Συναγωνιστές Θεσσαλονικείς, ακούστε τι χουνέρι έπαθα σήμερα. Ήθελα ντε και καλά να πηδήξω. Πήρα λοιπόν μια εφημερίδα Αγγελιοφόρο και άρχισα να παίρνω τηλέφωνα (αν και την έχω πατήσει, μυαλό δεν βάζω, αλλά τέλος πάντων...). Αφού πήρα δυο τρία που μου φαινόταν πιο "τραβηκτικά" και τα βρήκα κλειστά, άρχισα να τα παίρνω όλα με τη σειρά. Τώρα για τους μη γνώστες του Αγγελιοφόρου, μη φανταστείτε κανένα τεράστιο αριθμό τηλεφώνων, κάπου 10-15 είναι όλα και όλα. Απάντηση πήρα μόνο από ένα, αλλά οι κοπέλες δεν βγαίνουν από το χώρο τους (Άννα-Λίζα ξέρει κανείς κάτι;). Κι εκεί που ήμουν έτοιμος να πάρω σε ένα τηλ που μου έδωσε ο destro (thanks φίλε), αποφάσισα να πάρω και στο τελευταίο τηλ που δεν είχα πάρει. Βγαίνει που λέτε μια αγριεμένη και μου λέει "Με ξέρεις εμένα; Γιατί με ενοχλείς και παίρνεις σε όλα μου τα τηλέφωνα και με ενοχλείς;" "Γιατί" της λέω "εκτός από αυτό έχεις και άλλα τηλέφωνα;" "Ναι έχω" μου λέει "δεν το ξέρεις; Αντε γαμήσου αγάμητη παλιοαδερφή παλιόπουστα" και μου το έκλεισε. 'Εμεινα. Κόντεψε να μου πέσει το τηλέφωνο από το χέρι. Αυτή η μαλακισμένη, υποτίθεται ότι είναι επαγγελματίας και εγώ ένας πελάτης που ήθελα τις υπηρεσίες της και θα ακουμπούσα τα ωραία μου λεφτά. Έχουμε τρελαθεί τελείως; Δεν ξέρω τι να πω. Εγώ ως πελάτης έπρεπε να ξέρω ότι αυτά τα 10-15 τηλέφωνα, ανήκαν τα περισσότερα σε ένα άτομο; Πήρα και στο τηλ που μου έδωσε ο destro, μου είπε ξαναπάρε σε 20' και χαλάστηκα τελείως. Αλλά επειδή με έτρωγε ο κώλος μου να φάω λεφτά, πήγα στο Eros. Βρήκα την Αννίκα (Γερμανίδα μου είπε). Λίγα πράγματα. Δεν λέω ότι κλαίω τα λέφτά μου, αλλά έχω περάσει πολύ καλύτερα. Μπορεί να έφταιγε και το ότι τα είχα πάρει από τη συμπεριφορά της άλλης, οπότε δεν κάνω κριτική για να μην την αδικήσω. Αυτά έπαθα συναγωνιστές σήμερα. Έτσι gio19 για να ξέρεις που πας να πέσεις. Σύντομα θα σου απαντήσω, αλλά μην περιμένεις τίποτα θετικό.