Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

jiraiya

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ρε παιδια, όντως, ξέρει κανείς τι παίζει βαρδάρη?
Τι τιμές έχουν τώρα τα σπιτάκια?
Μη μου πείτε 35 ευρώ.
Καλύτερα να πεταχτώ σαντάνσκυ.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: Που ακριβώς βρίσκεται το Ερως 16;

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Συναγωνιστές Θεσσαλονικείς, ακούστε τι χουνέρι έπαθα σήμερα. Ήθελα ντε και καλά να πηδήξω. Πήρα λοιπόν μια εφημερίδα Αγγελιοφόρο και άρχισα να παίρνω τηλέφωνα (αν και την έχω πατήσει, μυαλό δεν βάζω, αλλά τέλος πάντων...). Αφού πήρα δυο τρία που μου φαινόταν πιο "τραβηκτικά" και τα βρήκα κλειστά, άρχισα να τα παίρνω όλα με τη σειρά. Τώρα για τους μη γνώστες του Αγγελιοφόρου, μη φανταστείτε κανένα τεράστιο αριθμό τηλεφώνων, κάπου 10-15 είναι όλα και όλα. Απάντηση πήρα μόνο από ένα, αλλά οι κοπέλες δεν βγαίνουν από το χώρο τους (Άννα-Λίζα ξέρει κανείς κάτι;). Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω σε ένα τηλ που μου έδωσε ο destro (thanks φίλε), αποφάσισα να πάρω και στο τελευταίο τηλ που δεν είχα πάρει. Βγαίνει που λέτε μια αγριεμένη και μου λέει "Με ξέρεις εμένα; Γιατί με ενοχλείς και παίρνεις σε όλα μου τα τηλέφωνα και με ενοχλείς;" "Γιατί" της λέω "εκτός από αυτό έχεις και άλλα τηλέφωνα;" "Ναι έχω" μου λέει "δεν το ξέρεις; Αντε γαμήσου αγάμητη παλιοαδερφή παλιόπουστα" και μου το έκλεισε. 'Εμεινα. Κόντεψε να μου πέσει το τηλέφωνο από το χέρι. Αυτή η μαλακισμένη, υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας και εγώ ένας πελάτης που ήθελα τις υπηρεσίες της και θα ακουμπούσα τα ωραία μου λεφτά. Έχουμε τρελαθεί τελείως; Δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ως πελάτης έπρεπε να ξέρω ότι αυτά τα 10-15 τηλέφωνα, ανήκαν τα περισσότερα σε ένα άτομο; Πήρα και στο τηλ που μου έδωσε ο destro, μου είπε ξαναπάρε σε 20' και χαλάστηκα τελείως. Αλλά επειδή με έτρωγε ο κώλος μου να φάω λεφτά, πήγα στο Eros. Βρήκα την Αννίκα (Γερμανίδα μου είπε). Λίγα πράγματα. Δεν λέω ότι κλαίω τα λέφτά μου, αλλά έχω περάσει πολύ καλύτερα. Μπορεί να έφταιγε και το ότι τα είχα πάρει από τη συμπεριφορά της άλλης, οπότε δεν κάνω κριτική για να μην την αδικήσω. Αυτά έπαθα συναγωνιστές σήμερα. Έτσι gio19 για να ξέρεις που πας να πέσεις. Σύντομα θα σου απαντήσω, αλλά μην περιμένεις τίποτα θετικό. 

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
213
Πόντοι
1
kαλησπερα συναδελφοι και συγγνωμη για το προηγουμενο μνμ μου που ηταν στα αγγλικα!οσο αφορα αυτο με τα τηλεφωνα την πατησα και εγω εχθες και μ την ειπε και εμενα ετσι!δεν πειραζει!αυτες δν θα εχουν δουλεια!περιμενω κριτικη για το ερως!!ευχαριστω

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Βγαίνει που λέτε μια αγριεμένη και μου λέει "Με ξέρεις εμένα; Γιατί με ενοχλείς και παίρνεις σε όλα μου τα τηλέφωνα και με ενοχλείς;" "Γιατί" της λέω "εκτός από αυτό έχεις και άλλα τηλέφωνα;" "Ναι έχω" μου λέει "δεν το ξέρεις; Αντε γαμήσου αγάμητη παλιοαδερφή παλιόπουστα" και μου το έκλεισε. 'Εμεινα. Κόντεψε να μου πέσει το τηλέφωνο από το χέρι. Αυτή η μαλακισμένη, υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας και εγώ ένας πελάτης που ήθελα τις υπηρεσίες της και θα ακουμπούσα τα ωραία μου λεφτά. Έχουμε τρελαθεί τελείως; Δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ως πελάτης έπρεπε να ξέρω ότι αυτά τα 10-15 τηλέφωνα, ανήκαν τα περισσότερα σε ένα άτομο; 

Ποποπο και γω έτσι την είχα πατήσει με αυτη την κωλοϋστερικιά τσούχτρα !!! ΟΥΣΤ !!! Ρε μπας και αρέσκεται να την βρίζουν ;; Να την βρίσκει με αυτό τον τρόπο ;;;;

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Ποποπο και γω έτσι την είχα πατήσει με αυτη την κωλοϋστερικιά τσούχτρα !!! ΟΥΣΤ !!! Ρε μπας και αρέσκεται να την βρίζουν ;; Να την βρίσκει με αυτό τον τρόπο ;;;;
Mαγκες οταν απο τον τονο της φωνης καταλαβαινετε οτι η τηλεφωνητρια ειναι για πολλα καντηλια χωστα αφοβα-Μονο ετσι τουμπεκιαζονται και σε σεβονται-Το εκανα οταν επαιρνα βιζιτες πιο παλια

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Μάγκες, η τύπισσα που βρίζει στο κινητό και έχει 2-3 τηλέφωνα (ένα είναι 697...322 είναι στην Τσιμισκή μεταξύ Π.Πατρών Γερμανού και Διαγωνίου και ευτυχώς για όλους είναι Τραβεστί. Αν δείτε στη Μακεδονία λέει ότι είναι δεκτοί οι κύριοι με ιδιαίτερες προτιμήσεις , ακόμη τρέχω από τον 6ο όροφο....

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Όσο για τις Άννα-Λίζα είναι δύο μαλακισμένες στην Μενεμένη, απένάντι από Χιουντάι ματθαίου , η Άννα είναι 50 άρα σκατομούρα και η Λίζα βρωμόμπαζο χοντρή. Ρε γαμιόλες της πόλης ουστ από δω μας έχετε καταντήσει υστερικούς γαμώ τη ξεφτίλα σας, ουστ όλες ....

stratford

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
1
Και επειδή τώρα μου τη βίδωσε με τους κωλόμπατσους και τους υπερσυντηρητικούς καραγκιόζηδες του χωριού μας, αν θέλουν να βελτιώσουν κάτι ας μπουζουριάσουν όλα τα μπάζα που ταίζουμε εμείς τα αρχικορόιδα και ας αφήσουν ήσυχες τις βίζιτες από Ευρώπη γιατί έχουμε σιχαθεί να γαμάμε χοντρές, αγενείς και σκατόφατσες, βρε ουστ από εδώ...

destro

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
11
Και επειδή τώρα μου τη βίδωσε με τους κωλόμπατσους και τους υπερσυντηρητικούς καραγκιόζηδες του χωριού μας, αν θέλουν να βελτιώσουν κάτι ας μπουζουριάσουν όλα τα μπάζα που ταίζουμε εμείς τα αρχικορόιδα και ας αφήσουν ήσυχες τις βίζιτες από Ευρώπη γιατί έχουμε σιχαθεί να γαμάμε χοντρές, αγενείς και σκατόφατσες, βρε ουστ από εδώ...
  +1000000000000

halias

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2007
Like
25
Πόντοι
1
Συναγωνιστές Θεσσαλονικείς, ακούστε τι χουνέρι έπαθα σήμερα. Ήθελα ντε και καλά να πηδήξω. Πήρα λοιπόν μια εφημερίδα Αγγελιοφόρο και άρχισα να παίρνω τηλέφωνα (αν και την έχω πατήσει, μυαλό δεν βάζω, αλλά τέλος πάντων...). Αφού πήρα δυο τρία που μου φαινόταν πιο "τραβηκτικά" και τα βρήκα κλειστά, άρχισα να τα παίρνω όλα με τη σειρά. Τώρα για τους μη γνώστες του Αγγελιοφόρου, μη φανταστείτε κανένα τεράστιο αριθμό τηλεφώνων, κάπου 10-15 είναι όλα και όλα. Απάντηση πήρα μόνο από ένα, αλλά οι κοπέλες δεν βγαίνουν από το χώρο τους (Άννα-Λίζα ξέρει κανείς κάτι;). Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω σε ένα τηλ που μου έδωσε ο destro (thanks φίλε), αποφάσισα να πάρω και στο τελευταίο τηλ που δεν είχα πάρει. Βγαίνει που λέτε μια αγριεμένη και μου λέει "Με ξέρεις εμένα; Γιατί με ενοχλείς και παίρνεις σε όλα μου τα τηλέφωνα και με ενοχλείς;" "Γιατί" της λέω "εκτός από αυτό έχεις και άλλα τηλέφωνα;" "Ναι έχω" μου λέει "δεν το ξέρεις; Αντε γαμήσου αγάμητη παλιοαδερφή παλιόπουστα" και μου το έκλεισε. 'Εμεινα. Κόντεψε να μου πέσει το τηλέφωνο από το χέρι. Αυτή η μαλακισμένη, υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας και εγώ ένας πελάτης που ήθελα τις υπηρεσίες της και θα ακουμπούσα τα ωραία μου λεφτά. Έχουμε τρελαθεί τελείως; Δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ως πελάτης έπρεπε να ξέρω ότι αυτά τα 10-15 τηλέφωνα, ανήκαν τα περισσότερα σε ένα άτομο; Πήρα και στο τηλ που μου έδωσε ο destro, μου είπε ξαναπάρε σε 20' και χαλάστηκα τελείως. Αλλά επειδή με έτρωγε ο κώλος μου να φάω λεφτά, πήγα στο Eros. Βρήκα την Αννίκα (Γερμανίδα μου είπε). Λίγα πράγματα. Δεν λέω ότι κλαίω τα λέφτά μου, αλλά έχω περάσει πολύ καλύτερα. Μπορεί να έφταιγε και το ότι τα είχα πάρει από τη συμπεριφορά της άλλης, οπότε δεν κάνω κριτική για να μην την αδικήσω. Αυτά έπαθα συναγωνιστές σήμερα. Έτσι gio19 για να ξέρεις που πας να πέσεις. Σύντομα θα σου απαντήσω, αλλά μην περιμένεις τίποτα θετικό. 

Καλημερα κομαντος

Αυτή η τσουλαρα στρις επόμενες μέρες θα πάθει μεγάλο χουνέρι από εμένα.

Ακούστε πως φαντάζομαι πως λειτουργει..
Όταν παίρνεις με την σειρα τα τηλεφωνα του αγγελιοφόρου για την λογικη ερευνα αγοράς {όλοι το κάνουμε αυτό} η μαλακισμένη αποθυκεύει τα τηλέφωνα και έτσι και να την ενοχλήσεις ακόμα και αν έχεις πάρει την απόφαση να καταθέσεις σε εκείνην σε αρχίζει τα μπινελίκια.

Μέχρι προχθές με καντήλιαζε - ψάρωνα - και έκλεινα το τηλέφωνο....όλα αυτά μέχρι προχθές όπως προείπα...
Την παίρνω την καριόλα προχθές τηλ που να θυμάμαι τωρα ποια είναι και τι είναι και με αρχίζει τα μπινελίκια.Το κλείνω,συνηδιτοποιώ ποια είναι και την ξαναπαίρνω τηλ την τραβάω 2-3 καριολίκια για το καλησπέρα ανταποδίδει και τι μου λέει στο τέλος.......????Μπινελίκια συμπεριλαμβανομαίνου μανούλα (δεν το σηκώνω) και Παναγίες Χριστούς.

Ήδη έχω σχεδιάσει σχέδιο κρούσης με ένα φιλαράκι και επρόκειτο να το εκτελέσω στις προσεχείς ημέρες...

Θα πάρω το αίμα μας πίσω

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Συντομη βολτα στα σπιτια της Βιλκας. Ωρα 14:00, πηγα πρωτα στο 26ης οκτωβριου 52 μια ξανθια αδυνατη σχετικα ομορφη αλλα δεν καθησε να τη δω οποτε εφυγα αμεσως. Φευγοντας ακουσα την τσατσα να λεει οτι κανει πολλα στο δωματιο και δινει και κολο(για οσους ενδιαφερονται). Αμεσως μετα σε αυτο της Κοροβαγκου παλι ξανθια πλατινε μαλι πιασμενο ψηλα κλασσικη ρωσιδα με μεγαλα χειλη και ωραιο κορμι. Εντυπωσιακη αν και ψευτικη (στηθος σιλικονατο και συμπεριφορα στημενη). Φευγω κα απο δω κα παω σε αυτο απο την αλλη μερια του μυλου στο στενακι. Εκει ηταν μια κοπελιτσα αδυνατη ξανθουλα που σαν να βαριοτανε ενα πραγμα, ουτε 30 δευτερα δεν εκατσα. Τελος ερως 16 ηταν μια σαν αλβανιδα μου εκανε αλλα δεν ειμαι και εμπειρος  λιγο σκατοφατσα την εκανα και απο κει. Προβληματισμενος επεστρεψα στη ρωσιδα στη Κοροβαγκου και πηρα το απλα το προγραμμα με 35. Μπαινει στο δωματιο ξαπλωνει και αρχιζει να με χαιδευει τη ρωταω ονομα απο που ειναι να πιασω κουβεντα μουγκα η κυρια. Ξεκιναει τη πιπα ομολογω ηταν αρκετα καλη πηγαινε βαθια και τραβουσε με δυναμη τοσο που τη σταματησα γρηγορα να προλαβω να σπρωξω και λιγο. Το βυζι πετρα σιλικονη στο φουλ μαλλον. Γυριζει ανασκελα και ανοιγει τα ποδια ομολογω και εδω πολυ καλη ωραιο κορμι ζουμερο. Κολο δεν ειδα γιατι τελειωσα γρηγορα. Τελικο συμπερασμα αν εξαιρεσεις τη ψιλοψυχρη συμπεριφορα αξιζει μια η και δυο επισκεψεις. Ισως στα ακριβα προγραμματα να ειναι πιο ζεστη.

Επισκέπτης
Συντομη βολτα στα σπιτια της Βιλκας. Ωρα 14:00, πηγα πρωτα στο 26ης οκτωβριου 52 μια ξανθια αδυνατη σχετικα ομορφη αλλα δεν καθησε να τη δω οποτε εφυγα αμεσως. Φευγοντας ακουσα την τσατσα να λεει οτι κανει πολλα στο δωματιο και δινει και κολο(για οσους ενδιαφερονται). Αμεσως μετα σε αυτο της Κοροβαγκου παλι ξανθια πλατινε μαλι πιασμενο ψηλα κλασσικη ρωσιδα με μεγαλα χειλη και ωραιο κορμι. Εντυπωσιακη αν και ψευτικη (στηθος σιλικονατο και συμπεριφορα στημενη). Φευγω κα απο δω κα παω σε αυτο απο την αλλη μερια του μυλου στο στενακι. Εκει ηταν μια κοπελιτσα αδυνατη ξανθουλα που σαν να βαριοτανε ενα πραγμα, ουτε 30 δευτερα δεν εκατσα. Τελος ερως 16 ηταν μια σαν αλβανιδα μου εκανε αλλα δεν ειμαι και εμπειρος  λιγο σκατοφατσα την εκανα και απο κει. Προβληματισμενος επεστρεψα στη ρωσιδα στη Κοροβαγκου και πηρα το απλα το προγραμμα με 35. Μπαινει στο δωματιο ξαπλωνει και αρχιζει να με χαιδευει τη ρωταω ονομα απο που ειναι να πιασω κουβεντα μουγκα η κυρια. Ξεκιναει τη πιπα ομολογω ηταν αρκετα καλη πηγαινε βαθια και τραβουσε με δυναμη τοσο που τη σταματησα γρηγορα να προλαβω να σπρωξω και λιγο. Το βυζι πετρα σιλικονη στο φουλ μαλλον. Γυριζει ανασκελα και ανοιγει τα ποδια ομολογω και εδω πολυ καλη ωραιο κορμι ζουμερο. Κολο δεν ειδα γιατι τελειωσα γρηγορα. Τελικο συμπερασμα αν εξαιρεσεις τη ψιλοψυχρη συμπεριφορα αξιζει μια η και δυο επισκεψεις. Ισως στα ακριβα προγραμματα να ειναι πιο ζεστη.
Kαι στα πιο ακριβά το ίδιο είναι!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Σ Ω Σ Τ Ο Σ !!!

bianconero

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα κομαντος

Αυτή η τσουλαρα στρις επόμενες μέρες θα πάθει μεγάλο χουνέρι από εμένα.

Ακούστε πως φαντάζομαι πως λειτουργει..
Όταν παίρνεις με την σειρα τα τηλεφωνα του αγγελιοφόρου για την λογικη ερευνα αγοράς {όλοι το κάνουμε αυτό} η μαλακισμένη αποθυκεύει τα τηλέφωνα και έτσι και να την ενοχλήσεις ακόμα και αν έχεις πάρει την απόφαση να καταθέσεις σε εκείνην σε αρχίζει τα μπινελίκια.

Μέχρι προχθές με καντήλιαζε - ψάρωνα - και έκλεινα το τηλέφωνο....όλα αυτά μέχρι προχθές όπως προείπα...
Την παίρνω την καριόλα προχθές τηλ που να θυμάμαι τωρα ποια είναι και τι είναι και με αρχίζει τα μπινελίκια.Το κλείνω,συνηδιτοποιώ ποια είναι και την ξαναπαίρνω τηλ την τραβάω 2-3 καριολίκια για το καλησπέρα ανταποδίδει και τι μου λέει στο τέλος.......????Μπινελίκια συμπεριλαμβανομαίνου μανούλα (δεν το σηκώνω) και Παναγίες Χριστούς.

Ήδη έχω σχεδιάσει σχέδιο κρούσης με ένα φιλαράκι και επρόκειτο να το εκτελέσω στις προσεχείς ημέρες...

Θα πάρω το αίμα μας πίσω
αυτη ειναι η τραβεστι στην Τσιμισκη

spatoula

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει ακόμα η τρανς στην Τσιμισκή;
τι γέλιο έχω ρίξει με αυτήν...
να παίζει φτυσίδια με τον φίλο μου μέσα από αμάξι και να κλείνει παράθυρο.
:2funny:

Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
125
Πόντοι
6.760
Συνάδελφοι επί δυο εβδομάδες στα μέσα Ιουλίου γυρνούσα στην περιοχή Βαρδάρη σε όλες τις πιθανές και απίθανες ώρες.....Συνεχώς οι ίδιες κοπέλες που δεν είναι του γούστου μου κατά 95%.Δηλαδή μικρούλες,άβυζες,αγέλαστες,στημένες και 30 ευρώ για μια στάση το πολύ δυο.Η συμπεριφορά κάποιων τσατσάδων εξακολουθεί να είναι απαράδεκτη.Κάποιος πρέπει να τους πει ότι η σοφή ρήση "παρακαλετό μουνί , ξυνό γ@μήσι" ισχύει και για τους επισκέπτες των σπιτιών!!!!Δυο φορές επένδυσα γιατί δε γινόταν αλλιώς σε δυο ΠΑΝΤΕΛΩΣ αδιάφορα γαμήσια με δυο κοριτσάκια που δεν ένοιξαν το στόμα τους παρά μόνο για ένα γεια στην αρχή και στο τέλος.Δεν έχει σημασία ποια σπίτια ήταν γιατί δεν πρόκειται να ξαναπατήσω αλλά και το μάτι του έμπειρου μπουρδελιάρη συνήθως κόβει και τη συμπεριφορά της κοπέλας στο δωμάτιο.Έλα όμως που ένα Σάββατο απόγευμα πετυχαίνω στο πρώτο της Προμηθέως αριστερά μια μελαχρινή με ΠΕΛΩΡΙΑ βυζιά και αρκετά παχουλή ακριβώς μέσα στα γούστα μου!!!Ένιωσα την πούτσα μου να χορεύει στο παντελόνι αλλά αποφάσισα σπασμωδικά να ολοκληρώσω τη γύρα (γιατί ρε μεγάλε?????Αφού βρήκες αυτό που έψαχνες λέμεεεε!!!).Τέλος πάντων γυρνάω σε μισή ώρα και βλέπω το φως σβηστό αλλά μπαίνω.Η τσατσά (ευγενέστατη!) μου είπε ότι η κοπέλα δε θα δεχτεί άλλον γιατί σχολάει....Τεράστια ήττα....Έχω την εντύπωση ότι την προσφώνησε "Λάουρα".Αν κάποιος συναγωνιστής γνωρίζει κάτι παραπάνω για τα ωράριά της παρακαλώ να ενημερώσει επειγόντως!!!Από κει και πέρα σε όποια βάρδια και να πήγα πετύχαινα συνεχώς την πανύψηλη Ζανέτα αλλά και μια άλλη αδύνατη ψηλή και βέβαια δεν κάθησα.Αν ξέρετε λοιπόν κάτι ένας χοντροfan χρειάζεται τη βοήθειά σας!!!!!!Ευχαριστώ

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Ξερει κανεις συναδελφος κατι αξιολογο σε πρωινη βαρδια σε βαρδαρη - βιλκα να προτεινει η εχουν φυγει ολοι για διακοπες?

big_boy

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
6
Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: Που ακριβώς βρίσκεται το Ερως 16;
φιλε DIMO....

περιοχη μυλου

1.Κοροβαγκου 5    οοοοολε