηρεσίες τις και δεν αξίζει πλέον ;
Εγώ πήγα, ως θαυμαστής της.
Πολύ καλή μέσα με υψηλές υπηρεσίες και σεβασμό στον πελάτη.
Απλά έχει αδυνατήσει πολύ και έχει πέσει λίγο ο κωλος της όμως για μένα είναι η καλύτερη επιλογή.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Κι εγω ομοιοπαθης βυζολατρης φιλε μου, κ δυστυχως οι επιλογες στην πολη ειναι μετρημενες, καθως ουτε η Γαληνη ειναι εδω...
Το μεγαλυτερο στηθος και με διαφορα το 'χει η Νικολ που 'ναι σε καποιο στη Φριξου βραδυ.. Δε θυμαμαι νουμερο.. Ειναι ομως πανω απο 50 χρονων μαλλον...

Καλυτερη σε συνδυασμο ομορφιας και στηθους ειναι η Αλικη στο Vis9, που οποτε πηγαινω για καταθεση δεν μπορω να την πετυχω..!
Αν ξερει καποιος τηλεφωνο απ' το στουντιο ας το δωσει, γιατι ολο τραβιεμαι τζαμπα και τελικα καταληγω αλλου..

Μεγαλο στηθος και κυριως τεραστια ρωγα, η μεγαλυτερη που 'χω δει, εχει η Μαρια η Ελληνιδα στο Βεγκας, που τη δοκιμασα την περασμενη βδομαδα με καλες εντυπωσεις γενικα... Ομορφη με σγουρο κοκκινωπο μαλλι..

Απο κει και περα, δεν ξερω αν εχει κατι αλλο αξιο αναφορας για βυζολατρες...
Για την γαλήνη που λες πέρασα τις προάλλες από βίλες να δω εκεί που λέει νέο κορίτσι και μου είπαν είναι η γαλήνη οπότε μάλλον είναι εδώ για δες

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
590
Πόντοι
311
Εχει μπουρδελο που να εχει 2-3 κοπελες

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071
Για την γαλήνη που λες πέρασα τις προάλλες από βίλες να δω εκεί που λέει νέο κορίτσι και μου είπαν είναι η γαλήνη οπότε μάλλον είναι εδώ για δες

Όταν λέτε βίλες πια εννοείται; Αυτό δεν το κατάλαβα.Η Γαλήνη είναι μια μελαχρινή,κοντούλα σχετικά,με βυζάρες.Και σε μια κριτική που διάβασα έχει και piercing στη πλάτη,πάντως σε κανένα από τα μπουρδέλα που ήταν δεν την έχει στο πρόγραμμα απ όσο έψαξα

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Απ ότι κατάλαβα η ίδια είναι.Μια κοκκινοκαστανομάλλα με φαρδιά λεκάνη και πεσμένα βυζιά,αρκετά ψηλή πάντως θα λέγα.Τώρα Νατάσα Τσαρίνα πρώτη φορά το ακούω αυτό το όνομα,οπότε μάλλον άλλη εννοούσα τελικά
Εσυ τυπε μας δουλευεις κανονικα.Ξερεις ποια ειναι η νατασα/βανεσα και δεν ξερεις ποια ειναι η νατασα τσαρινα και δεν γνωριζεις ποια μαγαζια λεμε βιλλες. :2funny:

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
116
Πόντοι
6
Εσυ τυπε μας δουλευεις κανονικα.Ξερεις ποια ειναι η νατασα/βανεσα και δεν ξερεις ποια ειναι η νατασα τσαρινα και δεν γνωριζεις ποια μαγαζια λεμε βιλλες. :2funny:

Έχει όρεξη για τρολ το παιδί!!!

:2funny: :2funny:

teochatz

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Μαΐ 2016
Κριτικές
44
Like
1.500
Πόντοι
1.071

Εγώ ξέρω μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά ονόματα.Αν ψάξεις λίγο παλαιότερα στο στο θέμα θα δεις.Και σε κριτικές.Τώρα στη Νατάσα Τσαρινα που λες,δεν έχω πάει σ αυτήν για να τη ξέρω.Αν και παρακολουθώ σχετικά όχι πάρα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ,όχι δεν κατάλαβα πια μαγαζιά λέτε βίλες.Απλά ξέρω κοπέλες στις οποίες έχω πάει και κυρίως γνωστά στούντιο.Αυτό είναι όλο

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
βρε τσακλια εκει να τα μαγαζακια που λεγονται βιλεσ κ εχουν το γαμισακι σαρανταεβρο την νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο τα βληματα μερκελ που τουσ χρειαζετ. νεο κοριτσι παω να το δω κ βλεπω την τσουβαλο την γαληνη που ειναι μονο για το φακιρη.νεο κοριτσι εν ονοματι ρενατα παω να το δω κ βγαινει μια τσουβαλα απο παλια που δεν θυμαμαι πωσ την λεγανε ισωσ τα πομακια αζαζελ κ μπουχοσ θυμονται .νεο κοριτση εν ονοματι σονια παω να την δω κ βγαινει η ρενατα η πωσ το πουτσο αλλιωσ την λενε. πρωσ τα αφεντικα των πουτσον βερτε καμια πουτανα τησ προκοπησ αλιωσ παντε σε κανα χωραφι να μαζεψετε καρπουζια που ειναι κ τησ εποχησ :idiot: :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom