Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
519
Πόντοι
7.135

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
519
Πόντοι
7.135
Προχθεσινή βραδυνή βόλτα μαζί με τον Μέσσι του μπου yorkie, είχε 2-3 καινούργιες περιπτώσεις που είχαν κάποιο ενδιαφέρον, ας γράψουμε λοιπόν:

-Ν. Ουρανού 28. Έμμα.
-Ν. Ουρανού 26. Η Ντανιέλα με τα τατού, βγαίνει πλέον με κέφι στο σαλόνι αλλά έχει χάσει αρκετά σε εμφάνιση πιστεύω.
-Las Vegas 1. Μπάαρμπορα.
-Las Vegas 2. Εύα. Από τις περιπτώσεις που δε θέλω να με δει στο σαλόνι και να φεύγω.
-Las Vegas 3. Φλωρίτα, με σπαστά μαλλιά αυτή τη φορά. Μέση διάθεση στο σαλόνι, δε ψήθηκα να ξαναμπώ.
-Π. Ερημίτη 2. Αλεξάνδρα.
-Μινωταύρου. Ανδριάνα με τα βυζόμπαλα παγίδες. Κάνει μπαμ ότι σιχαίνεται αυτό που κάνει με το ύφος που έχει στο σαλόνι, δεν θα έμπαινα.
-Τρίδυμο 1. Το Χριστινάκι το όποιο είχα να τιμήσω από τον Δεκέμβριο.
-Τρίδυμο 2. Εβελίνα. Την είχα πάρει πριν χρόνια με άσχημες εντυπώσεις, ήθελα να την ξαναδώ μπας και άξιζε να την πάρω από τον κώλο ή τίποτα τέτοιο αυτή τη φορά. Δεν με έφτιαξε στο σαλόνι, δεν είναι ο τύπος μου, τι να κάνουμε.
-Τρίδυμο 3. Ιζαμπέλα. Φούντωσα όταν την είδα, προσωπική μου επιλογή για "γκωνλικόν" έρωτα.
-Ν. Ουρανού 8. Βιολέτα, ξανθιά ρουμάνα με καλό κορμί, δεν την είχα ξαναδεί. Η μόνη ίσως κοπέλα που εντυπωσίασε τον yorkie λόγω προσώπου. Εγώ πάλι δεν τρελάθηκα, ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως και πείτε τίποτα αν ξέρετε.
-Ν. Ουρανού 6. Βέρα.
-Ν. Ουρανού 1. Βαλεντίνα, έχει ωραίο μινιόν κορμάκι παρά τις ζάρες (από εγκυμοσύνη μάλλον). Πρόσωπο έτσι και έτσι. Πρόσχαρη στο σαλόνι και ξανθιά πλέον. Κάποια στιγμή θα την ξαναδοκιμάσω.
-Κοροβάγκου 5. Μισέλ, καινούργια στην αλυσίδα. Κοντή μελαχρινή ρουμάνα ( ; ), χαμογελαστή και συμπαθητική. Αστείο σκηνικό με τον yorkie να ρωτάει casually αν κάνει η κοπέλα πρωκτικό και τον γνωστό τσάτσο με τα γυαλιά να του κάνει διάλεξη για το πόσο δύσκολο είναι, λέγοντας του στο τέλος "πίστεψε με, ξέρω το θέμα πολύ καλά". Τον πιστεύουμε (ότι ξέρει).
-Κοροβάγκου 5-2. Αλίσα. Εντυπωσιακή! Πολύ ψηλή μελαχρινή ουκρανή. Από τις νέες και αυτή της αλυσίδας. Σλαβική φυσιογνωμία, ανοιχτή επιδερμίδα, λεπτό δυνατό κορμί. Είμαι σίγουρος ότι θα τη συζητήσουμε.
-Κεφαλληνίας 8. Πάολα, πολύ λεπτή ξανθιά με διάσπαρτα τατού και υποτίθεται ελληνίδα, πόδια κλαράκια. Δεν μου φαίνεται σόι άτομο (τι σας λέω τώρα)  :grin: .
-Α. Γεωργίου 50. Η βολλεϋμπολίστρια Βερόνικα με τις αρνητικές κριτικές.
-Α. Γεωργίου 21. Τζούλια η ξανθούλα.
-Α. Γεωργίου 19. Ντόνα. Όμορφη και περιποιημένη, κατάλληλη κατά τη γνώμη μου γι αυτούς που ψάχνουν μια πιο thick κατασκευή. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει στο μεγάλο του δωμάτιο ένα άθλιο κρεβάτι που είναι εντελώς ακατάλληλο για σεξ, να αποφύγετε να μπείτε σ΄αυτό εάν διαλέξετε ποτέ κοπέλα εκεί.
-Α. Γεωργίου 38. Καρίνα.
-Α. Γεωργίου 32. Νικόλ, όχι η μιλφ. Τίποτα το ιδιαίτερο για να το πούμε ευγενικά. Στην τηλεόραση στο σαλόνι έπαιζε η εκπομπή του Θέμου με τη Δούκισσα Νομικού και η σύγκριση της μιας με την άλλη δεν ήταν καθόλου κολακευτική.
-Α. Γεωργίου 24. Μιρέλλα.
-Α. Γεωργίου 16. Τζένιφερ. Βαμμένη κοκκινομάλα με θετική διάθεση στο σαλόνι, μου έβγαλε κάτι..βρώμικο με την καλή έννοια. Η τσατσά (η παλιά της Βερόνικας την οποία εμπιστεύομαι) μου είπε ότι είναι δυνατή μέσα και αξίζει να ξαναέρθω για τη δοκιμή.

Δεν πήγαμε σε όλα λοιπόν και κάποια μπορεί να τα ξεχνάω. Ο yorkie (που κατά τ΄άλλα γουστάρει την τσάρκα) ερχόταν από επικό weekend στην Ελβετία με Timea Bella και Linda Sweet και δικαιολογημένα δεν είχε την παραμικρή διάθεση να ψωνίσει από το τοπικό fleamarket, το μυαλό του ήταν πιο πολύ στη μάσα θα έλεγα  :grin: Οι δικές μου επιλογές ήταν η Ιζαμπέλα (μου σηκώθηκε που την είδα) και το Χριστινάκι. Προτιμώ Ιζαμπέλα, αλλά η τελευταία φορά ήταν σχετικά πρόσφατα, ενώ με το Χριστινάκι ήταν από το Δεκέμβριο. Έριξα κορώνα-γράμματα, κέρδισε το Χριστινάκι. Πέμπτη φορά μαζί της, όλες από τον κώλο φυσικά. Πρώτη φορά πάντως που δεν άντεξε το πρωκτικό σφυροκόπημα, σαν κύριος εγώ άλλαξα σε μουνάκι για να τελειώσω. Αν και είχε κάποιες καινούργιες, μελλοντικούς στόχους για μένα δεν είδα, μόνο κάποιες εκκρεμότητες με κοπέλες που έχω ήδη πάρει (Έμμα και Βαλεντίνα από τον κώλο).

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
μπορει καποιος να με πει που ειναι αυτη η Μελινα η μιλφ που εθεαθη στο νικ ουρανου 26 να δουλευει βραδυ? ο scorpios την ειχε βρει οταν εγραψε αναφορα, πηγα την επομενη το βραδυ και ηταν κλειστο το καταστημα τωρα βλεπω στις αναφορες τις βραδυνες δεν ειναι πουθενα
Στο συγκεκριμένο μαγαζί δουλεύει η Αλίνα, τώρα που την κοπάνησε, αλλάζουν συνέχεια. Την Μελίνα την ξαναείδα την Παρασκευή βράδυ στο Ν.ουρανου 1α. Τώρα δεν ξέρω που είναι.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Και μια είδηση ΒΟΜΒΑ!!!
το La femme στην αλυσίδα των Βιλλων!!! Νέες κοπέλες άλλα  40αρι! :grin: :orchestra:

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
εσεις ειστε φθηνοί!!  :huh:
60 κ' πανω...  :helpplea: :helpplea: :rockon:
ανεβαινει το θερμομετρο...

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Τι 40 ευρα 50 πρεπει να το κανουν αφου φερνουν καινουργιες κοπελες!  :S

Οχι οχι τζαμαικανε εγω λεω 40 ευρω αλλα να μειωσουν τον χρονο που καθονται τα κοριτσια απο 9,59 στο 4,59λεπτα.......εεεεε?? Τι λες :2funny:??
Να μην κουραζονται πολυ τα κοριτσια,να μπορεσουν να τους αξυπηρετησουν ολους!! να μην μεινει κανεις παραπονεμενος........
Ειπαμε κριση εχουμε βρε.........

παρεμπιπτόντως αυτην την μελινα θελω να την δω............
Δεν μπορω να θυμηθω ποια ειναι!

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
εσεις ειστε φθηνοί!!  :huh:
60 κ' πανω...   :helpplea: :helpplea: :rockon:
ανεβαινει το θερμομετρο...

Ειδες ειδες..........
Παλιοτζαμπατζιδες βορειοελλαδιτες δεν ντρέπεστε εκμεταλλευεστε τα κοριτσια.......
80 Να το αφησω????

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
χθες πηγα Βαλεντινα...παιδια ειναι τελεια... :rockon:

Επισκέπτης
Να ανεβασουν και τα προγραμματα παιδια, τζακουζι που ειχε 100-120  να το κανουν τουλαχιστον ενα 200ευρω στρογγυλο,στρογγυλο! την μιση ωρα εννοειται  :P στην μια ωρα να παει χ2   :grin:

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να δωσω κατι παραπανω...οι υπηρεσιες που θα μου παρασχεθουν θα ειναι αναλογες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Επισκέπτης
Αμα ειναι σαν τις λαρας θα κανεις να ξανα πας κανα χρονο.  :grin:

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
Να ανεβασουν και τα προγραμματα παιδια, τζακουζι που ειχε 100-120  να το κανουν τουλαχιστον ενα 200ευρω στρογγυλο,στρογγυλο! την μιση ωρα εννοειται  :P στην μια ωρα να παει χ2   :grin:

Ο βλακας το ξεχασα αυτο.......... :headbang: :headbang:
Ειδες ρε τζαμαικανε εχεις δικιο :2funny: :2funny: :2funny:!!!
Λες να βαλουν κ εναν μετρητη ρευματος να δουνε ποσο ρεμα καψαμε να μας χρεωσουν κ την KWωρα?? Λες??

bizoholik

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2013
Like
218
Πόντοι
26
εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα να δωσω κατι παραπανω...οι υπηρεσιες που θα μου παρασχεθουν θα ειναι αναλογες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Σιγουρα............. :thumbsup:
Καλα ρε εδερφε τι συζηταμε τοση ωρα.......??????
Εδω ερχονται απο ολλανδια κ ολη την ευρωπη,σεξ τουρ κανει ο κοσμος για να ερθει εδω σε αυτην την πολη!!
Με τα μονα πραγματικα ομορφα κοριτσια απο ρουμανια(ετσι κ αλλιως στραγκηξανε την αγορα απο ρουμανες κ τις φερανε ολες εδω)
Σε λιγο θα μπουμε κ στο trip advasor τι λεμε τοση ωρα εδω μεσα................ :2funny: :2funny:

Πλακα στην πλακα παλι καλα που εκανες αυτην την ερωτηση εδω...........κ οχι γκαυλομενος σε κανα μπουρδελο με κανα κομοδινο μεσα γιατι μετα σε εβλεπα να τα σπας ολα!!!!!!!

σορρυ το γυρισα στο οφ τοπικ........το γυρισα?

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
καλα τα λες bizoholik....το κακο ειναι οτι υποτιμανε την νουμοσυνη μας...το να το παιζεις ηλιθιος ειναι ικανοτητα....το προβλημα αρχιζει να υπαρχει οταν εισαι πολυ πειστικος και οι αλλοι σε θεωρουν ηλιθιο :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
519
Πόντοι
7.135
Το πούλησε δηλαδή το μαγαζί η Άννα;

Stories