Επειδή είμαι πολύ επιλεκτικός,μπορεί να μου πει κάποιος ποια έχει το καλύτερο βυζί στη πόλη αυτή τη στιγμή και που; Βέβαια είναι ανάλογα τα γούστα.Εγώ κοιτάω 60% μέγεθος και 40% εμφάνιση.Σαν της Γαλήνης ένα πράμα προτιμώ και μιας ξανθιάς Ουκρανέζας που δεν θυμάμαι το όνομα της,πέρσυ το καλοκαίρι εθεάθη τελευταία φορά στα μέρη μας απ όσο θυμάμαι.Είναι το κυριότερο πράγμα που κοιτάω πάντα
Κι εγω ομοιοπαθης βυζολατρης φιλε μου, κ δυστυχως οι επιλογες στην πολη ειναι μετρημενες, καθως ουτε η Γαληνη ειναι εδω...
Το μεγαλυτερο στηθος και με διαφορα το 'χει η Νικολ που 'ναι σε καποιο στη Φριξου βραδυ.. Δε θυμαμαι νουμερο.. Ειναι ομως πανω απο 50 χρονων μαλλον...
Καλυτερη σε συνδυασμο ομορφιας και στηθους ειναι η Αλικη στο Vis9, που οποτε πηγαινω για καταθεση δεν μπορω να την πετυχω..!
Αν ξερει καποιος τηλεφωνο απ' το στουντιο ας το δωσει, γιατι ολο τραβιεμαι τζαμπα και τελικα καταληγω αλλου..
Μεγαλο στηθος και κυριως τεραστια ρωγα, η μεγαλυτερη που 'χω δει, εχει η Μαρια η Ελληνιδα στο Βεγκας, που τη δοκιμασα την περασμενη βδομαδα με καλες εντυπωσεις γενικα... Ομορφη με σγουρο κοκκινωπο μαλλι..
Απο κει και περα, δεν ξερω αν εχει κατι αλλο αξιο αναφορας για βυζολατρες...