Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ακομα τι νικολ γαματε ρε  :2funny: τετοια βλεπει η μιραμπελα και δεν λεει να εγκαταλειψει το αθλημα  :grin:

stavros3229

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΙΡΕΛΑ????

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Σαν τις Μιλφ στα στουντιο δεν θα βρεις καλες υπηρεσιες ανταξιες απο πιτσιρικες,οι περισσοτερες ειναι μη και μη , Βιαστικες... τωρα οι εξαιρεσεις ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω γενικα, μετα απο τις πατατες που εφαγα απο πιτσιρικες τυπου ντανιελα με ταττου, κτλπ. προτιμω τις μεγαλυτερες και πιο εμπειρες, μονο σε κατι πολυ στανταρ πλεον πηγαινω απο πιτσιρικες.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
Σαν τις Μιλφ στα στουντιο δεν θα βρεις καλες υπηρεσιες ανταξιες απο πιτσιρικες,οι περισσοτερες ειναι μη και μη , Βιαστικες... τωρα οι εξαιρεσεις ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω γενικα, μετα απο τις πατατες που εφαγα απο πιτσιρικες τυπου ντανιελα με ταττου, κτλπ. προτιμω τις μεγαλυτερες και πιο εμπειρες, μονο σε κατι πολυ στανταρ πλεον πηγαινω απο πιτσιρικες.
σωστος.
παιξτε μπαλα με τα στανταρακια σας,δεν σηκωνει η εποχη για οικονομικους πειραματισμους. ;)
προσωπικα οτι καινουργιο δοκιμασα (οχι Θεσ/κη) ψιλοκομοδινε φαση ηταν κ μου αφησαν κ την εντυπωση του ανικανοποιητου.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Ρε μαγκες για την Αντριανα την πιπινα γνωριζει κανεις τιποτα που εξαφανιστηκε αυτη?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.081
Πόντοι
2.266
Σωστος Πρεπει να μαθουμε !!
Eγω αδερφε οσες φορες πηγα ρωτησα η τσατσα μου πε οτι ειναι στην πατριδα της και δε ξερει ποτε και αν επιστρεψει λες να μας την εκανε δια παντος???

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Eγω αδερφε οσες φορες πηγα ρωτησα η τσατσα μου πε οτι ειναι στην πατριδα της και δε ξερει ποτε και αν επιστρεψει λες να μας την εκανε δια παντος???

Κριμα γιατι ελεγε θα βαλει σιλικονες,ηταν καλη στο δωματιο, κεφατη-καβλιαρα !!

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
καταδρομική στην Τζένη από τις βίλλες την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα. σε γενικές γραμμές αρκετά θετικός απολογισμός. ακολουθεί κριτική μόλις βρω λίγο παραπάνω χρόνο

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
παιδια εγω ξημερωματα ειχα κανει ενα τρομερο γαμησι με μια ξανθουλα πετιτ με καρε μαλλι ονοματι μισελ καπου στην ανδρεου γεωργιου.νομιζω δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα για αυτην ε?? δεν βρισκω και καμμια κριτικη της

stavros3229

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΡΕΛΛΑ??ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ??

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΡΕΛΛΑ??ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ??

Κανονικα στο ποστο της βρισκετε επι τις οδου Ανδρ.Γεωργ.24 παντα βραδυνη χτες που εκανα τσαρκα εκει ηταν...

chucky66

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2013
Like
32
Πόντοι
1
Χθεσινο βραδυνη τσαρκα στα σπιτακια του μυλου και της γυρο περιοχης...ημουν λασπη χτες για αυτο τη γραφω σημερα..Αρκετη κινηση στους δρομους κυριως απο πιτσιρικαρια.

Π.Ερημιτη-Αλεξανδρα,μεξικανα  :kissass:με φοβερο πισω συστημα.
Νικ.Ουρανου 26-Αμελια, :headbang:μελαχροινη ψηλη νταρντανα.
Villa erotica-Φραντζεσκα, :kissass: :tits2:κωλαρα,βυζαρες,απο κοντα ειναι πιο γλυκια σε σχεση με τις φωτο που εχει στο αλλο σαιτ.
Red light-Σαρα,η γνωστη σλοβακα.
Red Diamond-Αντριαννα, :tits:τουμπανιεθ.
Παρεκκλησι-Μελινα,παλια δουλευε στο τσιρκο.
Villa prive-Γκαμπριελα, :tits2:αν και εχει καλο παρουσιαστικο κατι με χαλαει...
Κεφαλληνιας-Αντζελα,η ουκρανη αβυζη αλλα με ενα  :kissass:σκετο πειρασμο.Εδω εγινε και η καταθεση,οι οργασμοι της και τα υγρα της δεν ειχαν τελειωμο.Τετοιο σκηνικο δε μου εχει ξανα συμβει ποτε γαμιοταν σα να ειχει μπει ο σατανας μεσα της.Τη γλυφομουνια,τη γλυφοκωλια,δαχτυλιασματα,παθιασμενα φιλια απλα εποιικο γαμησι....
Ανδρ.Γεωργ.52-Μονικα, :headbang:
Ανδρ.Γεωργ.50-Αννα,απο ισπανια λεει :2funny:μελαχροινη με ομορφο σωματακι και κανα 2-3 tatto, :knockinb:γαμευσημη θα τη χαρακτηριζα.
Ανδρ.Γεωργ.38-Γωγω,δυνατο κορμι,ομορφο μουτρακι αλλα μεσα δε τραβαει η ομοδα.
Μελισσες-Τζεσικα,εμφανησιακα σε σχεση με παλαιοτερα εχει βελτιωθει παρα πολυ,τωρα μεσα δεν ξερω τη παιζει.
Ανδρ.Γεωργ.24-Μιρελα,μοντελισια σταθερη αξια.

Το συμπερασμα ειναι μια απο τα ιδια,εαν δεν υπαρξει καινουργιο υλικο βλεπω στο τελος μονο οι Villes να δουλευουνε,γιατι με την ανακυκλωση των κοριτσιων που κανουν δε κερδιζουνε απολυτως τιποτα στο τελος αυτοι θα βγουνε χαμενοι..
Καλα γαμησια  :knockinb: :fuck2: σε ολους....

Mastokavlidis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
5
Πόντοι
6
Μιρελλα δεν εχω παει και το σκεφτομαι, Αξιζει?? καποιος ειχε πει οτι παιζει ξυλο μεσα Lol !!!

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Πηρε μεταγραφη στο Κεφαλληνιας.
Ωραια αναφορα ρε παικταρα!!!Τι παιζει ρε μαγκες με αυτην μηνα εκλεισε και αλλαξε ηδη 3 μαγαζια :idiot: :idiot: Ασε που εχει δουλεψει σε ολα!!
ΜΥΣΤΗΡΙΟ!

foibos_22

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
τελευταια φορα την ειχα παρει στο La Femme.στο κεφαλληνιας τωρα,στα 3διμα ηταν,καποτε την ειχα παρει και στο Ερως..τεσπα θα την βρισκουμε γιατι αξιζει ,,

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Μιρελλα δεν εχω παει και το σκεφτομαι, Αξιζει?? καποιος ειχε πει οτι παιζει ξυλο μεσα Lol !!!
εγω το ειπα ...αλλα εγω την πηδαω και 5 χρονια απο οταν ητανε 19...εχουμε μια οικειοτητα...αρχισε την με μικρα μπατσακια που τα δεχεται και αν δεις οτι ανταποκρινεται βαρα στο ψαχνο.να ξερεις ομως οτι θα πονεσειιιις εχει βαρυ χερι!!και δεν κανω πλακα!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Πηρε μεταγραφη στο Κεφαλληνιας.
την βρηκα χθες αφου αγανακτησα και τα εψαξα ολα...ουτε σε αυτο θα μεινει μου ειπε...καποιο προβλημα εχει και αλλαζει συνεχεια...παραπανω δεν ηθελε να μ πει!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom