protopapadakhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
Πολύ ζέστη κάνει πάω να χωθώ σε κάνα στου Ντίκινσον που έχουν αιρ κουλ
βρε τσακλια εκει να τα μαγαζακια που λεγονται βιλεσ κ εχουν το γαμισακι σαρανταεβρο την νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο τα βληματα μερκελ που τουσ χρειαζετ. νεο κοριτσι παω να το δω κ βλεπω την τσουβαλο την γαληνη που ειναι μονο για το φακιρη.νεο κοριτσι εν ονοματι ρενατα παω να το δω κ βγαινει μια τσουβαλα απο παλια που δεν θυμαμαι πωσ την λεγανε ισωσ τα πομακια αζαζελ κ μπουχοσ θυμονται .νεο κοριτση εν ονοματι σονια παω να την δω κ βγαινει η ρενατα η πωσ το πουτσο αλλιωσ την λενε. πρωσ τα αφεντικα των πουτσον βερτε καμια πουτανα τησ προκοπησ αλιωσ παντε σε κανα χωραφι να μαζεψετε καρπουζια που ειναι κ τησ εποχησ
Τελικα παιδες πηγα εκανα καταθεση στην νικολ που δεν εχει τοσο καλες κριτικες και περασα μια χαρα. Οχι κατι σουπερ ουαου αλλα εχει και γαμω τα κορμια κ δεν ειναι κομοδινο οπως λενε
Στην γλωσσα του σωματος.Σε ποια γλωσσα συνεννοηθηκες μαζι της???
Τυπε μην το συνεχιζεις... ;) δεν γινεται να γνωριζεις μια κοπελα που δουλευει εξι + χρονια στην πολη μας και ξεκινησε απ τον βαρδαρη και μεχρι τωρα εχει αλλαξει τρια ονοματα και να μην γνωριζεις ισως την ποιο γνωστη ιεροδουλη και την ποιο γνωστη αλυσιδα στουντιο (βιλλες)τα τελευταια χρονια στην θεσσαλονικη.Δεν γινονται αυτα τα πραγματαΕγώ ξέρω μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά ονόματα.Αν ψάξεις λίγο παλαιότερα στο στο θέμα θα δεις.Και σε κριτικές.Τώρα στη Νατάσα Τσαρινα που λες,δεν έχω πάει σ αυτήν για να τη ξέρω.Αν και παρακολουθώ σχετικά όχι πάρα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ,όχι δεν κατάλαβα πια μαγαζιά λέτε βίλες.Απλά ξέρω κοπέλες στις οποίες έχω πάει και κυρίως γνωστά στούντιο.Αυτό είναι όλο
Εγώ ξέρω μια κοπέλα η οποία χρησιμοποιεί 3 διαφορετικά ονόματα.Αν ψάξεις λίγο παλαιότερα στο στο θέμα θα δεις.Και σε κριτικές.Τώρα στη Νατάσα Τσαρινα που λες,δεν έχω πάει σ αυτήν για να τη ξέρω.Αν και παρακολουθώ σχετικά όχι πάρα πολύ καιρό τις συζητήσεις εδώ,όχι δεν κατάλαβα πια μαγαζιά λέτε βίλες.Απλά ξέρω κοπέλες στις οποίες έχω πάει και κυρίως γνωστά στούντιο.Αυτό είναι όλο
Ναι αλλα την τσαρινα την ξερεις,ασε που και τις βιλλες ξερεις.. απλα θελεις τωρα να υποστιριξεις το τρολ.Και γιατι πρεπει να ξερει δλδ...
Κι εγω δεν ξερω ποια λετε Βιλλες...Διαβαζω συνεχεια εδω αλλα δεν ξερω ποια ακριβως ειναι...
Την ΤΣΑΡΙΝΑ τη ξερω,απο τις ελαχιστες που εχω παρει απο αυτες που δουλευουν...Ναι αλλα την τσαρινα την ξερεις,ασε που και τις βιλλες ξερεις.. απλα θελεις τωρα να υποστιριξεις το τρολ.
Το αλλο σαη το παρακολουθεις καθολου που εχει φωτογραφιες με τις κοπελεςΤην ΤΣΑΡΙΝΑ τη ξερω,απο τις ελαχιστες που εχω παρει απο αυτες που δουλευουν...
Αλλα ποια σπιτια ΑΚΡΙΒΩΣ εννοειτε βιλλες...ΟΧΙ
Οχι...Το αλλο σαη το παρακολουθεις καθολου που εχει φωτογραφιες με τις κοπελες
Νταξει ετσι δικαιολογισε καπως.Πες τον αζα η τον μπουξο οταν ξεμπλεξει να σε δειξουν το αλλο σαη τα στουντιο που εχει στις φωτο νομιζω ειναι ολα της αλυσιδας (βιλλες που λεμε)και μια φορα να εχεις παει κατω θα καταλαβεις ποια ειναι.Οχι...
Αφου σπανια παω περα...
Νταξει ετσι δικαιολογισε καπως.Πες τον αζα η τον μπουξο οταν ξεμπλεξει να σε δειξουν το αλλο σαη τα στουντιο που εχει στις φωτο νομιζω ειναι ολα της αλυσιδας (βιλλες που λεμε)και μια φορα να εχεις παει κατω θα καταλαβεις ποια ειναι.
Το ξερω το σαιτ αλλα δεν με πολυενδιαφερει...Νταξει ετσι δικαιολογισε καπως.Πες τον αζα η τον μπουξο οταν ξεμπλεξει να σε δειξουν το αλλο σαη τα στουντιο που εχει στις φωτο νομιζω ειναι ολα της αλυσιδας (βιλλες που λεμε)και μια φορα να εχεις παει κατω θα καταλαβεις ποια ειναι.
Τι ξερω ρε συ..σαν και σενα ειμαι που εχεις αποψη για ολα?Ρε συ τα ξερει,απλα τρολλαρει ο τρομπας
Τι ξερω ρε συ..σαν και σενα ειμαι που εχεις αποψη για ολα?
Οταν δεν ξερω κατι το λεω...
Ποσες φορες σας εχω ρωτησει,ποιες ειναι οι βιλλες...
Και γιατι πρεπει να ξερει δλδ...
Κι εγω δεν ξερω ποια λετε Βιλλες...Διαβαζω συνεχεια εδω αλλα δεν ξερω ποια ακριβως ειναι...