Επισκέπτης
Ακομα τι νικολ γαματε ρε τετοια βλεπει η μιραμπελα και δεν λεει να εγκαταλειψει το αθλημα
σωστος.Σαν τις Μιλφ στα στουντιο δεν θα βρεις καλες υπηρεσιες ανταξιες απο πιτσιρικες,οι περισσοτερες ειναι μη και μη , Βιαστικες... τωρα οι εξαιρεσεις ειναι αλλο θεμα εγω μιλαω γενικα, μετα απο τις πατατες που εφαγα απο πιτσιρικες τυπου ντανιελα με ταττου, κτλπ. προτιμω τις μεγαλυτερες και πιο εμπειρες, μονο σε κατι πολυ στανταρ πλεον πηγαινω απο πιτσιρικες.
Ρε μαγκες για την Αντριανα την πιπινα γνωριζει κανεις τιποτα που εξαφανιστηκε αυτη?
Eγω αδερφε οσες φορες πηγα ρωτησα η τσατσα μου πε οτι ειναι στην πατριδα της και δε ξερει ποτε και αν επιστρεψει λες να μας την εκανε δια παντος???Σωστος Πρεπει να μαθουμε !!
Eγω αδερφε οσες φορες πηγα ρωτησα η τσατσα μου πε οτι ειναι στην πατριδα της και δε ξερει ποτε και αν επιστρεψει λες να μας την εκανε δια παντος???
Εφυγε η Μιρελα απο Ανδ.Γεωργιου 24?ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΡΕΛΛΑ??ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ??
ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΡΕΛΛΑ??ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ??
μηπως εχει παρει το ματι κανενος την αντζελα(ουκρανη) την αβυζι σημερα;γιατι παιρνω λα φαμ και λεει δεν δουλευει εκει...
Ωραια αναφορα ρε παικταρα!!!Τι παιζει ρε μαγκες με αυτην μηνα εκλεισε και αλλαξε ηδη 3 μαγαζια Ασε που εχει δουλεψει σε ολα!!Πηρε μεταγραφη στο Κεφαλληνιας.
εγω το ειπα ...αλλα εγω την πηδαω και 5 χρονια απο οταν ητανε 19...εχουμε μια οικειοτητα...αρχισε την με μικρα μπατσακια που τα δεχεται και αν δεις οτι ανταποκρινεται βαρα στο ψαχνο.να ξερεις ομως οτι θα πονεσειιιις εχει βαρυ χερι!!και δεν κανω πλακα!!Μιρελλα δεν εχω παει και το σκεφτομαι, Αξιζει?? καποιος ειχε πει οτι παιζει ξυλο μεσα Lol !!!
την βρηκα χθες αφου αγανακτησα και τα εψαξα ολα...ουτε σε αυτο θα μεινει μου ειπε...καποιο προβλημα εχει και αλλαζει συνεχεια...παραπανω δεν ηθελε να μ πει!!Πηρε μεταγραφη στο Κεφαλληνιας.