Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.139
- Πόντοι
- 2.266
2310 528764κανα τηλ απο las vegas παιζει;
2310 528764κανα τηλ απο las vegas παιζει;
2310 528764
θυμαται κανεις;
Αυτό που είπανε για μεταγραφή μάλλον δεν ισχύει γιατί την βγάλανε από το άλλο σάιτ, στα τρίδυμα πάλι την περιμένανε από την προηγούμενη εβδομάδα, χτές το βράδυ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε οτι έπρεπε να έχει γυρίσει κανονικά, αλλά δεν ξέρουνε σίγουρα πότε θα έρθει πιθανόν μέσα στο σαββατοκύριακο μου είπανε. Άντε να δούμε ... αν θες κανα τηλ απο τρίδυμα τα χει στο casedamore.γρ/κοντακτ αμα δεν απαντήσει το νο2 πάρε στο νο1 ξέρουνε κι αυτοι.H Εβελίνα από τα τρίδυμα πήρε μεταγραφή?
Που?
η δευτερη ειναι η παλια νικολ απο το σολ...τζουλια στην αθηνα τωρα...τρελο σεξακιιιι και σκυλι το μωρο!!!για την πρωτη για πες καραμαν..την εχεις παρει ;
χθες μιλησα μαζι της στο φεις!γερμανια ειναι τωρα!!θυμαται κανεις;
Νομιζω ξεκινουσε με το L τωρα με ειπε λαριντα,λαουριντα η καπως αλλιως, δεν μπορω να θυμηθω αν καποιος το εχει ας με το στειλει σε π.μ δεν εχει προβλημα αυτη με ειπε και οτι το δινει σε ολους, οποτε καποιος εδω μεσα θα το εχει.Αν καποιος εχει το φεις της ελενας αν θελει ας με το στειλει σε π.μ γιατι με το ειπε και το ξεχασα.
να βοηθήσω τον Συναγωνιστή!Καλησπερα, μια μικρη βολτα πριν απο λιγο με μια πολυ καλη καταθεση στην ελενα.Αν καποιος εχει το φεις της ελενας αν θελει ας με το στειλει σε π.μ γιατι με το ειπε και το ξεχασα.
Στα αλλα, το Godiva λειτουργει και παλι μετα απο αρκετο καιρο, ενω δυο κολλητα σπιτακια ετοιμαζονται απεναντι απο το ξυλινο.
Case D'Amore (Τρίδυμα).νο1 η γνωστη μικρουλα βαλεντινα νο2 μια ρωσιδα θεια με τεραστια βυζια.νο3 το κομοδινακι αλλα ομορφο πιπινακι που εχει αραξει εκει το τελευταιο καιρο, αλλαζει ονοματα συχνα και δεν θυμαμαι τωρα.
Ανδρέου Γεωργίου 52.Η ελενα εδω..
Αχελώου 10 (Studio Godiva).Οπως ειπα στην εισαγωγη επαναλειτουργει αυτο το ωραιο σαν χωρος στουντιο, μεσα ηταν μια μαυρομαλα λεπτη με μικρο βυζι γυρω στα 30 πρωτη φορα την βλεπω.
Νικηφόρου Ουρανού 1Α.Μια προμιλ ξανθια εδω νομιζω γιουλα την λενε, οχι και κατι το ιδιαιτερο εμφανισιακα.
Πέτρου Ερημίτη & Μινωταύρου (Studio las Vegas).Στο πρωτο απο τις νταλικες, ηταν η πληθωρικη γυναικα μπαρμπαρα, πολυ μ'αρεσε αλλα επιδης δεν λεει και πολλα μεσα δεν περασα...αλλα αν αυτη η κοπελα βελτιωθη στο δωματιο δεν θα κλεινει μπουτι. Και τελος στο μονο του που αριστερα η πετιτ φλοριτα.
Αυτό που είπανε για μεταγραφή μάλλον δεν ισχύει γιατί την βγάλανε από το άλλο σάιτ, στα τρίδυμα πάλι την περιμένανε από την προηγούμενη εβδομάδα, χτές το βράδυ τους πήρα τηλέφωνο και μου είπανε οτι έπρεπε να έχει γυρίσει κανονικά, αλλά δεν ξέρουνε σίγουρα πότε θα έρθει πιθανόν μέσα στο σαββατοκύριακο μου είπανε. Άντε να δούμε ... αν θες κανα τηλ απο τρίδυμα τα χει στο casedamore.γρ/κοντακτ αμα δεν απαντήσει το νο2 πάρε στο νο1 ξέρουνε κι αυτοι.
Τα κάνει κ γαργαρα!Καλημερα συναγωνιστες!προ ημερων επισκευφτηκα την γνωστη εμμα νικηφορου ουρανου 28 γιατι ηθελα πολυ να χυσω σε ενα στοματακι.η ολη φαση ηταν πολυ καλη με αποκορυφωμα που τα πηρε ολα στο στομα της και εχω την αισθηση οτι καταπιε σχεδον ολο το σπερμα!τελικα εκτος απο χυσιμο αρχισε και να τα καταπινει μηπως ειναι η νεα υπηρεσια της και δε το ηξερα!το χει κανει και σε αλλους αυτο θα παρακαλουσα αν ξερει καποιος κατι ας αναφερει το εχω απορια αν το εκανε μονο σε εμενα η το κανει γενικως!
Εισαι μεγάλο αλάνι ρε Scorpie αλλά να σε ρωτήσω αυτή η Φανή η μιλφ που γράφεις τι λέει απο εμφάνιση και στήθος?Βραδινή βολτιτσα 12+......
Α.γ. 16 : Τζαστην
Α.γ. 24 : Μιρελα ΡουμανοΒανδη
Α.γ. 32 : Αλεξάνδρα Μολδαβεζα αδιάφορη
Α.γ. 19 : Ντόρα Ρουμανομιλφακι
Α.γ. 50 : Παολα αδύνατη ξανθιά
Α.γ. 52 : Έλενα Ρουμανομιλφ
Ν. Ουρανού 1α : Ελενα Ρωσίδα πασαρέλα
Ν. Ουρανού 8 : Αθηνα Ελληνίδα
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα Ρουμανοπιπινι
Τρίδυμα 2 : Φανη Ρωσίδα μιλφ , δούλευε παλιά Προμηθεως 16. Ξανθιά 50αρα.
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοκομοδινο
Ερημίτη 1 : Αντζελα Ουκρανή ξανθιά
Ερημίτη 2 : Ιζαμπελλα Ρουμανοπιπινι....
Αυτά τα λίγα, μερικά ήταν κλειστά, κίνηση μηδέν.
Η πόλη νεκρή !
Σκορπιε την Ελληνιδα Παολα ειδες στο Αν.Γεωργιου 50?Βραδινή βολτιτσα 12+......
Α.γ. 16 : Τζαστην
Α.γ. 24 : Μιρελα ΡουμανοΒανδη
Α.γ. 32 : Αλεξάνδρα Μολδαβεζα αδιάφορη
Α.γ. 19 : Ντόρα Ρουμανομιλφακι
Α.γ. 50 : Παολα αδύνατη ξανθιά
Α.γ. 52 : Έλενα Ρουμανομιλφ
Ν. Ουρανού 1α : Ελενα Ρωσίδα πασαρέλα
Ν. Ουρανού 8 : Αθηνα Ελληνίδα
Τρίδυμα 1 : Βαλεντίνα Ρουμανοπιπινι
Τρίδυμα 2 : Φανη Ρωσίδα μιλφ , δούλευε παλιά Προμηθεως 16. Ξανθιά 50αρα.
Τρίδυμα 3 : Κάρλα Ρουμανοκομοδινο
Ερημίτη 1 : Αντζελα Ουκρανή ξανθιά
Ερημίτη 2 : Ιζαμπελλα Ρουμανοπιπινι....
Αυτά τα λίγα, μερικά ήταν κλειστά, κίνηση μηδέν.
Η πόλη νεκρή !