Mastokavlidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Εχει κανεις κριτικη για βυζαρου Αντριαννα απο Venus angels ??
έχει ο blast! Διάβασε να ξεροχυσεις!Εχει κανεις κριτικη για βυζαρου Αντριαννα απο Venus angels ??
η βικυ η ουκρανη στο ανδ γεωρ...52 νομιζω ειναι...εγω για εκει τραβαω σε λιγο!!Αν δεν κανω λαθος κωλετη κλειστα. Οποτε το στανταρακι μου παειι. Καμια τιμια προταση για πρωινη βαρδια ξερει κανεις? Κανα ωραιο πιπινι με ωραιο σωμα.. Για σημερα ρωταο.
Μολις περασα μια μελαχροινη παχουλη ητανε. Μια βικυ στο 50 ξανθια σταματησε? Εκεινη ηταν καλη.. Παω να τσεκ στο 16 μπας κ ειναι η καβαλιοτισα η καινουρια.μπα κλειστο κ αυτο. Παω να τσεκ για εφαραη βικυ η ουκρανη στο ανδ γεωρ...52 νομιζω ειναι...εγω για εκει τραβαω σε λιγο!!
κι εγω για βικυ πηγα αλλα γιοκ...Μολις περασα μια μελαχροινη παχουλη ητανε. Μια βικυ στο 50 ξανθια σταματησε? Εκεινη ηταν καλη.. Παω να τσεκ στο 16 μπας κ ειναι η καβαλιοτισα η καινουρια.μπα κλειστο κ αυτο. Παω να τσεκ για εφαρα
Δεν δουλευει η εφη τριτη απο πεπμτη μεχρι κυριακη πρωινα την βρισκεις.Μολις περασα μια μελαχροινη παχουλη ητανε. Μια βικυ στο 50 ξανθια σταματησε? Εκεινη ηταν καλη.. Παω να τσεκ στο 16 μπας κ ειναι η καβαλιοτισα η καινουρια.μπα κλειστο κ αυτο. Παω να τσεκ για εφαρα
ποια ειναι η καβαλιωτισσα ρε τετσουο;η δαναη ;Μολις περασα μια μελαχροινη παχουλη ητανε. Μια βικυ στο 50 ξανθια σταματησε? Εκεινη ηταν καλη.. Παω να τσεκ στο 16 μπας κ ειναι η καβαλιοτισα η καινουρια.μπα κλειστο κ αυτο. Παω να τσεκ για εφαρα
Μολις την διαβασα, καλα ε... ρε συ Blast εισαι μεγαλος πορνοποιητης πως τα γραφεις ετσι?? Καυλωσαα!! χαχαχα!! θα δοκιμαστει η τουμπανιαρα συντομα!!
μια καινουρια στο ερως 16. Ιουλια. Τεσπα εγινε καταθεση στο Venus με πολυ χαλια εντυπωσεις. Οταν εχω χρονο ισως ανεβασω κριτικη. Μια ξανθια με ωραιους βυζους ητανε αλλα δεν το κατεχει.ποια ειναι η καβαλιωτισσα ρε τετσουο;η δαναη ;
Παλιόπαιδο δεν άντεξες ε ?πηγα εριξα ενα κωλοξεσκισμα σημερα στη θεια Μονικα ισως το δυνατοτερο πηδημα μας μεχρι τωρα...η γυναικα δεν παιζεται ειναι λυσσαρα αποκλειεται να φυγεις δυσαρεστημενος
σημερα το πρωι ομως συνεβη ενα αλλο γεγονος...ηρθα τετ α τετ με την Ιωαννα Λιλη ..μιλαμε για τον ορισμο της μιλφαρας
οποτε δεν ξερω αν υποσυνειδητα τα 2 γεγονοτα συνδεονται τελικα
μια καινουρια στο ερως 16. Ιουλια. Τεσπα εγινε καταθεση στο Venus με πολυ χαλια εντυπωσεις. Οταν εχω χρονο ισως ανεβασω κριτικη. Μια ξανθια με ωραιους βυζους ητανε αλλα δεν το κατεχει.
Και εγω την ειδα την ιωαννα λιλη στο κοσμος τις προαλλες. Εχει χαλασει παρα πολυ κ το μαλλι αθλιο. Αλλα ναι δεν θα με χαλαγε γιατι μαζι της θα γινοντουσαν επικα γαμισια.
Τη Χριστινα την Ουγγαρεζα λες..; Η δικη μου εντυπωση ειναι θετικη γενικα, αν κ με ξεπεταξε γρηγορα, αλλα οχι βιαστικα.. Απλα οταν ανεβηκε απο πανω ανεβασε ενα ρυθμο που δεν μπορουσα να κρατηθω για πολυ..!
Κ γι' αυτην πρεπει να γραψω κριτικη μαλλον..
Ξερει κανεις αν θα 'ναι η Ιουλια αυριο πρωι στο Ερως..;